Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.
Παντως εχω σταματησει να κανω συζητηση μαζι σου το τελευταιο καιρο και στο λεω στα ισια,γιατι ειναι σαν να γραφει αλλος ανθρωπος τωρα και αλλος πριν 3-4 μηνες.

Eπειδή είσαι απ τους λίγους που μπορω να συνενοηθώ και δε μου αρέσει να χαλάμε μια διαδικτυακή καλή σχέση για μ@λ@κιες θα σου πω απλά οτι τρολάρω όπως κάνει το 90%.

Στο αθλητικό τόπικ, μετά τη νίκη του ΠΑΟ στο Καραισκάκης διαβάσαμε από ντοπέ τον γάβρο μέχρι και εξωγήινους. Είναι λογική η αγανάκτισή μου όταν μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι ακόμα και εσύ έλεγες για τη μετριότητα που παρουσιάζει ο Παναθηναικός.

Θα σου πω στα ισα τις σκέψεις μου, μόνο για εσένα και για οποιονδήποτε δεν έχει όρεξη να τρολάρει αλλά να μιλήσει σοβαρά.

Ο Παναθηναικός άργησε πολύ να ξυπνήσει φέτος. Όταν ξύπνησε είχαν κριθεί τα πάντα. Χρησιμοποίησε τον Μπερκ στην κορυφή, και έκανε το προφανές έχοντας έναν γρηγορο παίχτη εκεί και βλέποντας ομάδες που δεν ηταν αδιάφορες να προσπαθούν να πάρουν βαθμό. Βασικός λόγος που την πάθατε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που σας έπαιξε κλειστά.Σίγουρα δεν έχει τη δυναμικότητα να αντιμετωπίσει έναν Ολυμπιακό του πρώτου γύρου. Δεν έχει τις μονάδες βασικά διότι ο προπονητής του μόνο κακός δε μπορει να χαρακτηριστεί. Γενικά αν ο Αλαφουζος πάρει 3-4 παίχτες τις προκοπής χτυπάτε άνετε τον φετινό Ολυμπιακό και παράλληλα η διαιτησία σας βλέπει με άλλο μάτι (τη γνώμη εκεί την γνωρίζεις)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική μπαλα στον Α γύρο. Ισως τη καλύτερη που έχουμε δει οι γάβροι εδω και χρόνια με ολοκληρωτικό σύστημα αφού ο κάθε παίχτης είχε ένα συγκεκριμένο ρόλο και παράλληλα να αλληλοκαλύπτει. Μετά το παιχνίδι με τη Μάνσεστερ και αφου το πρωτάθλημα ειχε κατακτηθεί σχεδόν και μαθηματικά, όλοι πίστεψαν (ακόμα και ο Μιτσελ με δηλωσεις του) οτι περάσαμε στους 8 και υπήρξε καθιζηση. Περιμέναμε οτι το παιχνίδι με τον ΠΑΟ θα ηταν γκελα. Εκεί έπαιξε ρόλο το περιστατικό με τον Ολαιτάν που σόκαρε τους πάντες. Φάνηκε στην έκφραση του Τσορι πριν χτυπήσει το πέναλτι στο 0-2 οτι δεν είχαν τη διάθεση να παίξουν.

Η νίκη αυτή ανέβασε τη διάθεση σε εσάς ενώ ο γάβρος αφιερώθηκε στο να τελειώσει τη Μαντσεστερ. Φάνηκε και απο τη διάθεση που έδειξε στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ και γενικότερα.

Με τη Μάνστεστερ όλα πήγαν στραβά. Δεν παίξαμε άσχημα, αλλά ότι επίθεση έκαναν πήγαινε μέσα. Απίστευτος Πέρσι, κάκιστοι εμείς αμυντικά, μας έλειψε πολυ και ο Ολαιτάν, αφου τον λιοντάρι της Παραγουάης δεν κάνει ούτε για φιλικό, δεν ήθελε πολύ. Μετά απλά είδες έναν αδιάφορο Ολυμπιακό. Τιποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Άποψή μου γενική τώρα.

Ο ΠΑΟΚ με 3 παίχτες επιπέδου Νάτχο φτάνει τον Ολυμπιακό και τον ξεπερνάει. Μέγαλο λάθος η αποχωρηση Σαλπι. Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟ τον αρπάζει και έχει ένα απίστευτα γρηγορο επιθετικο σχήμα. Γενικά ο Σαλπι ειναι τεράστιος παίχτης κάτι που δε περιμένω να το καταλάβουν οι κάφροι της Τουμπας.

Ο ΠΑΟ χρειάζεται οπωσδηποτε να ριξει χρήμα. Ακόμα και οι διαιτησία τον κοροιδεύει τον Αλαφουζο. Αυτά που σας έκαναν φέτος δε τα έχουν κάνει ούτε στην Καλλονή που σε πολλές περιπτώσεις αδικήθηκε φέτος. Χρήμα. Όλα τα άλλα ειναι κοροιδίες. Αν δε το κάνει ούτε φέτος και τη βγάλει στη φθήνια πλέον δε θα χωράνε δικαιολογίες.

Ο Ολυμπιακός όπως φαινεται θα κάνει 3-4 δυνατές μεταγραφές και αν του πιάσουν θα ξεφύγει αρκετά. Έχει καλό τέρμα, έχει πολύ καλή αμυντική γραμμή αλλά πάσχει στα εξτρέμ στη μεσαία γραμμή και φυσικά στην επίθεση. Αυτά θα διορθωθούν. Τον γάβρο ομως τον ξέρετε. Εσείς τι κάνετε ειναι η ουσία.

Αν δω τρολοαπάντηση στο συγκεκριμένο ποστ, θα αρχίσω πάλι τα ντοπέ Μπερκ, αλαφουζοπαράγκες, παραρτήματα κτλ κτλ (και το χειρότερο θα ειναι οτι υπάρχει πλέον μεγάλο μέρος κόσμου που τα πιστεύει...κάπως έτσι δημιουργουνται οι ιστορίες για αγρίους :P )

• Like 2
Δημοσ.

Εξαιρετικός ο Π.Α.Ο του δευτέρου γύρου και με έναν άνθρωπο στο τιμόνι (Αναστασίου) ο οποίος φαίνεται να ξέρει πολύ καλά την δουλειά του και φαίνεται να είναι σοβαρός.Πάντως όλα αυτά τα καλά έγιναν μετά την αραλίκα των δικών μας που νόμιζαν ότι είχαν πιάσει τον παπά από τα @ρχείδια με σίγουρη πρόκριση στους οκτώ και το πρωτάθλημα ουσιαστικά τελειωμένο από τον πρώτο γύρο να επιδεικνύουν σχεδόν προκλητική αδιαφορία για το πρωτάθλημα.Αυτό που θέλω να δω εγώ είναι πως θα συμπεριφερθεί ο Π.Α.Ο όταν θα είναι κοντά στην βαθμολογία οι δύο ομάδες,Υ.Γ.Πάρτε Σάλπι χτες σε συνδυασμό με μπεργκ θα είστε ταχύτατοι στην επίθεση.Τώρα χαρακτηριστικό μας γνώρισμα ως φυλής είναι τα δύο άκρα.Στην αρχή εσείς κάνατε γιούχα στην ομάδα σας και τώρα μας απειλείτε ότι όπου θα μας ξανά βρείτε θα το πάρετε δια περιπάτου το ματς.Εντάξει αν είναι έτσι ποντάρετε 10.000 ευρώ στο στοίχημα για ένα 4-0 στο επόμενο ματς Π.Α.Ο Ο.Σ.Φ.Π.Και από την άλλη εμείς νομίζαμε ότι γίναμε Ρεάλ και θα πηγαίναμε στο Μάντσεστερ πιο πολύ για τα αξιοθέατα....Τσάμπα φωνάζαμε εγώ και ο Cossutius ότι το πιθανότερο είναι να φάμε το αγγούρι.Την ομάδα σας να την δείτε και να την κρίνεται όταν θα κάνετε πρωταθλητισμό.Τότε θα δείξει από τι είναι φτιαγμένη.Όλα αυτά εντελώς φιλικά και χωρίς καμία προσπάθεια αντιπαράθεσης.Η φώκια η δικιά μας μάλλον θα ρίξει χρήμα φέτος.Αν δεν το κάνει και μου πλακώσει τίποτα ταχτσίδηδες και Σαμαράδες θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.Άρα το έργο του Φουζ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο λόγω ότι πρέπει να ρίξει χρήμα.Σόρυ για το σεντόνι

• Like 1
Δημοσ.

To προβλημα ειναι οτι δεν εχει λεφτα για να ριξει(προφανως δεν εννοω οτι ειναι φτωχος). Παμε για το πολυ 4 παικτες και να δουμε αν θα κρατησουμε αμπειντ. Η ομαδα επαιξε καλα ΑΛΛΑ τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. Παρα την καλη δουλεια που γινεται πρεπει να δουλευτουν πολλα πραγματα, πχ αμυντικη ισορροπια, να βοηθουν τα κεντρικα χαφ πιο πολυ το επιθετικο παιχνιδι ωστε να γινεται και απο τον αξονα και το κυριοτερο να πειστουν αυτοι οι παικτες οτι δεν καναν τιποτα. This last year οπως ελεγε και ο ζελικο.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ αλλά δεν υπάρχει και άλλος τρόπος για να πας ψηλά και να κατακτάς τίτλους εκτός και αν ψάχνει ο εκάστοτε πρόεδρα της όποιας ομάδας για τα ανάποδα πλάγιο ή για ανάποδο φάουλ.Το έχω πει και θα το ξαναπώ τον Μαρινάκη τον θεωρώ υποκείμενο του χείριστου είδους και την έυνοια της διαιτησίας στον Ολυμπιακό πολλές φορές εξόφθαλμη.Το θέμα είναι ότι στο 90% ο γαύρος δεν την χρειαζόταν ούτε και την χρειάζεται και αυτός είναι ο λόγος που κράζω και τον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη περισσότερο Να πω ότι αδικήσαμε τον Π.Α.Ο το 2002 επί Κυράστα;Θες να σου πω και για την Ά.Ε.Κ την οποία στην ουσία την χαντάκωσε με το χάρτινο;Μαζί σου μόνο που εκεί εφαρμόστηκε ο κανονισμός, που υπήρχε και αν βγει να μου πει ένας φίλαθλος του Π.Α.Ο ότι αν ήταν αυτός στην θέση του γαύρου ότι δεν θα εκμεταλλευόταν τον κανονισμό τότε μάλλον θα θεωρήσω ότι το άτομο αυτό ζει σε ροζ συννεφάκια.Anyway τους περισσότερους τίτλους τους πήρα με καλύτερη ομάδα καλύτερους παίκτες αλλά αυτό που με ξενίζει στην ομάδα μου είναι ότι δεν κοιτούσα την πάρτη μου στο να κατακτήσω τους τίτλους μόνο αλλά προσπαθούσα να επηρεάσω όλη την κατηγορία διαμορφώνοντας την κατά το δοκούν ενώ δεν το χρειαζόμουν και δεν το είχα καμία ανάγκη.Τεσπα πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου αλλά η άποψη μου αυτήν είναι.Με τα ψέματα δεν κερδίζεις τίτλους που στο κάτω κάτω σε οδηγούν και ch l αποφέροντας σου επιπλέον έσοδα.

Δημοσ.

. Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟ τον αρπάζει και έχει ένα απίστευτα γρηγορο επιθετικο σχήμα. Γενικά ο Σαλπι ειναι τεράστιος παίχτης κάτι που δε περιμένω να το καταλάβουν οι κάφροι της Τουμπας.

δε το διαβασα το μηνυμα σου δε θα σου πω ψεμματα οτι το διαβασα ! επεσε το ματι  στην αρχη που λες οτι τρολαρεις και μετα πανω σε αυτο που σου παρεθεσα !! ευγε εισα ιτρολ και το παρταδεχεσαι οχι σαν μερικους μερικους !

για την ιστορια θα σου πω πως ο σαλπ αυτηη την στιγμη μονο κακο θα εκανε στον παναθηναικο δε τον χρειαζομαστε ουτε για τον παγκο ο καρελης πχ ειναι κλασης ανωτερος (για τωρα μιλαω οχι για παλιοτερα) και θα ηταν καταστροφικη η σκεψη επιστροφης και μονο !

πιτσιρικαδςες που τρεχουν και τους εχουν βγαλει τα συκωτια θελουμε κ 2-3 προσθηκες παιχταραδων  σαν τον μπερκ !

για 2 η θεση μιλαω ετσι ?? η πρωτη ειναι καπαρωμενη απ το βαγγελα απο τον αυγουστο  οσο υπαρχει αυτη η επο η κεδ κ η λιδγα ! δε τρολαρω μιλαω σοβαρα και ξερεις πως ειναι ετσι τα πραγματα ...

Δημοσ.

δε το διαβασα το μηνυμα σου δε θα σου πω ψεμματα οτι το διαβασα ! επεσε το ματι  στην αρχη που λες οτι τρολαρεις και μετα πανω σε αυτο που σου παρεθεσα !! ευγε εισα ιτρολ και το παρταδεχεσαι οχι σαν μερικους μερικους !

για την ιστορια θα σου πω πως ο σαλπ αυτηη την στιγμη μονο κακο θα εκανε στον παναθηναικο δε τον χρειαζομαστε ουτε για τον παγκο ο καρελης πχ ειναι κλασης ανωτερος (για τωρα μιλαω οχι για παλιοτερα) και θα ηταν καταστροφικη η σκεψη επιστροφης και μονο !

πιτσιρικαδςες που τρεχουν και τους εχουν βγαλει τα συκωτια θελουμε κ 2-3 προσθηκες παιχταραδων  σαν τον μπερκ !

για 2 η θεση μιλαω ετσι ?? η πρωτη ειναι καπαρωμενη απ το βαγγελα απο τον αυγουστο  οσο υπαρχει αυτη η επο η κεδ κ η λιδγα ! δε τρολαρω μιλαω σοβαρα και ξερεις πως ειναι ετσι τα πραγματα ...

Δεν συμφωνώ μαζί σου maus maus.Δεν νομίζω ότι αν φέρεις καλούς παίκτες ότι μπορεί να σε σταματήσει κάποιος.Ε αν είσαι ανταγωνιστικός σαν ομάδα δεν σε σταματά κανείς.όπως δεν σταμάτησε κανείς να μου ρίξεις το τρίμπαλο φέτος μέσα στο Καραϊσκάκης.Άποψη μου είναι ότι αυτό προσπάθησε να πουλήσει ο Φουζ γιατί δεν είχε τα φράγκα να φέρει παίκτες.Ειδικά στον πρώτο γύρο που η ομάδα δεν τράβαγε.Για να δω τώρα μετά την εξαιρετική παρουσία του δευτέρου γύρου πως θα διαχειριστεί την κατάσταση;Τώρα που στον κόσμο του Π.Α.Ο δημιουργήθηκαν προσδοκίες;

• Like 1
Δημοσ.

To προβλημα ειναι οτι δεν εχει λεφτα για να ριξει(προφανως δεν εννοω οτι ειναι φτωχος). Παμε για το πολυ 4 παικτες και να δουμε αν θα κρατησουμε αμπειντ. Η ομαδα επαιξε καλα ΑΛΛΑ τωρα αρχιζουν τα δυσκολα. Παρα την καλη δουλεια που γινεται πρεπει να δουλευτουν πολλα πραγματα, πχ αμυντικη ισορροπια, να βοηθουν τα κεντρικα χαφ πιο πολυ το επιθετικο παιχνιδι ωστε να γινεται και απο τον αξονα και το κυριοτερο να πειστουν αυτοι οι παικτες οτι δεν καναν τιποτα. This last year οπως ελεγε και ο ζελικο.

Αυτο που πρεπει να κανει ο Παναθηναικος ειναι να βρει μια ισορροπια στην αμυνα του και να αποκτησει σταθεροτητα που του ελειψε,ειδικα στον πρωτο γυρο.Αυτο φυσικα οφειλεται στην απειρια καποιων παικτων του και ειδικα σε θεσεις στις οποιες εχει παικτες χωρις παραστασεις.Ολα αυτα θα αποκτηθουν βεβαια με τον χρονο και την δουλεια.

Περαν τουτου,οπως ειπε και ο φιλος απο πανω,στον κοσμο του χρονου ισως υπαρξουν προσδοκιες -αν δεν εχουν ηδη υπαρξει μετα τον δευτερο γυρο- για πρωταθλημα το οποιο συνεπαγεται και με εξτρα πιεση προς τους ποδοσφαιριστες.

Ειναι αληθεια οτι φετος δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα και οι ποδοσφαιριστες ηταν απελευθερωμενοι απο το αγχος (της απαιτησης νικης) και παρουσιασαν αυτο το αποτελεσμα.Το στοιχημα του Αναστασιου τωρα,για τη νεα χρονια ειναι να διαχειριστει ακριβως αυτο και να παρουσιασει ενα καλυτερο συνολο απο το φετινο (αγωνιστικα και με περισσοτερο σταθεροτητα)

Δημοσ.

Oχι το συγκεκριμένο μυνημα ηταν σοβαρότατο.

Και όντως πιστευω πολυ τον Σάλπι ως παίχτη και ως χαρακτήρα.

Σίγουρα ο Καρέλης ειναι εξελίξιμος αλλά ειναι σημαντικό να έχεις την πείρα και τη ταχύτητα ενός πεισματάρη παίχτη οπως ο Σάλπι. Εγω θα τον ήθελα και στον φετινό Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για επιστροφες που δε νομιζω ποτε να γινουν πραγματικοτητα.

Ας πω και εγω οτι θελω να γυρισει ο Χαρης ο Μαυριας εστω δανεικος.

Ειναι οτι πρεπει για τον Παναθηναικο του Αναστασιου και παιχτικα και ηλικιακα και σε θεμα νοοτροπιας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να γυρίσει κάποιος πρώην μια καλή και δοκιμασμένη λύση είναι ο Σισσοκο που βολοδερνει δανεικός δεξιά κ αριστερά.

Γρήγορος, ντρίπλα, πάσα και καλός χειριστής της μπάλας ένα μεγάλο του μείον ήταν ότι δεν έβλεπε δίχτυα αλλά στην ομάδα του Αναστασίου ταιριάζει γάντι.

Δημοσ.

Αν είναι να γυρίσει κάποιος πρώην μια καλή και δοκιμασμένη λύση είναι ο Σισσοκο που βολοδερνει δανεικός δεξιά κ αριστερά.

Γρήγορος, ντρίπλα, πάσα και καλός χειριστής της μπάλας ένα μεγάλο του μείον ήταν ότι δεν έβλεπε δίχτυα αλλά στην ομάδα του Αναστασίου ταιριάζει γάντι.

Συμφωνω αλλα κραταει πολυ μπαλα και δε ξερω αν θα του αρεσε αυτο του προπονητη.

Μαζι με Κουινσι ηθελαν μια μπαλα ο καθενας.

Δημοσ.

Θα στρώσει μωρέ μικρός είναι ακόμα (22), σχετικά με τον Κουινσι κρίμα τα προσόντα του θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη καριέρα αλλά τέτοιον τουρίστα δεν έχω ξαναδεί.

Δημοσ.

Θα στρώσει μωρέ μικρός είναι ακόμα (22), σχετικά με τον Κουινσι κρίμα τα προσόντα του θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη καριέρα αλλά τέτοιον τουρίστα δεν έχω ξαναδεί.

Ο Κουινσι στην αρχη ηταν η αδυναμια μου.Παιχταρας,τσαμπουκας και λιγο τρελος.Μετα παραεγινε τρελος ομως  :-D

Παντως οταν σκεφτομαι οτι χασαμε παιχτες οπως Λετο,Βιτολο,Κουινσι στα καλα του,Σισσοκο,Μαυρια

και τους φανταζομαι μαζι με τους σημερινους στην ιδια 11αδα μαζι με Μπεργκ μπροστα καπως μου ερχεται.

Καταραμενο χρημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...