washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Xρήστο είπαμε ότι καλώς ή κακώς η ΤΣΣΚΑ ήταν βασισμένη στον Μουρλόντοσιτς. Χωρίς αυτόν να περνάει μπάλες, λογικό είναι να έχει "αποδιοργανωθεί". Συνεχίζει όμως να παραμένει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ. Οι του ΠΑΟ, όσο και να συσπειρωθούν ως ομάδα, δύσκολα θα καταφέρουν α) να βρουν δυνάμεις β) να γίνουν...εύστοχοι. Και άποψή μου, είναι ότι αν τα σκατώσει η ΤΣΣΚΑ, πιο πολύ θα είναι γιατί -όπως έχω πει και παλιότερα- είναι μπουχτισμένοι στα ρούβλια και δνε έχουν μάθει να πεθαίνουν στο παρκέ. Στο χέρι λοιπόν του Μεσίνα είναι αν θα καταφέρει (ή όχι) να βρει το κουμπί για να αξιοποιήσει αυτό το ακέφαλο τανκ που έχει να διαχειριστεί. Επίσης, μην ξεχνάμε τον παράγοντα Χάινς, που ναι μεν κι εκείνος μια απ' τα ίδια ανάμεσα στους άλλους πάει να γίνει, αλλά 2 χρόνια τώρα είναι συνηθισμένος να πάιζει στο τοπ επίπεδο με τοπ περφόρμανς και να κάνει θαύματα. Κατά τ' άλλα, μου μιλάς σα να είμαι....παναθηναϊκός...; 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Do or die παιχνιδι και εχουμε σουταρει 16 τριποντα σε 22 λεπτα (απο οσους εχουν αγωνιστει μονο ο Μαυροκεφαλος και ο Λασμε δεν πηραν 3ποντη προσπαθεια, μεχρι και ο Μπατιστ σουταρε). Α ρε Αρτζυ, α ρε Αρτζυ. Τουλαχιστον σημερα φαινεται να παιρνουμε το παιχνιδι που μας χρωσταει ο Λασμε ολη τη σεζον. Ο ΔΔ δεν εχει κατσει παγκο καθολου σχεδον, θα κουραστει στη 4η περιοδο και πιθανως θα παθουμε οσα παθαμε στο 1ο παιχνιδι.
FilipposMD Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 To παλεύει καλά ο ΠΑΟ πάντως. Αν πάρει μπρος ο Γουίμς δύσκολα τα πράγματα, αλλά μέχρι τώρα καλά το πάει. Ρε Ούκιτς, δεν είσαι ο Ναβάρο να σουτάρεις τρίποντο στον αιφνιδιασμό!
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ...που σουτάρουν καλά κάνουν. Που δεν τα ΒΑΖΟΥΝ είναι το πρόβλημα... Ο Άρτζυ....πού φταίει ρε συ; (...ξέρω τί θα πεις, αλλά έτσι για να γίνει κουβέντα...:ρ) Σπήκινγκ οφ προπονητές, ο Φράρτζης τί περιμένει για να βάλει τον Ράιτ να τρέξει η ομάδα ΤΩΡΑ που φαίνεται ότι το έχει; Και να πιέσει και λίγο στην μπάλα;! Ο δε κόσμος....τί περιμένει για να στηρίξει; Την Μόσχα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ο Αρτζυ εναμιση χρονο στηνει ομαδα χωρις plan B στην επιθεση. Στατικοτητα, τριποντα και ΔΔ 500 λεπτα ανα αγωνα προσπαθωντας να βγαλει το φιδι απτην τρυπα. Ε ποιος φταιει για αυτο που βλεπω (και) σημερα ? Ο Πριφτης ή ο Ουκιτς?
Chris_85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 To φαουλ νομίζω δοθηκε πριν πατήσει τη γραμμή, μπαγλαμά Χατζητέτοιε. Τι διάλο τα ριπλευ ειναι για τον πέο
Chris_85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μοναδική ένσταση το επιθετικό. Θα μπορούσε να το αφήσει και να μην το σφυρίξει. Αλλά με το γράμμα του νόμου, ήταν.
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (...όπως το 'πα :ρ) Ε όχι ρε συ. Το να παίζουν συγκεκριμένα συστήματα ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ δουλειά Άρτζυ (και υπέρ του κι όλας - όσο κι αν ήταν καλός ο τρόπος του). Το να αλλάξουν συμπεριφορά στην εκτέλεση, ε και αλβερτοπρίφτηδες το επιλέγουν, αλλά και είναι ευθύνη των παικτών. Επίσης ευθύνη των προπονητών που δεν άλλαξαν πεντάδα με το που φάνηκε ότι πήρε μομέντουμ ο ΠΑΟ και η ΤΣΣΚΑ έμοιαζε κολλημένη/χαμένη. Θα μπορούσαν και 10 πόντους να τους είχαν τώρα. Μοναδική ένσταση το επιθετικό. Θα μπορούσε και να το αφήσει και να το σφυρίξει. ...έγκλημα ήταν Χρήστο το επιθετικό. Εκτός που ήταν σε κίνηση ο άλλος, ίσα με το ζόρι που τον άγγιξε ο Ράιτ. Να δίνεις τετοια ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ έδρας, είναι προκλητικό.
Chris_85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Αμυνα παιζει, προφανως ειναι σε κινηση. Ξέρεις τον ορισμο του επιθετικου? Είναι συχνο το λαθος που κανεις, πολλοι νομιζουν οτι οταν κινειται ο αμυνομενος ειναι αμυντικο αυτοματως. Επισης το φαουλ στο σκριν του Καουν ολοσωστο με το γραμμα του νομου. Δεν κανεις σκριν με τον κωλο και με το σωμα σε προεκταση. Ο Μαυροκεφαλιδης δε σας χαλασε σήμερα.
Anubis13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 O Κριστις που παταει γραμμη ας πουμε ειναι επειδη ειναι ομορφοπαιδο ξαναπαιρνει την μπαλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σταματησε το αστειο με τα 3ποντα και +8 μεσα σε 3-4 λεπτα. Αντε να δουμε. edit: Τι ηθελα και μιλησα.
Chris_85 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Θυμηθηκε να παιξει με νορμαλ σχημα η Τσσκα. Αλλά χωρις Π&ρ ασσο, που απαιτει η χρησιμοποιηση του Χαινς.
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ...απλά δεν έπρεπε να δώσει τίποτα λέμε, Χρήστο. Και σταμάτα να εκνευρίζεις κόσμο με τις διατυπώσεις σου ("περί φάουλ/κανονισμών") σε στυλ ότι το επίθετό σου είναι Νέισμιθ :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις