Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

My point is, και αντιπαρέρχομαι το παράδειγμα που δε σε έπεισε, οτι ο προπονητής έχει ένα πολύ σημαντικό έργο. Να βρεί ρόλο σε κάθε παικτη.

...το κατάλαβα από την αρχή το πόιντ σου - απλά υπερβάλλεις γιατί...."έτσι".

Τον έχουμε δει κι αλλού τον Μαυρό. Και γενικά είναι αυτός που είναι. Θες να τον πεις "ψυχολογίας"; (εγώ θα τον πω "κωλοβαρέματος").

Κακώς όμως τα ρίχνεις (το κάνεις γενικώς, btw. Ίσως φταίει το ότι....είσαι παίκτης :-D) στον προπονητή. Δεν αρχίζουν τα πάντα και τελειώνουν στους προπονητές. Οι παίκτες άνθρωποι είναι, δεν είναι μηχανάκια. Και που να μη θέλει ο προπονητής δηλαδή, κάποια στιγμή θα σου τη δώσει και θα βγάλεις ΚΑΤΙ. Ε ο Look το μόνο που έβγαλε όλη τη χρονιά, είναι τα σκώτια όσων τον βλέπουν.

Κι ένας ΤΕΤΟΙΟΣ παίκτης, είναι μη-παίκτης φίλε μου...

Άρα είδες οτι είχε ξαναπαίξει Ευρωλίγκα.

...βρέι! Κια μετά κάθομαι και σου απαντάω σοβαρά πανάθεμά σε.........

Βρε τώρα το θεωρείς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ αυτο;! Σοβαρέψου, πανάθεμα.......:ρ

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μα δεν πηγαινε σε εσενα οτι εχει ξαναπαιξει ευρωλιγκα, ο αλλος μου ειπε οτι πρωτη φορα επαιζε σε μας.

Ο ρολος που δινει ο προπονητης σε καθε παικτη ειναι το Α-Ω.

Π.χ. Μπατίστ. Ο καλύτερος αμερικανος ψηλός τα τελευταια 10 χρονια στην Ευρωλιγκα. Και στο λεω εγω που ειμαι γαυρος.

Θα έκανε τα ίδια άν παρέμενε SF?

(είναι γενικότερο το παράδειγμα, δεν κάνω σύγκριση με τον Μαυρο.)

Δημοσ.

Άρα είδες οτι είχε ξαναπαίξει Ευρωλίγκα.

Ναι δικο μου λαθος.

Αλλα και παλι μια χρονια ειχε στα Ευρωπαικα σαλονια,λογικα μετα απο αυτες τις αλλαγες να μην ειναι αυτος που ξεραμε μεσα στο αψε σβησε..Αλλα και παλι τα παει περισσοτερο απο παρα πολυ καλα..

Δημοσ.

Μα δεν πηγαινε σε εσενα οτι εχει ξαναπαιξει ευρωλιγκα, ο αλλος μου ειπε οτι πρωτη φορα επαιζε σε μας.

...χα, πανάθεμά σε, σ' έχω μάθει απ' έξω πια... :-D

Όταν έγραφα, είπα μια στιγμή "να διευκρινήσω τώρα ότι κατάλαβα ότι σε άλλον το λέει και όχι σε 'μένα; Γιατί το ψυλλιάζομαι ότι θα νομίσει ότι δεν τον κατάλαβα"....Τελικά είπα να το αφήσω έτσι. :ρ

...Κι εγώ Χρήστο μου, σε "έκραξα" για την κουβέντα που είπες ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Το κατάλαβα ότι δεν πήγαινε σε 'μένα...

Διότι ρε συ, ΔΕΝ είναι επιχείρημα το "έπαιζε Ευρωλίγκα". ΣΤΟ ΤΙΜΠΟΥΚΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ έπαιζε (...που λες κι εσύ...), όταν έπαιζε Ιταλία και Γερμανία...

Τεσπα αρκετά για εμένα απόψε. Κάνανε το 2-2 και οι δυο ελληνικές, γεγονός το οποίο με κάνει αρκετά χαρούμενο και δεν έχω όρεξη για άλλη γκρίνια...... :-)

Δημοσ.

ο μικρός είναι θεός. σκέφτομαι τον γιο μου ετσι σε 1-2 χρόνια ακόμα :)

(απλά, εγώ δεν έχω το πεντοχιλιαρο για να είμαστε στις καρέκλες)!! :)

Δημοσ.

1.25

Στο 0.37 μας δειχνετε τον Λασμε που μονο στις εξεδρες δεν πατησε εχοντας την μπαλα στα χερια του? :P

Πολυ πλακα ο πιτσιρικας παντως!

Δημοσ.

Ο Θανάσης, αν τα κατεβάσει τα ποδαράκια, πατάνε κάτω; :P :P :P

Αν παίξει ο Τεόντοσιτς και δεν πάει καλά είναι διπλό  το καλό. Θα έχουν το μυαλό τους πως θα έχουμε βοήθεια στο πέμπτο ματς και θα έχουν έξτρα άγχος.

Δημοσ.

Tι παιχταρας...Αν ειναι ετσι να ετοιμασουμε επαφες με τον γιουρκα...Σιγα μην δωσουμε 500 χιλιαρικα για τον Γκαλιτσιο..

Ας κανουν κανα καλο κολπο να φερουν γκαλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...