firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μα η μόνη διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚτζη και ΟΣΦΠάκια είναι πως ο ένας γουστάρει χούλιγκαν ποδοσφαιριστή και ο άλλος χούλιγκαν πρόεδρο. Κατά τα άλλα, ούνα φάτσα. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τωρα προσεξα το διαμαντι αυτο των ηθικων, αγιων και καλων παιδιων. Είναι ένα συνονθύλευμα από καλούς παίκτες, αλλά με τον τρόπο που παίζουν δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στον Ολυμπιακό, που πήρε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης και τους ταπείνωσε πέρσι στον τελικό. Τον έχουν τσακίσει τον Σπανούλη στο ξύλο και όταν το παιχνίδι έχει κριθεί, να πηγαίνουν τα δύο γκαρντ και να τον σηκώνουν εικονικά είναι μια εικόνα αηδίας για μένα. Εύχομαι να πατώσουν στο Φάιναλ φορ!» Δε τα λεει ο Superpie. Ο ηθικος προεδρος της ομαδας τους τα λεει. Τον εναν δεν τον σεβονται στην Ελλαδα (ηγετη), τον αλλον δεν τον σεβονται στην Ευρωπη (τον αγιο και ηθικο), δειχτε ρε παιδια λιγο σεβασμο στους λιμανισιους και μας πρηξαν με την κρεβατομουρμουρα περι σεβασμου! Ασεβεις ολοι σας. Περα απο την αναξιοπρεπεια και την loserιά που βγαζουν αυτες οι δηλωσεις, μεχρι και ο παρορμητικοτατος τρακης τον αποκλεισμο του (δια συτνριβης) τον αντιμετωπισε πολυ πιο ψυχραιμα. Αμα λεω εγω οτι βραζουν στο ιδιο καζανι στο θεμα ηθους, χαλιουνται τα προβατα που τρωνε την προπαγανδα των ΜΜΕ περι ηθικων και low profile αυγων, αμασητη...
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ολοκληρη η νοοτροπια ενος γαυρου σε λιγες μονο γραμμες.... Ειναι καλυτερη η νοοτροπια μαλλον "θελω καθαρο ποδοσφαιρο,εξυγιανση" και στο "καπακι" ολα καλα στη Τουμπα,δεν εγινε τιποτα,μπραβο στον κοσμο κτλ. ετσι? Οπως θελετε τα περνετε..Απο την στιγμη που εσεις οι ιδιοι επικροτειτε αυτα της Τουμπας λεγοντας οτι δεν εγινε τπτ μοιραζοντας μπραβο στον λαο του ΠΑΟΚ που ακουσε τον Ιβαν και δεν ανοιξε μυτη τοτε δεν βλεπω τον λογο μιας ιδιας αριστης φιλοξενιας στο Καραισκακη.. Αληθεια,γιατι του φαινεται περιεργο το παραπανω απο την στιγμη που στη Τουμπα δεν εγινε τιποτα και ηταν αξια συγχαρητηριων στον κοσμο του ΠΑΟΚ? Για ιδια φιλοξενια μιλησα,δεν μιλησα για καφριλικια!!! Τωρα προσεξα το διαμαντι αυτο των ηθικων, αγιων και καλων παιδιων. Δε τα λεει ο Superpie. Ο ηθικος προεδρος της ομαδας τους τα λεει. Τον εναν δεν τον σεβονται στην Ελλαδα (ηγετη), τον αλλον δεν τον σεβονται στην Ευρωπη (τον αγιο και ηθικο), δειχτε ρε παιδια λιγο σεβασμο στους λιμανισιους και μας πρηξαν με την κρεβατομουρμουρα περι σεβασμου! Περα απο την αναξιοπρεπεια και την loserιά που βγαζουν αυτες οι δηλωσεις, μεχρι και ο παρορμητικοτατος τρακης τον αποκλεισμο του (δια συτνριβης) τον αντιμετωπισε πολυ πιο ψυχραιμα. Αμα λεω εγω οτι βραζουν στο ιδιο καζανι... Επρεπε καλυτερα να λενε "ποια ΤΣΣΚΑ μωρε" Μα η μόνη διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚτζη και ΟΣΦΠάκια είναι πως ο ένας γουστάρει χούλιγκαν ποδοσφαιριστή και ο άλλος χούλιγκαν πρόεδρο. Κατά τα άλλα, ούνα φάτσα. Ενω εσυ θελεις μονο εξυγιανση ποδοσφαιρου,οπαδους και προεδρο με τετοια...
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι, εγώ αυτό θέλω. Εσύ αποδεδειγμένα όχι. Σου αρέσει ο χουλιγκανισμός. 1
HERTHAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 @Midi Το troll ο superpie,galaxy s4 κλπ κλπ κλπ.......δε γκρεμοτσακιστηκε απο εδω μεσα? Πες αν εχει αλλαξει nick για να κανω ενα ignore. Αν και κατι πηρε το ματι μου τωρα σε ολα τα θεματα κι εχω μια υποψια.....! 1
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι, εγώ αυτό θέλω. Εσύ αποδεδειγμένα όχι. Σου αρέσει ο χουλιγκανισμός. Οχι,μακαρι να σταματησει ολο αυτο.. Μου αρεσε η ατμοσφαιρα στη Τουμπα,στη Λεωφορο,στο Καραισκακη και σε αλλα γηπεδα απλα οι πυρσοι κτλ να μενουν και να σβηνουν στα χερια των φιλαθλων. Οπως καταδικαζω τα γεγονοτα που εγιναν στην Τουμπα,στη Λεωφορο και στο Φαληρο αλλα και σε καθε γηπεδο,ετσι να πεις να κανουν και οι αλλοι συνοπαδοι σου. Και αυτο το αποδεδειγμενα να το πεις σε αλλους που βλεπουν οτι στην Τουμπα δεν εγινε απολυτως τιποτα. Γνωριζεις οτι η βια φερνει βια,και αυτο θα συνεχιζεται σαν φαυλος κυκλος..
~mxls~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καταλαβες οτι μιλαω για μεταγραφες-ποσα παιχτων που ΠΟΥΛΗΣΕ ο ΟΣΦΠ ή ειδες φως και μπηκες? Ο Καστιγιο στοιχισε 15μυρια στη Σαχταρ. Τα βγαλε τα 15εκ ευρω? Τους νοιαζει τι κανει με το Μεξικο? Κι ο Μεσσι με την Αργεντινη δεν εχει κανει ποτε του τις παιχνιδαρες, αρα ειναι κοροιδα οι Καταλανοι που τον πληρωνουν, βαση της λογικης σου. Ο Μπελουτσι στην Πορτο τα βγαλε τα 5μυρια? (τοσο στοιχισε η αγορα του 50% του παιχτη που ανηκε στον ΟΣΦΠ). Κι αν αυτοι βγαλαν τα λεφτα τους οπως μας λες, τοτε διαφωνεις στο οτι ο Μπεργκ πρεπει να πουληθει μινιμουμ 5μυρια? Η παλι ειδες φως και μπηκες και κουβεντα να γινεται? Πες μας εσυ που βλεπεις μπαλα κι ασε τους σκαουτερ της Πορτο και της Σαχταρ. Μην γράφεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Ο Μπεργκ σε αυτην την κατάσταση αξίζει κάθε € σε ενδεχόμενη μεταγραφή το καλοκαίρι. Το ποστ μου αφορούσε σχόλιο περι παλτών Νέρι και Μπελούτσι. Μόνο άσχετος θα'γραφε κάτι τέτοιο. Εφόσον παρακολουθεις μπάλα το γράφεις ασχέτως αν δεν ισχύει. Οι 2 τους ξέρουν μπάλα και έχουν κάνει ωραίες εμφανίσεις, ειδικά ο Νερι αν είχε δεχτει ο ΟΣΦΠ τα 8 της Βαλένθια και όχι τα 15 της Σαχτάρ, ίσως να είχε άλλη συνέχεια η καριέρα του. Άκου παλτό παιχταράς που έσπερνε ΤΣ.Λ και χόρευε ολόκληρη Βραζιλία! Με την ίδια λογική, ο ΠΑΟ βρήκε θύματα τα φασισταρια απέναντι και τους πούλησε τον Τζιμπριλ. Το ότι ένας παιχτης για 1002 λόγους μπορεί να μην ταιριάξει σε ένα σύλλογο, δεν τον καθιστα παλτό. Υπόψιν αυτον που τώρα εκθειάζετε (δικαίως), αν αντιμετώπιζε ξανα θέμα τραυματισμού, θα λέγατε όλοι για παλτό.
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Midi, αν πες,πουλησεις τον Μπερκ 15 εκ ευρω σε μια ομαδα,πηγαινει εκει και εχει την αποδοση-συνεχεια του Καστιγιο και του Μπελουτσι,θα βγεις και θα πεις οτι ειναι παλτο ο Μπερκ?
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πρεπει να πουλησει παιχτες, σαφως. Απλα οχι να ΞΕπουλησει, δηλαδη το καλοκαιρι να τους βγαλει ολους στο σφυρι και τιμη οσο-οσο. Καποιες μοναδες πρεπει να κοψει το λαιμο του να τις κρατησει και να στησει γυρω τους την επομενη ομαδα μετα απο αυτην (αν υποθεσουμε οτι θα φυγουν καποιοι). Τον Μπεργκ ευχαριστως να τον δωσει αν ερθει προσφορα μινιμουμ 5χαρτια.Ωπα μισο Συμφωνα με Αλαφουζο το πλανο βγαινει πλεον στα χαρτια και αρα ΔΕΝ υπαρχει αναγκη για αποδεσμευσης και ξεπουλημα οσο-οσο Αρα με δεδομενο αυτο υπαρχει η δεσμευση του οτι πουλαμε αλλα δεν ξεπουλαμε (και εδω ειμαστε να τον κραξουμε αν την κανει γυριστη) Για τον Μπεργκ το Αμβουργο εχει 40% σε μεταπωληση και συμφωνα με τα φιλοκυβερνητικα ρεπορταζ αυτο σημαινει οτι προταση για Μπεργκ συζηταται απο 8-10Μ και πανω Ο Μπεργκ βέβαια ήταν γνωστός και πριν έρθει στον ΠΑΟ, αλλά δε βλέπω να έρχεται μεγάλη προσφορά φέτος (εκτός αν πετάξει τίποτα γκολάκια στη Βραζιλία). Το πιο λογικό είναι να τον κρατήσει και του χρόνου, μήπως κάνει καλή χρονιά στα ευρωπαϊκά ματς.O Μπεργκ κλεινει τα 28 τον Αυγουστο. Αρα παππου δεν τον λες Συμφωνω οτι - μιας και η Σουηδια ΔΕΝ ειναι στο Μουντιαλ - φετος δεν μπορει να ερθει πανω απο 5Μ προταση που θα απορριφθει Με αντιστοιχη παρουσια και Ευρωπη του χρονου, στα 29 του, 10Μ απο Γερμανικο συλλογο τα φερνει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μην γράφεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Ο Μπεργκ σε αυτην την κατάσταση αξίζει κάθε € σε ενδεχόμενη μεταγραφή το καλοκαίρι. Το ποστ μου αφορούσε σχόλιο περι παλτών Νέρι και Μπελούτσι. Μόνο άσχετος θα'γραφε κάτι τέτοιο. Εφόσον παρακολουθεις μπάλα το γράφεις ασχέτως αν δεν ισχύει. Οι 2 τους ξέρουν μπάλα και έχουν κάνει ωραίες εμφανίσεις, ειδικά ο Νερι αν είχε δεχτει ο ΟΣΦΠ τα 8 της Βαλένθια και όχι τα 15 της Σαχτάρ, ίσως να είχε άλλη συνέχεια η καριέρα του. Άκου παλτό παιχταράς που έσπερνε ΤΣ.Λ και χόρευε ολόκληρη Βραζιλία! Με την ίδια λογική, ο ΠΑΟ βρήκε θύματα τα φασισταρια απέναντι και τους πούλησε τον Τζιμπριλ. Το ότι ένας παιχτης για 1002 λόγους μπορεί να μην ταιριάξει σε ένα σύλλογο, δεν τον καθιστα παλτό. Υπόψιν αυτον που τώρα εκθειάζετε (δικαίως), αν αντιμετώπιζε ξανα θέμα τραυματισμού, θα λέγατε όλοι για παλτό. Mπλα μπλα μπλα. Σε ρωτησα 2 φορες ενα πραγμα και δεν απαντας και το ριχνεις σε φιλοσοφιες-μπλα-μπλα-εισαι-ασχετος-δε-βλεπεις-μπαλα-Σισε-εθνικη-εσπερνε-χορευαν-Βραζιλια. Εβγαλε τα λεφτα του ο Καστιγιο στην Σαχταρ ναι ή οχι? Πες μας τι πιστευεις. ΔΕΝ με ενδιαφερει το αν ειναι παιχταρας ή αν οι Βραζιλιανες πετουσαν τα στηθη τους εξω ακουγοντας το ονομα του. Δεν εχει σχεση με το αν απεδωσαν τα 15μυρια της μεταγραφης του, το οποιο και ειπα εξαρχης και συνεχιζεις να με ταλαιπωρεις με ανουσιες διαφωνιες. Το ιδιο και για τον Μπελουτσι. Ερχεσαι να με πεις ασχετο και οταν σε ρωταω εσενα (ως σχετικο) να μας πεις αν εβγαλε τα λεφτα της η μεταγραφη αυτη, επικαλεισαι τους... σκαουτερ. Ασε που δε γραφω τιποτα ασχετο. Το σκεπτικο μου για τον Μπεργκ ξεκινησε με το ποσο πουλησε ο ΟΣΦΠ παιχτες δικους του. Και μπηκες εσυ και αρχισες τα δικα σου. Αν ειχες και κανα επιχειρημα περα απτις εθνικες κλπ θα ηταν καλυτερα. Ωπα μισο Συμφωνα με Αλαφουζο το πλανο βγαινει πλεον στα χαρτια και αρα ΔΕΝ υπαρχει αναγκη για αποδεσμευσης και ξεπουλημα οσο-οσο Αρα με δεδομενο αυτο υπαρχει η δεσμευση του οτι πουλαμε αλλα δεν ξεπουλαμε (και εδω ειμαστε να τον κραξουμε αν την κανει γυριστη) Για τον Μπεργκ το Αμβουργο εχει 40% σε μεταπωληση και συμφωνα με τα φιλοκυβερνητικα ρεπορταζ αυτο σημαινει οτι προταση για Μπεργκ συζηταται απο 8-10Μ και πανω O Μπεργκ κλεινει τα 28 τον Αυγουστο. Αρα παππου δεν τον λες Συμφωνω οτι - μιας και η Σουηδια ΔΕΝ ειναι στο Μουντιαλ - φετος δεν μπορει να ερθει πανω απο 5Μ προταση που θα απορριφθει Με αντιστοιχη παρουσια και Ευρωπη του χρονου, στα 29 του, 10Μ απο Γερμανικο συλλογο τα φερνει Τοτε οκ, ευχαριστως να πουλησει. Με το ξεπουλημα και το οσο-οσο οπως εγινε απο οταν ανελαβε την προεδρια ειναι που διαφωνω. Επισης διαφωνω με το ξυλωμα ολης της ομαδας. Καποιοι, πρεπει να μεινουν.
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 1) Δεν καταλαβες αυτο που ειπα.Δεν λεω οτι ειναι αδικο που μου τα επρηξαν...Ειναι τραγικο οταν ο αλλος το παιζει εξυγιαντης κτλ και ο ιδιος κανει ακριβως τα ιδια τα οποια θελει (και καλα) να σταματησουν.Αν εννοεις τον Σαββιδη, υπαρχει τοπικ ΠΑΟΚ Λαθος ανθρωπο εμπλεκεις Και ο Αλαφουζος....μην παει κοντρα στο συνεταιρακι του και ειμαι και μπραβο απο πανω..Θελεις να κανεις οτι ειναι να κανεις στην Τουμπα,επειδη "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" αλλα μην βγαινεις και μας λες για καλο ποδοσφαιρο,εξυγιανση κτλ.Βουλωσε το στοματακι σου και μοιρασε τις κροτιδες κτλ που θελεις. Γι'αυτο λοιπον,την νεα χρονια που θα υαπρχει η ανταποδωση αυτης της "εξυγιανσης" μην βγειτε καποιοι κλεγοντας παλι και μιλατε για ζουγκλες κτλ αλλα για ωραιες ατμοσφαιρες λογω ντερμπι.. Ενω αμα δεν γινοταν μακελειο στην Τουμπα θα λεγατε "μωρε τι καλα που μας φερονται εμας, ας τα κοψουμε μονοι μας" Σας πειραξε κανεις στην Λεωφορο? Οχι Οποτε τι μας τρολαρεις? Εσυ λοιπον εισαι υπερ της εξυγιανσης, σωστα? Αρα τι μας απειλεις για του χρονου? Κανονικα δεν θα επρεπε να πεις "Εμεις του χρονου δεν θα δωσουμε συνεχεια γιατι θελουμε το αθλημα να παει μπροστα" 2) Φαντασου,οτι βλεπεις φυσιολογικο 10-12 twit με κλαμα και μοιρλα οταν η ομαδα σου αυτο το διαστημα σπερνει αγωνιστικα..Φαντασου τι γινοταν πιο πριν με τα twit οταν επεφταν οι φαπες απο κατι Πανθρακικους.Εχω βγαλει ανακοινωσεις εγω αλλα για τα παιχνιδια τα δικα μου.Οχι να εχω ριξει 4 εγω σε μια ομαδα και να κλαιω για ενα παιχνιδι που γινεται 500χλμ μακρια και δεν αφορα καν την ομαδα μου.Περιμενω να μου πεις ποιο ειναι το πρηξιμο του Αλαφουζου μετα το αρχικο - υπερβολικο - ξεκαυλωμα με το twitter Λιγοτερες δηλωσεις εχει κανει απο τον κυρΣαββακερατα και τον Καραπαπαρα Αν δεν έρθει κάποιος Άραβας, το καλοκαίρι ο Σουηδός μας χαιρετάει. Απλά πράγματα.Απο που προκυπτει? 450χιλ παιρνει, 3ετες εχει, η ομαδα φετος - χωρις Ευρωπη μαλιστα - εκλεισε στα ισα Αυτα ειναι δικοι σας ευσεβεις ποθοι. Αυτη την στιγμη ο Παναθηναικος δεν εχει αναγκη να σκοτωσει τον Μπεργκ για 2,5Μ Ακόμα ψάχνει αυτόν που πέταξε το ποτήρι στον Αναστασίου αυτός που τα καταδικάζει.Τα σχολια στην Κεφαλλονια τα χτισανε? ΘΑ βρουμε αυτον που εριξε στον θεατρινο Αναστασιου το ποτηρι ΘΑ χτισουμε σχολεια ΘΑ εξυγιανουμε το ποδοσφαιρο Μηπως στην Τουμπα λοιπον ηταν τιποτα θεατρινοι? Εχει κυκλοφορησει και η φωτο να καινε μονοι τους τον παγκο με φωτοβολιδα Με το ξεπουλημα και το οσο-οσο οπως εγινε απο οταν ανελαβε την προεδρια ειναι που διαφωνω. Επισης διαφωνω με το ξυλωμα ολης της ομαδας. Καποιοι, πρεπει να μεινουν.Αυτο σου το απαντησα Συμφωνα με δικες του δηλωσεις ειμασταν χρεωκοπημενοι σαν την Ελλαδα. Επρεπε να διωξουμε βαρος οπως οπως Συμφωνα με δικες του δηλωσεις "ερχεται η Αναπτυξη", το σχεδιο αποδω και περα βγαινει στα νουμερα αρα δεν υπαρχει αναγκη νεου ξεπουληματος Αρα μας εχει πει "Σορρυ αλλα επρεπε - οπως λεει και για το Μνημονιο ο ΣΚΑΙ - αλλα πλεον εχουμε πρωτογενες πλεονασμα, δεν θα χρειαστει αλλο" Αν κανει κωλοτουμπα, μαζι τον κραζουμε ΥΓ. Για τους Αυγουλοματηδες. Παρατηρησε οτι οποτε γραφουμε μια νεα καφριλα η απαντηση παντα ειναι "ο τρακης που..." Αδυνατουν να καταλαβουν οτι καποιος που ολοι τον θεωρουν περιπου σαν πρεζακια νταβατζη, παει, τα ακουσε μια, δυο, δεκα, το ειπα και το εμπεδωσαμε. Αλλοι ειναι που τα γαυροΜΜΕ παρουσιαζουν κατι μεταξυ Μητερας Τερεζας και Γκαντι και βγαινουν πιο καφροι απο τους καφρους. Επιχειρημα υπερ της αγιοποιησης υπαρχει ή παλι το επιχειρημα ειναι "ναι αλλα ο τρακης?" Οποτε οταν ποσταρεις, μην γραφεις "τα ιδια ειναι", κανε οικονομια στην πληκτρολογηση. Ειναι σιγουρο οτι 1 ποστ μετα θα πεταχτει ενας γαυρος να πει "ναι αλλα ο τρακης"
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αν εννοεις τον Σαββιδη, υπαρχει τοπικ ΠΑΟΚ Λαθος ανθρωπο εμπλεκεις Ενω αμα δεν γινοταν μακελειο στην Τουμπα θα λεγατε "μωρε τι καλα που μας φερονται εμας, ας τα κοψουμε μονοι μας" Σας πειραξε κανεις στην Λεωφορο? Οχι Οποτε τι μας τρολαρεις? Εσυ λοιπον εισαι υπερ της εξυγιανσης, σωστα? Αρα τι μας απειλεις για του χρονου? Κανονικα δεν θα επρεπε να πεις "Εμεις του χρονου δεν θα δωσουμε συνεχεια γιατι θελουμε το αθλημα να παει μπροστα" Περιμενω να μου πεις ποιο ειναι το πρηξιμο του Αλαφουζου μετα το αρχικο - υπερβολικο - ξεκαυλωμα με το twitter Λιγοτερες δηλωσεις εχει κανει απο τον κυρΣαββακερατα και τον Καραπαπαρα Απο που προκυπτει? 450χιλ παιρνει, 3ετες εχει, η ομαδα φετος - χωρις Ευρωπη μαλιστα - εκλεισε στα ισα Αυτα ειναι δικοι σας ευσεβεις ποθοι. Αυτη την στιγμη ο Παναθηναικος δεν εχει αναγκη να σκοτωσει τον Μπεργκ για 2,5Μ Τα σχολια στην Κεφαλλονια τα χτισανε? ΘΑ βρουμε αυτον που εριξε στον θεατρινο Αναστασιου το ποτηρι Τους δικους σας που πεταξαν τα μπουκαλια στον Μητρογλου και που εκαψαν τον Πρανιτσ τους βρηκατε? ΘΑ χτισουμε σχολεια Οπως λεμε,φτιαχνουμε ενα σχολειο στο SIMS,τοσο απλο! ΘΑ εξυγιανουμε το ποδοσφαιρο Επ μπερδευεσαι..Αυτα τα λεει ο Ιβαν...Και την εξυγιανση την ξεκινησε απο τον ημιτελικο στη Τουμπα! Μηπως στην Τουμπα λοιπον ηταν τιποτα θεατρινοι? Εχει κυκλοφορησει και η φωτο να καινε μονοι τους τον παγκο με φωτοβολιδα Δεν απειλω φιλε μου.Προφανως δεν διαβασες καλα.Ειπα ΑΝ γινουν..Δεν ειπα πως θελω να γινουν..Αλλα ακομα και αν γινουν απλα θα ειναι μια καλη ατμοσφαιρα.. Παντως προσωπικα για μενα αυτα θελω να σταματησουν γιατι θα θρηνισουμε νεκρους,νεκρους που ισως ειναι ο φιλος μας,ο γειτονας μας,το παιδι μας κ.ο.κ. Αυτο που ειπα για τον Αλαφουζο ειναι,ηξερε να βγαινει και να σχολιαζει αλλα παιχνιδια που δεν αφορουσαν την ομαδα του.Ηξερε να μιλησει για τα επεισοδια στη Λειβαδια και να πει αηδια και και και...Ακουσες να βγει να πει τιποτα αντιστοιχο για αυτα που εγιναν στη Τουμπα? Για το καψιμο του Πρανιτσ στη Λεωφορο ειδες να βγηκε να κατεκρινε κατι οπως εκανε για αλλα παιχνιδια που ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ καν την ομαδα του? Αν δεν γινοταν κατι στη Τουμπα δεν θα ακουγαμε τιποτα απολυτως απο καμια πλευρα..Τωρα που εγινε,το μονο που ακουσαμε ειναι "καλα να παθετε,συγχαρητηρια στον κοσμο του ΠΑΟΚ και αλλα τετοια" Επισης,γιατι να πω εγω (οχι προσωπικα,αλλα σαν Ολυμπιακος) του χρονου δεν θα δωσω συνεχεια κτλ? Υποτιθεται οτι εγω ειμαι ο καταστροφεας και εσυ με τον ΠΑΟΚ,αυτοι που θελουν να ριξουν το κατεστημενο και να εξυγιανουν το ποδοσφαιρο.Αρα απο εσας περιμενουμε να πειτε "δεν θα δωσουμε περαιτερω συνεχεια" οτι και αν γινει του χρονου στο Καραισκακη.. Οσο αφορα τη φωτο.Οπως μας ελεγαν καποιοι,ενα μονο καρε μιας φωτογραφιας δεν λεει απολυτως τιποτα..Η Φωτοβολιδα εχει πεσει πανω στον παγκο,και καποιος προσπαθησε να την πιασει και να την κατεβασει απο εκει και οχι οτι καιμε μονοι μας τον παγκο... Ευτυχως που επιασαν και αυτον που εριξε τα ψαρια γιατι σε διαφορετικη περιπτωση,οπως ηταν φυσικο...Ο Ολυμπιακος θα τα εριξε επιτηδες για προβοκατσια!
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Συμφωνω οτι - μιας και η Σουηδια ΔΕΝ ειναι στο Μουντιαλ - φετος δεν μπορει να ερθει πανω απο 5Μ προταση που θα απορριφθει Με αντιστοιχη παρουσια και Ευρωπη του χρονου, στα 29 του, 10Μ απο Γερμανικο συλλογο τα φερνει Α ναι, όντως, βλακεία είπα. Άρα, αφού δεν έχει μουντιάλ, διεθνείς εμφανίσεις θα κάνει του χρόνου, οπότε πιθανότατα θα μείνει. Κι εγώ δε νομίζω να τον δώσουν για λίγα λεφτά.
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Α ναι, όντως, βλακεία είπα. Άρα, αφού δεν έχει μουντιάλ, διεθνείς εμφανίσεις θα κάνει του χρόνου, οπότε πιθανότατα θα μείνει. Κι εγώ δε νομίζω να τον δώσουν για λίγα λεφτά.Αποτι λενε ολες οι πλευρες φετος μενει Τα χρηματα δεν ειναι πολλα που παιρνει, εχουν μπατζεταριστει και νομιζω οτι και ο ιδιος περναει καλα για να παει πχ σε καμια Σεντ Παουλι. Θα προτιμησει του χρονου στα 29 του να παρει μια καλη μεταγραφη, να καρπωθει και ο συλλογος περισσοτερα Τις τελευταιες μερες διαβαζω πραγματικα γαυρικης νοοτροπιας σχολια - Ο Μελαγιες στο γκαζετα παροτρεινε τους παικτες του Ολυμπιακου στο μπασκετ να βαρεσουν πιο δυνατα ωστε να πονανε οι αντιπαλοι γιατι στα πλευ οφ ολα επιτρεπονται - Σημερα ο Αλεφαντος ειπε οτι ο Παοκ επρεπε να κανει στον Μπεργκ στα πρωτα λεπτα σκληρα τακλιν στον αστραγαλο "οχι να του κοψεις την μπαλα, αλλα να πιασει το νοημα" Αυτοι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις