Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αν θελει να χει τυχη ο Παο, πρεπει να πιεσει πιο ψηλα, βγει απ το ταμπουρι, να ανοιξει τον ρυθμο και να αναγκασει τα ψηλα και βαρια κορμια της ΤΣΣΚΑ να τρέξουν.

Σε 5οn5 δε μπορει να παρει ευκολα τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια.

Δημοσ.

<p>Toν χατζηγεωργιου μόνο που δεν τον 'πιασαν τα κλάματα onair :P</p>

σωστα. Θα πρεπε να πανηγηριζει σαν εσενα την ητα του ΠΑΟ.

Sent from my GT-S6500 using Insomnia

Δημοσ.

Με διαμαντιδη χωμα και χωρις αλλον σταθερα καλο γκαρντ, δυσκολο να περασεις τη τσσκα σε σειρα αγωνων. Και για σας πλεον οι 3 σερι νικες ειναι εξαιρετικα δυσκολες, αν ομως εκμεταλλευτειτε την εδρα, στο πεμπτοο ματς ολα γινονται...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο τωρα το σεναριακι τυπου ο Διαμαντιδης ειναι λιγος, πρεπει να κρεμασει παπουτσια κτλ, τι φαση;

Και καλα να τα λενε οι επι δεκαετιας καρπαζοεισπρακτορες του μητσου..να τα λενε και "παναθηναικοι"..

Αχαριστο πλασμα ο ανθρωπος ρε φιλε..

Δημοσ.

Την αποδοση του εδω και αρκετο καιρο σχολιαζουμε οχι την αξια του σαν παιχτη γενικά.

Ο dnki εδωσε μια εξηγηση. Αλλη ειναι η ηλικια.

Αν ειναι να ειναι ετσι απο εδω και περα θα παρει ρολο σαν 2ο βιολι.

Sent from my GT-S6500 using Insomnia

Δημοσ.

To θέμα του ΔΔ είναι συγκεκριμένο και το ανέφερα σε προηγουμενο ποστ.

Επί Τράκη καλείται να κάνει πράγματα και να λειτουργήσει στην ομάδα με τέτοιο τρόπο, όπως ποτέ δεν έκανε στην καριέρα του.

Συν τοις άλλοις, καλείται να κάνει αυτα τα πρωτόγνωρα πράγματα σε ηλικία 34 ετών.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς ακόμα και αυτή την τραγική Τσσκα δεν την έχουμε

Ο Μητσος ειναι στο απυρόβλητο. Αν φτάσει 50 ετών και τον έχουμε να παίζει με τους Ίκαρους και περιμένουμε να μας παει Φ4 μόνος του, και λογικα κάνει -30 rkg δεν θα φταίει ο Μητσος

Κανονικα τώρα ο Μητσος θα έπρεπε να κάνει τα 15' ξεκούρασης του Καλαθη η του οποίου Καλαθη αλλα...

^ δεν το πανηγύρισα. απλά δεν τον θεωρώ καλό σχολιαστή.

Σαν τον Ιωάννου, τον καρύδα, τον παπαδογιαννη, τον κοτζια, τον διαμαντοπουλο και αλλα παιδια που χαϊδεύουν κόκκινα αυτιά

Α, και επειδη τώρα το είδα

@wash

Πραγματικά τραγική η προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις την βουτιά

Δεν βασίζεται σε κανένα πραγματικό επιχείρημα

Επίσης αν με ξανά πεις βάζελο θα έχουμε αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Η άσχημη βραδιά για το «τριφύλλι» στη Μόσχα και η ήττα με 77-51, ολοκληρώθηκε με ένα αρνητικό ρεκόρ.

Το σημερινό -26 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν για τον Παναθηναϊκό η μεγαλύτερη ήττα του στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του ήταν -25 πόντους από την Fortitudo, 88-63 τη σεζόν 2002-03.
Δημοσ.

Σαν τον Ιωάννου, τον καρύδα, τον παπαδογιαννη, τον κοτζια, τον διαμαντοπουλο και αλλα παιδια που χαϊδεύουν κόκκινα αυτιά

Δηλαδή εσένα σ' αρέσει ο Χατζηγεωργίου; Επειδή χαϊδεύει πράσινα αυτιά;

Δημοσ.

@wash

Πραγματικά τραγική η προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις την βουτιά

Δεν βασίζεται σε κανένα πραγματικό επιχείρημα

Επίσης αν με ξανά πεις βάζελο θα έχουμε αλλα

Δεν σε είπα βάζελο, είπα τί βλέπω. Αν μετά από 2-3 χρονάκια που αλληλοϋπάρχουμε στο θρεντ, είσαι της εντύπωσης ότι βγαίνω αριστεροδέξια να χαρακτηρίσω (με όλα τα συμπαρομαρτούντα) κόσμο ως βάζελους (ή γαύρους ή χανούμια ή γουατέβερ) έτσι απλά, τί να πω.

Επίσης ΝΟΜΙΖΩ ότι το ξέρεις πως κάποιους εδώ μέσα (πράσινο και κόκκινο θρεντ), τους έχω μια τάδε εκτίμηση. Για διάφορους λόγους τον καθ' ένα. Εάν νομίζεις και πάλι, ότι εσένα λοιπόν σε θεωρώ "απλά βάζελο" (...όπως θεωρώ κάποιους άλλους - μιας και δε θέλει πολύ μυαλό για να τους ξεχωρίσει κανείς-  ή αντίστοιχα όποιους θεωρώ "γαύρους"), τί να πω και πάλι.

Τα παραπάνω δεν αλλάζουν ούτε το πώς βλέπω να εκφράστηκες περί Σπάμμερ, ούτε το ότι ΕΤΣΙ, μόνο βάζελοι το βλέπουν το ζήτημα. Καλή ώρα ο απλόουντερ του βίντεο που λέγαμε.

Γενικώς την έχεις την "αντιολυμπιακή ιδεολογία και οπτική" (..."τσουκαλίζεις", ΕΝΙΟΤΕ, μιας και ο τσουκαλισμός = τα βάζω όλα σε ένα τσουκάλι, ΔΕΝ είναι προνόμιο του γνωστού αστειανθρώπου). Και στα ποδοσφαιρικά που τυχαίνει να παίρνει το μάτι μου (και δεν μ' αφορούν), αλλά και στα μπασκετικά που παρακολουθώ. Αλλά θα έλεγα "μέσα σε (χμ) νορμάλ πλαίσια". Τεσπα προφανώς δε σε θεωρώ τον μέσο κάφρο, αλλά αντίθετα ΕΧΕΙΣ να λες και αξιοπρόσεκτα πράγματα.

Ξεφεύγεις όμως καμμιά φορά. Και ΤΟΤΕ, το λέω εγώ-δεν το λέω, σου αρέσει να το βλέπεις να το λέω-δεν σου αρέσει,,,,,,,"βλέπω έναν βάζελο να προσπαθεί να θάψει τους γαύρους". Το θες πιο "εξευγενισμένα"; Ώρες-ώρες φέρεσαι σαν...βάζελος. Και όχι, δεν με βολεύει (...;!) να το καταδεικνύω. Ίσα-ίσα, που επειδή θεωρώ πως δεν σου αξίζει, δεν μου αρέσει να το βλέπω. Αυτή είναι ολοκληρωμένα η ΓΝΩΜΗ μου, κι όχι καμμιά προσπάθεια σπίλωσης ορ γουάτ. Αν θες μην της δίνεις σημασία - αν θες,,,,προβληματίσου (σε περίπτωση που θωρείς ότι αξίζει να προβληματιστείς πάνω σε κάτι που έχω πει εγώ).

Το να μου λες πάντως, "θα έχουμ' άλλα", ε είναι κάπως (από πού να πιάσω και να σχολιάσω, δεν ξέρω, οπότε το αφήνω).

Τεσπα, καταννοητό κι αυτό βέβαια, εάν το θεωρείς "απρόσμενο" και "προσβλητικό" αυτό που σου είπα. Κι εννοείται ότι δεν με νοιάζει μία για την υποψία "απειλής" που ενείχε η κουβέντα σου - αν με νοιάζει κάτι, είναι να μην έχει πειραχτεί ο άλλος ΑΔΙΚΩΣ για κάτι που του είπα. Με άλλα λόγια, δεν μου αρέσει να χαλάω την ζαχαρένια των άλλων, για τους λάθος λόγους. ΑΝ πιστεύω ότι έχω ΚΑΛΟ λόγο όμως, στάχτη και μπούρμπερη στη "ζαχαρένια". Όπως στάχτη και μπούρμπερη και στην δική μου υπόσταση, πχ την φορουμική : θα κάνω "εχθρούς" που θα μου την πέφτουνε; Δεκάρα δεν δίνω. Θα πληρώσω από εμμέσως έως άμεσα και με την ίδια μου την εδώ παρουσία; Δυάρα δεν δίνω.

Όπως είπα, αν με νοιάζει κάτι, είναι να μην πικραίνω τους άλλους ΑΔΙΚΩΣ. Και γι' αυτό ΠΑΝΤΑ το προσπαθώ να μην το κάνω αυτό.

Σούμα : αν κάτι υπάρχει που θα με στεναχωρούσε ΑΛΗΘΙΝΑ, θα ήταν να μου κρατήσεις μια στάση "αγνόησης" πχ, επειδή έτσι έκρινες εσύ με βάση τα προαναφερθέντα περί βαζέλων κτλ.

...και για την ιστορία : μου θύμισες πέρσι τον Τζένκινς που "μαλώναμε" (στους τελικούς) για μια κίνηση που είχε κάνει ο Λασμέ με το πόδι (είχε "χτυπήσει", σκρηνάροντας, τον Μάντζαρη ή τον Λω - δεν θυμάμαι). Και ήταν φωτιά και λάβρα ο εν λόγω (τον οποίον επίσης εκτιμώ, αλλά φέρεται συχνά ως ..."γαύρος") "για τον εγκληματικό τάκλιν". Ε εγώ επειδή ΔΕΝ έβλεπα τέτοιον δόλο, του το 'λεγα και του το ξανάλεγα. Και τον χαρακτήριζα κολλημένο, σε φάση όπως τώρα εσύ βγαίνεις και μου λες για την "τραγικότητα στην προσπάθεια να τον καλύψω". Τί να τον καλύψω μωρέ; Που του τα σούρνω συνεχώς; Απλά δεν μου αρέσουν οι ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. Και δη οι εξ οπαδικών συναισθημάτων ορμώμενες.

Είπα στην αρχή να βγάλω still frames που να καταδεικνύουν (αν όχι να αποδεικνύουν) αυτό που ισχυρίζομαι. Μετά είπα μπα, καθώς σκέφτηκα το πού χαλάω τον (λίγο) χρόνο μου...Αλλά ένα κομμάτι βιντεάκι, ε θα το ανεβάσω (χαλάλι αυτόν τον χρόνο).

Ιδού λοιπόν. Έτσι για να δείξω ότι δεν είμαι "ο μόνος μαζί με τον Σπανούλη". Κοτζάμ Κατσικάρης (ελπίζω να μη μου τον βγάλεις ΚΑΙ αυτόν δολοπλόκο ενεπλεκόμενο στα σκοτεινά κόκκινα σχέδια). Και όχι, δεν βασίζομαι σε αυτόν. Το πρόσεξα αργά το απόγευμα που κατέβασα το βίντεο δηλαδή. Το δικό μου σχόλιο (καθώς έχω τη συνήθεια αυτά που λέω να είναι κατά βάση προϊόν δικών μου παρατηρήσεων/σκέψεων) το είχα κάνει πολύ νωρίτερα. Τον παραθέτω μπας και σε αυτόν δώσεις περισσότερη βάση από ότι πρωτίστως στον Σόπιστ και δευτερευόντως σε εμένα. Διότι σου αρέσει δεν σου αρέσει, την γονατιά του την έδωσε.

Δημοσ.

Αν θελει να χει τυχη ο Παο, πρεπει να πιεσει πιο ψηλα, βγει απ το ταμπουρι, να ανοιξει τον ρυθμο και να αναγκασει τα ψηλα και βαρια κορμια της ΤΣΣΚΑ να τρέξουν.

Σε 5οn5 δε μπορει να παρει ευκολα τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια.

Δεν μπορεί να ανοίξει ρυθμό ούτε full court press ο παναθηναικός με τον γερο-διαμαντίδη. Η CSKA είναι πιο αθλητική. Σε ταμπουρωμένες άμυνες, η μόνη επιλογή που έχεις είναι να κάνεις «ψηλά» pick n roll (στο τρίποντο) με τον σέντερ σου για να αδειάσει η αντίπαλη ρακέτα και να μπορείς να κάνει διείσδυση ο κοντός σου.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να ανοίξει ρυθμό ούτε full court press ο παναθηναικός με τον γερο-διαμαντίδη. Η CSKA είναι πιο αθλητική. Σε ταμπουρωμένες άμυνες, η μόνη επιλογή που έχεις είναι να κάνεις «ψηλά» pick n roll (στο τρίποντο) με τον σέντερ σου για να αδειάσει η αντίπαλη ρακέτα και να μπορείς να κάνει διείσδυση ο κοντός σου.

Πικ εν ρολ ποιος και που; Ο Λασμε απεναντι στον Κρστιτς και τον Καουν; Πολλες ελπιδες ναι.

Εννοειται οτι ο ΠΑΟ ειναι πιο αθλητικη ομαδα κι εννοειται οτι πρεπει να τρεξει την ΤΣΣΚΑ. Πρεπει να εισαι ο μονος που διαπιστωσε οτι η ΤΣΣΚΑ ειναι πιο αθλητικη απτον ΠΑΟ. Μιλαμε για μια απτις πιο βαριες και αργες ομαδες της διοργνωσης, την οποια ο Μεσινα κανει ακομα πιο αργη συνειδητα, σε αντιθεση με τον ΠΑΟ που απο περυσι δεν εχει και λιγα αθλητικα προσοντα.

Και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να τρεξει την ομαδα ο ΔΔ;

Τελος παντων πιο απλα: βαζοντας κατω τα 2 παιχνιδια που εχουν παιχτει ως τωρα, εσυ συμπερανες οτι με σετ παιχνιδι ο ΠΑΟ εχει περισσοτερες ελπιδες; Εχεις δει τα παιχνιδια σιγουρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...