Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H διαφορα του ΠΑΟ των τελευταιων 2 ετων με τον ΠΑΟ των υπολοιπων 15 ετων, ειναι οτι σε τετοια παιχνιδια παταγες τον αντιπαλο στο λαιμο το τελευταιο λεπτο, ενω πλεον λες "καλα παιξαμε, κοντραραμε στα ισα την ΤΣΣΚΑ, μπραβο μας".

Σε ελευθερη μεταφραση "ειμαστε πια μια καλη ομαδα, αλλα ως εκει". Μια Μακαμπι ας πουμε. Ενταξει, δεκτο για αυτα τα 2 μεταβατικα χρονια, αλλα αν ειναι να μεινουμε σε αυτο το μοτιβο και να περιμενουμε καθε χρονια μια καλη πορεια ως το τοπ8 και το θαυμα απο εκει κι επειτα, ε τοτε οκ. Δεν εχω μαθει να μενω ευχαριστημενος με καλες εμφανισεις στο μπασκετ. Ποσο μαλλον με ηττες μετα απο ~καλες εμφανισεις.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο..

Μακρυά από εμάς οι "καλές πορείες" στην Ευρωλίγκα.

Είμαστε εδώ για να τα παίρνουμε αυτά τα τρόπαια (με την όποια περιοδικότητα μας αναλογεί..) και όχι για να βλέπουμε τα Φ4 από την τηλεόραση, να παρακολουθούμε τις ΤΣΣΚΑΔΕΣ να τα σηκώνουν και να λέμε περήφανα : "Αυτούς εμείς τους δυσκολέψαμε για να μας αποκλείσουν!"

Το θέμα όμως είναι ότι "παλιος" παναθηναικός δεν είμαστε.

Γιατί αν είμασταν δεν θα είχαμε τερματίσει κάτω από αυτόν τον ΟΣΦΠ και από αυτήν την Αρμάνι και δεν θα τρέχαμε τώρα στις Μόσχες να ματώνουμε για να σπάσουμε έδρες.

Από την άλλη, η όποια ικανοποίηση (αν μπορώ να το περιγράψω έτσι) οφείλεται στο ότι εγώ προσωπικά δεν πίστευα ότι μπορούμε να βγούμε καν 4οι μετά την απόλυση του Πέδουλα και θεωρούσα τότε ότι πετάξαμε λευκή πετσέτα στην Ευρώπη και πως είμαστε στο παραπέντε να χαρίσουμε και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Οπότε μετά την εμφάνιση στο ΣΕΦ και στην Μόσχα πρέπει μάλλον να αναθεωρήσω..

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

...ρε πάτε καλά; Μπορεί να είναι ο βασιλιάς των λαθών, αλλά τί κακίες ήταν αυτές; Γονατιά του έριξε ο Ρούλης.

Πέφτει, δε λέω, αυτοκρατορικά ο Σπαμ - αλλά μόνο μετά από μπούκες.

Από μαλακίες δόξα τω Θεώ, αλλά όχι και θεατρίνος ρε παίδες.

(...βρήκε κι ο DK το βίντεο από τον άλλον τον πωρωμένο τον Σόπιστ.......)

Δημοσ.

οκ ουτε εγω τον παω  , ειναι ξεκαθαρο ομως οτι το εκανε (το θεατρικο πεσιμο , γιατι οντως εφαγε γονατια) για να τιμωρησει με το ιδιο νομισμα τον μεγαλυτερο καραγκιοζη τον μεγαλυτερο ξεφτιλα τον μεγαλυτερο gay ton ανθρωπο με την χειροτερη αντισυναδελφικη συμπεριφορα που εβγαλε ποτε το μπασκετ ! δεν ειναι τυχαιο που το εκανε στον ρουντι !

Δημοσ.

Όχι εντάξει άστο μην το ξαναδείς. Θα ξαναπαίξουμε την Μ.Παρασκευή. Δες Ρεάλ αύριο σήμερα.

...μετά τα χαΐρια (του ΟΣΦΠ) με Ρεάλ, τσέκαρα το χθεσινό του ΠΑΟ.

Έχει ανέβει ΥΤ.

Φάσεις που είπες χθες, δεν μπορώ να τις βρω. Από περιέργεια, πες αν θες ποιές εννοούσες.

οκ ουτε εγω τον παω  , ειναι ξεκαθαρο ομως οτι το εκανε (το θεατρικο πεσιμο , γιατι οντως εφαγε γονατια) για να τιμωρησει με το ιδιο νομισμα τον μεγαλυτερο καραγκιοζη τον μεγαλυτερο ξεφτιλα τον μεγαλυτερο gay ton ανθρωπο με την χειροτερη αντισυναδελφικη συμπεριφορα που εβγαλε ποτε το μπασκετ ! δεν ειναι τυχαιο που το εκανε στον ρουντι !

...έχεις φάει γονατιά στον μηρό όταν πας να...εφορμήσεις κατεβάζοντας μπάλα; Έσι και χειρότερα θα πέσεις.

Ο μόνος θεατρινισμός είναι του Κου Σόπιστ που διάνθισε το βίντεο...

(...και το μόνο...φέιλ που υποστηρίζει στον τίτλο, είναι ο ίδιος ο τίτλος, που  σκοτώνει τον Sir Babiniotis...)

Δημοσ.

Εμένα πάντως στον αγώνα και τα ριπλέυ που έδειξαν δεν διέκρινα να τον ακουμπάει καθόλου τον Σπανούλη πάντως η αντιπαθέστατη ισπανίδα.

Δημοσ.

Στην παράταση: 1)Στο 2.01.20 γιατι παίρνει μπάλα η ΤΣΣΚΑ; 

2) Στο 02.03.00 η μπάλα χτυπάει τελευταία στο Ουίμς . Δες το, και παρόλο που βλέπουν replay δίνουν μπάλα στην αρκούδα.

Στην κανονική διάρκεια θα πάρει χρόνο να βρω οτι θέλω και δεν έχω όρεξη. Στην φάση του Μασιούλις που έλεγα ήταν ο Βράμος τελικά και έκανα λάθος.

Δημοσ.

Tην έχει σπρώξει με το πόδι ο Φώτσης κατά την διεκδίκηση (αυτό δείχνει κι ο διαιτητής και δείχνει να είναι πολύ...σίγουρος. Κι ο Φώτσης δεν χτυπιέται δα για την απόφαση....Οπότε...; ). Με τα σώματα μπροστά, δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.

Είσαι βέβαιος ότι χτυπάει στον Γουίμς; Εγώ όχι. Είναι το σώμα του μπροστά και ΑΝ χτύπησε πχ στην αριστερή του παλάμη, δεν φαίνεται. Η φορά της μπάλας με τα σώβρακα ν' ανεμίζουνε, επίσης είναι μπερδευτική. Και στο κάτω-κάτω (το λες κι εσύ) κοιτάνε και το ρηπλέι. Και προφανώς από γωνιές που εμείς δεν είδαμε.

Γενικά για τόσο αμφισβητούμενες φάσεις και τόση "λεπτομέρεια", ΔΕΝ γίνεται να τα βάζεις "με τους διαιτητές"...Κι όπως έλεγα κι εχθές, σε διάφορες εξώφθαλμες καταστάσεις θα μπορούσε να τον είχε αδικήσει. Κι όμως ΔΕΝ το έκανε. Συμπέρασμα, μια χαρά τον σφύριξε τον ΠΑΟ μέσα στη Μόσχα μάλιστα. Τί να πει κι ο ΠΑΟ του '12 στον ημιτελικό της Πόλης, που κατά πάσα πιθανότητα του στερήσανε (τουλάχιστον) τον τελικό...

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναδές λίγο την φάση, χτυπάει στο αριστερό πόδι του Ουίμς. Κάνει αναπαράσταση και ο Γκίστ όταν βγαίνει έξω η μπάλα. 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως δεν το είδαν με το replay και ο Γκίστ το είδε χωρίς.

Και στην φάση με το πόδι του Φώτση βλέπεις οτι παρόλο που δεν φαίνεται τίποτα καθαρά, εκεί οι διαιτητές "είδαν" και η μπάλα στην ΤΣΣΚΑ. Το ότι δεν διαμαρτήρεται ο Φώτσης δεν αποτελεί αδιάψευτο επειχείρημα.

Ενοείται καμία σχέση με την διαιτησία του 2009 ή του 2012 στον τελικό και ημιτελικό αντίστοιχα. Και όχι μόνο μας στερήσαν ένα τελικό, αλλα ενδέχεται να προσθέσαν και μια κούπα στον αντίπαλο, γιατί εκείνη την χρονιά είχαμε 50%νίκες/50% ήτες με τον γάβρο.

Δόλος δεν υπήρχε. Το έγραψα άλλωστε. Έπεξαν όλα αυτά τα σφυριγματάκια ρόλο όμως γιατί το ματς πηγε παράταση. π.χ. δεν δίναν εύκολα το καλάθι και φάουλ όπως το έδιναν σε αυτούς. Για να μην σε ξαναμπλέξω σε φάσεις και πρέπει να δω πάλι το ματς για να στις δείξω το σταματάω εδώ.

Απόλαυσε σήμερα το ματς στην Δημόσια Τηλεόραση, δεν θα μπλέξεις με Streams και σαχλαμάρες. Ελπίζω να πάει το ματς σαν χτές. Ελπίζω για το καλύτερο εγώ.

Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα τον καλό ΔΔ. Οχι αυτόν τον ΔΔ, που είναι ένα φάντασμα του παλιού. Αλλιώς ....

Δημοσ.

Και στην φάση που κάνει μπούκα ο Διαμαντίδης και τελικά καταλήγει να του φεύγει η μπάλα έξω, στο ριπλέυ που δείξανε αρκετά αργότερα φάνηκε ξεκάθαρο φάουλ πάνω του από... έναν από τους 3 που τον σουλάτσαραν :D

Εντάξει, με βάση την διαιτησία που έχουμε δεί εναντίον της CSKA τα τελευταία χρόνια μαζί μας δεν έχει καμμία σχέση το χθεσινό, αλλά πήρανε πάλι κάτι παραπάνω από τα "σπόρια".

Χωρίς να είναι αυτό δικαιολογία για την ήττα μας, μόνοι μας αυτοκτονήσαμε και δώσαμε δικό μας παιχνίδι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...