Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Α ναι, όντως, βλακεία είπα. Άρα, αφού δεν έχει μουντιάλ, διεθνείς εμφανίσεις θα κάνει του χρόνου, οπότε πιθανότατα θα μείνει. Κι εγώ δε νομίζω να τον δώσουν για λίγα λεφτά. Κοιτα,για να μπει στη διαδικασια της συζητησης ο ΠΑΟ για πωληση του Μπερκ,πρεπει να υπαρξει μια προταση γυρω στα 8-10εκ το λιγοτερο,ωστε να μπορεις να πεις οτι ο ΠΑΟ θα βαλει ενα αξιοπρεπες ποσο στα ταμεια του για τον Μπερκ αφου το 45% μεταπωλησης το εχει το Αμβουργο.. Αποτι λενε ολες οι πλευρες φετος μενει Τα χρηματα δεν ειναι πολλα που παιρνει, εχουν μπατζεταριστει και νομιζω οτι και ο ιδιος περναει καλα για να παει πχ σε καμια Σεντ Παουλι. Θα προτιμησει του χρονου στα 29 του να παρει μια καλη μεταγραφη, να καρπωθει και ο συλλογος περισσοτερα Τις τελευταιες μερες διαβαζω πραγματικα γαυρικης νοοτροπιας σχολια - Ο Μελαγιες στο γκαζετα παροτρεινε τους παικτες του Ολυμπιακου στο μπασκετ να βαρεσουν πιο δυνατα ωστε να πονανε οι αντιπαλοι γιατι στα πλευ οφ ολα επιτρεπονται - Σημερα ο Αλεφαντος ειπε οτι ο Παοκ επρεπε να κανει στον Μπεργκ στα πρωτα λεπτα σκληρα τακλιν στον αστραγαλο "οχι να του κοψεις την μπαλα, αλλα να πιασει το νοημα" Αυτοι ειναι Τα λογια του Αλεφαντου προφανως εχουν υπονοουμενο με το ξυλο που εριχναν οι παικτες του ΠΑΟΚ σε αυτους του Ολυμπιακου,και ποσο soft ηταν χθες...Μην τα βλεπεις ολα Πρασινα ρε φιλε!
Demon13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πλασιέ του Μπέργκ όλοι οι γάβροι! Να πουληθεί με λίγα εκατομμυριάκια (μην τυχών και πάρουμε και τίποτα σοβαρά χρήματα) και γρήγορα!
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πλασιέ του Μπέργκ όλοι οι γάβροι! Να πουληθεί με λίγα εκατομμυριάκια (μην τυχών και πάρουμε και τίποτα σοβαρά χρήματα) και γρήγορα! Τετοιο συμπερασμα μονο εσυ!!!
HERTHAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τελικα επεσα μεσα στην προβλεψη μου οτι ο Danbo ειναι το troll superpie..........ignore 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν πτοειται οτι και να λετε, οσα ban και να του κανετε 4
Cossutius. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Συγχαρητήρια για τη νίκη στο χθεσινό φιλικό με τη δευτερη ομάδα σας. Θα ήταν εμπειρία για τους φίλους του ΠΑΟ να βλέπουν γνωριμα πρόσωπα Και περιμένω απο γνωστό μέλος να βγει και να πει για το "κυπελάκι" (δήλωσή του πέρσι, φέτος τον βλέπω να πανηγυρίζει ) Κατα τα άλλα, ομολογώ οτι στεναχωρέθηκα πολύ για την ήττα σας στο μπάσκετ. Όχι επειδή απλά χάσατε από τους σιχαμένους αλλά επειδή 1. Ξέρω οτι μπορουσατε να τους περάσετε 2. Με τους σιχαμένους βρήκατε να χάσετε την αιώνια κωλοφαρδία σας? Ωρες ώρες αναπολουσα τον Αλβέρτη με 5 κρεμμασμένους πάνω του και αυτος να το βάζει. Eμείς εντάξει το ξερα οτι θα χάναμε αλλά το μπελά μου μέσα τους αντιπαθώ πολύ τους Ρώσους.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Περα απο την αναξιοπρεπεια και την loserιά που βγαζουν αυτες οι δηλωσεις, μεχρι και ο παρορμητικοτατος τρακης τον αποκλεισμο του (δια συτνριβης) τον αντιμετωπισε πολυ πιο ψυχραιμα. Αμα λεω εγω οτι βραζουν στο ιδιο καζανι στο θεμα ηθους, χαλιουνται τα προβατα που τρωνε την προπαγανδα των ΜΜΕ περι ηθικων και low profile αυγων, αμασητη... Υπερβολικές δηλώσεις, αλλά η Ρεάλ σε όλη την σειρά έκανε αβέρτα φλόπινγκ ανενόχλητη και ατιμώρητη. Μέχρι και στο ΝΒΑ πλέον το τιμωρούν με πρόστιμο. Σε αυτό έχει δίκιο ο Αγγελόπουλος. Επίσης θεωρώ οτι πιο πολύ βγάζει το μένος του για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μπουρούση, όχι τόσο για όλη τη Ρεάλ. Ο Τράκης πάντως προτού ξεκινήσει η σειρά είπε "ποιά ΤΣΣΚΑ και ποιά Ρεάλ", οπότε μάλλον ματσάρονται οι δηλώσεις.
~mxls~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ...Το σκεπτικο μου για τον Μπεργκ ξεκινησε με το ποσο πουλησε ο ΟΣΦΠ παιχτες δικους του. Και μπηκες εσυ και αρχισες τα δικα σου. Αν ειχες και κανα επιχειρημα περα απτις εθνικες κλπ θα ηταν καλυτερα.... Σου κάνω κόπι γιατι δεν διαβάζεις τα ποστ των άλλων: - Το ποστ μου αφορούσε σχόλιο περι παλτών Νέρι και Μπελούτσι. Μόνο άσχετος θα'γραφε κάτι τέτοιο. Και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες, το ποστ αφορα το σχόλιο περί Νέρι-Μπελούτσι παλτών. Νέρι, παλτό. Παλτό. Νέρι. Νταξ; Ζητάς επιχειρήματα για το αν ο Νέρι ήταν παλτό; Νιώθεις; Πρωταθλητής & κυπελλούχος βασικός στα 23, 15 τέρματα σε 35 εμφανίσεις, δεύτερος σε ασσιστ στη σεζόν μόνο πίσω από Ρίμπο, πρώτος σκόρερ του ΟΣΦΠ στο ΤΣ.Λ, τρίτος σκόρερ στο Αμέρικα 07' και ο κορυφαίος της εθνικής του με μεγάλες εμφανίσεις, εξαιρετικός απ΄την προετοιμασία, γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, τεχνική, τρίπλα, ταχύτητα, καλή προοπτική καριέρας, πρόταση απ'την 3η δύναμη της πριμέρα τότε Βαλένθια. Τσακωθηκε με Λουτσέσκου, έφαγε πάγκο, πήρε την κατηφόρα. Δεν βγήκε η μεταγραφή. Μπουλο. Πήραν τον Σισσε με πολλά στην Λάτσιο, γιατι ήταν σε φουλ φόρμα, και γιατί απλά πίστευαν ότι θα έκανε τη διαφορά. Δεν έκατσε. Τον λες παλτό; Γιατί αν το λες, είσαι απλά άμπαλος και τσάμπα κάθομαι και συζητάμε. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα. Στο λέω για τελευταία φορά γιατι δεν θα ανοίξω τρολλοσυζήτηση: το να πουλάς απ'τις καλύτερές σου μονάδες στο ρόστερ, ακόμα και αν δε βγει μεταγραφή, δεν το λες κατάφερα να ξεφορτωθώ παλτό.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τον Σισσέ στη Λάτσιο τον έβαζε δεξί εξτρέμ, γι' αυτό δεν έπιασε. Όσο για τον Καστίγιο, παίκτης που φάνηκε οτι θα κάνει το μπάμ αλλά πέρα απο καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο γενικώς. Με το που πωλήθηκε στη Σαχτάρ εξαφανίστηκε. 2
Cossutius. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τον Σισσέ στη Λάτσιο τον έβαζε δεξί εξτρέμ, γι' αυτό δεν έπιασε. Όσο για τον Καστίγιο, παίκτης που φάνηκε οτι θα κάνει το μπάμ αλλά πέρα απο καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο γενικώς. Με το που πωλήθηκε στη Σαχτάρ εξαφανίστηκε. Oι ρε...Που να δεις τι τους ειχε κάνει στο Copa America το 2007. Eκει κέρδισε τη μεταγραφή του. Μιλάμε για γκολάρες
Demon13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 mxls κρίμα, νόμιζα οτι ξέρεις απο μπάλα. Ο παίχτης είναι γτπ. Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει τέτοιος παίχτης. Δεν έκανε ποτέ καριέρα. Δεν έπαιξε πουθενά μπάλα εκτός απ την Ελλάδα. Την εθνική Μεξικού την έβλεπε και την βλέπει με το κιάλι, λίγες συμμετοχές. 30 χρονών είναι σήμερα και είναι σαν 36 σε αγωνιστική αξία. Σερνόταν μέχρι και στον Άρη. Το δούλεμα του αιώνα η 15άρα στους Ρώσους (και τα 15 άμα θέλουμε τα πιστεύουμε)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ζητάς επιχειρήματα για το αν ο Νέρι ήταν παλτό; Νιώθεις; Πρωταθλητής & κυπελλούχος βασικός στα 23, 15 τέρματα σε 35 εμφανίσεις, δεύτερος σε ασσιστ στη σεζόν μόνο πίσω από Ρίμπο, πρώτος σκόρερ του ΟΣΦΠ στο ΤΣ.Λ, τρίτος σκόρερ στο Αμέρικα 07' και ο κορυφαίος της εθνικής του με μεγάλες εμφανίσεις, εξαιρετικός απ΄την προετοιμασία, γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, τεχνική, τρίπλα, ταχύτητα, καλή προοπτική καριέρας, πρόταση απ'την 3η δύναμη της πριμέρα τότε Βαλένθια. Τσακωθηκε με Λουτσέσκου, έφαγε πάγκο, πήρε την κατηφόρα. Δεν βγήκε η μεταγραφή. Μπουλο. Επειδη λες και ξαναλες οτι ειμαι ασχετος. Αν εγω ειμαι ασχετος στη μπαλα (που ενδεχομενως ειμαι) εσυ εισαι ασχετος στην κατανοηση ελληνικης γραφης. Μιλαω για την μεταγραφη του ΣΤΗΝ Σαχταρ απ'το πρωτο μου ποστ και συνεχιζεις να μου μιλας για οτιδηποτε αλλο ΠΕΡΑ απο την Σαχταρ. Και η πλακα ειναι οτι συνεχιζεις να το κανεις. Δεν με ενδιαφερει ουτε ποσο παιχταρας ηταν σε εσας η στο Μεξικο, ουτε ποσα κιλα μπαλα ξερει, ουτε ποσα δευτερολεπτα κανει το κατοστάρι, ουτε το Μεξικο, ουτε τιποτα. Παλτο στην Σαχταρ ναι ή ναι λοιπον? Με κουραζεις απ'το πρωι αδικα ναι ή ναι? Στο λέω για τελευταία φορά γιατι δεν θα ανοίξω τρολλοσυζήτηση: το να πουλάς απ'τις καλύτερές σου μονάδες στο ρόστερ, ακόμα και αν δε βγει μεταγραφή, δεν το λες κατάφερα να ξεφορτωθώ παλτό. Κι ομως τρολλαρεις, μια που εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα αναφερομενος στον Καστιγιο. Ενα πραγμα λεω εδω και 5 ποστ και πρεπει να 'σαι ο μονος που κανει οτι δεν το καταλαβαινει, αν κρινω και απ'τις απαντησεις αλλων (ασχετων να υποθεσω ). Και ενταξει ο Καστιγιο εκανε τα θαυματα του στο Μεξικο και το ελληνικο πρωταθλημα οποτε ας πουμε οτι δικαιολογουνται τα 15μυρια της αποτυχημενης μεταγραφης. Για τον Μπελουτσι που παλι διαφωνεις, τι εχεις να μας πεις, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω. Που ακριβως ειχε μαγεψει ωστε τα 5μυρια για το 50% του να σου φαινεται λογικο ποσο?
~mxls~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ποιος παίχτης σε ελληνικό κλαμπ στην ηλικία του είχε περισσότερα τέρματα απο κείνον στο Τσ.Λ; Τάνες είχε κάνει και τη Σαχτάρ και τη Βαλένθια. Κόπα Αμέρικα είδες καθόλου Μαξ; Όργια. Με την ίδια λογική που ο Μπεργκ κοστολογείται μίνιμουμ 5μ. όπως λένε τα παιδια εδώ μέσα, λόγω της καλής σεζόν, ο Νέρι που είχε πολύ ανώτερη σεζόν ( Ελλάδα, Ευρώπη, Εθνική Μεξικό ), και σε τέτοια ηλικία, ήταν άριστη επιλογή. Το αν άξιζε τα φράγκα το δείχνει η μετέπειτα πορεία.
Cossutius. Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 O Mπερκ για μια 5ετία ειχε καθοδικότατη πορεία. Εδω βρέθηκε σε έναν ΠΑΟ που είναι η αιχμή του δόρατος και εκμεταλεύονται την ταχύτητά του και το καλό του τελείωμα. Δε καταλαβαίνω γιατι γινεται η συσχέτιση με τον Καστίγιο. Ο Καστίγιο έφυγε 22 ετών όντας ένας απο τους πιο ταλαντουχους ποδοσφαιριστές. Στο ότι απέτυχε έπαιξαν πολλά ρόλο. Ταλέντο είχε και μάλιστα τεράστιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις