Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Atletico τον πήρε με 12εκ. φίλε μην κουράζεις. Δεν είμαι το google εγώ. Και δεν μιλάω σε σένα, άσε να μιλήσει και κανας άλλος.

Ο Αναστασίου στην ΔΤ, τώρα.

Πριν 3 χρονια τον πηρε στα 12εκ ευρω φιλε.Τωρα ειναι στην Ατλεντικο.Πως θα τον επαιρνε η Φουλαμ τωρα? Να τον επαιρνε τοτε? Τοτε ισως να μην τον χρειαζοταν..

Και επισης,τι σχεση εχει ο Αρνταν Τουραν με τη θεση του Σεντερ φορ?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σιγουρος οτι μονο το σκορ κρατανε...ουτε αγωνα δε βλεπουν καποιοι.

Παντως περιμενω ακομα να παραδεχθει καποιος γαυρος οτι ο Παναθηναικος επαιξε τη καλυτερη και πιο μοντερνα μπαλα φετος αλλα ακομα περιμενω και θα περιμενω πολυ μαλλον.

Εκτος και αν θεωρουν μπαλα το συστημα "Βρες το Μητρογλου"

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

Κυρίως στον Β' γύρο.

Και αν σφυράγαν τα κοράκια ότι βλέπαν, και όχι πέναλτι εναντίον μας στην λεωφόρο συνέχεια θα είχαμε και πιο πολλούς βαθμούς στα play off.

Δημοσ.

Παντως περιμενω ακομα να παραδεχθει καποιος γαυρος οτι ο Παναθηναικος επαιξε τη καλυτερη και πιο μοντερνα μπαλα φετος αλλα ακομα περιμενω και θα περιμενω πολυ μαλλον.

Αρκετοί γαύροι έχουν πει πως παίξαμε την καλύτερη μπάλα στον δεύτερο γύρο

Δημοσ.

Αρκετοί γαύροι έχουν πει πως παίξαμε την καλύτερη μπάλα στον δεύτερο γύρο
Μα φυσικά και το έχουμε πει. Δεν νομίζω οτι κάποιος πιστεύει το αντίθετο. Η αλήθεια είναι
Δημοσ.

Η πλάκα ειναι πως εισαι ο ίδιος άνθρωπος που ειχε παραδεχτεί τη μπαλάρα του γάβρου κάπου τον Δεκέμβρη και το "βρειτε τον Μπερκ" το συστημα δηλαδη που παίζει ο ΠΑΟ εδω και 3 μήνες και έχει πιάσει (αφου όλα ειχαν τελειώσει)

Το "βρειτε τον Μπερκ" όντως ειναι μοντερνισμός. Ειναι το κινημα που ξεκίνησε κάπου στη 10ετία του 30...οι ανθρωπο της τέχνης γνωρίζουν

Δημοσ.

Η πλάκα ειναι πως εισαι ο ίδιος άνθρωπος που ειχε παραδεχτεί τη μπαλάρα του γάβρου κάπου τον Δεκέμβρη και το "βρειτε τον Μπερκ" το συστημα δηλαδη που παίζει ο ΠΑΟ εδω και 3 μήνες και έχει πιάσει (αφου όλα ειχαν τελειώσει)

Το "βρειτε τον Μπερκ" όντως ειναι μοντερνισμός. Ειναι το κινημα που ξεκίνησε κάπου στη 10ετία του 30...οι ανθρωπο της τέχνης γνωρίζουν

Κατι τετοιο δε θυμαμαι να ειχα πει ειλικρινα.Αλλα και να ειχα πει ισως θα ηταν μετα απο κανα παιχνιδι στην αρχη που

οντως η ομαδα δεν ειχε βρει τα πατηματα της και πανω στην απογοητευση μου και οχι για το συστημα αλλα ισως εκραξα μονο τον Μπεργκ,τη κολοτουμπα μου την παραδεχτηκα για αυτον τον παιχτη.

Στο βου γυρο σιγουρα δεν εχω πει κατι τετοιο.

Παντως εχω σταματησει να κανω συζητηση μαζι σου το τελευταιο καιρο και στο λεω στα ισια,γιατι ειναι σαν να γραφει αλλος ανθρωπος τωρα και αλλος πριν 3-4 μηνες.

Πολυ τρολ ρε φιλε.Κουραζεις.

Ειδικα μετα το διπλο καραισκακη το εχεις κανει συστημα.Σαν να σπαζεσαι που παει καπως καλα

ο Παναθηναικος.

Οταν ομως καναμε στο α γυρο τη μια γκελα πισω απο την αλλη ησουν αλλο ατομο,και "ελα μωρε δε πειραζει"

και ολα καλα,κλπ κλπ.

υ.γ Ποτε ειπα εγω οτι παιζετε μπαλαρα μωρε?Ισα ισα απο την αρχη σας κραζω οτι νομιζετε οτι παιζετε μπαλα

και εχετε ομαδαρα ενω αλλες χρονιες ειχατε πολυ καλυτερη ομαδα απο φετος αλλα παλι δε κανατε τιποτα εξω.

• Like 1
Δημοσ.

Κατι τετοιο δε θυμαμαι να ειχα πει ειλικρινα.Αλλα και να ειχα πει ισως θα ηταν μετα απο κανα παιχνιδι στην αρχη που

οντως η ομαδα δεν ειχε βρει τα πατηματα της και πανω στην απογοητευση μου και οχι για το συστημα αλλα ισως εκραξα μονο τον Μπεργκ,τη κολοτουμπα μου την παραδεχτηκα για αυτον τον παιχτη.

Στο βου γυρο σιγουρα δεν εχω πει κατι τετοιο.

Παντως εχω σταματησει να κανω συζητηση μαζι σου το τελευταιο καιρο και στο λεω στα ισια,γιατι ειναι σαν να γραφει αλλος ανθρωπος τωρα και αλλος πριν 3-4 μηνες.

Πολυ τρολ ρε φιλε.Κουραζεις.

Ειδικα μετα το διπλο καραισκακη το εχεις κανει συστημα.Σαν να σπαζεσαι που παει καπως καλα

ο Παναθηναικος.

Οταν ομως καναμε στο α γυρο τη μια γκελα πισω απο την αλλη ησουν αλλο ατομο,και "ελα μωρε δε πειραζει"

και ολα καλα,κλπ κλπ.

Θελει να σου πει οτι οπως λες εσυ "βρες τον Μητρογλου" λες τωρα οτι δεν ειναι συστημα αυτο ενω ο ιδιος ειχες κανει το ιδιο για την ομαδα σου και τον Μπερκ..

Δημοσ.

Μετά τα σενάρια για Λουκά Βύντρα φήμες λένε πως ο θρύλος εξετάζει την περίπτωση Σαντορ Τοργκελε για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Παρακαλάω να κάνει την καλή ο χοντρός και να τον κλείσει δεν θα μείνει άντερο :lol:

Δημοσ.

Θελει να σου πει οτι οπως λες εσυ "βρες τον Μητρογλου" λες τωρα οτι δεν ειναι συστημα αυτο ενω ο ιδιος ειχες κανει το ιδιο για την ομαδα σου και τον Μπερκ..

Και να θελει δε μπορει να μου το πει γιατι πολυ απλα δεν εχω πει ποτε οτι το συστημα του Αναστασιου ειναι "βρες τον Μπεργκ"

Μη βγαζουμε απο το στομαχι μας πραγματα.Ελεος.

Ισως να εκραξα μονο τον Μπεργκ σαν παιχτη στην αρχη.Οχι το συστημα.

Μετά τα σενάρια για Λουκά Βύντρα φήμες λένε πως ο θρύλος εξετάζει την περίπτωση Σαντορ Τοργκελε για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Παρακαλάω να κάνει την καλή ο χοντρός και να τον κλείσει δεν θα μείνει άντερο :lol:

Ρε τι θα τους κανει ο πολντο καλοκαιριατικα....

Δημοσ.

Και να θελει δε μπορει να μου το πει γιατι πολυ απλα δεν εχω πει ποτε οτι το συστημα του Αναστασιου ειναι "βρες τον Μπεργκ"

Μη βγαζουμε απο το στομαχι μας πραγματα.Ελεος.

Ισως να εκραξα μονο τον Μπεργκ σαν παιχτη στην αρχη.Οχι το συστημα.

Ρε τι θα τους κανει ο πολντο καλοκαιριατικα....

Κατσε μην σκασει 2-3 παικταραδες και μετα ψαχνεστε για κωλοτουμπες...

Κοροιδευουμε τον Βυντρα αλλα πλακα πλακα στη Λεβαντε παιζει βασικος στην Ισπανια...

Προσωπικα εγω δεν τον θελω στην ομαδα παρα μονο για μπακ απ..

Δημοσ.

Κατσε μην σκασει 2-3 παικταραδες και μετα ψαχνεστε για κωλοτουμπες...

Tωρα φοβηθηκαμε.. :-D

Και φετος καλυτερους ειχες αλλα με το ζορι νικησες στη λεωφορο ενα παιχνιδι που θα πρεπε να ληξει 0-0 η ακομα και 1-0

και καραισκακη επρεπε να φας 4  αν δινοταν το πεναλτυ στο Καρελη το καθαρο στο τελος

Tι κοιτας,που μας κοβανε ποντους τα παραρτηματα λες και παιζανε τελικο και σε εσας "περαστε κυριοι"?

Δημοσ.

Tωρα φοβηθηκαμε.. :-D

Και φετος καλυτερους ειχες αλλα με το ζορι νικησες στη λεωφορο ενα παιχνιδι που θα πρεπε να ληξει 0-0 η ακομα και 1-0

και καραισκακη επρεπε να φας 4  αν δινοταν το πεναλτυ στο Καρελη το καθαρο στο τελος

Tι κοιτας,που μας κοβανε ποντους τα παραρτηματα λες και παιζανε τελικο και σε εσας "περαστε κυριοι"?

Τι εγινε,μετα απο 2 μηνες ανακαλυφθηκε και πεναλτι που δεν δοθηκε στον Καρελη? Μαλιστα...

Και επισης,εσυ δεν ελεγες οτι παιζαμε πολυ καλη μπαλα μεχρι τον Δεκεμβρη?Αρα ειμασταν καλυτεροι?

Και με την λογικη οτι σας εκοβαν βαθμους τα παραρτηματα,αφου εχετε καλυτερη ομαδα και αξιζατε το πρωταθλημα δεν θα ειχατε προβλημα να κερδισετε..

Η μεγαλυτερη πλακα σε αυτο ξερεις ποια ειναι?

Πανιωνιος ηττα 3-0 (ησουν ανυπαρκτος σε αυτο το παιχνιδι και θα συμφωνησεις μαζι μου)

Βεροια (0 δανεικοι,αρα δεν ειναι παραρτημα.Δικα σας λεγομενα)

Πλατανιας (Ισοπαλια,1ο παραρτημα)

ΠΑΟΚ (Ηττα,παραρτημα αλλα δεν ξερουμε ποιου :P)

Πανθρακικος (1-2 ηττα,μη παραρτημα)

ΟΣΦΠ (Ηττα)

Απολλων (Ισοπαλια,μη παραρτημα)

Ατρομητος (Ηττα,μη παραρτημα)

Παναιτωλικος (Ηττα,μη παραρτημα)

Οφη (Ισοπαλια.Παραρτημα μαλλον με τα λεγομενα σας)

Αστερας (Ηττα,μη παραρτημα)

Εργοτελης (Ισοπαλια,δευτερο παραρτημα)

Ατρομητος (Ισοπαλια το δευτερο παιχνιδι,μη παραρτημα)

Ξανθη (ηττα 3-1 με διαιτησια αλλα αδιαφορο παιχνιδι,μη παραρτημα)

Οπως βλεπεις εχεις δικιο..ΟΛΑ τα παραρτηματα σου εκοψαν βαθμους.Not!!!! Τους περισσοτερους βαθμους,στους εχουν κοψει τα ΜΗ παραρτηματα αρα καμια σχεση αυτο που λες οτι τα παραρτηματα επαιζαν τελικο απεναντι σας και σας εκοψαν βαθμους που σου στερησαν το πρωταθλημα

Εγω μιλαω για την μοιρλα που βγαζετε καποιοι για οποιοδηποτε παικτη ακουγεται για τον Ολυμπιακο.Και στον Κριστιανο να φερουμε παλτο θα τον πειτε..

Για τους παικτες,παραδειγμα ειναι ο ΠΑΟ φετος..Δηλαδη να μην προδικαζουμε πραγματα και να βλεπουμε τους παικτες στο χορταρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...