Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε καποιες αλλαγες ο Ολυμπιακος,αλλα και το παραρτημα ο Απολλων στο ημιχρονο και στο 65 εκανε 2 αλλαγες..Και μια εξαυτων του πρωτου του σκορερ...Ρε το παραρτημα!

:-D Τι γράφει ο άνθρωπος. Ποιός σου είπε εσένα οτι περιμέναμε να δούμε τι θα κάνει ο Απόλλων; Η ομάδα πάλεψε για παραμονή. Εσάς περιμέναμε να δούμε και κατεβάσατε top 11άδα. 

Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ, που κατεβάσατε κάποιον  Βούρο και κάποιον Σάλιανγκα(που κάναν και την πρώτη τους εμφάνιση,και εξαφάνιση ταυτόχρονα!), με τον Απόλλων δεν έχει τέτοια. 

Τα παμε 100 φορές. Δες σε ποιές ομάδες δώσατε δανεικούς, βρήκες τα παραρτήματα. 

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

:-D Τι γράφει ο άνθρωπος. Ποιός σου είπε εσένα οτι περιμέναμε να δούμε τι θα κάνει ο Απόλλων; Η ομάδα πάλεψε για παραμονή. Εσάς περιμέναμε να δούμε και κατεβάσατε top 11άδα. 

Σε αντίθεση με τον ΠΑΣ, που κατεβάσατε κάποιον  Βούρο και κάποιον Σάλιανγκα(που κάναν και την πρώτη τους εμφάνιση,και εξαφάνιση ταυτόχρονα!), με τον Απόλλων δεν έχει τέτοια. 

Τα παμε 100 φορές. Δες σε ποιές ομάδες δώσατε δανεικούς, βρήκες τα παραρτήματα. 

Στα αλλα παραρτηματα ξερετε να κελαηδατε ομως οταν δεν παιζει ο καλος τους παικτης ε?

Αρα,Αστερας,Πανθρακικος,Οφη,Παναιτωλικος,Καλλονη (πρεπει να τα εσπασε με τον Βαγγελα κατα Δεκεμβρη μηνα),Ξανθη,Απολλων ΔΕΝ ειναι παραρτηματα...

Αλλα να σε ρωτησω,πως γινεται να μην εχουμε ουτε εναν δανεικο στην Βεροια,αλλα τελικα επρεπε να σωθει το παραρτημα??

Δημοσ.

Αδιάβαστος ήρθες.Τα 2 μεγαλύτερα διαχρονικά παραρτήματα όλων δεν έβαλες.

Ξαναδές τους δανεικούς σας και τα ξαναλάμε. 

Δημοσ.

Αδιάβαστος ήρθες.Τα 2 μεγαλύτερα διαχρονικά παραρτήματα όλων δεν έβαλες.

Ξαναδές τους δανεικούς σας και τα ξαναλάμε. 

Ειπα οτι αυτες οι ομαδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παραρτηματα..

Δημοσ.

Link.png Site: Στο«ψυγείο» ο Σπάθας

Αποστολη εξετελεσθει και τωρα στο "ψυγειο" μεχρι την επομενη φορα.

Stallone_Demolition_Man_585x379.jpg

Τιμωρειται φωναζετε,δεν τιμωρειται παλι φωναζετε...Πραγματικα Ελεος!!!

Ο Κάκος να διαγράφεται βέβαια...εκεί δεν έχει ψηγείο.

Απο Θάνο-Μάνταλο-Σιδηρόπουλο-Σπάθες ΚΑΝΕΙΣ.

Ειδες κανεναν Κακο να διαγραφηκε?

Δημοσ.

Τιμωρειται φωναζετε,δεν τιμωρειται παλι φωναζετε...Πραγματικα Ελεος!!!

Ειδες κανεναν Κακο να διαγραφηκε?

Εσυ αμα κανεις μ@λ@κια στη δουλεια σου 1-2-3-4-5 φορες θα σε σουταρουν.

Αυτος που κλεβει το ψωμι 100νταδων ποδοσφαιριστων καθε χρονο γιατι δε τον διωχνουν?

Τον συμπατριωτη μου τον Κωσταντινεα που ο φουρνος του ηταν ενα τετραγωνο πιο κατω απο εκει που μενω

και τον διωξανε και του κανανε ριμαδιο το μαγαζι του.

Δημοσ.

Εσυ αμα κανεις μ@λ@κια στη δουλεια σου 1-2-3-4-5 φορες θα σε σουταρουν.

Αυτος που κλεβει το ψωμι 100νταδων ποδοσφαιριστων καθε χρονο γιατι δε τον διωχνουν?

Τον συμπατριωτη μου τον Κωσταντινεα που ο φουρνος του ηταν ενα τετραγωνο πιο κατω απο εκει που μενω

και τον διωξανε και του κανανε ριμαδιο το μαγαζι του.

Να ισχυσει για ολους αυτο.Μαζι μου ειμαι και συμφωνω απολυτα..Εγω πσοταρα για τις ανακριβιες που ειπε ο Demon,οτι ο Κακος διαγραφηκε και ο αλλος οχι ενω δεν εγινε κατι τετοιο..

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου..

Δημοσ.

Superligda.  Πότε;

Είναι στους πίνακες ο Κάκος;

Ακριβως..

33η αγωνιστικη.  Καλλονη-Πανθρακικος

Ενημερωσου,στο ειπα και πριν!

Δημοσ.

στο 8 η αποδοση του παο να το σηκωσει - στο 15 του οσφπ !!  γιατι τοσο μεγαλη διαφορα ?

ο λογος ειναι φυσικα ειναι η ρεαλ !!!  οι μπουκ θεωρουν πολυ πιο δυσκολο -εως αδυνατο- να πεταχτει εξω η ρεαλ απο οτι η ρωσοι ! αυτο για οσους την προτιμουσατε ! 

εγω θα το ξαναπω  .. με την ρεαλ θα ημασταν ηδη σπιτια μας - καλυτερα να μην κατεβαιναμε  να παιξουμε καν-

εννω τωρα , οχι μονο θα το παλαιψουμε αλλα εχουμε κ καποιες  πιθανοτητες (αρκετες λεω εγω) να περασουμε κι ολας ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...