Demon13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Γι'αυτο εισαι ΠΑΟ(Κ) Και του χρονου ομως παλι Καραισκακη θα κατεβουν(ειτε).Ελπιζω και στα 2 ματσ οι προεδροι σας να ζητησουν διπλες σουιτες και για τις....αγαπουλες!!! 33333333333 4444444444444 33333333333333 44444444444 1
Danbo Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Xαχαχα τον Αλαφουζο δες! Ξεχασε να φερει μαζι και τον Σαββιδη Θα του ζητησει διαζυγιο... :P 33333333333 4444444444444 33333333333333 44444444444 Mπραβο σου που κερδισες φιλε.Και μπραβο και για το κυπελλο.Ησουν καλυτερος και στα 2 παιχνιδια και κερδισες. Δεν ειπα κατι εγω για το σκορ.Για την φιλοξενια μιλησα και για την φυσικη ανταποδωση που ειναι καθηκον μας να παρεχουμε... Ελπιζω ο Αλαφουζος αυτη τη φορα να εχει ιντερνετ...Οχι οπως μετα την Τουμπα που μαλλον του το ειχαν κοψει...
margaritagr Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ρε σεις γυρω στο 90 ο αρδ που περιεγραφε, αναφερομενος στους παιχτες του παο στον παγκο, τους ειπε τσογλανια ή εγω το ακουσα ετσι;
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Πολύ καλή η ομάδα του ΠΑΟ απ' τον Γενάρη και μετά, χαίρεσαι να την βλέπεις. Μεγάλος παίκτης ο Μπέργκ. Συγχαρητήρια. 4
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τους είπε ναι. Wtf.....και τωρα που χαζευω την απονομη ειπε οτι δε μπηκε μεσα κοσμος να ζητησει.... Σωβρακα.
HERTHAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Επισης ενα απο τα πιο σημαντικα που αξιζει ν'αναφερουμε για τον σημερινο τελικο ειναι οτι δεν ειχαμε τα καραγκιοζιλικια των προηγουμενων ετων.Ακομη κι αυτα τα λιγα που εγιναν εννοειται πως πρεπει να τα καταδικαζουμε ολοι μας. Πρεπει να διωξουμε τα ρεμαλια απο τα γηπεδα με πρωτα τα δικα μας. Επιτελους ας αλλαξουμε νοοτροπια. 1
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ο Σπυρόπουλος δε περιέγραφε; Δεν το άκουσα να το λέει. Μπορεί να το είπε με την έννοια του πολυ νεαρού.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Mπραβο για το κυπελλο. Δημιουργημα Αναστασιου 100% αυτη η αξιοπρεπεστατη ομαδα , με κανει να κωλοτουμπιαζω σε καποια απο τα πραγματα που ελεγα, και παρολο που δεν εχω παρακολουθησει πολλα παιχνιδια της, αντιλαμβανομαι ακομα κι εγω οτι μιλαμε για ενα τεραστιο κατορθωμα κοντρα σε ολα τα προγνωστικα. Ποιος θα φανταζοταν στην αρχη της σεζον τιτλο με τα δεδομενα που υπηρχαν? Πολλα μπραβο στον Αναστασιου και τους παιχτες, το καλο που θελω απ'τον Αλαφουζο ειναι να μην συνεχισει να ξεπουλαει για ακομα ενα καλοκαιρι μια ομαδα με κορμο Ελληνων που οσο περναει ο καιρος απ'οτι φαινεται εχει χημεια και κινητρο και πανω απ'ολα Ελληνες νεαρους παιχτες. Και προφανως να κοψει το κεφαλι του να κρατησει τον Μπεργκ, που ειναι σπουδαιος επαγγελματιας και παιχτης. Θελω να τον δω και του χρονου στην ομαδα πρωτου πω μια μεγαλη κουβεντα που περιτριγυριζει το μυαλο μου εδω και μηνες, σχετικα με τον παιχτη αυτον.ΥΓ. Σε αξιοκρατικο πρωταθλημα με τις ομαδες που εχει η Σουπερλιγκ αυτη τη στιγμη, η ομαδα αυτη ΕΧΕΙ τυχη. Στο ελληνικο πρωταθλημα, τα γνωστα.. 1
stamatinho Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) με κανει να κωλοτουμπιαζω σε καποια απο τα πραγματα που ελεγα Ολους αυτη η ομαδα μας εκανε τα κωλοτουμπιασουμε σε καποια πραγματα. Απο την αλλη ομως κρινουμε απ αυτα που βλεπουμε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2014 από stamatinho 1
8elwADSL Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπράβο σε όλη την ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο γυμναστή στο τεχνικό team, υγεία σε όλα τα επίπεδα φέτος, το αξίζαμε και το πήραμε μακάρι να το παίρνουν πάντα αυτοί που το αξίζουν. Πάμε τώρα για τα play off!
gdask Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Respect σε αυτους τους παίκτες, το προπονητικό team, την διοίκηση και φυσικά τον κοσμο που έχει μάτι και είδε πως κάτι καλό φτιάχνεται φέτος απο νωρίς, και το στήριξε ανάλογα. Το παρακατω φανηκε αστείο σε πολλους όταν γράφτηκε. Τώρα όμως? Εγώ τον Παναθηναϊκό φέτος στο γήπεδο τον χαίρομαι όπως δεν τον χαιρόμουν ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον. Πέρα από το αγωνιστικό όπου η ομάδα κατά διαστήματα αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα φέτος και αν δεν είχε την απειρία θα είχε όλα τα φόντα να χτυπήσει το πρωτάθλημα αγωνιστικά μιλώντας, βλέπω παίκτες με απίστευτη διάθεση και αγάπη για την ομάδα, κόσμο στις κερκίδες που γουστάρει την ομάδα και την βοηθάει πραγματικά και δεν γκρινιάζει στο πρώτο λάθος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις