Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Η Ρεάλ δε χρειάζεται προπονητή απόψε. Αρκεί να τα βάζει ο Ρούντι από το σπίτι του όπως στα πρώτα δυο ματς και τελειώσαμε.

Δημοσ.

Ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν έχει σοβαρή αμάδα/προπονητή απέναντι του. Η Ρεάλ άνετα μπορεί να γίνει σαν τον Παναθηναϊκό απόψε.

Αν η Ρεάλ σε βρει μπόσικο, χωρίς ενέργεια και πιάσει ρυθμό, κερδίζει άνετα με 20 πάντως.

Οι 21 πόντοι του ημιχρόνου είναι, λέει το Contra, αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα (από το 1961 δηλαδή).

Δημοσ.

Η Ρεάλ δε χρειάζεται προπονητή απόψε. Αρκεί να τα βάζει ο Ρούντι από το σπίτι του όπως στα πρώτα δυο ματς και τελειώσαμε.

Ακριβώς. Αν χρειαστεί προπονητή θα χάσει.

Δημοσ.

Οι 21 πόντοι του ημιχρόνου είναι, λέει το Contra, αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα (από το 1961 δηλαδή).

Αλλά κατά τα άλλα δεν παίζουμε καλή άμυνα σήμερα....

Και η διαφορά έχει ξεφύγει πάρα πολύ...

Δημοσ.

O ΔΔ είναι άρρωστος/τραυματίας?

Μπα, πτώμα είναι μάλλον από κούραση. Παίζει όπως παίζω εγώ όταν θέλω να φύγω για το σπίτι και κάθομαι για ένα ακόμα μονό επειδή δε βγαίνουν οι ομάδες, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Δημοσ.

Κοντεύει να καταρρεύσει, δε δικαιολογείται τέτοια εικόνα, παίζει να έχει κάποιον τραυματισμό.

Τρελό λάθος που δε βάζει ραιτ για να τρέξει η ομάδα. ΠΟυ δεν τον έβαλε πιο νωρίς βασικά, γιατί τώρα τί να προλάβει.

Υ.Γ. Ο Χαινς του χρονου είναι για Τουρκία μεριά.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αλβέρτης (και σία) δεν δοκίμασε κάτι κουλό όταν η διαφορά ήταν στους 15-20. 99% δε θα γινόταν τίποτα, αλλά δε χάνεις τίποτα. Βάλε Παππά-Γιάνκοβιτς μήπως βάλουν κανά σουτ. Ο Ολυμπιακός έτσι γύρισε τους τελικούς.

Δημοσ.

H σημερινη εικονα απλα σβηνει τις 2 νικες του ΟΑΚΑ και την καλη εμφανιση (πλην ομως αυτοκτονια) στο 1ο παιχνιδι. Απο ΤΣΣΚΑ δεν επιτρεπεται να χανεις ετσι. Να ηταν καμια Μπαρτσελονα να ελεγα οκ. Σε τρικυμια η ομαδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...