Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας κανει πλάκα ο βαζελος με αρρωστο λασμε και ανυπαρκτο διαμαντιδη. α και με προπονητη πριφτη. τι να κανω το χω ριξει στο χιουμορ.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αν κερδίσουμε σημερα δώσαμε 50% το Ευρωπαϊκό στο γαυρο

αυτο πως προκυπτει αν επιτρεπεται;

Δημοσ.

αυτο πως προκυπτει αν επιτρεπεται;

οτι περιμένω τον Ροντριγκεζ να κλαταρει, γαυρο να περναει, μετα με Μακάμπι/Αρμανι, ε, τελικός μένει μονο

Πάντως και οι δυο το παίζουν στα ίσα το ματς

Δημοσ.

Τους καναμε μαγκες τους πελατες στα τελευταια 40 δευτερα.

Μπραμο τετοια επιλογη ουτε το ανιψακι μου που ειναι 10 χρονων δε θα εκανε,μας εκαψες ζωον.

Δημοσ.

Να μην κερδοσουμε ποτε.Δες εδω ομαδα 6 φορες πρωταθλητες να δινουν τοσα επιθετικα ριμπαουντ να κανουν λαθοι που δεν γινονται ουτε στην β εθνικη .Αν ειναι δυνατον,δικο μας ματς.Αν και δεν εχε ισημασια το ματς ,θελω να τα σπασω ολα μπροστα μου,μπουκετα σε καθε παικτη μας,δεν γινετε να το χασεις αυτο το παιχνιδι,ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ .

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα που το κάναμε derby δικό μας παιχνίδι σε όλο το ματς χάναν. ΒεβιΑΣΜΈνα λάθη στο κατέβασμα της μπάλας και επιπολαιότητα στην επίθεση.

Δημοσ.

Μόνοι μας το χάσαμε το ματσάκι.Δεν πειράζει,στατιστικά κάποιο έπρεπε να πάρει κι ο αντίπαλος.

Καλύτερα αυτο παρά το επόμενο.

Δημοσ.

τις βλεπετε τις χαρες που τους προσφερουμε ?? λουστιτε τις ! δε θελατε να κερδισουμε ! μου ρχεται να σπασω την τηλεορ !

ο αλλος λεει αν νικησουμε θα παρει ο γαυρος κυπελο !

προς το παρον του χαρισαμε την ελπιδα να παει f4  μιας και αν τον στελνεμε πανω στην ρεαλ τον στελναμε σπιτι του !

τωρα πηγαμε εμεις ! κ περιμενε εσυ τον ροντρικγεζ να ξεφουσκωσει !

καληνυχτα !

Δημοσ.

Oχι ρε γαμωτο, δεν θα αντιμετωπισουμε την ΤΣΣΚΑ τελικα, ποσο κριμα.

Μπιλαρε thanks, στο καταλληλο ματς μας τιμωρησες.

O Mαυροκεφαλος παλι για το κακο της ομαδας επαιζε :lol:

Δημοσ.

Ντροπη μεγαλη ομαδα να χανει τετοια ματς.Ας ετρωγε την διαφορα ο γαυρος επειδη επαιξε καλυτερα ,οχι επειδη οι δικοι μας ειναι σταρχιδιστες.

Δημοσ.

Μπράβο Βασίλη

Μπορει να αποδειχτεί λάθος εκτίμηση αλλα εδω και βδομάδες εχω πει τι προτιμώ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...