Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απόλαυσε σήμερα το ματς στην Δημόσια Τηλεόραση, δεν θα μπλέξεις με Streams και σαχλαμάρες. 

...θέλω-δεν θέλω, πάλι σε στρημ (της ΔΤ) θα τον δω πάντως...Τηλεόραση γιόκ  ^_^

Σήμερα (θέλω να) πιστεύω ότι οι Ρώσοι θα είναι ακόμη πιο νευρικοί (λόγω της Τετάρτης), και ο ΠΑΟ ακόμη πιο αποφασιστικός.

...στο μόνο που δεν μπορώ να ελπίζω είναι να έχει πιο φρέσκα πόδια....

(...κι εδώ κολλάνε οι 133 προπονητές που έχει, κι ελπίζω να τους κόψει να κάνουν καμμιά διορθωτική κίνηση. Την οποία ΔΕΝ βλέπω να έχουν όρεξη να κάνουν, από τότε που πήγε σαν το σκυλί στ' αμπέλι ο Μποχουδουλάκης...Τεσπα, ίδωμεν.)

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

To stream της ΔΤ έχει και HD, τουλάχιστον είχε παλιά. Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις μια σύνδεση :)

Δεν κολλάει και καθόλου πάει σφαίρα. 

Δημοσ.

was αστα αυτα επιτηδες τα βλεπεις σε στριμ για να εχεις δικαιολογιες μετα οταν σου λενε για την διαιτησια να λες πως δεν ειδες καλα την φαση :-)

γιατι γιοκ   η τηλεορ αν επιτρεπεται φιλε ??

Δημοσ.

Wash, γονατια μονο εσυ και ο Σπανουλης βλέπετε

Ουτε που τον ακουμπαει

Ποσο μάλιστα σε σουτ τριων πόντων

Οτι πήρε τρεις βολές ειναι δείγμα της καλής σχέσης γαυρου-Λιγκας

Άσχετο, ο Κατσουράνης εχει μαγαζι; Να προσέχει, σε λιγότερο απο 24 ώρες ο Τζαβελλας έχασε το δικό του

Άντε και πρωθυπουργός ο χοντρος, να εκτελείται δημόσια οποίος δεν ειναι γαυρος

Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα τον καλό ΔΔ. Οχι αυτόν τον ΔΔ, που είναι ένα φάντασμα του παλιού. Αλλιώς ....

Θα τον είχες αν δεν τον ειχε λιώσει στα 33-34 ο Πεδουλας με τον Ίκαρο και την Κηφισιά

Θα φτάσει 55 ετών θα παίζει 30' θα σέρνεται και επιτέλους θα δικαιωθούν ο Παπαδογιάννης και τα πρόβατα

• Like 2
Δημοσ.

Αποτι διαβάζω οι παλαίμαχοι γαυροι αποφάσισαν να σταματήσουν να παίζουν με παλαίμαχους προοδευτικής επειδη τα τελευταία χρονια έχαναν...

Δημοσ.

To stream της ΔΤ έχει και HD, τουλάχιστον είχε παλιά. Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις μια σύνδεση :)

Δεν κολλάει και καθόλου πάει σφαίρα. 

Ε μα εννοείται ότι από ονλάιν βλέπω. Η σύνδεση οκ...

was αστα αυτα επιτηδες τα βλεπεις σε στριμ για να εχεις δικαιολογιες μετα οταν σου λενε για την διαιτησια να λες πως δεν ειδες καλα την φαση :-)

γιατι γιοκ   η τηλεορ αν επιτρεπεται φιλε ??

...γιατί (δε σορτ στόρι ιζ) μία που είχαμε την πέταξε η τρελή όταν έλλειπα :ρ

(...μια χαρά την είδα τη φάση :ρ)

Wash, γονατια μονο εσυ και ο Σπανουλης βλέπετε

Ουτε που τον ακουμπαει

Ποσο μάλιστα σε σουτ τριων πόντων

Οτι πήρε τρεις βολές ειναι δείγμα της καλής σχέσης γαυρου-Λιγκας

...εγώ πάλι βλέπω έναν βάζελο (γιού) να βρίσκει ευκαιρία να θάψει (κλασσικά) τους "απέναντι" (γαύρους).

Εμένα δε με κόφτει το χρώμα. Ακόμη κι ο Ρούντης να δεχόταν φάουλ, θα το έλεγα. Έτσι λειτουργεί η δική μου η γκλάβα.

Κατά τ' άλλα, προφανώς δεν την βλέπεις, γιατί είναι τέτοιο το πλάνο. Μπορείς όμως μια χαρά να το συνειδητοποιήσεις από το πώς εξελίσσεται η φάση, σε συνδυασμό με το ότι μπορεί ο Σπάμμερ να είναι ό,τι είναι (ξεροκέφαλος, κουφιοκέφαλος, αδειοκέφαλος, τερμαμαλάκας ενίοτε) - φλώρος και τσουτσέκι όμως δεν είναι. Πότε έχει κάνει τέτοια για να τ' αρχίσει τώρα.

Δε θέλει πολύ νιονιό για να καταλάβεις ότι ο Ρούλης θέλει να βγάλει όλα του τα κόμπλεξ πάνω του. Δες στην άλλη φάση που τον κόβει στον αέρα και καθώς προσγειώνεται του χώνει την παλάμη στη μούρη. Επειδή τέτοιος πούστης είναι.

Τεσπα, σούμα : όσο δεν φαίνεται (λόγω πλάνου) εάν τον χτυπάει ή όχι, έτσι δεν φαίνεται κι αν...ΔΕΝ τον χτυπάει ή όχι.....

edit : ..τί κάνουν οι μαλάκες;! Παπαδαριό βλέπω, ενώ έχουν στο πρόγραμμα τη μετάδοση;!

edit 2 : ...α τα βόδια...."ΔΤ2" μου στήσανε.....ΕΥΤΥΧΩΣ που βρήκα και το λινκ τους.....Για όποιον τυχόν έπαθε μία από τα ίδια (δυστυχώς μόνο για όσους είναι Ελλάδα) : http://www.hprt.gr/webchannel

Δημοσ.
Απόλαυσε σήμερα το ματς στην Δημόσια Τηλεόραση, δεν θα μπλέξεις με Streams και σαχλαμάρες. Ελπίζω να πάει το ματς σαν χτές. Ελπίζω για το καλύτερο εγώ.

19:15 ωρα Ελλαδας δεν ειναι το ματς?

Βαζω ΔΤ και εχει την ακολουθια του επιταφιου λεει.

Κανω κατι λαθος στον σταθμο?? Ή δεν θα το δειξει??

Δημοσ.
Με απόφαση Προκοπάκη σε ΔΤ2 και ΔΤ HD το ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ!

ΔΤ2..... μαλιστα....... Ελα ομως που δεν εχω ιδεα τι ειναι το ΔΤ2. Πρεπει να κανω παλι scan τις συχνοτητες για να πιασω τα καναλια? Γιατι δεν βλεπω να εχω κανενα ΔΤ2.... :mad:

Δημοσ.

edit 2 : ...α τα βόδια...."ΔΤ2" μου στήσανε.....ΕΥΤΥΧΩΣ που βρήκα και το λινκ τους.....Για όποιον τυχόν έπαθε μία από τα ίδια (δυστυχώς μόνο για όσους είναι Ελλάδα) : http://www.hprt.gr/webchannel

Είσαι ωραίος το ψαχνα κανα μισάωρο.

Δημοσ.

Εγώ να δεις πώς σάλταρα ψάχνοντας. Χάλασα ένα πληκτρολόγιο.

Τα βόδια.

(...τώρα που το βρήκαμε, γαμήθηκε βέβαια ο ΠΑΟ...Τί αστοχία ρε πούστη...Οι άλλοι εν τω μεταξύ ξεκωλώθηκαν...)

• Like 1
Δημοσ.

Ε τουλάχιστον καθαρισε νωρις το ματσακι κ δεν θα αγχωθούμε παλι στο τελος.

Καθολου ενεργεια,αστοχια,απέναντι σε μια πολύ καλυτερη ομαδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...