Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

<p>Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε.</p>

<p>Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος.</p>

Ε δεν έπαιζες με τον Παοκ.. :P :P :P

Δημοσ.

Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε.

Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος.

Aμπέιντ, Λαγό τραυμάτισε ο γελοίος. Πότε θα γυρίσουν ξέρουμε;

Δημοσ.

Ο Ταυλαριδης κοντευει να φτασει τον Ανατολακη στο καρατε.

Ελεος τη μιση ομαδα μας τραυματισε ο αμπαλος.

Aμπέιντ, Λαγό τραυμάτισε ο γελοίος. Πότε θα γυρίσουν ξέρουμε;
Ο Λαγος κατι ζαλαδες ειχε,λογικα θα παιξει στο επομενο, για Αμπειντ δεν διαβασα κατι σοβαρο αλλα δεν ειμαι σιγουρος, παντως τον χτυπησε στο γοφο.
Δημοσ.

Τί έγινε ρε παιδιά; Η ομάδα θαύμα που κατέπληξε την Ευρώπη και έγινε πρωτοσέλιδο σε ξένες εφημερίδες και sites, δε μπορεί να κερδίσει τη Ρεάλ Περιστερίου;

Δημοσ.

Μαλλον δεν προσεχεις τα ποσα που δινονται για μεταγραφες καθε καλοκαιρι , ειδικα στην Αγγλια..

Τα 15 του καστιγιο ηταν η κοροιδια του αιωνα ΤΟΤΕ , οχι του Μητρογλα τωρα

Μια χαρα παιχτης ειναι αλλα συμφωνω οτι στην Αγγλια δεν ταιριαζει . Γερμανια κ μονο

Με 5 μυρια δεν παιρνεις τιποτα , οχι Μητρογλα

Τον Arda Turan θα έπαιρνα εγώ(το 3ο γκολ της Atletico). Καταπληκτικός. Και θα μου έμεναν και 3εκ ευρω για ακόμα μία μεταγραφή.

Και του Καραμήτρου κοροϊδία(μεγάλη κιόλας), φαίνεται εκ του αποτελέσματος (η fullham πέφτει, αυτός δεν παίζει καν)

Δημοσ.

Μαλλον δεν προσεχεις τα ποσα που δινονται για μεταγραφες καθε καλοκαιρι , ειδικα στην Αγγλια..

Τα 15 του καστιγιο ηταν η κοροιδια του αιωνα ΤΟΤΕ , οχι του Μητρογλα τωρα

Μια χαρα παιχτης ειναι αλλα συμφωνω οτι στην Αγγλια δεν ταιριαζει . Γερμανια κ μονο

Με 5 μυρια δεν παιρνεις τιποτα , οχι Μητρογλα

Τον Arda Turan θα έπαιρνα εγώ(το 3ο γκολ της Atletico). Καταπληκτικός. Και θα μου έμεναν και 3εκ ευρω για ακόμα μία μεταγραφή.

Και του Καραμήτρου κοροϊδία(μεγάλη κιόλας), φαίνεται εκ του αποτελέσματος (η fullham πέφτει, αυτός δεν παίζει καν)

Με ποσα θα τον επαιρνες αυτόν? Και τι σχέση έχει ο Αρνταν με σεντερ φορ? Την Ατλεντικο την ρωτησες αν τον πουλουσε? Τον ίδιο τον ρωτησες αν θέλει? Αλλα λεπτομέρειες μωρε....
Δημοσ.

H Atletico τον πήρε με 12εκ. φίλε μην κουράζεις. Δεν είμαι το google εγώ. Και δεν μιλάω σε σένα, άσε να μιλήσει και κανας άλλος.

Ο Αναστασίου στην ΔΤ, τώρα.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι οι προπονητές θεωρούνται επαγγελματίες του αθλητισμού και απαγορεύεται να παίζουν.

Δημοσ.

Τί έγινε ρε παιδιά; Η ομάδα θαύμα που κατέπληξε την Ευρώπη και έγινε πρωτοσέλιδο σε ξένες εφημερίδες και sites, δε μπορεί να κερδίσει τη Ρεάλ Περιστερίου;

Πωπω πονοοοοος που δεν σας βγηκε φετος η μαγειριτσαααα

Εχετε Ρεαλ και στο Φαληρο οταν τρωγατε το τριμπαλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...