Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 To supercup, αν π.χ. γίνει αποδεκτό απο την επόμενη σεζόν, θα παίξουμε τον Αύγουστο( σε λίγους μήνες). Γιατι πάει αναδρομικά, παίζουν πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν. (Είναι το πρώτο ματς και μετά τα άλλα) Δεν το κρίνω ως θεσμό, (που και εκεί διαφωνώ) αλλα ως κίνηση να γίνει απο φέτος, τώρα που φάγατε 3 και κερδίσαμε και το κύπελλο. Επίσης θα είναι και μοιρασμένα και τα εισιτήρια, οπότε φαντάσου τι έχει να γίνει. Οπότε το ξεχνάμε. Λύσε το πρόβλημα με τους hooligans πρώτα και άσε τα supercup. Σαν θεσμό, αν σε ενδιαφέρει φτιάξε το πρωτάθλημα σου καλύτερα. Φτιάξε την ΚΕΔ(μην μου πεις οτι δεν είδες τι έγινε στο ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ), και βάλε όριο για τους δανεικούς, για να μην δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης. Επίσης μοίρασε τα έσοδα των ομάδων καλύτερα στα τηλεοπτικά και όχι γάβρος κερνάει γάβρος πίνει. Βελτιωτικές κινήσεις, όχι τρολιές του χοντρού, που είτε είναι μπλόφες είτε δείχνουν "εμμονή" απέναντι στον ΠΑΟ. Δεν μπορώ να ακούω τον μαρινάκη να ενδιαφέρεται για την μπάλα. Είναι σαν ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα. Τι σχεση εχει το super cup να γινει ακομα και φετος,με το οτι ο ΠΑΟ πηρε το κυπελλο και μου εριξε 3 εμενα..Που κολλαει αυτο μονο εσυ ξερεις... Λες και οι χουλιγκαν μονο Ολυμπιακοι ειναι,εσυ εχεις Αγιοπαιδα... Υ.Γ Παντως Αταλλε,οντως καπου πρεπει να εμφανιζεται και εχει ρεπο!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το σούπερ καπ το επανέφερε σαν θέμα ο Ολυμπιακός φέτος. Δεν ξέρω γιατί . Θα το παίξω χαζός. Τα πλέυ οφ , σε ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας που το πούλημα παιχνιδιών δίνει και παίρνει, θα έπρεπε να υπάρχει και στην κορυφή για το πρωτάθλημα , και στον πάτο για την κάθοδο και στα ενδιάμεσα για την έξοδο για ουέφα. Γιατί μετά τα μισά , παρουσιάζονται κάτι τραγελαφικά. Τρανταχτό παράδειγμα, τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού μετά τη μαθηματική κατάκτηση πρωταθλήματος. Ειλικρινά το χαίρεται ο φίλαθλος αυτό? 1
Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το σούπερ καπ το επανέφερε σαν θέμα ο Ολυμπιακός φέτος. Δεν ξέρω γιατί . Θα το παίξω χαζός. Τα πλέυ οφ , σε ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας που το πούλημα παιχνιδιών δίνει και παίρνει, θα έπρεπε να υπάρχει και στην κορυφή για το πρωτάθλημα , και στον πάτο για την κάθοδο και στα ενδιάμεσα για την έξοδο για ουέφα. Γιατί μετά τα μισά , παρουσιάζονται κάτι τραγελαφικά. Τρανταχτό παράδειγμα, τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού μετά τη μαθηματική κατάκτηση πρωταθλήματος. Ειλικρινά το χαίρεται ο φίλαθλος αυτό? Το να παιρνει το πρωταθλημα ο πρωτος με 20 βαθμους διαφορα και να μπαινει και αυτος στα playoffs για το πρωταθλημα δεν ειναι σωστο..Φυσικα αυτο λεγεται τωρα επειδη πρωταθλητης ειναι ο Ολυμπιακος,αν ηταν η ομαδα σου,ουτε εσενα θα σου αρεσε να μπορει να διεκδικησει το πρωταθλημα ο 5ος της βαθμολογιας.. Αυτο που πρεπει να γινει,ειναι να καταργηθουν τα playoffs και να ισχυει η επικειρωμενη βαθμολογια του πρωταθληματος της κανονικης περιοδου..
gdask Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πολύ σημαντικά αυτά που είπε ο πρόεδρος σήμερα. Θα γίνουν φοβερές βελτιώσεις στην Λεωφόρο. Η διάθεση των διαρκείας θα ξεκινήσει άμεσα για τους ήδη κατόχους (10% αύξηση) και μέσα στον Μάη για τους νέους (30%). Μια χαρά αν συνυπολογίσουμε τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και την ήδη στρωμένη ομάδα.
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το να παιρνει το πρωταθλημα ο πρωτος με 20 βαθμους διαφορα και να μπαινει και αυτος στα playoffs για το πρωταθλημα δεν ειναι σωστο..Φυσικα αυτο λεγεται τωρα επειδη πρωταθλητης ειναι ο Ολυμπιακος,αν ηταν η ομαδα σου,ουτε εσενα θα σου αρεσε να μπορει να διεκδικησει το πρωταθλημα ο 5ος της βαθμολογιας.. Αυτο που πρεπει να γινει,ειναι να καταργηθουν τα playoffs και να ισχυει η επικειρωμενη βαθμολογια του πρωταθληματος της κανονικης περιοδου.. Έχεις δυνατά επιχειρήματα. Δεν είναι σωστό και αν ήταν η ομάδα μου (lol ?). Επειδή έχω μυαλό και μάτια όμως και καταλαβαίνω πάνω κάτω τι γίνεται στο ρημάδι το ελληνικό πρωτάθλημα και θυμάμαι και τι γινόταν από τις αδιάφορες ομάδες και επειδή θέλω να βλέπω ματς που προσπαθούν και οι 2 ομάδες να νικήσουν, τα playoffs είναι μονόδρομος. Και είμαι και υπέρ των bonus βαθμών ανάλογα με τη θέση σου, όπως συμβαίνει και τώρα.
Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Έχεις δυνατά επιχειρήματα. Δεν είναι σωστό και αν ήταν η ομάδα μου (lol ?). Επειδή έχω μυαλό και μάτια όμως και καταλαβαίνω πάνω κάτω τι γίνεται στο ρημάδι το ελληνικό πρωτάθλημα και θυμάμαι και τι γινόταν από τις αδιάφορες ομάδες και επειδή θέλω να βλέπω ματς που προσπαθούν και οι 2 ομάδες να νικήσουν, τα playoffs είναι μονόδρομος. Και είμαι και υπέρ των bonus βαθμών ανάλογα με τη θέση σου, όπως συμβαίνει και τώρα. Δηλαδη ο πρωταθλητης να ξεκιναει με 7-8 βαθμους μπροστα? με παραπανω? Και γιατι να μπορει να διακδικησει και ο 5ος το πρωταθλημα? Τα επιχειρηματα,σαφως και δεν ειναι "η ομαδα μου",ειπα οτι αυτο που λες εσυ τωρα,δεν θα το ελεγες αν εσυ ησουν στη θεση του Ολυμπιακου και επαιρνες τα πρωταθληματα καθε χρονο.. Το επιχειρημα το ειπα,τελος τα playoffs,να μπορουν και οι παικτες να εχουν και μια περιοδο ξεκουρασης.Περαν απο αυτο,να βγαζουν οι θεσεις 2-5 τα εισιτηρια της Ευρωπης χωρις playoffs,οπως κανουν σε ολες τις χωρες..Δεν γινεται να βαλεις playoffs σε 3 κατηγοριες σε ολο το πρωταθλημα..Να παιζουν ολοι ακομα και 1 μηνα μετα το πρωταθλημα ακομα παιχνιδια ή και περισσοτερο..Ακομα και τις μικροτερες ομαδες που εχουν πολλα οικονομικα προβληματα δεν θα τους βολευει αυτο.. Και μαλιστα,αν μπει και ο Ολυμπιακος στο γκρουπ των Playoffs για το πρωταθλημα,τα Α' παραρτηματα στο γκρουπ των playoffs για την Ευρωπη και τα Β' παραρτηματα στο τριτο γκρουπ για τον υποβιβασμο,ξερεις τι εχουμε να ακουσουμε? Οτι το ταδε παραρτημα εδωσε το παιχνιδι στο αλλο παραρτημα για να σωθουν και οι δυο,ή οτι ο ταδε εδωσε το παιχνιδι ωστε ο Παναθηναικος να μην βγει στο CL αλλα στο EL.. Οτι λεγεται και τωρα πανω κατω. Γιατι και ο Ολυμπιακος καλιστα μπορει να παρει την πρωτη θεση στα playoffs και να δωσει το τελευταιο παιχνιδι ας πουμε στον ταδε για να κοψει το πρωταθλημα στον αλλον κ.ο.κ. Οτι γινεται τωρα,καλιστα θα μπορει να γινει και στα playoffs με τις ομαδες και τα παραρτηματα οπως και με τη διαιτησια.Δεν αλλαζει κατι.Καλυτερα λοιπον τα playoffs να σταματησουν και οι ομαδες να παλευουν στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος για το πρωταθλημα και τις Ευρωπαικες θεσεις 1
stamatinho Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στο 26:00 πως θα γινει το πιο ιστορικο γηπεδο της Ελλαδας. Λιγες φορες το ειπα φετος αλλα...Μπραβο καραφλα Υ.Γ Πολλοι θα λετε και εγω μαζι σας οτι θελουμε πιο μεγαλο γηπεδο και οχι 20.000 με προοπτικη και για 22.000 αλλα τι να κανουμε και αυτο καλο ειναι.
Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στο 26:00 πως θα γινει το πιο ιστορικο γηπεδο της Ελλαδας. Λιγες φορες το ειπα φετος αλλα...Μπραβο καραφλα Ωραιο ειναι.Το θεμα ειναι (και το ελπιζω) να μην μεινει στις μακετες και στους υπολογιστες..
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το ίδιο θα έλεγα και αν η ομάδα μου ήταν μπροστά. Τα ίδια έλεγα πάντα. Είναι θέμα πως θέλεις να βλέπεις ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή , μόλις ξεκαθαρίσει ο υποβιβασμός (δε θέλει και πολύ) , γίνεται της παλαβής. Τα ίδια και προς τα πάνω. . Στη διαδικασία των playoffs θα είναι 1 παιχνίδι , 2 βαριά. Αυτά για την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών τα ακούω βερεσέ. ήδη έχουμε ελαφρύ πρόγραμμα με διακοπές. Επίσης , περισσότεροι αγώνες, ενισχύουν το rotation , το βάθος των πάγκων και καλύτερο προγραμματισμό. Είναι λοιπόν ένας παράγοντας που μπαίνει υπόψιν των προπονητών. Και στην τελική εγώ θέλω να βλέπω περισσότερο ποδόσφαιρο.
Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το ίδιο θα έλεγα και αν η ομάδα μου ήταν μπροστά. Τα ίδια έλεγα πάντα. Είναι θέμα πως θέλεις να βλέπεις ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή , μόλις ξεκαθαρίσει ο υποβιβασμός (δε θέλει και πολύ) , γίνεται της παλαβής. Τα ίδια και προς τα πάνω. . Στη διαδικασία των playoffs θα είναι 1 παιχνίδι , 2 βαριά. Αυτά για την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών τα ακούω βερεσέ. ήδη έχουμε ελαφρύ πρόγραμμα με διακοπές. Επίσης , περισσότεροι αγώνες, ενισχύουν το rotation , το βάθος των πάγκων και καλύτερο προγραμματισμό. Είναι λοιπόν ένας παράγοντας που μπαίνει υπόψιν των προπονητών. Και στην τελική εγώ θέλω να βλέπω περισσότερο ποδόσφαιρο. Οπως ειπες,θα ειναι playoffs πρωταθλητη-Ευρωπης και υποβιβασμου.Οποτε δεν θα ειναι 1-2 παιχνιδια..Και σου ξαναλεω..Εχουμε 3-4 ομαδες στα playout,η οποια μια ειναι μη παραρτημα...Καταλαβαινεις λοιπον οτι οταν κατι μπορει να γινει τωρα,θα γινει και τοτε..
Demon13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 21.000 θα είναι περίππου. Οχι δεν μας καλύπτει, τι να κάνουμε αυτό έχουμε. Άτυχοι σε όλα μας Θα είναι ένα στολίδι, και στο κέντρο της Αθήνας, τουλάχιστον. Τον Δημόκριτο να φέρει ο γάβρος να μας ελέγξει και το νέο γήπεδο για δηλητηριώδεις αέρια, όπως έκανε και στην παλιά Λεωφόρο
Danbo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 21.000 θα είναι περίππου. Οχι δεν μας καλύπτει, τι να κάνουμε αυτό έχουμε. Άτυχοι σε όλα μας Θα είναι ένα στολίδι, και στο κέντρο της Αθήνας, τουλάχιστον. Τον Δημόκριτο να φέρει ο γάβρος να μας ελέγξει και το νέο γήπεδο για δηλητηριώδεις αέρια, όπως έκανε και στην παλιά Λεωφόρο Και ελεγα...Δεν θα αναφερθει στον Ολυμπιακο...Που τετοια τυχη!!!
stamatinho Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Site: Η βοήθεια της Θύρας 13 στους εκδρομείς του ΠΑΟΚ
Demon13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στους 18 συλληφθέντες εκδρομείς του ΠΑΟΚ. Αυτοί μείναν πίσω στην ΓΑΔΑ οι υπόλοιποι φύγαν. Ανταλλαγές φωτοβολίδων και επεισόδια και τώρα αυτό. I dont get it. Ίσως συμπαράσταση για την σύλληψη, και καλά η αστυνομία κοινός εχθρός; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις