MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καταλαβες οτι μιλαω για μεταγραφες-ποσα παιχτων που ΠΟΥΛΗΣΕ ο ΟΣΦΠ ή ειδες φως και μπηκες? Ο Καστιγιο στοιχισε 15μυρια στη Σαχταρ. Τα βγαλε τα 15εκ ευρω? Τους νοιαζει τι κανει με το Μεξικο? Κι ο Μεσσι με την Αργεντινη δεν εχει κανει ποτε του τις παιχνιδαρες, αρα ειναι κοροιδα οι Καταλανοι που τον πληρωνουν, βαση της λογικης σου. Ο Μπελουτσι στην Πορτο τα βγαλε τα 5μυρια? (τοσο στοιχισε η αγορα του 50% του παιχτη που ανηκε στον ΟΣΦΠ). Κι αν αυτοι βγαλαν τα λεφτα τους οπως μας λες, τοτε διαφωνεις στο οτι ο Μπεργκ πρεπει να πουληθει μινιμουμ 5μυρια? Η παλι ειδες φως και μπηκες και κουβεντα να γινεται? Πες μας εσυ που βλεπεις μπαλα κι ασε τους σκαουτερ της Πορτο και της Σαχταρ. 1
Canvas Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τον Μπεργκ ευχαριστως να τον δωσει αν ερθει προσφορα μινιμουμ 5χαρτια. Το θέμα με τον Σουηδό όμως είναι ακριβώς αυτό : Και 5μύρια να έρθουν, εμείς θα βάλουμε ταμείο 2.,75 περίπου, μιας και έχουμε μόλις το 55% των δικαιωμάτων του (το υπόλοιπο το έχει το Αμβούργο και κάποιο ποσοστό και ο ίδιος ο παίκτης). Η αγωνιστική αξία του παίκτη αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή πώλησής (σε όρους αγοράς) σε συνάρτηση με αυτό που θα μείνει στα ταμείο μας στο τέλος.. ..και ουδεμία σχέση έχει πχ. με περίπτωση Φιγκερόα όπου τον έδινες με κορδέλα σε σχήμα φιόγκου και καρδούλες..
FilipposMD Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πρεπει να πουλησει παιχτες, σαφως. Απλα οχι να ΞΕπουλησει, δηλαδη το καλοκαιρι να τους βγαλει ολους στο σφυρι και τιμη οσο-οσο. Καποιες μοναδες πρεπει να κοψει το λαιμο του να τις κρατησει και να στησει γυρω τους την επομενη ομαδα μετα απο αυτην (αν υποθεσουμε οτι θα φυγουν καποιοι). Τον Μπεργκ ευχαριστως να τον δωσει αν ερθει προσφορα μινιμουμ 5χαρτια. Και λιγα λεω αν κρινω απο παλτα που εχει πουλησει-αγορασει ο γαυρος (Καστιγιο , Μπελουτσι, Νουνιες). Εξαλλου κι ο ιδιος ο Μπεργκ, μετα την αγωνιστικη του ανακαμψη και την πολλη δουλεια του, προφανως δεν θα εξαντλει την φιλοδοξια του στο να αγωνιζεται στον ΠΑΟ μεχρι να τελειωσει την καριερα του. Αρα ας εκμεταλευτουμε το κασε του, δεν εχω προβλημα. Ναι, αλλά οι παίκτες που έχει μοσχοπουλήσει ο Ολυμπιακός ανέβασαν την τιμή τους μέσα από ευρωπαϊκά ματς και εθνικές ομάδες. Ο Μπέργκ αυτή τη στιγμή ούτε νέος είναι για να πληρώσεις την πιθανή εξέλιξή του, ούτε στην Ευρώπη έπαιξε φέτος, με την εθνική στο μουντιάλ δεν ξέρω πόσο θα παίξει, συν το ότι ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να δώσει παίκτη της προκοπής σε αξιόλογο πρωτάθλημα. Ο Μπεργκ βέβαια ήταν γνωστός και πριν έρθει στον ΠΑΟ, αλλά δε βλέπω να έρχεται μεγάλη προσφορά φέτος (εκτός αν πετάξει τίποτα γκολάκια στη Βραζιλία). Το πιο λογικό είναι να τον κρατήσει και του χρόνου, μήπως κάνει καλή χρονιά στα ευρωπαϊκά ματς. Επίσης, μην ξεχνάς και τον Τουρέ, που ο Ολυμπιακός τον έδωσε για ψίχουλα. Καμιά φορά η ποδοσφαιρική αξία δεν είναι αυτό που καθορίζει την τιμή.
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Λοοοολ Γαυρος 1. Δηλαδη δεν τα εχεις κανει και στα εχουν πρηξει αδικα οι υπολοιποι. Θα παει ο ενοχος διαρρηκτης να διαμαρτυρηθει οτι "ολο εμενα πιανετε". Οχι,ειναι προτειμοτερο βλεπεις τον δικαιο αστυνομικο να μιλαει οτι θα πιασω τον ενοχο διαρρηκτη,και να γινεται ο ιδιος ο αστυνομικος Ο διαρρηκτης..Μαλιστα! Χαλιφης στη θεση του Χαλιφη, so simple.Αυτο θελουν,ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε 2. Για βγαλε εδω τουιτς και δηλωσεις Αλαφουζου το τελευταιο 4μηνο, που σας τα εχουμε πρηξει. Θα δεις πανω απο 10? Εσεις εχετε βγαλει λιγοτερες? Ρε πως γυρναει... 1) Δεν καταλαβες αυτο που ειπα.Δεν λεω οτι ειναι αδικο που μου τα επρηξαν...Ειναι τραγικο οταν ο αλλος το παιζει εξυγιαντης κτλ και ο ιδιος κανει ακριβως τα ιδια τα οποια θελει (και καλα) να σταματησουν.Και ο Αλαφουζος....μην παει κοντρα στο συνεταιρακι του και ειμαι και μπραβο απο πανω..Θελεις να κανεις οτι ειναι να κανεις στην Τουμπα,επειδη "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" αλλα μην βγαινεις και μας λες για καλο ποδοσφαιρο,εξυγιανση κτλ.Βουλωσε το στοματακι σου και μοιρασε τις κροτιδες κτλ που θελεις. Γι'αυτο λοιπον,την νεα χρονια που θα υαπρχει η ανταποδωση αυτης της "εξυγιανσης" μην βγειτε καποιοι κλεγοντας παλι και μιλατε για ζουγκλες κτλ αλλα για ωραιες ατμοσφαιρες λογω ντερμπι.. 2) Φαντασου,οτι βλεπεις φυσιολογικο 10-12 twit με κλαμα και μοιρλα οταν η ομαδα σου αυτο το διαστημα σπερνει αγωνιστικα..Φαντασου τι γινοταν πιο πριν με τα twit οταν επεφταν οι φαπες απο κατι Πανθρακικους.Εχω βγαλει ανακοινωσεις εγω αλλα για τα παιχνιδια τα δικα μου.Οχι να εχω ριξει 4 εγω σε μια ομαδα και να κλαιω για ενα παιχνιδι που γινεται 500χλμ μακρια και δεν αφορα καν την ομαδα μου.
gdask Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ο Μπεργκ δεν παει Βραζιλία γιατί δεν πέρασε η Σουηδία. Θα κάτσει να ξεκουραστεί ο παλικάρια για να είναι ακόμα πιο ορεξατος του χρονου. Το νου σας.
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ναι, αλλά οι παίκτες που έχει μοσχοπουλήσει ο Ολυμπιακός ανέβασαν την τιμή τους μέσα από ευρωπαϊκά ματς και εθνικές ομάδες. Ο Μπέργκ αυτή τη στιγμή ούτε νέος είναι για να πληρώσεις την πιθανή εξέλιξή του, ούτε στην Ευρώπη έπαιξε φέτος, με την εθνική στο μουντιάλ δεν ξέρω πόσο θα παίξει, συν το ότι ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να δώσει παίκτη της προκοπής σε αξιόλογο πρωτάθλημα. Ο Μπεργκ βέβαια ήταν γνωστός και πριν έρθει στον ΠΑΟ, αλλά δε βλέπω να έρχεται μεγάλη προσφορά φέτος (εκτός αν πετάξει τίποτα γκολάκια στη Βραζιλία). Το πιο λογικό είναι να τον κρατήσει και του χρόνου, μήπως κάνει καλή χρονιά στα ευρωπαϊκά ματς. Επίσης, μην ξεχνάς και τον Τουρέ, που ο Ολυμπιακός τον έδωσε για ψίχουλα. Καμιά φορά η ποδοσφαιρική αξία δεν είναι αυτό που καθορίζει την τιμή. Ο Μπερκ δεν θα παιξει στο μουντιαλ και αυτο ειναι ενα μειον για το θεμα της τιμης του.Στα + ειναι οτι του χρονου θα παιξει σιγουρα Ευρωπη -αν δεν πουληθει το καλοκαιρι- και με καλες εμφανισεις θα ανεβει η τιμη μου.Αλλο ενα μειον για τον Παναθηναικο ειναι οτι το Αμβουργο κραταει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο μεταπωλησης του παικτη που ειναι στο 45%.. Οποτε ο Παναθηναικος θα παρει λιγα περισσοτερα χρηματα απο τα μισα.Τα υπολοιπα θα πανε στο Αμβουργο
kirileman Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αν δεν έρθει κάποιος Άραβας, το καλοκαίρι ο Σουηδός μας χαιρετάει. Απλά πράγματα.
Demon13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Γι'αυτο λοιπον,την νεα χρονια που θα υαπρχει η ανταποδωση αυτης της "εξυγιανσης" μην βγειτε καποιοι κλεγοντας παλι και μιλατε για ζουγκλες κτλ αλλα για ωραιες ατμοσφαιρες λογω ντερμπι.. . Ο παοκ με τον Παο ειναι διαφορετικες ομαδες, ετσι νομιζω. Τι χειροτερο μπορουν να παθουν οι παιχτες μας απο αυτα που ηδη παθαινουν οταν παιζουν στην εδρα σας; Και τι σχεση εχουμε εμεις με την τουμπα;Αν δεν έρθει κάποιος Άραβας, το καλοκαίρι ο Σουηδός μας χαιρετάει. Απλά πράγματα.Εχει κλειστο τετραετες. Μπορει να κατσει ενα χρονο ακομα. Αν βγουμε δευτεροι ισως μεινει για τα προκριματικα του cl
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ξερουμε αν εχει ρητρα? Νομιζω δεν εχει,απλα το Αμβουργο εχει το 45% ποσοστο μεταπωλησης Ο παοκ με τον Παο ειναι διαφορετικες ομαδες, ετσι νομιζω. Τι χειροτερο μπορουν να παθουν οι παιχτες μας απο αυτα που ηδη παθαινουν οταν παιζουν στην εδρα σας; Και τι σχεση εχουμε εμεις με την τουμπα; Ο Προεδρος σου,μετα τα οσα εγιναν στην Τουμπα δεν βγηκε να τα καταδικασει οπως κανει παντα σε αναλογες περιπτωσεις..Και εκτος αυτου,βγηκε και ειπε και μπραβο με λιγα λογια.. Αλλα ειπαμε,εδω δεν βγηκε να το κανει οταν Καψατε οι ιδιοι τον Πρανιτσ,σιγα μην το εκανε τωρα!
Canvas Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ξερουμε αν εχει ρητρα? Όχι δεν έχει. Οι φιλοδοξίες του είναι η μόνη ρήτρα στην παρούσα φάση.
Demon13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ο Προεδρος σου,μετα τα οσα εγιναν στην Τουμπα δεν βγηκε να τα καταδικασει οπως κανει παντα σε αναλογες περιπτωσεις..Και εκτος αυτου,βγηκε και ειπε και μπραβο με λιγα λογια.. Αλλα ειπαμε,εδω δεν βγηκε να το κανει οταν Καψατε οι ιδιοι τον Πρανιτσ,σιγα μην το εκανε τωρα! Καμία σχέση με μπράβο. Οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είστε εσείς, αυτό σας είπε. Το να βγει κάποιος και να πει "τα καταδικάζω" είναι η μεγαλύτερη υποκρησία, όταν στην πράξη κάνει άλλα. Ακόμα ψάχνει αυτόν που πέταξε το ποτήρι στον Αναστασίου αυτός που τα καταδικάζει.(αλλά να το παίζει και ηθικός στις ανακοινώσεις του...ο ποιός;;; Ο χρηματοδότης ναζιστικής οργάνωσης) 2) Ούτε αναφορά για την βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλλα, αυτός που καταδικάζει. Εκεί πέρα βέβαια μας βολεύει αυτή η κατάταση...εκεί τους συντηρούμε τους πληρωμένους στρατούς.. Κοιτάξτε τα χάλια σας και αφήστε τους άλλους.
Danbo Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καμία σχέση με μπράβο. Οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είστε εσείς, αυτό σας είπε. Το να βγει κάποιος και να πει "τα καταδικάζω" είναι η μεγαλύτερη υποκρησία, όταν στην πράξη κάνει άλλα. Ακριβως αυτο εκανε ο Ιβαν..Λεει για καθαρο ποδοσφαιρο και εξυγιανση και κανει τα ιδια.Χαλιφης στη θεση του Χαλιφη δηλαδη! Ακόμα ψάχνει αυτόν που πέταξε το ποτήρι στον Αναστασίου αυτός που τα καταδικάζει.(αλλά να το παίζει και ηθικός στις ανακοινώσεις του...ο ποιός;;; Ο χρηματοδότης ναζιστικής οργάνωσης) Εσεις αυτον που εκαψε τον Πρανιτσ στη Λεωφορο τον βρηκατε?Αυτον που πεταξε το κουτακι στον Μητρογλου? Ο ΠΑΟΚ,αυτον που πηγε να βγαλει το ματι του Μιραλλας τον βρηκανε? Φιλε,αυτα τα καταδικαζω και εγω,και κραζω τον Προεδρο μου που δεν τον βρισκει και να μην ξαναπατησει σε γηπεδο.ΤΟΝ ΚΡΑΖΩ,δεν προσπαθω να τον βγαλω λαδι. 2) Ούτε αναφορά για την βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλλα, αυτός που καταδικάζει. Εκεί πέρα βέβαια μας βολεύει αυτή η κατάταση...εκεί τους συντηρούμε τους πληρωμένους στρατούς.. Να βγει και να καταδικασει μια ΠΑΕ ρε ανθρωπε,μια βομβα σε επιχειρηση του Τζαβελλα? Κοιτάξτε τα χάλια σας και αφήστε τους άλλους. Χαχα..Αστο αγορι μου,τσαμπα ασχολουμαι μαζι σου.Γραφεις εκτος κλιματος εντελως..Αλλο λεω,αλλο μου απαντας. Αυτο που ειπα για να τελειωνουμε το θεμα αυτο ειναι,οτι ακομα πιο υποκριτικο ειναι αυτοι που φωναζουν για ισονομια,καθαρο πρωταθλημα,οχι βια,εξυγιανση κτλ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ το επικροτουν λεγοντας και μπραβο απο πανω. Ο Αλαφουζος,ηξερε να βγει και να πει για τα επεισοδια στη Λειβαδια απο τον Ολυμπιακο,τωρα για την Τουμπα ολα καλα ομως..Τουμπεκι εκανε..Καταλαβες τι θελω να πω.. Και τελος για να κλεισω το θεμα αυτο.Δεν γουσταρω τις τακτικες του Μαρινακη,ειδικα στο θεμα της βιας κτλ.Το καταδικαζω και δεν το γουσταρω.Σε αντιθεση με σενα/εσας που λετε καλα να παθαιτε,και αλλα τετοια... Του χρονου ομως,οταν οι εξυγιαντες ξανα ερθουν Καραισκακη και δουν μια ατμοσφαιρα ιδια με της Τουμπας,θα χαρω πολυ να τους τρολαρει ο Βαγγελας καλοντας και τον Ιβαν και τον Φουζο,και μετα το τελος του παιχνιδιου,να βγει και να μιλησει παλι οτι διδαξαμε ηθος,νικησε το ποδοσφαιρο,ειδαμε μονο και μονο μπαλα και τιποτα παραπανω... Υ.Γ Και επειδη σε βλεπω και αναφερεις οτι καλα ειπε ο Αλαφουζος για την Τουμπα..Για πες μου ρε φιλε,ποτε ο ΠΑΟΚ ηρθε στο Καραισκακη,και οι ΠΑΕ να ειχε το οποιοδηποτε προβλημα απο την φιλοξενια?Πότε?
Demon13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Στην πρώτη σελίδα της uefa o Berg, και η νίκη στο κύπελλο. (Και βάλαν φώτο απο την 3άρα στο τηγάνι, χαχα) http://www.uefa.com/memberassociations/association=gre/news/newsid=2096333.html Αυτό το "τα καταδικάζω" αλλα είμαι πρώτος στις φιέστες είναι όλα τα λεφτά. Εσύ και ο εραστής της μπάλας, ταύτιση απόψεων) Δεν είπαμε καλά να πάθετε... ούτε σας είπε κάτι τέτοιο ο Αλ, δεν θες να το καταλάβεις. keep trolling Και αν δεν θες να ανοίξεις μια τέτοια συζήτηση, μην την ανοίγεις τότε, μείνε στο αποτέλεσμα του κυπέλου και άσε την τούμπα 1
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Και τελος για να κλεισω το θεμα αυτο.Δεν γουσταρω τις τακτικες του Μαρινακη,ειδικα στο θεμα της βιας κτλ.Το καταδικαζω και δεν το γουσταρω.Σε αντιθεση με σενα/εσας που λετε καλα να παθαιτε,και αλλα τετοια... Του χρονου ομως,οταν οι εξυγιαντες ξανα ερθουν Καραισκακη και δουν μια ατμοσφαιρα ιδια με της Τουμπας,θα χαρω πολυ να τους τρολαρει ο Βαγγελας καλοντας και τον Ιβαν και τον Φουζο,και μετα το τελος του παιχνιδιου,να βγει και να μιλησει παλι οτι διδαξαμε ηθος,νικησε το ποδοσφαιρο,ειδαμε μονο και μονο μπαλα και τιποτα παραπανω... Ολοκληρη η νοοτροπια ενος γαυρου σε λιγες μονο γραμμες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις