stamatinho Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλα να παθουμε γαμω το ξεσταυρι μου καλα να παθουμε.Ολο μα$@/#&ες στα τελευταια λεπτα,μεθυσμενοι εχαναν τη μπαλα μονοι τους.Αντε τα νευρα μου. Καναμε τους αμπαλους μαγκες.
DKNI Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν μπορει να τσαντιζεστε για το πλέον αδιάφορο ντερμπυ εβερ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ετσι οπως το εχασα τσαντιζομαι,μπουκετα δηλαδη θα εσκαγα σε κατι μπραμους και καρρυ αλλα τεσπα.Ουτε β εθνικη αυτα που ειδα σημερα. Με αυτη την νικη θα τους το βουλωνες για διαιτησια φιλε,δεν θα ξανασηκωναν κεφαλι και δεν θα ξαναμιλαγαν για διαιτησια τουλαχιστον για φετος.Δεν γειντε να εισαι τοσο ανωτερος και να το δινεις ετσι το ματς.
stamatinho Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν μπορει να τσαντιζεστε για το πλέον αδιάφορο ντερμπυ εβερ Μα δεν ειδες πως εκανε η καραφλη κοτα με μουσια.Λες και σηκωσε κυπελλο. 1
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλα χαλαρωσε και εσυ,δωρο στο καναμε το ματς,αυτοκτονια. Τραγικές ομάδες και οι 2, δεν είναι μπάσκετ αυτό. Δώρο γιατί? Και μεις δώρο σας το κάναμε σ όλη τη διάρκεια, χάσαμε 14 βολές και δε μετράω και πόσα ελεύθερα σουτ. Μην το ψάχνεις και οι 2 ομάδες παίξαν χάλια. Αλλά φάνηκαν να θέλουν το μάτς. 1
Tilemaxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 αυτο πως προκυπτει αν επιτρεπεται; Wishful thinking. Δηλαδή επειδή νίκησε ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ θα τη νικούσε και φέτος που είναι καλύτερη. Και μετά στο Φ4 Μπαρτσελόνα. Έ, απλά εξαιρετικά δύσκολο.
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μα δεν ειδες πως εκανε η καραφλη κοτα με μουσια.Λες και σηκωσε κυπελλο. χαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω
firewalker Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Με λιγότερους απο 20 πόντους ανά περίοδο ούτε τον Ο.Σ.Φ.Π. δεν γίνεται να κερδίσεις.
DKNI Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μα δεν ειδες πως εκανε η καραφλη κοτα με μουσια.Λες και σηκωσε κυπελλο.Είδα και τον ηθικό και Άγιο αγγελοπουλο που μπήκε στο παρκέ χωρις να εχει λήξειΑπλα δεν με πιάνουν πια αυτά
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ρεαλ λοιπον. Ο Πεδουλας περυσι ειχε βρει τα κουμπια της. Ισως στην παρουσα φαση να ηταν καλα να τον ειχαμε. Ομαδα ικανη να μας διασυρει, αλλα κι εμεις ομαδα ικανη να τους μπλοκαρουμε τα ατου (χωρις αυτο να σημαινει προκριση). Σαφως προτιμοτερος αντιπαλος απ'τους Ρωσσους. Καλα ρε ασχολειστε ακομα με το αποτελεσμα? Ο Σπανουλης μας τιμωρησε στο καταλληλο παιχνιδι και μας εστειλε στον αντιπαλο που μας δινει την ευκαιρια να διεκδικησουμε τις οποιες πιθανοτητες προκρισης μπορει να εχουμε (γιατι με ΤΣΣΚΑ δεν θα ειχαμε ουτε καν τετοια δυνατοτητα). Παντα τετοιες ηττες απ'τον γαυρο (σε αδιαφορα ματς, εως ματς που ειναι προτιμοτερη η ηττα).
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Οκ και εγω ρεαλ ηθελα στους 8 ,αλλα το γαμησαν σημερα,απιστευτα νευρα για τον τροπο που χασαμε.Δεν χαριζεις τετοια ματς στον γαυρο.Ποτε.
DKNI Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Wishful thinking. Δηλαδή επειδή νίκησε ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ θα τη νικούσε και φέτος που είναι καλύτερη. Και μετά στο Φ4 Μπαρτσελόνα. Έ, απλά εξαιρετικά δύσκολο.Nope, μετά Αρμανι/Μακάμπι
Chris_85 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Βολεύουν (κατά το δυνατόν) τα ματσαρίσματα και για τις 2 ομάδες. Βέβαια outsiders, αλλά.. 1
man of steel Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλα να παθουμε γαμω το ξεσταυρι μου καλα να παθουμε.Ολο μα$@/#&ες στα τελευταια λεπτα,μεθυσμενοι εχαναν τη μπαλα μονοι τους.Αντε τα νευρα μου. Καναμε τους αμπαλους μαγκες. Γιατί ρε παιδιά τόσα νεύρα;Αδιάφορο τελείως το παιχνίδι.Αν το χάναμε εμείς ούτε ένα λεπτό δεν θα αφιέρωνα την σκέψη μου σε αυτό μετά το τέλος του ματς. 1
Tilemaxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ναι όμως φέτος η Ρεάλ είναι + 2 παίκτες πάνω. Μπουρούσης + MVP Σέρχι. Για μένα έτσι όπως τον είδα σήμερα, ο ΠΑΟ έχει χάσει την αμυντική συνοχή που είχε επι Πέδουλα. Επίσης κάνει περισσότερα λάθη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις