Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως....αν το σκεφτεις ειναι και λιγο μαλακια να θελει η ρεαλ να παιξει με μπαρτσελονα στον ημιτελικο αντι με αρμανι/μακαμπι

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Παντως....αν το σκεφτεις ειναι και λιγο μαλακια να θελει η ρεαλ να παιξει με μπαρτσελονα στον ημιτελικο αντι με αρμανι/μακαμπι

Δεν ειναι καθολου παραλογο να φοβαται τη φετινη Αρμανι.

Δημοσ.

Δεν την περίμενα την σημερινή επιλογή της REAL ομολογώ οτι εξεπλάγην(πόσο για τον ούτσο είναι η moneyleague). Γιατί ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτά που έγραφε ο Midi και ο Wash για το ποιά ομάδα μας ταιριάζει καλύτερα. Σας παραδέχομαι και τους 2

Παραμένω στα αρχικά εγώ(αγύριστο κεφάλι). Η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη για Παναθηναϊκό. Μόνο στους karpaziers σταματάμε το run n gun και όχι με όλους. Eκεί την πάτησε η REAL.

Επίσης, τώρα εξηγούνται τα παιδαριώδη λαθη τις επίθεσης στο τέλος αλλα και 2)τους μη πανηγηρισμούς του πάγκου στα καλάθια όταν είχαμε την υπεροχή. Έχω βάσιμες υποψίες οτι και ο Αλβέρτης επέλεξε αντίπαλο, την REAL!

Δημοσ.

Δεν την περίμενα την σημερινή επιλογή της REAL ομολογώ οτι εξεπλάγην(πόσο για τον ούτσο είναι η moneyleague). Γιατί ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτά που έγραφε ο Midi και ο Wash για το ποιά ομάδα μας ταιριάζει καλύτερα. Σας παραδέχομαι και τους 2

Παραμένω στα αρχικά εγώ(αγύριστο κεφάλι). Η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη για Παναθηναϊκό. Μόνο στους karpaziers σταματάμε το run n gun και όχι με όλους. Εκεί την πάτησε η REAL, όχι πως δεν μπορεί να νικήσει τον γάβρο αλλά έπεσε πάνω σε Barca  τώρα.

Επίσης, τώρα εξηγούνται τα παιδαριώδη λαθη τις επίθεσης στο τέλος αλλα και 2)τους μη πανηγηρισμούς του πάγκου στα καλάθια όταν είχαμε την υπεροχή. Έχω βάσιμες υποψίες οτι και ο Αλβέρτης επέλεξε αντίπαλο, την REAL!

1 λεπτο πριν το τελος ο Αλβερτης γελουσε με το Διαμαντιδη.

Δημοσ.

Ρε μπας και η μπαλα του Μπραμου εσκασε στο κεφαλι σου? :P

...θες να πεις ότι πρέπει να κάνω μήνυση στον Αλβέρτη, μπρο...;

εσενα σε βλεπω να χρειαζεσαι χήλινγκ αν περιμενεις να δεις κανα περιπατο ειτε σε αυτη την φαση ειτα αν γινει κανα θαυμα και παμε σε κανα τελικο :-D

οκ πολυ μικρες εως μηδαμηνες οι πιθανοτητες  μας αλλα λεμε τωρα  ..

edit

οκ σορρυ τωρα που το ξαναδιαβασα προφανος και δεν εισαι απο αυτους που θα θελουν περιπατο αν τυχον παμε σε κανα τελικα - απλα ειναι η αποψη σου , πως θα γινει περιπατος δηλαδη !

οποτε ακυρο αυτο που εγραψα ..

ομως και συ περιπατος ...  βαρια εκφραση ο περιπατος  πιστευω ..

...αν εννοείς ότι δεν θέλω περίπατο της Ρεάλ επί του ΠΑΟ,,,,λες να υπήρχε περίπτωση να το ήθελα...;

Ούτε, επίσης, είμαι ΚΑΝ βέβαιος ότι θα γίνει περίπατος (της Ρεάλ)(επί του ΠΑΟ)(...σε περίπτωση που φτάσουν και οι 2 τελικό).

Προφανώς (μόνο οι...ορκισμένοι οπαδοί αρνούνται και να σκεφτούν κάτι τέτοιο) βέβαια είμαι της γνώμης της ασυζητητί υπεροχής της Ρεάλ σε τέτοια περίπτωση (γνώμη=λογική και...γνώση, και καμμία σχέση με "πίστη" ή "επιθυμία"), ή να το θέσω ακόμη ορθότερα, έχει τις πιθανότητες συντριπτικά υπέρ της.

Εννοείται δε ότι θα πανηγυρίσω την -υποθετική και καθόλου διαφαινόμενη, ειδικά φέτος - κατάκτηση του τίτλου, από ΟΠΟΙΑ ελληνική ομάδα τυχόν το κατορθώσει. Όχι, δεν είμαι εθνίκι ορ γουάτ (τουναντίον), αλλά η αγάπη μου μου για το εν λόγω άθλημα (και μόνο) όντως φιλτράρεται μέσα από ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις "ελληνικές" (...ο ανύπαρκτος να τις κάνει εν τω μεταξύ, αλλά τεσπα...) ομάδες.

Τουτέστιν, δεν είναι ούτε οπαδός, ούτε εθνικά ψωροπερήφανος και βλαμμένος, αλλά μια "ελληνική" επιτυχία, την χαίρομαι ιδιαιτέρως.

...ενώ ας πούμε δεν είναι αρκετά μαλακία να αφήσει στην τύχη το ενδεχόμενο να διασταυρωθεί με τον "μεταμορφωσιάρη ΟΣΦΠ των τελευταίων Φ4" (αυτόν που έχει δείξει ότι το 'χει να κάνει τη μέρα νύχτα όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι ακόμη και με ισχυρότερο αντίπαλο), σε αυτό.

Ή δεν έχει λογική το "καθαρίζουμε με τα ζόρια από νωρίς, αντί να τ' αφήσουμε για το τέλος".

Ή φαίνόταν ευκολότερο το "σκουπίζουμε ΠΑΟ, μετά σκοτωνόμαστε να πάρουμε Αρμάνι μέσα στην έδρα της στον ημιτελικό που λογικά θα είναι το καλύτερό της παιχνίδι, και τέλος πέφτουμε ΚΑΙ πάνω στην Μπάρτσα"........;

Έχετε φάει όλοι ένα κοντόφθαλμο κόλλημα πάντως, ότι η Ρεάλ "απλά επέλεξε μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ" (...αυτοί που λένε περί "εκδίκησης" δε, ασχολίαστοι......)

Αρμανι χωρις λανγκφορντ και τζεντιλε αντι για μπαρτσελονα; Ε δε νομιζω....

...γιατί, καλπάζουσα λευχαιμία έχουν; Ο Λανγκ θα είναι έτοιμος για τα ΡΟ - ο δε Τζεντίλε, που δεν είναι δα και σούπερ-σταρ της (...αλλά ΕΙΝΑΙ αναμφίβολα σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας της), απ' ό,τι θυμάμαι θα έχει ήδη επιστρέψει κάπου στο τέλος τους. Και ξεκούραστος κι όλας.

Δημοσ.

οσο και να μη μας συμφερει -τους βαζελους  εννοω- δυστυχως το πιο πιθανο σεναριο ειναι να τον φοβοταν περισσοτερο τον οσφπ και γι αυτο και τον διαλεξε τωρα ! με απλα ελληνικα τον διαλεξε για να τον αντιμετωπισει και να τον αποκλείσει σε 5 παιχνιδια και με πλεονεκτημα εδρας  και όχι στο f4 σε ένα παιχνίδι οπου -  και ολα γινονται -και εχει δειξει ο γαυρος τα τελευταια δυο  χρονια οτι το ''χει !!!

αλλη λογικη εξηγηση  δεν υπαρχει ...

τον υπολογισε ως τον πιο δυνατο αντιπαλο να της παρει το κυπελο κ θεωρησε σωστο να τον πεταξει τωρα εξω ...

τραγικη λιγκα που δινει το δικαιωμα επιλογης !

Οι ανθρωποι που διοικουν το μπάσκετ παγκοσμίως - πλην nba φυσικα- είναι τραγικα κατωτεροι του προιόντος που διαχειριζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Ε όχι και τον ΠΙΟ δυνατό...

Στα τεφτέρια της Ρεάλ υπάρχουν πριν από ΟΣΦΠ, 1η και καλύτερη η Μπάρτσα, μετά η γηπεδούχα Αρμάνι και τέλος η ΤΣΣΚΑ.

Δημοσ.

οσο και να μη μας συμφερει -τους βαζελους  εννοω- δυστυχως το πιο πιθανο σεναριο ειναι να τον φοβοταν περισσοτερο τον οσφπ και γι αυτο και τον διαλεξε τωρα ! με απλα ελληνικα τον διαλεξε για να τον αντιμετωπισει και να τον αποκλείσει σε 5 παιχνιδια και με πλεονεκτημα εδρας  και όχι στο f4 σε ένα παιχνίδι οπου -  και ολα γινονται -και εχει δειξει ο γαυρος τα τελευταια δυο  χρονια οτι το ''χει !!!

αλλη λογικη εξηγηση  δεν υπαρχει ...

τον υπολογισε ως τον πιο δυνατο αντιπαλο να της παρει το κυπελο κ θεωρησε σωστο να τον πεταξει τωρα εξω ...

τραγικη λιγκα που δινει το δικαιωμα επιλογης !

Οι ανθρωποι που διοικουν το μπάσκετ παγκοσμίως - πλην nba φυσικα- είναι τραγικα κατωτεροι του προιόντος που διαχειριζονται.

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι κανεναν απο τους 2 δε φοβαται.Ο λογος που διαλεξε γαυρο ειναι οτι τον θεωρει πιο ευκολο αντιπαλο τη δεδομενη χρονικη στιγμη απο τον Παναθηναικο,απλα τα πραγματα.

Σιγα μη σκεφτετε οτι κατσε να αποκλεισουμε απο τωρα το μεγαθηριο ολυμπιακο για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο μετα.

Επισης στην ακρη του μυαλου μου παιζει και ενα μικρο ενδεχομενο να ηθελε να αποφυγει το Οακα για τους λογους που γνωριζουν καλα οι ισπανοι(το ειχε πει πριν λιγο καιρο και ο Ναβαρο),παλι απλα τα πραγματα.

Δημοσ.

και περισυ και πολυ περισσοτερο προπερσυ δεν τον ειχαν για τον πιο δυνατο και τους της τσιμπησε την κουπα παντως !

ισως πιο δυνατο απ τον παο για να το πω πιο σωστα  ..

Δημοσ.

fixed   :eek:

+ bonus...  :mrgreen:

Και ο Ναβαρο πρασινο μυαλο εχει?

Κι εμπας η περιπτωση στατιστικα το οακα εχει καψει πολλες φορες του ισπανους(kαι οχι μονο) σε σχεση με το σεφ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...