kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Η Ρεάλ δε χρειάζεται προπονητή απόψε. Αρκεί να τα βάζει ο Ρούντι από το σπίτι του όπως στα πρώτα δυο ματς και τελειώσαμε.
FilipposMD Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν έχει σοβαρή αμάδα/προπονητή απέναντι του. Η Ρεάλ άνετα μπορεί να γίνει σαν τον Παναθηναϊκό απόψε. Αν η Ρεάλ σε βρει μπόσικο, χωρίς ενέργεια και πιάσει ρυθμό, κερδίζει άνετα με 20 πάντως. Οι 21 πόντοι του ημιχρόνου είναι, λέει το Contra, αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα (από το 1961 δηλαδή).
firewalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Η Ρεάλ δε χρειάζεται προπονητή απόψε. Αρκεί να τα βάζει ο Ρούντι από το σπίτι του όπως στα πρώτα δυο ματς και τελειώσαμε. Ακριβώς. Αν χρειαστεί προπονητή θα χάσει.
8elwADSL Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ψόφιος απ τη τη κούραση είναι. Αυτά κάνουν τα 35λεπτα του πεδουλα όλη τη χρονιά.
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οι 21 πόντοι του ημιχρόνου είναι, λέει το Contra, αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα (από το 1961 δηλαδή). Αλλά κατά τα άλλα δεν παίζουμε καλή άμυνα σήμερα.... Και η διαφορά έχει ξεφύγει πάρα πολύ...
FilipposMD Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 O ΔΔ είναι άρρωστος/τραυματίας? Μπα, πτώμα είναι μάλλον από κούραση. Παίζει όπως παίζω εγώ όταν θέλω να φύγω για το σπίτι και κάθομαι για ένα ακόμα μονό επειδή δε βγαίνουν οι ομάδες, αλλά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Chris_85 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κοντεύει να καταρρεύσει, δε δικαιολογείται τέτοια εικόνα, παίζει να έχει κάποιον τραυματισμό. Τρελό λάθος που δε βάζει ραιτ για να τρέξει η ομάδα. ΠΟυ δεν τον έβαλε πιο νωρίς βασικά, γιατί τώρα τί να προλάβει. Υ.Γ. Ο Χαινς του χρονου είναι για Τουρκία μεριά.
FilipposMD Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αλβέρτης (και σία) δεν δοκίμασε κάτι κουλό όταν η διαφορά ήταν στους 15-20. 99% δε θα γινόταν τίποτα, αλλά δε χάνεις τίποτα. Βάλε Παππά-Γιάνκοβιτς μήπως βάλουν κανά σουτ. Ο Ολυμπιακός έτσι γύρισε τους τελικούς.
firewalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Γενέθλια το 1980 έχει ο 3D. Δεν έχει κάτι άλλο. BTW παίζει να είναι το παιχνίδι και με τις λιγότερες βολές; 40!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 H σημερινη εικονα απλα σβηνει τις 2 νικες του ΟΑΚΑ και την καλη εμφανιση (πλην ομως αυτοκτονια) στο 1ο παιχνιδι. Απο ΤΣΣΚΑ δεν επιτρεπεται να χανεις ετσι. Να ηταν καμια Μπαρτσελονα να ελεγα οκ. Σε τρικυμια η ομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις