Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το είδες το ματς; Έβλεπες καλά; Μπορώ να ρωτήσω για 2 φάσεις, στις καθυστερήσεις και οι 2.

Στην μία κόβει στον αέρα ο Μασιούλις και ξαφνικά οι διαιτητές δίνουν την μπάλα ΤΣΣΚΑ. 2) Πριν φάμε το καλάθι απ τον Χάινζ. Η μπάλα ήταν στα χέρια μας, και πάει ΤΣΣΚΑ γιατί;

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Με σωστό πλάνο και δουλεμένη κατεύθυνση, και παρα την αφραγκία, ο ΠΑΟ υπήρξε κορυφαίος στο δεύτερο γύρο πρωταθλήματος, και διεκδικεί τίτλο στην πρώτη γεμάτη σεζόν των Αναστασίου-Νταμπίζα-Σαραβάκου.

Αυτα για να καταλάβετε λίγο-πολύ τι λάθη έκανε τόσα χρόνια ο ΠΑΟ και πως δε γίνεται να κλαίγεσαι κάθε σεζόν. Μόνο με πλάνο και πρόθεση να παρουσιάζεις κάτι αξιόλογο στο χορτάρι.

Αν δεν γίνει ζούγκλα και το ΟΑΚΑ, και γενικα δεν δούμε μαγκιες-βρισιες και λοιπα Κλαουσοτζαβελικά, ο ΠΑΟ θα παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο απ'τον αντίπαλό του, θα είναι ο νικητής. Θα μιλάμε για εξαιρετικό κατόρθωμα, αναλογιζόμενοι πάντα σε τι κατάσταση βρίσκεται οικονομικά.

Το διέγραψαν. Με το που το διάβασαν το μετέδωσαν στα καπάκια. Όχι θα κάτσουμε να το διασταυρώσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Που το είδες το ματς; Έβλεπες καλά; Μπορώ να ρωτήσω για 2 φάσεις, στις καθυστερήσεις και οι 2.

Στην μία κόβει στον αέρα ο Μασιούλις και ξαφνικά οι διαιτητές δίνουν την μπάλα ΤΣΣΚΑ. 2) Πριν φάμε το καλάθι απ τον Χάινζ. Η μπάλα ήταν στα χέρια μας, και πάει ΤΣΣΚΑ γιατί;

Στο πισί. Ναι, αλλά με τα δεδομένα κενά που έχεις κανείς όταν βλέπει ματς στο πισί... 

Φάσεις μη ρωτάς, δεν έχω συγκρατήσει καμμία επαρκώς, για να την αναπαράξω. Η γενική μου αίσθηση όμως ήταν αυτή που ήδη είπα. Χωρίς τα προηγούμενα να σημαίνουν ότι "δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος" (ήταν άλλωστε αγώνας με αργό τέμπο).

Αν σ' ενδιαφέρει η άποψή μου, ίσως το δω αύριο ξανά και θα σου πω. Δε νομίζω πάντως να είχε γίνει κάτι εξώφθαλμο (όπως το παρουσιάζεις) και να μην είχε ρίξει...μπαλωθιές ο Αλβέρτης.

(...όχι βρέι "καθυστερήσεις"...Παράταση ήταν :ρ)

Δημοσ.

Ενα διπλο θα το φερουμε εκει μεσα.

Νομιζω πως το κομπλεξ της Τσσκα και κυριως του Μεσινα απεναντι στο Παναθηναικο ακομα υπαρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα διπλο θα το φερουμε εκει μεσα.

Νομιζω πως το κομπλεξ της Τσσκα και κυριως του Μεσινα απεναντι στο Παναθηναικο ακομα υπαρχει.

Ένα διπλό πήγε να γίνει εκεί μέσα είναι το σωστό αν είχαμε και καθαρό μυαλό θα είχε γίνει .....από εκεί και μετά τι ψάχνεις συνέχεια τα ίδια θα έχουμε άλλωστε οι άλλοι δεν είναι για θάνατο 1 βγήκαν στον άλλον όμηλο και μάλιστα μόνο με 1 ήττα , άστο  ένα χάλι και μισό είμαστε φέτος ...δες Λάσμε ( μανταλάκια ) δες λιώμα 3D ...από εκεί και μετά τι περιμένεις από Ραιτ -Μαύρο -Μπατιστ ( αλλά οκ εγώ δεν χαλιέμαι το έχω ξανά πει ) οι ρομαντικοί να τα βλέπουν αυτά !!!!! που γελάγανε σαν μωρά παιδιά που τους δείχνεις παγωτό με π.χ. Μαικ ( το ποστ δεν πάει σε εσένα προσωπικά ) .....δεν νομίζω να είναι τώρα κοντά του Αγ. Ιωάννη!

Καλά τα έλεγα εγώ αλλά ...τώρα  :X  άμα ο μανταλάκιας ο Λάσμε (πέρα από το γεγονός ότι του έφυγε η μπάλα) δεν έκανε και φάουλ στο 1.30'' μπορεί και να μιλάγαμε για 0-1 τώρα .  τέσπα το καλό είναι ότι το παλέψαμε .

To παιχνιδι χαθηκε στην φαση που ο λασμε χανει την μπαλα απο τα χερια του...Και αμεσως μετα κανει 5ο φαουλ + βολες + μη ροκανισμενα δευτερολεπτα..Δυστυχως σημερα ηταν η ευκαιρια. Μεθαυριο θα χασουμε πιο ευκολα.

Ερώτηση πως ρομαντικούς...τι διαφορά έχουν αυτά τα 2 ποστ και το δεύτερο άρεσε(?) Δεν λέω κάτι για τον Αnubis13 ( για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση σε αυτό! )  και βέβαια βλέπω το ποστ ολόσωστο !!!!! 

ΕDIT :

(Α) 5 άχρηστο φάουλ ( και καλά μήπως και κλέψει) ενώ είμασταν μπροστά και ο χρόνος τους πίεζε! σε έναν παίχτη που έβαλε και τις 2!!!! ( αυτοκτονία !)

(β) και ο Ραιτ έκανε άσχετα φάουλ στην παράταση ενώ οι Ρώσοι είχαν σχεδόν τελειώσει με τον χρόνο πήγε για κλέψιμο και έδωσε βολές!!! ( αλλά οκ μέχρι εκεί μπορεί και αυτός ....άλλωστε ήταν λύση ανάγκης το συμβόλαιο του!!! )

Δημοσ.

Ήρθα Ελλάδα για διακοπές,στο εξωτερικό εργάζομαι.Μια ερώτηση,επειδή δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες.Πότε συνήθως βγαίνουν τα εισιτήρια για τελικό και πως μπορούμε να τα αποκτήσουμε.Αφού έτυχε να βρίσκομαι στην Αθήνα θα γούσταρα πάρα πολύ να πάω.Εάν ξέρετε.

Και κάτι ακόμα.Αν και είμαι έξω παρακολουθώ.Παίδες,έχουμε και γ..ω τις ομάδες φέτος.Μεγάλο μπράβο στον Αναστασίου,και ένα συγγνώμη στον ίδιο και στον Νταμπίζα επειδή δεν τους πίστευα στην αρχή.Τελικά κάτι ξέρανε.

Δημοσ.

Kάτσε να δούμε που και 2) πότε θα γίνει πρώτα, ίσως δεν γίνει καν ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω πότε θα βγούνε, μπαίνε στο gazzetta ή contra θα ανακοινωθεί.

Την πληρώσαμε εμείς την νήφη για την χθεσινή ανάμεικτη καφρίλα.

Δημοσ.

Ήρθα Ελλάδα για διακοπές,στο εξωτερικό εργάζομαι.Μια ερώτηση,επειδή δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες.Πότε συνήθως βγαίνουν τα εισιτήρια για τελικό και πως μπορούμε να τα αποκτήσουμε.Αφού έτυχε να βρίσκομαι στην Αθήνα θα γούσταρα πάρα πολύ να πάω.Εάν ξέρετε.

Και κάτι ακόμα.Αν και είμαι έξω παρακολουθώ.Παίδες,έχουμε και γ..ω τις ομάδες φέτος.Μεγάλο μπράβο στον Αναστασίου,και ένα συγγνώμη στον ίδιο και στον Νταμπίζα επειδή δεν τους πίστευα στην αρχή.Τελικά κάτι ξέρανε.

Σημερα θα μαθουμε τι θα γινει με τα εισιτηρια και σε πιο γηπεδο θα γινει ο τελικος.

• Like 1
Δημοσ.

Kάτσε να δούμε που και 2) πότε θα γίνει πρώτα, ίσως δεν γίνει καν ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω πότε θα βγούνε, μπαίνε στο gazzetta ή contra θα ανακοινωθεί.

Την πληρώσαμε εμείς την νήφη για την χθεσινή ανάμεικτη καφρίλα.

Ισχύει.

Δημοσ.

Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα κλίμα περίεργο,ότι ντε και καλά είμαστε φαβοροί για τελικό,επειδή δεν θα παίξουν 3 βασικοί στον ΠΑΟΚ. Επικίνδυνο το βρίσκω.Από την άλλη θα μου πείτε ότι παίζουμε γαμάτα,έχουμε ωραίο κλίμα,οπότε λογικό.

Ο τελικός μπορεί να γίνει ένα μπου..λο,γιατί στον ΠΑΟΚ νομίζουν ότι τα ματς κερδίζονται με μπουνιές.Και η μαλ..κια είναι ότι δεν αναφέρομαι στους οπαδούς,διοίκηση κλπ(έτσι και αλλιώς αυτό ισχύει για περισσότερες ΠΑΕ)  ,αλλά στους παίχτες.Η μισή μας ομάδα είναι κάτι πιτσιρίκια,που εύκολα μπορούν να επηρεαστούν από τις μαλα..ιες του κάθε Τζαβέλλα.(Αλήθεια πάντα ήταν έτσι αυτός?στο εξωτερικό δεν ακουγόταν κιχ,η κάνω λάθος?)

Με τον Σαββίδη έτσι όπως το πάει το πράμα ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη πρωτιά από ΟΣΦΠ της ποιο μισητής ομάδας στην Ελλάδα.Ο ίδιος μπορεί να νομίζει ότι είναι ένας σκληρός Ρώσος,ένας Πούτιν του Ελληνικού ποδοσφαίρου,αλλά εμένα μου θυμίζει Κόκαλη.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/panathinaikos/ta-prasina-eisithria-toy-telikou.2745224.html

Να φανταστώ ότι θα τα πάρουμε από Μπουτίκ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας?Εκεί δεν τα δίνουν συνήθως?

Δημοσ.

Ο τωρινος ΠΑΟ ειναι πολυ καλος παντως και το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο ματς,πριν 2 μηνες χασαμε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...