Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεφτιλισμενοι αμα δε πεσει τωρα τιμωρια 10 αγωνιστικες και - ποσοι βαθμοι ΠΟΤΕ δε θα βαλετε μυαλο και αυτα θα γινονται συνεχεια . αι σιχτιρ συνεχεια καθε φορα τα ιδια

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μα γιατί? Αφου ο Ολυμπιακός φταιει για τα επεισόδια... Οταν λείπει αυτος ολα ειναι καλα... Ετσι δεν μας λεγατε για τον τελικό?

Πρεπει να παρεις τιποτα χαπια για να μπορεσεις να μιλησεις σοβαρα? Παρτα αν ειναι! Πότε το ελεγα εγω αυτο για τον ημιτελικο οτι εφταιγε για τα επεισοδια ο Ολυμπιακος ή οτι φταιει για τα επεισοδια ο Ολυμπιακος?

• Like 1
Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ. Σ αυτους που συμφωνησαν να ρθουν οπαδοι του παοκ. Αντε ας κανουν καμια αγκαλιτσα ακομα ο αλ αφουζ κι ο ιβαν

Ποιοι ειναί οι αυτοι για πες; Ποιοι εγγυηθηκαν για την ασφαλεια του αγωνα και εδωσαν το οκ;;;;

Και ποιοι τελικα δεν τα καταφεραν;

Δημοσ.

-3 σε Παοκ και Παο :-)

Καμια ποινη σε ΠΑΟΚ και Παναθηναικο, φυλακη ή τελος παντων συλληψη και ποινη ολων οσων προβλεπει ο νόμος σε ολους οσους κανανε και συμμετειχαν στα επεισοδεια. Πόσο δυσκολο ειναι η αστυνομια να κανει την δουλεια της σωστα?

Δημοσ.

Μα γιατί? Αφου ο Ολυμπιακός φταιει για τα επεισόδια... Οταν λείπει αυτος ολα ειναι καλα... Ετσι δεν μας λεγατε για τον τελικό?

Πρεπει να παρεις τιποτα χαπια για να μπορεσεις να μιλησεις σοβαρα? Παρτα αν ειναι! Πότε το ελεγα εγω αυτο για τον ημιτελικο οτι εφταιγε για τα επεισοδια ο Ολυμπιακος ή οτι φταιει για τα επεισοδια ο Ολυμπιακος?

Δεν ειπα εγώ αυτο. Ειπα πως λεγατε οτι λειπει απο τον τελικο ο καταστροφεας του ποδοσφαίρου και ολα κύλησαν ομαλα σχετικά με αλλες φορές που ειναι ο Ολυμπιακός. Δεν ειπα οτι εφταιγε για τα επεισόδια αμο ΟΣΦΠ.. Οταν λεγαμε για τα ορκ του Βορρά μας λεγατε οτι "οτι σπερνεις θερίζεις κτλ" και γιαυτό εγιναν οτι έγιναν στη Τούμπα. Για τα σημερινά φταίνε μαλλον οι αγκαλίτσες..
Δημοσ.

Δεν ειπα εγώ αυτο. Ειπα πως λεγατε οτι λειπει απο τον τελικο ο καταστροφεας του ποδοσφαίρου και ολα κύλησαν ομαλα σχετικά με αλλες φορές που ειναι ο Ολυμπιακός.

Τοτε μην κάνεις παραθεση σε αυτα που λεω ΕΓΩ!

Κανε παραθεση στον αερα και πες τα.

Μην απαντας σε εμενα γιατι εγω δεν τα ειπα αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Η αστυνομια ειναι μεχρι τη συλληψη φιλε. Μετα η δικαιοσυνη αναλαμβανει η οποια ειναι τραγικη.

Δημοσ.

ΔΕΝ φταίει η αστυνομία. Οι Π.Α.Ε. φταίνε. Βάλε δέκα άτομα με κάμερες στα παιχνίδια και στέλνε τις φωτογραφίες από τα βελάσματα σε αστυνομία/εισαγγελία και σε ομάδες με φουσκωτούς.

Δημοσ.

Η αστυνομια ειναι μεχρι τη συλληψη φιλε. Μετα η δικαιοσυνη αναλαμβανει η οποια ειναι τραγικη.

Ναι αλλά και η αστυνομια δεν φτανει μεχρι την συλληψη.

Δεν φταινε οι αστυνομικοι βεβαια που δεν συλλαμβανουν και δεν κανουν καλα την δουλεια τους, αλλά οι ανωτεροι τους που τους δινουν εντολες.

Δημοσ.

Δεν ειπα εγώ αυτο. Ειπα πως λεγατε οτι λειπει απο τον τελικο ο καταστροφεας του ποδοσφαίρου και ολα κύλησαν ομαλα σχετικά με αλλες φορές που ειναι ο Ολυμπιακός.

Τοτε μην κάνεις παραθεση σε αυτα που λεω ΕΓΩ!

Κανε παραθεση στον αερα και πες τα.

Μην απαντας σε εμενα γιατι εγω δεν τα ειπα αυτα.

Απαντησα στο δικο σου ποστ. Φυσικα και δεν σ κάνω επίθεση προσωπικα, προσθεου.. Απλα με αφορμή το ποστ σου το ειπα..Και επισης, και εσυ αν δεν κανω λάθος ελεγες για το "οτι σπερνεις θερίζεις" οπως και ο Αλαφούζος.. Ας μαθει λοιπόν οτι τα ορκ μενουν ορκ ειτε παίζουν με Ολυμπιακό ειτε με τους Τραχωνες..
Δημοσ.

Ας φτιάξω ποπ-κοορν. Προβλέπω αυτοί που τόσο ζηλεύουν τους οπαδούς του Ο.Σ.Φ.Π. και θέλουν τόσο να γίνουν ίδιοι, να κάνουν και άλλα.

Αφού δεν αλλάζει κάτι, ας το "απολαύσουμε".

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ φταίει η αστυνομία. Οι Π.Α.Ε. φταίνε. Βάλε δέκα άτομα με κάμερες στα παιχνίδια και στέλνε τις φωτογραφίες από τα βελάσματα σε αστυνομία/εισαγγελία και σε ομάδες με φουσκωτούς.

Ε καλα αυτα ειναι γνωστα.

Φταιει και το κρατος και οι ΠΑΕ και οι συνδεσμοι.

ΕΝΑς μόνο απο αυτος να ηθελε, ολα αυτα θα ειχαν σταματησει!

Ειτε η αστυνομια(κρατος) ειτε οι ΠΑΕ, ειτε οι συνδεσμοι θα μπορουσαν να λυσουν 100% το προβλημα αμα ηθελαν.

Αλλά δεν θελουν.

Αλλά μιλωντας για την συγκεκριμενη περιπτωση, ισχυει οτι οι ΠΑΕ εκαναν αυτο που επρεπε, δημιουργησαν ενα φιλικο κλιμα, ενα κλιμα ενοτητας, ενα κλιμα μιας νεας αρχης κλπ, αλλά μερικα ζωα εκατερωθεν(αν και ακουω απο το ραδιοφωνο απο ΠΑΟΚτση δημοσιογραφο οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ αρχισαν το ολο θεμα) ειχαν αλλη αποψη και το εκαναν πολεμο. Οποτε αν η αστυνομια εκανε σωστα τη δουλεια της, δεν θα γινοταν τιποτα ή τελοσπαντων θα γινοταν αλλά γρηγορα θα εσβηνε εαν συλλαμβανε οσους εβρισκε να παρανομουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...