washcloud Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (αν δεν εγκαταλειψει την ενεργο δραση γιατι για εκει τον βλεπω οπως παει). ΥΓ. Οχι οτι εχει σημασια ως προς την αγωνιστικη του εικονα αλλα ειναι αξιοσημειωτο: Κανει καμποση δουλεια λενε, στο ατομικο σκαουτινγκ αντιπαλων παιχτων. Ξερει ακριβως πως παιζει ο καθε παιχτης καθε ομαδας, αδυνατα και δυνατα σημεια, τι αμυνες θελει ο καθενας κλπ κλπ και νομιζω εχει πει ο ιδιος οτι ρωτανε την γνωμη του οι προπονητες (του ΠΑΟ περυσι) οταν δεν ξερουν τι εχουν απεναντι τους. ...σα να βρήκατε τον επόμενο παίκτη-προπονητή του Καλοκαιριού...; (...πλακίτσα προφανώς. Συμφωνώ 100% με όσα έγραψες περί του Κροάτη. Με την επισήμανση ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα βρει σε Ιταλίες, Τουρκίες - και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού, όχι μόνο να πάιζει, αλλά ΚΑΙ συμβολαιάρα να κάνει. Εδώ παίζει ο Ζήσης.....) Χρήστο, πού ήσουν όταν ο Look!...ass... έπαιζε την πσωlee του όλη τη χρονιά (κι εννοώ ΚΑΙ τον εθνικοσεπτέμβρη); Και κυρίως, πού ήταν ΑΥΤΟΣ; Δεν ξέρω τί μπάσκετ ξέρει (...που έκανε ΤΑ ΑΥΤΟΝΝΟΗΤΑ! για 3 παιχνίδια και έχεις πάρει φόρα έκτοτε) - αλλά αν είναι να το κρατάει για τον εαυτό του, είναι πρόβλημας. Φίλιπ, καλά τα νούμερα, αλλά για να πουλάνε οι ατζέντηδες κατά βάση και να κάνουν δουλειά οι σκάουτερς (οι όσοι από αυτούς δε πάνε να δουν από κοντά). Για παράδειγμα, δε θα δεις σε κανένα στατιστικό ότι ο Κροάτης είναι από τους αλλοπρόσαλλους εκείνους πάιχτες, που χάνουν αυτά που θα πρέπει να βάζουν, και βάζουν εκείνα που κανείς δεν θα περίμενε να βάλουν...Και γενικά είναι παίκτης που δεν ταιριάζει στο ρυθμό ομάδας σαν τον ΠΑΟ, που είναι μαθημένη να δουλεύει με τους διαβήτες και τα μοιρογνωμόνια του Διαμαντίδη. Πιο πολύ για ισπανική ομάδα (στην καλύτερη) είναι ο Ρόκος. 1
Chris_85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εκτος απτο θεμα που εχεις με ΔΔ, το αλλο θεμα σου ειναι να μας σπαμαρεις για τον Μαυροκεφαλιδη 5 ποστ την ημερα μετα απο καθε ματς που διεκπεραιωνει αξιοπρεπως το ρολο του(τα εξης 2). Ηταν, ειναι και παραμενει Βιταμ. 2 τετοια παιχνιδια σε μια σεζον, ειναι μαθηματικα αδυνατο να αλλαξουν τα δεδομενα ολης της υπολοιπης σεζον. Καποιοι θα σου λεγανε οτι ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Εγω θα σου πω οτι αφου ως τα μεσα Απριλη μου χει βγει μαπας, θα του δωσω αλλο 1,5 μηνα παραταση να μου αλλαξει γνωμη. Εσυ απτην αλλη, τυπικος Ελληνας Αλεφαντοπαδος, ειτε ακυρωνεις εναν παιχτη απο 1-2 ματς, ειτε θεοποιεις εναν αλλον επισης απο 1-2 ματς, χωρις να βλεπεις προφανως το δασος-τον κανονα. Ειναι γενικα το χειροτερο value for money της φετινης σεζον, παρεα με τον Ουκιτς. Αλλα ειπαμε, 1,5 μηνα ακομα του τον δινω για να μου αποδειξει το αναποδο. Θα δουμε. Παραμέρισε για λίγο την ανασφάλεια σου και δες πως αυτο που σου λέω είναι το εξής απλό. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ο παίκτης Μαυροκεφαλίδης θετικά για την ομάδα σου. Και μάλιστα απέναντι στην καλύτερη φροντ λαιν της Ευρώπης, είναι απ τους καλύτερους ψηλούς σου. Δεν είναι ούτε μπατίστ στα 40, ούτε Σίμμονς, ούτε Μπέγκιτς. Αυτό. Μόνο. Γουός, θα σου απαντήσω με ερώτηση. Είδες τον Χαινς της Τσσκα? Εχει καμια σχέση αυτός ο άχρωμος/αδιάφορος παίκτης με αυτόν που ξέρουμε εμείς?
man of steel Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ε αφου τα μισα του ποστ ειναι απλως πικροχολα χωρις προφανη λογο (βλεπε πχ το παραπανω με τον Μαυροκεφαλο). Μπαινει ενας λεει οτι ο Μαυροκεφαλος μας βοηθησε πολυ κι επειαξε ωριμα και η απαντηση του ειναι ενα πικροχολο σχολιο χωρις νοημα, χωρις να προσφερει απολυτως τιποτα. Δεν κοντραρω κανεναν, του απαντω με βαση την κοινη λογικη, μια που δεν ειναι δεδομενη για ολους. Εντάξει δεν έχεις και άδικο απλά πάντα υπάρχει "ένταση" ο ποιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορώ να δώσω ανάμεσα μας.Πάντως σήμερα ειδικά είμαι πολύ περήφανος σαν Έλληνας που έχουμε τέτοιες ομάδες στο μπάσκετ που ακόμα και αποδεκατισμένες από τραυματισμούς και ελλείψεις έχουν το μέταλλο να κοντράρουν μεγαθήρια.Άλλοι εμάς μας διάλεγαν πάω στοίχημα ότι θα τους έχει κόψει κρύος ιδρώτας τώρα εσάς έλεγαν οι Ρώσοι ότι θα σας καθαρίσουν με 3-0 και είμαστε ακόμα εδώ.Άντε μία προσπάθεια ακόμα.Αν παίξουν οι ομάδες μας την ίδια άμυνα όπως και εδώ θα γελάσουμε πολύ την Παρασκευή.
washcloud Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Χρήστο τον έχω δει τον Χάινς φέτος να σώζει παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ, για να σου απαντήσω με κατάφαση. Γενικά δε, κακώς πας να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Κι έχει δίκιο σ' αυτό που είπε ο Μίντι : με το παραμικρό, πχ τους παραμικρούς ηρωισμούς, πας να βγάλεις αστέρια διάφορους και μετά μπαίνεις και γράφεις μ' έναν απαξιωτικό τρόπο, "απαιτώντας δικαίωση". Ε έλεος ρε συ. Αν μαζέψουμε τις βιταμιές του Μαυρού όλη τη χρονιά (+ Εθνική, σου ξαναθυμίζω), και βάλουμε και λίγη γεύση βανίλια από τα 3 παιχνίδια, φτιάχνουμε κέικ. Το ξέρεις;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Οτι ειπα. Αλεφαντοπαδισμοι. Ο Μαυροκεφαλος με 2 ματς που δεν εκανε τιποτα σπουδαιο, απλα δεν ηταν αρνητικος και βοηθησε εγινε Μαλοουν, κι ο Χαινς με αλλα 2 ματς εγινε αχρωμος και αοσμος στην ΤΣΣΚΑ. Που παιζει μακραν καλυτερα απτον Κρστιτς φετος και που γενικα για 1ο χρονο σε μια πολυ διαφορετικη ομαδα απτην προηγουμενη του (σε ολα), τα παει εξαιρετικοτατα κι εχει προσαρμοστει πολυ καλα. Ειτε δεν ειδες Ευρωλιγκα πριν τα πλειοφφ για να βγαζεις αυτα τα συμπερασματα σημερα, ειτε εισαι σαν τους ΑΡΔ που πριν 5 μερες λεγανε ναυαγιο τον ΠΑΟ και αυριο θα κανουν συγκρισεις με την Γιουγκοπλαστικα.
Chris_85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τι να σώζει παιχνίδια? Θυμίζει αυτός ο παίκτης, έναν απ τους καλύτερους σεντερ την τελευταία διετία που ήταν όσο έπαιζε σε μας? My point is, και αντιπαρέρχομαι το παράδειγμα που δε σε έπεισε, οτι ο προπονητής έχει ένα πολύ σημαντικό έργο. Να βρεί ρόλο σε κάθε παικτη. Ο Οσφπ και ο Παο του ομπράντοβιτς παλιότερα, γι αυτό είναι/ήταν υπερεπιτυχημένοι. Επειδη όλοι (απο τον Σπανουλη και τον χαινς μέχρι τον κατσίβελη και τον Παουελ - και απο τον ΔΔ μέχρι τον Τεπιτς) είχαν συγκεκριμένο ρόλο, και δούλευαν πάνω σ αυτόν όλη τη χρονιά. Σαν αντιπαράδειγμα σου φέρνω την περιφέρεια του Παο που επιθετικά, είναι αχταρμάς. Ο ΔΔ καλείται να κάνει τα ΠΑΝΤΑ, ο Μπράμος έχει χάσει πολλές απο τις αρμοδιότητες του (του ζητούν μόνο ένα στατικό τρίποντο και άμυνα), ο κάρρυ ξεκίνησε στο 2 σαν σκόρερ, τον μετέθεσαν στο 1 πριν τον ράιτ και μετά ξανά στο 2, ο ΄θκιτς μια παίζει μια είναι εκτός, ο μασιούλης άλλοτε ποστάρει, άλλοτε όχι, ο Παππάς έχει παίξει και έχει βάλει 20άρες σε ρυθμούς Ρεαλ (έλα όμως που ο Παο δεν είναι τέτοια ομάδα), τελικά τον στείλαν στον πάγκο και με την έλευση του Ραιτ (που χρειάζεται ουσιαστικά τον ίδιο ρυθμο για να λειτουργήσει) στην κερκίδα. Ο Γιάνκοβιτς μπαίνει μέσα σε σκοτωμένο χρόνο για να κάνει 2 φαουλς. Αποτέλεσμα των ανωτέρων? Άν μπούν τα τρίποντα, ο Παο να φτάσει τους 70π, άν όχι, δε ξεπερνά τους 50. Μίντι, ανασφάλεια φίλε.. Προσπάθησε να την αποβάλλεις, να διαβάσεις τι γράφω και άν έχεις κάτι να πείς, να κάνεις διάλογο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ανασφαλεια ειναι να επιμενεις σε προσωπικους χαρακτηρισμους καθε φορα που διαπιστωνεις οτι δεν συμφωνουν ολοι μαζι σου. Γενικα μην κρινεις εξ´ιδιων. 1
Chris_85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έ δεν ήμουν και εγώ που σε έιπα Αλέφαντο σόρρυ κιόλας αλλά μη μιλάς εσύ για χαρακτηρισμούς.. Υ.Γ. μην αρχίσεις να μου παραθέτεις δικους μου χαρακτηρισμους (που ναι έχω κάνει) γιατι βαριέμαι να παραθέσω δικούς σου, και δεν οδηγεί και πουθενά όλο αυτό.
Danbo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τι να σώζει παιχνίδια? Θυμίζει αυτός ο παίκτης, έναν απ τους καλύτερους σεντερ την τελευταία διετία που ήταν όσο έπαιζε σε μας? My point is, και αντιπαρέρχομαι το παράδειγμα που δε σε έπεισε, οτι ο προπονητής έχει ένα πολύ σημαντικό έργο. Να βρεί ρόλο σε κάθε παικτη. Ο Οσφπ και ο Παο του ομπράντοβιτς παλιότερα, γι αυτό είναι/ήταν υπερεπιτυχημένοι. Επειδη όλοι (απο τον Σπανουλη και τον χαινς μέχρι τον κατσίβελη και τον Παουελ - και απο τον ΔΔ μέχρι τον Τεπιτς) είχαν συγκεκριμένο ρόλο, και δούλευαν πάνω σ αυτόν όλη τη χρονιά. Σαν αντιπαράδειγμα σου φέρνω την περιφέρεια του Παο που επιθετικά, είναι αχταρμάς. Ο ΔΔ καλείται να κάνει τα ΠΑΝΤΑ, ο Μπράμος έχει χάσει πολλές απο τις αρμοδιότητες του (του ζητούν μόνο ένα στατικό τρίποντο και άμυνα), ο κάρρυ ξεκίνησε στο 2 σαν σκόρερ, τον μετέθεσαν στο 1 πριν τον ράιτ και μετά ξανά στο 2, ο ΄θκιτς μια παίζει μια είναι εκτός, ο μασιούλης άλλοτε ποστάρει, άλλοτε όχι, ο Παππάς έχει παίξει και έχει βάλει 20άρες σε ρυθμούς Ρεαλ (έλα όμως που ο Παο δεν είναι τέτοια ομάδα), τελικά τον στείλαν στον πάγκο και με την έλευση του Ραιτ (που είναι χρειάζεται ουσιαστικά τον ίδιο ρυθμο για να λειτουργήσει) στην κερκίδα. Ο Γιάνκοβιτς μπαίνει μέσα σε σκοτωμένο χρόνο για να κάνει 2 φαουλς. Μίντι, ανασφάλεια φίλε.. Προσπάθησε να την αποβάλλεις και να κάνεις διάλογο. Ξεχνας οτι ο Χαινς ηρθε σε μια ομαδα Ευρωλιγκας για πρωτη φορα στην καριερα του και δουλεψε πανω σε ενα συγκεκριμενο μοντελο για 2 χρονια κατακτωντας και 2 Ευρωλιγκες ταυτοχρονα.Δεν μπορεις να εχεις απαιτηση οταν φευγει απο αυτη την ομαδα,να δειχνει την ιδια εικονα με την νεα του ομαδα η οποια παιζει-ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη ως προς πολλα απο την προηγουμενη στην οποια ηταν 2 χρονια.. Με βαση αυτα,τα παει μια χαρα στη Ρωσια και δεν ειναι στο πικ του ακομα..
Chris_85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τί λες ρε φίλε? Πού έπαιζε πρίν ο Χάινς, στο Τιμπουκτού? Δεν θα πιάσει κανένα πικ σαν 4άρι ο Χαινς, θα βελτιώνεται αλλά θα παραμένει τραγικό 4αρι.
Demon13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μια χαρα συμμετοχη ειχε ο Μαυροκεφαλος 10 ποντοι. 12 ο Γκιστ 14 ο Λασμε. Εβαλε τα καλαθια πανω που τον χρειαζομασταν. Απο το ματς με τον γαβρο στο σεφ αποτελει ευχαριστη εκπληξη. Το μονο ειναι λιγο αργος στην αμυνα εχανε τον ουιμς. Καλυτερα τα πηγε εκει ο Γκιστ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έ δεν ήμουν και εγώ που σε έιπα Αλέφαντο σόρρυ κιόλας αλλά μη μιλάς εσύ για χαρακτηρισμούς.. Χαρακτηριζω τις αποψεις σου και τον τροπο που τις παρουσιαζεις και οχι εσενα, παραθετοντας τα επιχειρηματα μου και περιμενοντας αναλογη απαντηση. Αυτο που παιρνω τελικα ειναι εναν παρεξηγημενο τυπο που επειδη διαφωνησα μαζι του με χαρακτηριζει ως ατομο σε καθε του ποστ. Οχι οτι με απασχολει η γνωμη σου αλλα γενικα αν αισθανεσαι αβολα να διαφωνουν μαζι σου, ψαξτα αυτα που λες περι διαλογου, ανασφαλειων κλπ. Εχουν βαση. Φιλικα. 1
Danbo Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Τί λες ρε φίλε? Πού έπαιζε πρίν ο Χάινς, στο Τιμπουκτού? Δεν θα πιάσει κανένα πικ σαν 4άρι ο Χαινς, θα βελτιώνεται αλλά θα παραμένει τραγικό 4αρι. Μπρόουζ Μπάσκετς και πριν στη Β' Ιταλιας. Σαν να λεμε Σικαγο και Μπουλς
vlachaquito Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Στο θέμα του μαυρο, το φταίξιμο ειναι του πεδουλάκη. Το παλικάρι αυτό που έδειξε σήμερα, αυτό ξέρει να κάνει. Είναι ένας πολύ καλός ψηλός γιατί έχει αυτό το καταπληκτικό σουτάκι από μέση απόσταση που αποσυντονίζει τον αμυντικό. Δεν είναι ότι ξύπνησε τώρα, απλά έπρεπε να υπήρχαν 1-2 συστήματα πάνω του. Προφανώς δεν δούλεψε κανείς τίποτα, και τώρα φαίνεται τι ξέρει να κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις