Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

στο 8 η αποδοση του παο να το σηκωσει - στο 15 του οσφπ !!  γιατι τοσο μεγαλη διαφορα ?

ο λογος ειναι φυσικα ειναι η ρεαλ !!!  οι μπουκ θεωρουν πολυ πιο δυσκολο -εως αδυνατο- να πεταχτει εξω η ρεαλ απο οτι η ρωσοι ! αυτο για οσους την προτιμουσατε ! 

εγω θα το ξαναπω  .. με την ρεαλ θα ημασταν ηδη σπιτια μας - καλυτερα να μην κατεβαιναμε  να παιξουμε καν-

εννω τωρα , οχι μονο θα το παλαιψουμε αλλα εχουμε κ καποιες  πιθανοτητες (αρκετες λεω εγω) να περασουμε κι ολας ..

Μην το λες , έχετε πιο ολοκληρωμένη ομάδα απο τον Γαύρο ,  με καλους ψηλους απο κατω , όπως και η Ρεαλ.

Σας φοβάμαι λίγο στα γκαρντ , αλλα ΟΚ.

Το πρόβλημα του Παο φέτος είναι ότι δεν έχει ηγέτη , και δεν έχει ψυχή.

Νικάει τα ματς με την τεχνική, αλλά δεν έχει αυτό που χρειάζεται , για να παρει κάποιο ματς με την μαγκιά του.

Ο Διαμαντίδης μέτριος φέτος , άλλωστε έχει πάρει τα πάντα , και είναι 33-34 πλέον , οπότε δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Αυτή είναι η διαφορά με τον ΟΣΦΠ , ενώ τεχνικά εχεις καλύτερη ομάδα , με ψηλους που δεν έχει ο ΟΣΦΠ , δεν έχεις τον Σλουκά ή τον Μάντζαρη που είναι αντι-Σπανούληδες.

Δεν υπάρχει αντι-Διαμαντίδης.

Φοβάμαι ότι αυτό , αν περάσεις την ΤΣΣΚΑ , θα σου στοιχίσει στο φάιναλ - φορ , γιατί εκεί είναι παιχνίδια DO OR DIE !

Δεν θέλει μόνο τεχνική , θέλει και ψυχή και μαγκιά. Μην σου πω ότι θέλει πιο πολύ μαγκιά!

Μακάρι να έχουμε τελικό ΟΣΦΠ - ΠΑΟ , θα γαμήσει , θα τα σπάσει ο τελικός !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H UEFA μπορεί να μας κόψει στην συνέχεια;

Στο Δική χτες βγήκανε τέρατα πάλι αλλα...

?

Επεξ/σία από Demon13
Δημοσ.

H UEFA μπορεί να μας κόψει στην συνέχεια;

Στο Δική χτες βγήκανε τέρατα πάλι αλλα...

?
Δεν ξέρω αλλα δεν νομιζω.. εκτος αν κανει έλεγχο..
Δημοσ.

Παλι ο χοντρος σου φταιει? Τι σχεση εχει ο χοντρος με την αδειοδοτηση της uefa?

Ελεγχει ο χοντρος την αδειοδοτηση της uefa..Το ακουσαμε και αυτο.

Αυτος ο Μαρινακης πρεπει να ελεγχει ολο τον κοσμο απο τι φαινεται...

Και επισης μαθε οτι μολις τελειωσει το πρωταθλημα,οι φακελοι των ομαδων που θα ειναι για τα playoffs θα σταλουν στην uefa αλλα και στην ΕΠΟ για την αδειοδοτηση του πρωταθληματος και θα ελεγχθουν πριν ξεκινησουν τα playoffs..Ο ελεγχος θα γινει απο την uefa φιλε.Εξαλλου ο χοντρος σου εδωσε περυσι αδεια,απο αλλον εφαγες ΑΚΥΡΟ....

Μάλιστα. Το πέτυχες πάλι.

Δεν ξέρω αλλα δεν νομιζω.. εκτος αν κανει έλεγχο..

Δημοσ.

Μάλιστα. Το πέτυχες πάλι.

Περυσι σου εδωσε ρε φιλε η ΕΠΟ αδεια? εκανες κανονικα μεταγραφες? Πηγες στο μπαραζ για να παιξεις εσυ στην Ευρωπη?

ΜΕΤΑ εφαγες ακυρο απο την Uefa..

Φετος πηρες αδεια κανονικα και θα παιξεις στα Playoffs,μετα αν βγεις στην Ευρωπη θα κανει ελεγχο και η Uefa..

Δημοσ.

Σας τα ελεγα, δεν σας τα ελεγα?

Γυρισε ο Σερχι στα κλασσικα του επιπεδα ασταθειας (δεν ειναι κακος παικτης, λιγο σαλτιμπαγκος ειναι γιαυτο δεν θα γινει μεγαλος παικτης) φαπα η "Ρεαλ που θα παρει Ευρωπαικο και τα @@ μου κουνιουνται"

Δεν θελατε Ρεαλ ε?

Καθιστε δειτε τον γαυρο στο 1-3 και μας στο 3-0

Δημοσ.

παιζει για πρωτη φορα στην ζωη μου να υποστηριζω γαυρο !

πρωτον γιατι αν γινει κανα θαυμα κ τον βρουμε τελικο θα ειναι η πιο ευκολη απο ολες τις κουπες που χου με παρει  !

και δευτερον για να τιμωρηθουν αυτες οι σηχαμενες αλλαζονες πουστρες οι ισπανοι ..

Δημοσ.

Σας τα ελεγα, δεν σας τα ελεγα?<br>Γυρισε ο Σερχι στα κλασσικα του επιπεδα ασταθειας (δεν ειναι κακος παικτης, λιγο σαλτιμπαγκος ειναι γιαυτο δεν θα γινει μεγαλος παικτης) φαπα η "Ρεαλ που θα παρει Ευρωπαικο και τα @@ μου κουνιουνται"<br>Δεν θελατε Ρεαλ ε?<br><br>Καθιστε δειτε τον γαυρο στο 1-3 και μας στο 3-0

Πως τα βλεπεις; Η ρεαλ εκανε την πρωτη νικη... Ακολουθουν 3 συνεχομενες νικες απο γαβρο :)

Sent from my GT-S6500 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Σας τα ελεγα, δεν σας τα ελεγα?

Γυρισε ο Σερχι στα κλασσικα του επιπεδα ασταθειας    πανω απο 20αρα σφυριξε σημερα σιγουρα  κλασικη ασταθεια (δεν ειναι κακος παικτης, λιγο σαλτιμπαγκος ειναι γιαυτο δεν θα γινει μεγαλος παικτης) φαπα η "Ρεαλ   + 17 που θα παρει Ευρωπαικο και τα @@ μου κουνιουνται"

Δεν θελατε Ρεαλ ε?

Καθιστε δειτε τον γαυρο στο 1-3 και μας στο 3-0

Δημοσ.

Καλαααααα

btw σε κανενα σημειο - με ενα απλο search θα το βεβαιωσετε - δεν ειπα οτι η Ρεαλ με μετριο Σερχι ειναι κακη ομαδα. Ειπα οτι ειναι ΑΣΤΑΘΗΣ

Σημερα λοιπον, αν δεν το καταλαβατε, το ξεσπασμα τους που καθαρισε το ματς εγινε απο 2 φασεις του Μιροτιτς και ενα τρελο του Σερχι και φυσικο τεραστια σουτ του Ρουντι και 2 δικα του ντραιβ απο τις μερες που επαιζε ΝΒΑ

Η Ρεαλ εχει πολυ ταλεντο που σημερα την εβγαλε ασπροπροσωπη οταν φανηκε να κλονιζεται.

Μπορει να της δωσει αυτο την προκριση? Ασφαλως. Ειναι πιθανο να φτανει για να κανει 3 νικες πρωτη

Αλλα η αποψη μου ισχυει, αν ο Σερχι δεν συνελθει, οπως και τις προηγουμενες χρονιες θα στηριχθει στην εκτελεστικη δεινοτητα του Ρουντυ και του Μιροτις (αλλα και του Γιουλ)

Δημοσ.

Δεδομένο : Την φετινή (και όχι μόνο..) Ρεάλ μπορείς να την δεις να χάνει διαφορές μέσα από τα χέρια της, γιατί για αυτή την ομάδα όλα είναι θέμα τέμπο.

Εκτίμηση : Αυτό με την ΤΣΣΚΑ, εμείς δεν θα το χαρούμε..Απάξ και "γεμίσουν" 15 πόντους, τέλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...