Canvas Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τώτα συνήλθα , γ@μώ την πίεσή μου γ@μώ.. Δεν υπήρχε πουθενά ότι θα χτυπήσουμε τόσο πολύ στα ίσια, παιχνίδι στην Μόσχα. Τώρα προφανώς , όταν ένα παιχνίδι πάει στη παράταση και στον πόντο και τελικά το χάνεις, όλα τα ξαναβλέπεις εύκολα : Γιατί να μην είμαστε πιο εύστοχοι στις βολές, γιατί να πάρει ο Μήτσος την προσπάθεια κτλ. Παιδιά, στον παγκο υπάρχει ο Αλβέρτης με βοήθεια από Πρίφτη & Μανωλόπουλο..Και εμείς παίζουμε στα ίσια την ΤΣΣΚΑ στο σπίτι της.. ε, ΟΚ!
Crash_Batic Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μα γιατι? Σε κάτι πρέπει να φταιει η διαιτησία Ναι,και που βρεχει η διαιτησια ο Μπερτομεου και ο Μαρινακης φταιει..Μην ξεχασω και το παιδι του Σαββα για την Ευρωπαικη παραγκα.. Ειπαμε,αν υπαρξει ποστ χωρις αναφορα σε διαιτησια θα γινει sticky στην αρχικη σελιδα... Sent from my GT-S6500 using Insomnia Η Διαιτησια εφταιγε..εχεις δικιο.. Αυτη την ομαδα τον ΠΑΟ τον κυνηγουν παντου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τώτα συνήλθα , γ@μώ την πίεσή μου γ@μώ.. Δεν υπήρχε πουθενά ότι θα χτυπήσουμε τόσο πολύ στα ίσια, παιχνίδι στην Μόσχα. Τώρα προφανώς , όταν ένα παιχνίδι πάει στη παράταση και στον πόντο και τελικά το χάνεις, όλα τα ξαναβλέπεις εύκολα : Γιατί να μην είμαστε πιο εύστοχοι στις βολές, γιατί να πάρει ο Μήτσος την προσπάθεια κτλ. Παιδιά, στον παγκο υπάρχει ο Αλβέρτης με βοήθεια από Πρίφτη & Μανωλόπουλο..Και εμείς παίζουμε στα ίσια την ΤΣΣΚΑ στο σπίτι της.. ε, ΟΚ! H διαφορα του ΠΑΟ των τελευταιων 2 ετων με τον ΠΑΟ των υπολοιπων 15 ετων, ειναι οτι σε τετοια παιχνιδια παταγες τον αντιπαλο στο λαιμο το τελευταιο λεπτο, ενω πλεον λες "καλα παιξαμε, κοντραραμε στα ισα την ΤΣΣΚΑ, μπραβο μας". Σε ελευθερη μεταφραση "ειμαστε πια μια καλη ομαδα, αλλα ως εκει". Μια Μακαμπι ας πουμε. Ενταξει, δεκτο για αυτα τα 2 μεταβατικα χρονια, αλλα αν ειναι να μεινουμε σε αυτο το μοτιβο και να περιμενουμε καθε χρονια μια καλη πορεια ως το τοπ8 και το θαυμα απο εκει κι επειτα, ε τοτε οκ. Δεν εχω μαθει να μενω ευχαριστημενος με καλες εμφανισεις στο μπασκετ. Ποσο μαλλον με ηττες μετα απο ~καλες εμφανισεις. Επισης, η δηλωση ΔΔ (και δικιο να εχει, που προσωπικα θεωρω οτι ΔΕΝ εχει τοσο ωστε να φτασει στο σημειο να κανει σχετικη δηλωση) δειχνει οτι KAI η ομαδα εχει αλλαξει τη φιλοσοφια-ψυχολογια του πρωταθλητη (θυμηθειτε δηλωσεις Τσαρτσαρη σε πραγματικες σφαγες, ή πιο απλα τη σημερινη του Μασιουλις) και εχει γυρισει σε φιλοσοφια γαυρου. Αυτα ειναι για Σπανουληδες και πιο κατω. YΓ. Για να σωσω μερικους απο προφανες selfpawn: Στην παραπανω δηλωση ΔΕΝ χωραει η γνωμη αυτων που εχουν για Θεο τυπο που δηλωνει οτι δεν τον σεβονται μετα απο παιχνιδια που εχει χειροτερη αποδοση απο του Μπεγκιτς . Επεξ/σία 16 Απριλίου 2014 από MiDi_MiLiZ
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ο Μήτσος ήταν κλασσικά σπασμένος όταν δεν του/τους πήγαινε στο τέλος το παιχνίδι (...και ΑΥΤΟ είναι ένα μη...ελκυστικό απ' τα χαρακτηριστικά του, αλλά νταξ'). Δεν θυμάμαι να τον έχω ξαναπετύχει να μιλάει για διαιτησίες. Θεωρώ πως πάνω στον εκνευρισμό του πέταξε και μία. (...όσο γερνάει και κουράζεται, σαν να σπάζεται πιο εύκολα) Όποιος παναθηναϊκός θέλει να γκρινιάξει για διαιτησία υπέρ της ΤΣΣΚΑ, να το κάνει για τον ημιτελικό της Πόλης. Εκεί, μάλιστα. Απόψε πάντως, τίποτα περισσότερο από μια "λογική έδρα" δεν σφύριξαν. ΕΥΤΥΧΩΣ δηλαδή - εγώ περίμενα σφαγή. 1
Anubis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 To παιχνιδι χαθηκε στην φαση που ο λασμε χανει την μπαλα απο τα χερια του...Και αμεσως μετα κανει 5ο φαουλ + βολες + μη ροκανισμενα δευτερολεπτα..Δυστυχως σημερα ηταν η ευκαιρια. Μεθαυριο θα χασουμε πιο ευκολα. 2
8elwADSL Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ρωσική... εφεύρεση οι δηλώσεις του Διαμαντίδη 1
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 ...ψιλοαναμενόμενο. Ή τέλος πάντων πολύ κουλό να βγει να πει "για διαιτησία" ο Μήτσος - οπότε ψιλοβρώμαγε εξ' αρχής. Από την άλλη, πόσο ζωάδια να είναι πια κάποιοι...;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν ειναι η πρωτη φορα που οι Ρωσσοι κατασκευαζουν συνεντευξεις παιχτων ελληνικης ομαδας μετα απο παιχνιδι με ΤΣΣΚΑ. Οπως ειπα και στο πρωτο ποστ, αυτα ειναι για Σπανουληδες και κατω. Επιβεβαιωθηκα γρηγορα, δεν θα πιστευα ευκολα οτι ο ΔΔ εχει κανει τετοια δηλωση.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αφού δεν την σπάσατε τώρα την έδρα, δεν θα την ξανασπάσετε μάλλον. Σε 48 ώρες ξαναπαίζετε μετά απο παράταση και με ψόφιους βασικούς σας πυλώνες. Προβλέπω σκούπα και για τις 2 ελληνικές ομάδες.
Demon13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ο Μήτσος ήταν κλασσικά σπασμένος όταν δεν του/τους πήγαινε στο τέλος το παιχνίδι (...και ΑΥΤΟ είναι ένα μη...ελκυστικό απ' τα χαρακτηριστικά του, αλλά νταξ'). Δεν θυμάμαι να τον έχω ξαναπετύχει να μιλάει για διαιτησίες. Θεωρώ πως πάνω στον εκνευρισμό του πέταξε και μία. (...όσο γερνάει και κουράζεται, σαν να σπάζεται πιο εύκολα) Όποιος παναθηναϊκός θέλει να γκρινιάξει για διαιτησία υπέρ της ΤΣΣΚΑ, να το κάνει για τον ημιτελικό της Πόλης. Εκεί, μάλιστα. Απόψε πάντως, τίποτα περισσότερο από μια "λογική έδρα" δεν σφύριξαν. ΕΥΤΥΧΩΣ δηλαδή - εγώ περίμενα σφαγή. Ε ναι καμία σχέση με το ματς τότε, τότε υπήρχε δόλος. Σήμερα δοθήκαν 3 φάσεις κατα την διάρκεια του ματς και μια στις καθυστερήσεις στην ΤΣΣΚΑ. Θες να πούμε όχι απο δόλο; Να το δεχτώ. Το ματς κρίθηκε στον πόντο και στις καθυστερήσεις, έπαιξε ρόλο. Απο εκεί και πέρα, σε αυτή την κατάσταση τον ΔΔ δεν κερδίζεις την ΤΣΚΚΑ(το έγραψα στην αρχή του αγώνα). Έριξε τις βολές στο σίδερο(στο τέλος) και έκανε τραγική τελευταία επίθεση. Θα θελα να ξερα τι σχεδίασε ο Αλβέρτης στον πάγκο. Με έναν 3D στο 60% του παλιού, τους είχαμε.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 φαπ το απογευμα ! φαπ το βραδακι ! τι τελεια θα ηταν -αθλητικα- η μερα σημερα αν δε κοιμοταν ο θεος στην ρωσσια ...
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Η σκούπα είναι του ματς πρόβλεψη ρε συ. Ο ένας φρέσκος διπλοπρωταθλητής Ευρώπης, κι ο άλλος ο...τέως. Ε του πούστη... Στο να μην περάσουν, δεν διαφωνώ. Κι εγώ το ίδιο κόβω [βλέπω(πιστεύω)]. Αλλά όχι και χωρίς καν να ρίξουν έστω έναν...
adios_le_pidos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δικό μας ματς πουλήσαμε σήμερα, και πολύ φθηνά μάλιστα. Τώρα και με την κούραση περαιτέρω των βασικών, και με τους παίχτες απογοητευμένους μας βλέπω χλωμούς μεθαύριο.Κρίμα, πληρώνουμε τις αμαρτίες του κοκάκια και του Ανάργυρου.
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ντήμον (μιας και τώρα βλέπω ότι πόσταρες), δεν είπα ότι ήταν δα και με τη μεριά του ΠΑΟ η διαιτησία σήμερα. Απλά με την "προϊστορία" που έχει η ΤΣΣΚΑ (και με τα λεφτά που έχει ρίξει), περιμένει κανείς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "να μην της κουνιέται κάποιος" (αναφορικά με τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα ας πούμε), ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. Ε εγώ είδα σε όλο τον αγώνα, σφυρίγματα που δεν δικαιολογούν τέτοια διαιτητική αντίληψη, αλλά αντιθέτως κάνανε εντύπωση (πχ υπέρ του ΠΑΟ - με την έννοια ότι θα μπορούσαν ΜΙΑ ΧΑΡΑ να κάνανε το κορόιδο και να ΜΗΝ δίνανε κάτι). Οπότε γι' αυτό είχα πει και νωρίτερα "ούτε του παπά, τέτοια διαιτησία".
Προτεινόμενες αναρτήσεις