Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν ξερω εγω που εχω πει οτι ο Κουτρουμπης ειναι αμπαλος ή για τα διαφορα παραρτηματα που λες. Μαλλον εκανες λαθος στο quote

Δημοσ.

<p>Δεν ξερω εγω που εχω πει οτι ο Κουτρουμπης ειναι αμπαλος ή για τα διαφορα παραρτηματα που λες. Μαλλον εκανες λαθος στο quote</p>

Μα ουτε εσυ μπορει να ειπες προσωπικά οτι δεν ειναι παραρτημα η Ξάνθη.. Οπως εσυ προσωπικά μπορει να πεις οτι ειναι παραρτημα ο Απόλλωνας.. Την γενικη "ιδεα" λεω που λέγεται απο τους πρασινους..

Δημοσ.

Ελα γκολ εννοουσα κ το ξερεις μην rageαρεις κ γινεις σαν την φωτο σου :)

Στην πλακα επρεπε να παιρνεις τετοια παιχνιδια εφοσον βλεπεις οτι αδικεισαι , αμα το παρεις σοβαρα χαλιεσαι κ δεν λεει

• Like 1
Δημοσ.

Στην πλακα επρεπε να παιρνεις τετοια παιχνιδια εφοσον βλεπεις οτι αδικεισαι , αμα το παρεις σοβαρα χαλιεσαι κ δεν λεει

Σωστο αυτό.Εγω ηδη τραγουδαω με ντουντουκα.Την Ξανθη δεν την ρίχνετε ποτε ΠΑΟ ΟΛΕ ΠΑΟ ΟΛΕ

Δεν αξιζει να νευριάζεις για τετοια ματς.

Εχουν κ μια σειρηνα που είναι λες κ ερχεται o ET ο εξωγήινος.Διαστημικη κορνα.ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δημοσ.

Εχουμε περασει στη ζωνη του λυκοφωτος οπου οι γαυροι συστηνουν στους Παναθηναικους να παιρνουν στην πλακα τα παιχνιδια στα οποια γινονται σφαγες.

Και δε το λεω τοσο ειρωνικα οσο φαινεται. Τουναντιον, χαιρομαι που οι ιδιοι οι γαυροι εχουν αρχισει και παιρνουν στην πλακα την διοργανωσουλα στην οποια νομιζουν οτι σηκωνουν κουπες.

Δημοσ.

Εχουμε περασει στη ζωνη του λυκοφωτος οπου οι γαυροι συστηνουν στους Παναθηναικους να παιρνουν στην πλακα τα παιχνιδια στα οποια γινονται σφαγες.

Μα εσεις λετε καθε μέρα για στημένο πρωτάθλημα και λιγδα της πλάκας. Οταν σας το λένε γτ σας φαίνεται περίεργο?

Δημοσ.

απ ο ποτε επιτρεπεται σε φαουλ εξω απ ο την περιοχη η γργορη εκτελεση δυο φορες μαλιστα?

αν παντως ο σπαθας συνεχισει τις λαμπρες διατησιες , δε θα κινδυνευσει απο καμια κοκκινη βομβα...ξερετε...

επισης ειναι νεα σχολη αυτη. ως τωρα υπηρχε του παπουτσελη ή του ευθυμιαδη.

αυτος ειναι μειγμα....

παρατηρητης διαιτησιας? ποιος ειναι?ποιος θα του δωσει αριστα?

Δημοσ.

Παντως αυτο το πραγμα που στηνετε τις τελευταιες αγωνιστικες ενα mix πανηγυριου-πολεμου-ποδοσφαιρικου αγωνα

μονο οταν παιζουν με το παναθηναικο δεν εχει προηγουμενο.

Δημοσ.

Σιγα το μαγειρεμα. Deja vu ηταν απο οταν ανοιξε ο Βελλης το στομα του. Τωρα για τα αποτελεσματα συγκεκριμενα και παλι σιγα. Πλεον γινονται γνωστα 4 μερες πριν τον αγωνα απ'το κουπονι του στοιχηματος.

Χαιρομαι παντως που συνεχιζει να ξεφτυλιζεται αυτο το πρωταθλημα οσο δεν παει. Αυτο αξιζει και στο πρωταθλημα ως διοργανωση αλλα και στις ομαδες-παραρτηματα που το απαρτιζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ολη η χρονια ειναι επιδειξη δυναμης και εξασφαλισης για τις επομενες

Οτι το παιχνιδι εχει ανεβει επιπεδο και πλεον μπορουν να στηθουν εκτος απο τον πρωταθλητη τα πλευ οφφ, οι βαθμοι, ποιοι πεφτουν, τα μπαραζ, ολα. Το συστημα ασχολειται με ολα

Οποτε το μηνυμα παει στους επομενους "κοιτατε μαλακες οτι δεν ασχολουμαστε με μας μονο, στηνουμε τα παντα. Κοιτατε και συμμορφωθειτε"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...