stamatinho Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Άι λαβ γιου. Αρχισες τα κομπλεξικα σου τωρα.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δεν την περίμενα την σημερινή επιλογή της REAL ομολογώ οτι εξεπλάγην(πόσο για τον ούτσο είναι η moneyleague). Γιατί ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτά που έγραφε ο Midi και ο Wash για το ποιά ομάδα μας ταιριάζει καλύτερα. Σας παραδέχομαι και τους 2 Παραμένω στα αρχικά εγώ(αγύριστο κεφάλι). Η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη για Παναθηναϊκό. Μόνο στους karpaziers σταματάμε το run n gun και όχι με όλους. Eκεί την πάτησε η REAL. Επίσης, τώρα εξηγούνται τα παιδαριώδη λαθη τις επίθεσης στο τέλος αλλα και 2)τους μη πανηγηρισμούς του πάγκου στα καλάθια όταν είχαμε την υπεροχή. Έχω βάσιμες υποψίες οτι και ο Αλβέρτης επέλεξε αντίπαλο, την REAL! Μέχρι χθές ήταν η Ρεάλ καλύτερη για ΠΑΟ, τώρα έγινε η ΤΣΣΚΑ;
Grey Warden Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Με δεδομένο οτι ο Τεόντοσιτς θα απουσιάζει στα πρώτα ματς, θεωρώ πως καλύτερα που θα παίξουμε με την Τσσκα επειδή έχουμε θέμα στα guard. Θα πει κανείς οτι η Τσσκα έχει ψηλούς αλλά πιστεύω οτι χειρότερο πρόβλημα θα είχαμε με τους περιφερειακούς της Ρεάλ. Απορώ πως μπορεί να πει κανεις οτι μας ταίριαζε η Ρεάλ. Ούτως ή αλλως στη κατάσταση που είμαστε παραμέναμε outsider ανεξαρτήτως αντιπάλου.
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μετά την σημερινή εξέλιξη, καλό θα είναι οι ομάδες μας να κάνουν απο μια νίκη τιμής έτσι ώστε να μην σκουπιστούν τουλάχιστον. Μέχρι εδώ ήταν, μέχρι εδώ φτάνει το χέρι μας.Εσας δεν σας θεωρω καθολου χαμενους Στο χερι σας ειναι να βγαλετε εκτος τον Ροντριγκεζ. Χωρις τον φετινο Σερχι, η Ρεαλ θα στηριχθει παλι στο απιστευτο ατομικο αλλα ασταθεστατο σε σειρα 5 ματς, ατομικο ταλεντο της Το οποιο μεν φτανει για να σας κανει 3-0 με 20π διαφορα αλλα ειναι σαν το κορωνα-γραμματα, μπορει να προλαβουν να φερουν 3 φορες σερι κορωνα, μπορει ομως να προλαβετε εσεις 3 φορες γραμματα και 2 αυτοι κορωνα πόσο για τον ούτσο είναι η moneyleagueΟ μονος λογος που η κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση της ηπείρου θα επετρεπε ομαδες να κανουν τετοια κανονισματα ειναι γιατι ΘΕΛΕΙ να γινονται τα κανονισματα. ΘΕΛΕΙ να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Δεν την νοιαζει το προιον Δεν θελουν να ανοιξει το προιον - ειτε απο επιλογη είτε γιατι δεν πιστευουν οτι δεν μπορουν - και προτιμουν να καβατζωνουν τους 5-10 που γουσταρουν Ασοβαρη διοργανωση Μ'αρεσει που καποτε λεγανε για Ευρωπαικη Περιφερεια στο ΝΒΑ. Τι σχεση εχει η μαλακια του Μπερτομεου με το ΝΒΑ που μπορει σαν αθλημα να ειναι λιγο τσιρκο, να ειναι λιγο χαβαλες στα 8/10 της σεζον, να ειναι λιγο tv show, να ειναι τιγκα στο ναρκωτικο αλλα σαν μπιζνα, σαν οργανισμος ειναι 1000 επιχειρηματικα χρονια μπροστα?
Canvas Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Με δεδομένο οτι ο Τεόντοσιτς θα απουσιάζει στα πρώτα ματς, θεωρώ πως καλύτερα που θα παίξουμε με την Τσσκα επειδή έχουμε θέμα στα guard. Θα πει κανείς οτι η Τσσκα έχει ψηλούς αλλά πιστεύω οτι χειρότερο πρόβλημα θα είχαμε με τους περιφερειακούς της Ρεάλ. Απορώ πως μπορεί να πει κανεις οτι μας ταίριαζε η Ρεάλ. Ούτως ή αλλως στη κατάσταση που είμαστε παραμέναμε outsider ανεξαρτήτως αντιπάλου.Το θέ Το θέμα είναι ότι μπορείς να προσπαθήσεις τουλάχιστον να κοντρολάρεις μια ομάδα που βασίζεται στο tempo. Τα 2.12 του Κρστιτς και τα 2.13 του Καούν πως θα τα ματσάρεις; Θα σημαδεύουν Λάσμε στα πρώτα 5 λεπτά , θα του φορτώνουν 2-3 φάουλ ( που τα χει και στο τσεπάκι του μεταξύ μας..) και μετά άντε ζήτα από τον Μαυροκεφαλίδη να βγει στα 4-5 μέτρα να αρχίσει αυτά τα σουτάκια (με τον μηχανισμό που τον βλέπει ο Reggie και ζηλέυει ) για να τραβήξει μακριά τους ψηλούς και παρταυγοκαικουρευτο..
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αρχισες τα κομπλεξικα σου τωρα. ...όχι ρε, τί κομπλεξικά. Άι λαβ γιου είπα, όχι άι χέητ γιου. ...εν πάσει περιπτώσει , απλά μου άρεσε αυτό που είδα (δεν ήταν σκοπός μου να θίξω) και το δήλωσα... Άι λαβ γιου στιλ. Έστω και χρωματιστόν Εσας δεν σας θεωρω καθολου χαμενους Στο χερι σας ειναι να βγαλετε εκτος τον Ροντριγκεζ. Χωρις τον φετινο Σερχι, η Ρεαλ ...μιλάμε DK, έτσι και πάθει καμμιά ζημιά ο Σέρχι τελικά, με τρώει το πληκτρολόγιό μου να σε δώσω στην οικογένειά του.... 1
Demon13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέχρι χθές ήταν η Ρεάλ καλύτερη για ΠΑΟ, τώρα έγινε η ΤΣΣΚΑ; Για εμένα μιλάς; Ή γενικά; Ολοι εδώ μέσα λέγαν REAL μόνο εγώ είπα ΤΣΣΚΑ (το έγραψα και στο γαβρονήμα) Αλλά εγώ δεν δικαιώθηκα. Ο DNKI o Wash και ο ΜΙDI δικαιώθηκαν, γιατί η REAL έκανε επιλογή! Βάση αγωνιστικών κριτηρίων. Οπότε εκ της αντεστραμένης λογικής αυτό που δεν συμφέρει την REAL συμφέρει τον ΠΑΟ!
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι ότι μπορείς να προσπαθήσεις τουλάχιστον να κοντρολάρεις μια ομάδα που βασίζεται στο tempo. Τα 2.12 του Κρστιτς και τα 2.13 του Καούν πως θα τα ματσάρεις; Θα σημαδεύουν Λάσμε στα πρώτα 5 λεπτά , θα του φορτώνουν 2-3 φάουλ ( που τα χει και στο τσεπάκι του μεταξύ μας..) και μετά άντε ζήτα από τον Μαυροκεφαλίδη να βγει στα 4-5 μέτρα να αρχίσει αυτά τα σουτάκια (με τον μηχανισμό που τον βλέπει ο Reggie και ζηλέυει ) για να τραβήξει μακριά τους ψηλούς και παρταυγοκαικουρευτο.. Για να εχει νοημα η συζητηση - Θα αξιοποιηθουν όσο γινεται και οι 5 ψηλοι - ο τιτανας Γιονας θα παιξει - μονο αυτος απο το 3 και κατω μπορει- και πανω σε 4 ή 5 στις περιστροφες όπως το εχει κανει - θα δουμε σχημα με τον Γκιστ στο 3 και 2 ψηλους Δεν βλεπω πως αλλιως θα σταματησουμε 5 παικτες ρακετες που ο χειροτερος, βλ Καουν κανει 20αρια rkg σε καποια ματς και πως θα κοψουμε τον Γουιμς, που παιζει να ειναι απο ο πιο σταθερος και multitasking SF της διοργανωσης(παρότι δειχνει οτι μαλλον δεν θα εχει το Impact σε Ευρωπαικο επιπεδο που πιστευαμε οταν αφησε το ΝΒΑ και τον είδαμε στην Ζαλγκιρις) Ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ αυτο που εγινε με Ουκιτς-Παππα και την διαχειρηση των τραυματισμων τους. 2 παικτες που μπορει να μην ειναι σταθεροι αλλα μπορουν με την ατομικη ικανοτητα να σου δωσουν 1-2 ματς, ειναι στα πιτς ολη την χρονια. Πως γινεται ρε πουστη μου?!?! Πως γινεται ΔΥΟ παικτες να εχουν τραυματισμο που τους αφηνει εκτος ολη την χρονια, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ δεν κανουν επεμβαση/δεν παιρνεις αντικαταστατη Δηλαδη με ποια λογικη? Ή είναι σοβαρος ο τραυματισμος και πρεπει να μεινουν εκτος (ασχετα αν θα μπει νυστερι) ή δεν είναι και θα επρεπε τωρα να ειναι καλα
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το θέμα είναι ότι μπορείς να προσπαθήσεις τουλάχιστον να κοντρολάρεις μια ομάδα που βασίζεται στο tempo. Τα 2.12 του Κρστιτς και τα 2.13 του Καούν πως θα τα ματσάρεις; Θα σημαδεύουν Λάσμε στα πρώτα 5 λεπτά , θα του φορτώνουν 2-3 φάουλ ( που τα χει και στο τσεπάκι του μεταξύ μας..) και μετά άντε ζήτα από τον Μαυροκεφαλίδη να βγει στα 4-5 μέτρα να αρχίσει αυτά τα σουτάκια (με τον μηχανισμό που τον βλέπει ο Reggie και ζηλέυει ) για να τραβήξει μακριά τους ψηλούς και παρταυγοκαικουρευτο.. Η Ρεάλ μπορεί να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό στο απτέμπο, αλλά δεν είναι ΟΣΦΠ που αν την φρενάρεις χάνει αυγοπάσχαλα. Κι ο λόγος είναι που ΕΧΕΙ γκαρντς...(και όχι μόνο - καθώς και οι ψηλοί τους παίζουν απ' όξω με αξιώσεις. Κι έτσι και κάνεις το λάθος να βγεις για να καλύψεις και τί να κάνεις, αν αρχίσουν να τα βάζουνε δηλαδή;- θ' αρχίσουν τα ζουμζουμζουμ με΄σα στο ζωγραφιστό κάτι Ρούληδες, κάτι Σέρχηδες, κάτι Σλώτεροι...). Την Ρεάλ μπορεί να την ματσάρει μόνο...ο κακός της εαυτός, κι όχι να της βάλει τα δυο πόδια σ' ένα sneaker ο αντίπαλος. Αλλιώς, το μόνο που πραγματικά έχεις ελπίδες να ΚΑΝΕΙΣ, είναι να τρέξεις ΕΣΥ πιότερο από δαύτηνε. Αυτό δηλαδή που έκανε πέρσι ο ΟΣΦΠ. Και ήταν θαύμα θαυμάτων που την κέρδισε, όχι φρενάροντάς την, αλλά προσπερνώντας την στο ίδιο της το παιχνίδι. Όσο για την ΤΣΣΚΑ, ΑΝ καταφέρεις να πνίξεις την σχετικά (και κυρίως ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ) ευκολόπνιχτη περιφέρειά της, τί θα κάνουν οι 2.13 και οι 2.12 της; Πόσα θα βάλουν πια; Μόνοι τους να πάρουν τα παιχνίδια, αποκλείεται. Χριάπα, Μούρλος, Γουίμς τα κλειδιά. Αν ΑΥΤΟΙ κάνουν δουλειά, ε μετά θα σε αποτελειώσουν και οι λοιποί. Σχετικά με τις άμυνες των ψηλών, δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθια η 3ανδρία του ΠΑΟ να στοχεύσει σε...εξουδετέρωση των ψηλών της ΤΣΣΚΑ. Τέλος, η επίθεση του ΠΑΟ θα ΕΙΝΑΙ θέμα, δεν λέω. Αν συγκεντρωθούν και παίξουν καλά απ' όξω και κάνουν ψιλοόργια Μπραμοφώτσηδες και Διαμαντινοκαρηδοματσιούληδες, κάτι γίνεται...(και είναι σκηνικό που έχουν αποδείξει ότι το ΜΠΟΡΟΥΝ. Όχι πάντα βέβαια, αλλά εδώ είναι ΡΟ τώρα. Ε ώρα να δείξουν τα μπωλς τους τί ακριβώς μέγεθος έχουν...). Όλα καταλήγουν στο "όποιος δεν έχει πόδια, έχει μυαλό". Για να δούμε αν θα έχει απαφτό ο ΠΑΟ...
stamatinho Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Και πανω απ ολα για να συμπληρωσω τους πιο πανω ειναι να δουμε ενα πραγματικο Διαμαντιδη σε αυτα τα κρισιμα ματς. Γιατι αν περιμενω κανα Μπραμο να ριχνει φωτοβολιδες στο ενα ματς και στο αλλο ουτε καν ποντο.Αστο Οσον αφορα τους ψηλους,χωρις να ειμαι ειδικος στο μπασκετ οπως εχω ξαναπει,δε θα ηταν καλυτερα να παιξει με Λασμε και Μαυροκεφαλο στην ιδια 5αδα η με Μαυροκεφαλο και Μπατιστ?Λογο σωματοδομης περισσοτερο.
Demon13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Πολύ ανέβηκαν οι μετοχές του Μαυρό, έτσι ξαφνικά . Πάνω που τον χρειαζόμαστε....
Canvas Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Για να εχει νοημα η συζητηση - Θα αξιοποιηθουν όσο γινεται και οι 5 ψηλοι - ο τιτανας Γιονας θα παιξει - μονο αυτος απο το 3 και κατω μπορει- και πανω σε 4 ή 5 στις περιστροφες όπως το εχει κανει - θα δουμε σχημα με τον Γκιστ στο 3 και 2 ψηλους Δεν βλεπω πως αλλιως θα σταματησουμε 5 παικτες ρακετες που ο χειροτερος, βλ Καουν κανει 20αρια rkg σε καποια ματς και πως θα κοψουμε τον Γουιμς, που παιζει να ειναι απο ο πιο σταθερος και multitasking SF της διοργανωσης(παρότι δειχνει οτι μαλλον δεν θα εχει το Impact σε Ευρωπαικο επιπεδο που πιστευαμε οταν αφησε το ΝΒΑ και τον είδαμε στην Ζαλγκιρις) Ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ αυτο που εγινε με Ουκιτς-Παππα και την διαχειρηση των τραυματισμων τους. 2 παικτες που μπορει να μην ειναι σταθεροι αλλα μπορουν με την ατομικη ικανοτητα να σου δωσουν 1-2 ματς, ειναι στα πιτς ολη την χρονια. Πως γινεται ρε πουστη μου?!?! Πως γινεται ΔΥΟ παικτες να εχουν τραυματισμο που τους αφηνει εκτος ολη την χρονια, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ δεν κανουν επεμβαση/δεν παιρνεις αντικαταστατη Δηλαδη με ποια λογικη? Ή είναι σοβαρος ο τραυματισμος και πρεπει να μεινουν εκτος (ασχετα αν θα μπει νυστερι) ή δεν είναι και θα επρεπε τωρα να ειναι καλα Αυτό με τους 5 ψηλούς και την αξιοποίησή τους είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Απλά έρχεται σε ψιλοσύγκρουση με τον Γκιστ στη θέση 3 (που όντως παίζει να το δούμε..) γιατί χάνεις αγωνστικά λεπτά στο 4-5 όπου ο Λάσμε (επιμένω) θα στοχευθεί για να χρεωθεί φάουλ ( και ακόμα και αν δεν γίνει αυτό , το ματσάρισμα με Κρστιτς δεν του βγαίνει , το είδαμε πέρσι..) In Jonas we trust , όντως, θυμάμαι πέρσι είχαμε το σλόγκαν : "Κανείς ποτέ δεν πόσταρε Ματσιούλις", αλλά φέτος τον έχω δει να τον βάζει στο καλάθι ο Περπέλογλου ξέρω γώ..και από την άλλη, δεν θα του χρεώσεις κανένα Weems πχ; Από την άλλη να δω που θα κατέβει να παίξει ο Μπράμος.. Όσο αυτό για Παππά - Ούκιτς, άστο..Κάποιος έχει πετάξει αετό..Ο γιατρός; Ο Άρτζι; δεν ξέρω..δεν είναι νορμάλ όλο αυτό. Επίσης στο ματς με γάυρο πρέπει να παραδεχτώ ότι με έτσουζε που έβλεπα μπαρουτοκαπνισμένους Σλούκα, Μάντζαρη και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε ούτε λεπτό (ούτε λεπτό ρε μλκ) από τα δικά μας ελληνόπουλα..Οκ, πρωταθλητές ευρώπης δεν είναι , ούτε και έχουν παίξει σε F4, αλλά ρε πστη μου τέτοια κακοδιαχείριση; Η Ρεάλ μπορεί να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό στο απτέμπο, αλλά δεν είναι ΟΣΦΠ που αν την φρενάρεις χάνει αυγοπάσχαλα. Κι ο λόγος είναι που ΕΧΕΙ γκαρντς...(και όχι μόνο - καθώς και οι ψηλοί τους παίζουν απ' όξω με αξιώσεις. Κι έτσι και κάνεις το λάθος να βγεις για να καλύψεις και τί να κάνεις, αν αρχίσουν να τα βάζουνε δηλαδή;- θ' αρχίσουν τα ζουμζουμζουμ με΄σα στο ζωγραφιστό κάτι Ρούληδες, κάτι Σέρχηδες, κάτι Σλώτεροι...). Την Ρεάλ μπορεί να την ματσάρει μόνο...ο κακός της εαυτός, κι όχι να της βάλει τα δυο πόδια σ' ένα sneaker ο αντίπαλος. Αλλιώς, το μόνο που πραγματικά έχεις ελπίδες να ΚΑΝΕΙΣ, είναι να τρέξεις ΕΣΥ πιότερο από δαύτηνε. Αυτό δηλαδή που έκανε πέρσι ο ΟΣΦΠ. Και ήταν θαύμα θαυμάτων που την κέρδισε, όχι φρενάροντάς την, αλλά προσπερνώντας την στο ίδιο της το παιχνίδι. Όσο για την ΤΣΣΚΑ, ΑΝ καταφέρεις να πνίξεις την σχετικά (και κυρίως ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ) ευκολόπνιχτη περιφέρειά της, τί θα κάνουν οι 2.13 και οι 2.12 της; Πόσα θα βάλουν πια; Μόνοι τους να πάρουν τα παιχνίδια, αποκλείεται. Χριάπα, Μούρλος, Γουίμς τα κλειδιά. Αν ΑΥΤΟΙ κάνουν δουλειά, ε μετά θα σε αποτελειώσουν και οι λοιποί. Σχετικά με τις άμυνες των ψηλών, δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθια η 3ανδρία του ΠΑΟ να στοχεύσει σε...εξουδετέρωση των ψηλών της ΤΣΣΚΑ. Τέλος, η επίθεση του ΠΑΟ θα ΕΙΝΑΙ θέμα, δεν λέω. Αν συγκεντρωθούν και παίξουν καλά απ' όξω και κάνουν ψιλοόργια Μπραμοφώτσηδες και Διαμαντινοκαρηδοματσιούληδες, κάτι γίνεται...(και είναι σκηνικό που έχουν αποδείξει ότι το ΜΠΟΡΟΥΝ. Όχι πάντα βέβαια, αλλά εδώ είναι ΡΟ τώρα. Ε ώρα να δείξουν τα μπωλς τους τί ακριβώς μέγεθος έχουν...). Όλα καταλήγουν στο "όποιος δεν έχει πόδια, έχει μυαλό". Για να δούμε αν θα έχει απαφτό ο ΠΑΟ... Δεν μπορώ να τρέξω περισσότερο από την Ρεάλ. Δεν παίζει.. Στο σετ παιχνίδι θα το πήγαινα. Και το θέμα με τους ρώσσους είναι ότι έχουν κάνει επιστήμη τις συνεργασίες των 4-5 αριών τους.. Με γερο-χριάπα μέσα τι να το κάνεις το γκαρντ..;
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ...ο γέρος που λες, ΠΙΣΤΕΥΩ θα είναι το νούμερο ένα κλειδί (τό ένα, όχι το ένα και μοναδικό βέβαια). Ούτε ψηλοί, ούτε γκαρντς. Από το δικό του παιχνίδι θα εξαρτηθεί (...κι από τους αντίπαλους προπονητές/πάικτες φυσικά...) εάν θα περάσει η ΤΣΣΚΑ ή αν θα της τον περάσει ο ΠΑΟ : αν ΔΕΝ θα είναι εξαφανισμένος, δεν βλέπω πράσινο φως, αλλά....κόκκινο.... Και πανω απ ολα για να συμπληρωσω τους πιο πανω ειναι να δουμε ενα πραγματικο Διαμαντιδη σε αυτα τα κρισιμα ματς. Γιατι αν περιμενω κανα Μπραμο να ριχνει φωτοβολιδες στο ενα ματς και στο αλλο ουτε καν ποντο.Αστο Οσον αφορα τους ψηλους,χωρις να ειμαι ειδικος στο μπασκετ οπως εχω ξαναπει,δε θα ηταν καλυτερα να παιξει με Λασμε και Μαυροκεφαλο στην ιδια 5αδα η με Μαυροκεφαλο και Μπατιστ?Λογο σωματοδομης περισσοτερο. ...δεν περιμένεις όμως να κερδίσεις μόνο με ΔΔ. Και το DNA του ν' αφήσει στο παρκέ, δεν περνάς αν δεν ακροβολιστούν και δεν φωτοβολίσουν Μπράμος και Φώτσης κατά βάση. Μέχρι και Παπαδογιάνκοβιτς θα χρειαστεί να παίξουν (...όχι απλά να μπουν - ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ). Μην πω και ο...Χαραλαμπόπουλος... Κρυφό δε χαρτί ο Ουκ-αν-λάβοις-παρά-του-μη-τένοντος : Το ΕΧΕΙ το μεταμορφωθείναι στα μεγάλα ματς, κι αν πιάσει απόδοση, μπορεί και να γίνει καταλύτης... Τον Μαυρό θα τον βρίζετε εν τω μεταξύ και πάλι, συντόμως (και καλά θα κάνετε, δεν ειρωνεύομαι). Ελπίζω μόνο να μην σταθεί ΤΟΣΟ εκτός του ύψους της καταστάσεως. Μπας και μπορέσει να περάσει ο ΠΑΟ.
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Canvas δεκτο οτι θα χασεις λεπτα ρακετας με Γκιστ στο 3 αλλα δεν βγαινει αλλιως Ας αφησουν τα πλεμονια τους, ας μοιραστουν τα φαουλ Απο το 3 μεχρι το 5 και ποσταρουν και παιζουν με προσωπο (μονο ο Καουν δεν σουταρει ουτε για να σωσει την ζωη του και ο Γουιμς δεν ποσταρει απο επιλογη, οχι οτι δεν μπορει) Δεδομενου οτι απο τα SF μονο ο Λιθουανος εχει τα μουσκλια και τον τσαμπουκα να παιξει ψηλους (μπορει να του εκανε ενα 2λεπτο σερι ο Περπερογλου αλλα πχ με την Μπαρτσελονα στο ΟΑΚΑ ειχε σκισει τον πατο παικτων 1,5 κεφαλι ψηλοτερων) δεν βλεπω πως θα καλυψουμε αυτη την τρυπα Ή ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ αλλα το θεωρω απιθανο Το να βγαλει η περιφερεια παιχνιδι με 3 κοντους σε τετοιο βαθμο που ο Μεσσινα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ να κοντυνει γιατι αλλιως δεν εχει νοημα. Ε, χωρις Παππα και Ουκιτς, δλδ παικτες που στο transition θα σου τελειωσουν την φαση μονοι τους ή σε σετ παιχνιδι θα ακυρωσουν ενα βαρυ SF που θα βγει στην αλλαγη, πως θα γινει αυτο? Δεν βλεπω δλδ ρεαλιστικα τροπο οι ΔΔ, Καρι, Μπραμος, Ραιτ να "οδηγησουν" τον Μεσσινα σε χαμηλωμα 5αδας επειδη δεν θα του βγαινουν οι αμυνες. Αρα? Αρα θα πρεπει να ματσαρουμε ψηλες 5αδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις