Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουκιτς-Καρι καλοι χρυσοι αλλα ο μεν πρωτος ειναι ακριβος και λαβωμενος, ο δε δευτερος δεν με χαλαει για δευτεροτριτη λυση στα γκαρντ απλα για να δινει 5-10 λεπτα ανασες στους αλλους, αλλα δεδομενης της ηλικιας του θα μπορουσαμε να ψαξουμε κατι αλλο ή απλα να δουμε τι θα κανουμε με τον Παππα (που προσωπικα φοβαμαι οτι παρεα με Γιανκοβιτς πρεπει να θεωρουνται καμμενα χαρτια και αυτο ειναι η μεγαλυτερη ηττα της σεζον κατ'εμε).

Γιαυτο λεω οτι θελουμε κατεπειγοντως βασικο ασσο απο του χρονου. Και οχι μονο ασσο, απλα αναφερθηκα σε αυτη τη θεση με αφορμη τον Ραιτ που μαλλον πρεπει να μεινει.

Ακομα και προπονητικα να λυσουμε το θεμα (πες οτι σου φερνει τον Μεσινα πχ), διαβλεπω ενα πολυ σημαντικο προβλημα για το αμεσοτατο μελλον: Κορμος ελληνων παικτων. Γηρασμενος και στη δυση της καριερας του ο μισος, τελειως απειρος και ανετοιμος ο αλλος μισος. Εχουμε προβλημα σε αυτο το κομματι και οπως γνωριζουμε αυτος ο παραγοντας οριζει εν πολλοις τη διαχωριστικη γραμμη της επιτυχιας απο την μετριοτητα. Χρειαζομαστε δουλεια πανω σε αυτο, ειναι τοσο σημαντικο οσο και το θεμα προπονητη (αν παρουμε πρωταθλημα μας βλεπω να συνεχιζουμε με το προπονητικο τιμ που εχουμε παντως).

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Παππάς-Βλάντο είναι παιδιά με στόφα νικητή πάντως. Από πιτσιρικάδες, αλλά και όχι μόνο : στον Πανιώνιο πήραν αρκετά τα πάνω τους (ανδρώθηκαν, θα έλεγα). Και δεν είναι για γέλια το ότι μιλάμε για Α1.

Δεν νομίζω ότι έχει να φοβάται ο ΠΑΟ γι' αυτούς, μην καούν. Το θέμα είναι το πόσο θα αργήσει ακόμη η εξέλιξή τους. Θεωρώ τραγική ανωμαλία τη μη χρησιμοποίησή τους και πίπα την καραμέλα ότι "αν μπουν ανέτοιμοι θα καούν για πάντα". Ειδικά τον Παππά τον πιστεύω κάργα. Θέλει 2-3 χρόνια, όχι για να "εγκληματιστεί", αλλά για να....τελεί εγκλήματα κατά αντιπάλων.  Αν δεν....εγκληματίσει πρώτα βέβαια το παιδί, τόσο καιρό στους πάγκους.

Κι αν όντως αναλάβει Κατσικάρης στην Εθνική, πιστεύω και κυρίως ελπίζω -όπως άλλωστε λέγεται ότι "συμφώνησε με Βασιλακό", ώστε να δεχτεί ν' αναλάβει, σχετικά με την ριζική αναδιοργάνωση της Εθνικής και από ρόστερ και από αγωνιστική φιλοσοφία- να τους καλέσει και να τους δώσει σημαντικό χρόνο/ρόλο. Και αν ξεπεταχτούν μέσα από το Παγκόσμιο, ε του πούστη πια, ο όποιος προπονητής του ΠΑΟ δε νομίζω να συνεχίσει με ην ίδια ηλίθια "λογική" που τους κρατάει τώρα καθηλωμένους.

Δημοσ.

Αν παίξει έστω και μέτρια ο ΔΔ, θα την περάσετε την ΤΣΣΚΑ. Γνωρίζοντας τους παίκτες της, δε περίμενα ποτέ να δώ τέτοια εικόνα.

Δημοσ.

Ο Ουκιτς έχει προσφέρει αρκετά σε μεγάλα ματς αλλά φέτος λόγω του τραυματισμού είναι σκιά του καλού του εαυτού στα περισσότερα παιχνίδια βέβαια στους τελικούς θα ανέβει,παραδοσιακά παίζει καλά με τον γαύρο.

Με το συμβόλαιο που έχει όμως 900κ το χρόνο δεν αξίζει ούτε με σφαίρες να τον ανανεώσουμε για μένα ας του κάνουν μια πρόταση ανανέωσης γύρω στα 500κ και αν δεχτεί καλώς αν όχι ο δρόμος ειναι ανοιχτός δύσκολα ο φετινός Ουκιτς θα βρει τα λεφτά που παίρνει τώρα αλλού.

Το αφεντικό το είπε θα ξαναπάμε Μόσκοβα :P

Δημοσ.

Αν παίξει έστω και μέτρια ο ΔΔ, θα την περάσετε την ΤΣΣΚΑ. Γνωρίζοντας τους παίκτες της, δε περίμενα ποτέ να δώ τέτοια εικόνα.

Το χεις γραψει ισα με 4-5 φορες εδω και 1 βδομαδα αυτο το πραγμα  και ουδεμια βαση εχει, απλα γνωστο το κομπλεξ σου να τα βαζεις με τον 34χρονο Μητσαρα καθε φορα (ωστε μολις αναμενομενα αποκλειστουμε να μας πεις οτι εφταιγε ο ΔΔ) .

Ομοιως, αν παιξει εστω και μετρια ο ηγετης σας, περνατε ευκολα την Ρεαλ. Τα 2 παιχνιδια στην Μαδριτη αυτος τα εδωσε απτο πρωτο δεκαλεπτο. Σημερα που ηταν κακος προς μετριος, με το "προς μετριος" νικησατε, απλα και ομορφα. Πηγαινε στο τοπικ σας τωρα να τους πεις τις θεωριες οτι η αποδοση ενος παιχτη (και δη 34χρονου) κρινει σειρα 5 αγωνων. Μπας και πετυχεις κανεναν να μασαει το σανο.

Δημοσ.

Δηλαδη ο διαμαντιδης δε σερνεται τελευταια; Μετα τη βαρια ηττα σας στη ρωσια με πηρε φιλος μου παναθηναικος μες τα νευρα και μου λεγε τι χαλια ειναι αυτα με τον διαμαντιδη ο οποιος ηταν γι ακομα ενα ματς, κακος.

Σημερα βεβαια που περασε τον Παπαλουκα σε ασιστ δε μου τον εκραξε :P

Δημοσ.

Mην ασχολεισαι τρολλάρει. Μετριος προς κακος ο ΔΔ. Ο ματζαρης ειναι ο σουπερμαν τελικα, παιζει αμυνα, σκοραρει οργανωνει, πασαρει και ολ'αυτα με αντιπαλους τους Γιουλ, Ροντριγκεθ και Ρουντυ.. Που να βοηθησει ο ανεπροκοπος ο Λαρισαιος.

Τεσπα βαριεμαι ειλικρινα..

Δημοσ.

Mην ασχολεισαι τρολλάρει. Μετριος προς κακος ο ΔΔ. Ο ματζαρης ειναι ο σουπερμαν τελικα, παιζει αμυνα, σκοραρει οργανωνει, πασαρει και ολ'αυτα με αντιπαλους τους Γιουλ, Ροντριγκεθ και Ρουντυ.. Που να βοηθησει ο ανεπροκοπος ο Λαρισαιος.

Τεσπα βαριεμαι ειλικρινα..

Ειπαμε ο ΔΔ φταιει.

Θα γερασεις εσυ, θα γερασει (κι αλλο) αυτος και παλι για αυτον θα λες. Πονος και κομπλεξ ατελειωτο.

Δηλαδη ο διαμαντιδης δε σερνεται τελευταια; Μετα τη βαρια ηττα σας στη ρωσια με πηρε φιλος μου παναθηναικος μες τα νευρα και μου λεγε τι χαλια ειναι αυτα με τον διαμαντιδη ο οποιος ηταν γι ακομα ενα ματς, κακος.

Σημερα βεβαια που περασε τον Παπαλουκα σε ασιστ δε μου τον εκραξε :P

Πες οτι σερνεται (δε γινεται στα 34 του να παιζει σαν ΔΔ του 2011, αλλα anyway). Eισαι κι εσυ της μπασκετικης αποψης της μπασκετοφατσας του φορουμ που λεει οτι σειρα 5 αγωνων αναμεσα σε 2 ομαδες, κρινεται απτην προσωπικη αποδοση ενος παιχτη?
Δημοσ.

Ρε midi ασε τον chris και τον Σπανουλη και δε ξερω γω ποιον αλλον... Εναν παιχτη εχεις στην περιφερεια να κανει τη διαφορα, ποιοτικα και πνευματικα. Και παιζεις απεναντι σε μια ομαδα που ,ειδικα χωρις τον πλει μεικερ της, παρουσιαζει αδυναμια στα γκαρντ.

Ειναι παραλογο λοιπον να πει καποιος οτι η δικη του αποδοση θα ναι κρισιμη για τη σειρα;

• Like 1
Δημοσ.

Ε κάποια στιγμή θα ξεκολωθεί ο Μπράμος και θα βάλει όλα αυτά που έχει χάσει σε αυτούς τους 3 αγώνες μακάρι να είναι οι επόμενοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...