Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχουμε κάνει όμως είναι επί πολυμετοχικότητας

Χρ Μελίσσης 2,500,000€ !!!

:lol: :lol: :lol:

Μολις μου ανεβηκε η πιεση.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μακάρι να γίνει, και να κατεβάσουμε τα δεύτερα πιτσιρίκια. Θα είναι τρελό τρολάρισμα.<br><br>Την χρονιά που το πήρε η Α.Ε.Κ. είχε γίνει;<br><br>Αν γίνει και χάσει ο Ο.Σ.Φ.Π. θα ζητήσει επαναληπτικό;

Εχουν μια εντυπωση οτι εχουν ομαδαρα, απο την αρχη ελεγα οτι ενας Μητρογλου ειναι ολος ο γαυρος,βλεπω μπαλα 20 χρονια και ακομα προσπαθω να δω την ομαδαρα Μπαγερν της Ελλαδας αλλα δε βλεπω τιποτα.

Αμα χασουν θα ζητησουν μετα το Σουπερ Μαρκετ Καπ μεχρι να νικησουν.

Δημοσ.

Εχουν μια εντυπωση οτι εχουν ομαδαρα, απο την αρχη ελεγα οτι ενας Μητρογλου ειναι ολος ο γαυρος,βλεπω μπαλα 20 χρονια και ακομα προσπαθω να δω την ομαδαρα Μπαγερν της Ελλαδας αλλα δε βλεπω τιποτα.

Αμα χασουν θα ζητησουν μετα το Σουπερ Μαρκετ Καπ μεχρι να νικησουν.

Ακομα και γι'αυτο μοιρλα?

Δημοσ.

Πάει ξέφυγαν οι γάβροι... τους έχει πάρει μέχρι και τα σώβρακα ο Αλαφούζος.

Άσε που νομίζω οτι μπλοφάρουν, εντυπώσεις δημιουργούν.

Θέλω να παίξουμε, θα γίνουν επεισόδια, αυτό με χαλάει.

Αυτα που γραφεις τα γραφεις σοβαρα γενικα η απλα γραφεις random πραματα?

Δημοσ.

Τι ακριβως εχει κανει ο Αλαφουζος?

Που παλευει να βγαλει την αδεια κ οταν την παιρνει το πανηγυριζει κιολας?

Δημοσ.

Τι ακριβως εχει κανει ο Αλαφουζος?

Που παλευει να βγαλει την αδεια κ οταν την παιρνει το πανηγυριζει κιολας?

Οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αν ηταν στη θεση του Παναθηναικου με τα χρεη και ολα αυτα

τελος παντων τα προβληματα ,η θα ειχε πεσει κατηγορια η θα ειχε διαλυθει εντελως,καλα για κυπελλο

και Ευρωπη δε το συζηταω καν.

Αλλα ειναι τοσο μεγαλη αυτη η ομαδα και τοσο βαρια η φανελα που τιποτα απο αυτα δεν εγινε.

Για αυτο ειναι και ο μεγαλυτερος συλλογος της Ελλαδας,σε αντιθεση με κατι αλλους που καποτε

ηταν απλες συνοικιες στο Πειραια και με διαφορα μεσα εγιναν οτι εγιναν.

• Like 2
Δημοσ.

Πες χαιρετισματα του αλαφουζου οτι ο συλλογος που διαχειριζεται δε θα πρεπε καν να χει αδεια για την τρεχουσα σεζον οποτε οχι μπεργκ και πετρις, ουτε τον κλωναροδη δε θα μπορουσατε να παρετε που λεει ο λογος.

Αλλα ετσι ειναι οταν η σουπερλιγκα ειναι της πλακας υπερ μας, δε μιλαμε. Οταν βολευει αλλους, τοτε γινεται εκρηξη.

Και για να σε προλαβω, γουσταρω που ο παο φτιαχνει ομαδα κ θελω ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα γιατι βαροεμαι αφορητα οπως ειναι τα πραγματα. Αμα ειναι να μιλαμε ομως, να τα λεμε ολα.

Δημοσ.

Πες χαιρετισματα του αλαφουζου οτι ο συλλογος που διαχειριζεται δε θα πρεπε καν να χει αδεια για την τρεχουσα σεζον οποτε οχι μπεργκ και πετρις, ουτε τον κλωναροδη δε θα μπορουσατε να παρετε που λεει ο λογος.

Δηλαδή; Για πες. Γιατί να μην έχει άδεια; Επιχείρημα να ακούσω.

Σιγά μην μας κάνατε και χάρη, άλλωστε δεν βρήκαμε Ευρώπη. Αλλα για πες.

Δημοσ.

Και ο χοντρός ασχολείται μαζί του με ανακοινώσεις, χωρίς να παίζει καν με τον Παναθηναϊκό.

Aλλο ρωταω αλλο απαντας

Οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα αν ηταν στη θεση του Παναθηναικου με τα χρεη και ολα αυτα

τελος παντων τα προβληματα ,η θα ειχε πεσει κατηγορια η θα ειχε διαλυθει εντελως,καλα για κυπελλο

και Ευρωπη δε το συζηταω καν.

Αλλα ειναι τοσο μεγαλη αυτη η ομαδα και τοσο βαρια η φανελα που τιποτα απο αυτα δεν εγινε.

Για αυτο ειναι και ο μεγαλυτερος συλλογος της Ελλαδας,σε αντιθεση με κατι αλλους που καποτε

ηταν απλες συνοικιες στο Πειραια και με διαφορα μεσα εγιναν οτι εγιναν.

Καμια σχεση με αυτο που ρωτησα

Δεν ζητησα να μου πεις την ιστορια του Παο , αμφιβαλλω αν την ξερεις κιολας αλλα θα μου αρνηθεις τα περι χουντας οποτε δεν ανοιγω καν την κουβεντα

Εγω για τον Αλαφουζο ρωτησα κ για σχολια τυπου " τους εχει παρει τα σωβρακα "

Δημοσ.

Και για να σε προλαβω, γουσταρω που ο παο φτιαχνει ομαδα κ θελω ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα γιατι βαροεμαι αφορητα οπως ειναι τα πραγματα. Αμα ειναι να μιλαμε ομως, να τα λεμε ολα.

Το πρωτάθλημα έτσι όπως εσείς το καταντήσατε το θέλετε και ανταγωνιστικό;

Δημοσ.

Εγω για τον Αλαφουζο ρωτησα κ για σχολια τυπου " τους εχει παρει τα σωβρακα "

Στην ουσια αυτο εγινε απο τι στιγμη που μας ειχατε για β εθνικη και για 7ρες και και και.

Δεν ζητησα να μου πεις την ιστορια του Παο , αμφιβαλλω αν την ξερεις κιολας αλλα θα μου αρνηθεις τα περι χουντας οποτε δεν ανοιγω καν την κουβεντα

Aυτα τα περιτα να μη λεγατε ορισμενοι εδω μεσα θα ηταν αλλιως οι συζητησεις,οπως και να χει,περι χουντας για να μη μπουμε τωρα στα ιδια και τα ιδια το εχουμε ξαναπει.

1 λιγοτερο πρωταθλημα πηρες επι χουντας και 2 λιγοτερα η αεκ.

"Ολα" μας τα εδωσαν μιλαμε.

Δημοσ.

Στην ουσια αυτο εγινε απο τι στιγμη που μας ειχατε για β εθνικη και για 7ρες και και και.

Mε τι ρε αδερφε? Με 1 κυπελλο που πηρε , πηρε τα σωβρακα ολονων?

Δεν λεω , μεγαλο κατορθωμα για τις βλεψεις που ειχε φετος ο παο κ για το πως αρχισε η σεζον του αλλα το τους πηρε τα σωβρακα ειναι ψιλοαστειο να το λεει καποιος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...