DKNI Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μα επειδή είμαι κάποιας ηλικίας θυμάμαι πάρα πολύ καλά τον χαμό που επακολούθησε για αυτό το κόψιμο επί μέρες και από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.Από τότε δεν έχω ξαναδεί την φάση αλλά από τα άπειρα replay την θυμάμαι λες και έγινε τώρα.Και η μπάλα δεν ήταν στην άνοδο τελείως ευθεία την έκοψε με το ταμπλό.Δεν μιλησα για το κοψιμο του Βρανκοβιτς, μιλησα γενικα γιατι εσυ ΓΕΝΙΚΑ ειπες οτι δεν ισχυε ποτε αλλος κανονισμος, οτι παντα ταμπλο=μετραει Ποιον τότε κανονισμό ρε Midi;Από όσο θυμάμαι το μπάσκετ αν η μπάλα χτυπήσει στο ταμπλό και μετά την κόψει παίχτης είναι καλάθι.Δείξε μου ότι κάποτε ίσχυε κάτι άλλο και πραγματικά το λέω χωρίς ειρωνεία και πραγματικά θα αναιρέσω το προηγούμενο σχόλιο.Αλλά δεν νομίζω να ίσχυε ποτέ κάτι άλλο. Να πεσουν και ολες οι ομαδες που χρωστανε χρηματα και να τελειωνει το παραμυθακι.συμφωνεις? το ενα πιτσιρικι ακομη στα τεπ ειναι.το αλλο καπου σε ενα χωριο της καβαλας πηγε.γιατι δεν λες ολη την αληθεια.γιατι δεν την ξερεις προφανως. 1. Συμφωνω. Οποιος χρωσταει και δεν εχει σχεδιο διακανονισμου αποπληρωμης οφειλων να πεσει. Και να παει αναδρομικα κιολας. Συμφωνεις? Σαν πολυ τελευταια δεν θυμηθηκες ποιος χρωσταει? (και φυλακη σε οποιον Ελληνα χρωσταει, επισης) 2. Για πες μου την αληθεια. Να υποθεσω οτι η αληθεια ΔΕΝ ειναι οτι οταν εγινε το περιστατικο τα διωξατε και οτι ΔΕΝ βγηκε ο αντιπροεδρος σας στο ραδιοφωνο να πει οτι ειχαν προηγηθει και αλλα και αυτο ξεχειλησε το ποτηρι μπλα μπλα μπλα Ολος ο Παναθηναικος κοσμος θελει να πεσεις παραρτημα που ετρωγες 1-5 στην εδρα σου απο τον γαυρο καποτε και δικαιολογησουν οτι "θελαμε να δοκιμασουμε νεα παιδια" Στην Β' και ακομα παρακατω, διαλυση. Για να γινεις παραδειγμα σε ολους αυτους που στηνουν κωλο στον χοντρο οτι μολις ο χοντρος βρει νεο παιχνιδι σε στελνει στο διαολο. Β' Εθνικη και να παρακαλας το νεο σου αφεντικο (τον Μελισσανιδη) να σε ανεβασει γρηγορα 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ωπ ! να ξεκαθαρισω κατι ! επειδη μιλησες πριν για χατ-τρικ και επειδη δε σε παρακολουθω εδω νομιζα εισαι γαυρακος ! απ την στιγμη που δεν εισαι μου εισαι συμπαθης - παιρνω πισω οτι σου ειπα - εγω μονο αντιολυμπιακος ειμαι ολες τις αλλς ομαδες τις συμπαθω .. μονο ο οσφπ εχει καταστρεψει τον ελλ αθλητισμο και ειναι η πιο βρωμικη ομαδα παγκοσμιος - ολοι οι αλλοι ειναι μια μια χαρα ! εχω πανυγηρισει σαν τρελλος και προκρισεις αεκ - παοκ - στην ευρωπη οσο τρελλα εχω πανυγηρισει και αποκλεισμους των οσφπουδων .. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στη Β εθνικη και πιο κατω . Ο ορισμος του παραρτηματος εδω και χρονια. Αλλα ολα εχουν ενα τελος και στην συγκεκριμενη ομαδα ειναι το τελος που της αξιζει. Και να παιρνουν σειρα καποιοι εκει στην Κρητη πλεον και οχι μονο. Και να ξερετε κατι. Η καταντια δεν οριζεται απο την κατηγορια στην οποια αγωνιζεστε. Η καταντια οριζεται απο τις πραξεις σας. Η Β εθνικη λοιπον ειναι πραγμα για το οποιο μπορειτε να νιωθετε καλυτερα αποσα κανατε οσο ησασταν Α. Ολα εδω πληρωνονται και φετος ειναι η σειρα σας. 2
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 τι λεει τι λεει. τι καναμε μωρε,χρεωσαμε το ελληνικο δημοσιο με χρηματα? πηγαμε και σπασαμε πολεις και γηπεδα σαν οπαδοι? τι καναμε? επειδη ειχε ο κολογαυρος χρηματα και αγοραζε παιχτες? ναι και εγω ξενερωνα και ολος ο φιλαθλος κοσμος της Ξανθης οταν πουλουσε τοροσιδη στον γαυρο και τετοια. πρωτη φορα ειναι?να ειχες λεφτα σαν συλλογος να τον επαιρνες εσυ εαν τον γουσταρες τον Χ παιχτη τοσο πολυ. πλακα μας κανετε? τι θελεις να μου πεις,για το 5-1 που ειχε βαλει τοτε το γκολ ο καζακης? ναι ειχε βαλει τα πιτσιρικια να παιξουν.αδιαφορο ματς ειναι. ακουστηκε ποτε σε καμια κασσετα και παραγκα το ονομα του πανοπουλου? εχεις αποδειξεις και δες μας τις λες? η λες εσυ και οι υπολοιποι οτι σε συμφαιρει και ξεσπας και βγαζεις και κομπλεξ. απο 800 χιλιομετρα μακρια καλα ειναι να τα λες. για ελα και ζησε κατα εδω να δουμε μετα τι θα λες. μαθατε ολοι σας την καραμελα παραρτημα και παραρτημα. εσεις και τα παοκια. εσας σας δυσκολευε τοσα χρονια η Ξανθη και στον γαυρο στηνοταν.....δεν δικαιουται η Ξανθη να χασει απο τον κολογαυρο,πρεπει να ειναι στημμενο το ματς.αλλιως δεν εξηγητε. και πιστεψε με ειμαι απο τους πρωτους που βριζω τον πανοπουλο με τις μαλακιες που εχει κανει στην ομαδα.....και δεν ειμαι ο μονος.το 95 % τουλαχιστον του καθαρου οπαδου που υποστηριζει μονο Ξανθη και οχι σαν κατι γενιτσαρους Ξανθιωτες που ο αλλος ειναι γαυρος,ο αλλος βαζελος και ο αλλος παοκ (απο τις και καλα μεγαλες ομαδες). παρε τηλ τον τσιγγερ και ρωτα τον,τι σχεση εχει με τον πανοπουλο και μετα δεσε μια πετρα και πηδα σε κανενα ποταμι. ομαδα της χουντας....μιλατε κιολας.τα δικα σας δεν τα βλεπετε. αλλα βλεπεις οταν δεν μπορει να συζητησει καποιος και εχει πλασει στο μυαλο του το οτι ειμαι παραρτημα,ε,τι να κανω,να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας?πεταει ο γαϊδαρος,πεταει αγορι μου πεταει.οτι πεις.
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αρα ο παναθηναικος επειδη ειναι δικαιη ομαδα πρεπει να παιξει για να κερδισει. Ελπιζω την κυριακη να μην δουμε τα γνωστα οφσαιντ μη πανελτυ κλπ
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Αρα ο παναθηναικος επειδη ειναι δικαιη ομαδα πρεπει να παιξει για να κερδισει. Ελπιζω την κυριακη να μην δουμε τα γνωστα οφσαιντ μη πανελτυ κλπ Να παιξω μπαλα και εγω και ο παναθηναϊκος και ας χασω δικαια και να πεσω.δεν θα κατηγορησω κανενα παναθηναϊκο.το ειπα και πιο πανω,βλακας ειμαι που δεν μαζεψα βαθμους να σωθω.και καλα μου εκανε ο Οφη και με νικησε.δεν θα παρακαλεσω κανεναν.δεν εχω ομαδα και ειμαι με σχεδον τα 2 ποδια στην Β. εγω τα βλεπω αυτα.ας δουμε ομως και τους λογους που εχει γινει μπαχαλο το πρωταθλημα και τα αλλα αποτελεσματα των αλλων ομαδων...να μην πιανουμε ενα μονο..... και καλα θα κανει ο κολογαυρος να παιξει για να νικησει....αλλα τι λεω.δωσμενο ματς θα ειναι για να σωθει η Ξανθουλα του....
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ξερεις τι με προβληματιζει θανο. οτι η ξανθη πιθανως να πεσει ενω δεν το αξιζε αγωνιστικα(για χρονιες επι κοκκαλη την εχω και εγω αχτι). πχ η μπαρτσελονα του βορρα αξιζε να πεσει αλλα ξερεις που θα καταληξει ο μπεν το καλοκαιρι(διαβολοσυμπτωσεις).. Η μονη ενσταση που εχω ειναι γιατι η ξανθη "χαρισε" καποιους βαθμους και τελικα βρεθηκε η ιδια στο ματι του κυκλωνα. Αν ακολουθησεις τις τελευταιες 7-8 αγωνιστικες θα δεις αυτο που σου λεω. Δες τι αποδοσεις διναν πριν 7 αγωνιστικες τι δινουν τωρα. πχ το πλατανιας - πανιωνιος γιατι ανοιξε στο 1.26 το Χ? Αν ακολουθησεις την ροη χρηματος θα δεις οτι σε οσα αποτελεσματα επεφταν λεφτα ερχοταν το αποτελεσμα. τυχαιο ειναι μια δυο φορες, μετα κατανταει επαναλαμβανωμενη συμπτωση. Το μονο ματς που εσπασε ηταν το προχθεσινο, διοτι ο οφη δεν χαριστηκε και θα εσπαγε και ο εργοτελης αν δεν υπηρχε το τυχερο γκολ.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 σε κανενα δεν χαρισε βαθμους.τουλαχιστον οσο θυμαμαι εγω.απο τον δευτερο γυρο το λεγαμε στα μεταξυ μας οτι δεν εχουμε ομαδα και πηραμε καποια κολοφαρδα ματς.απλα βγηκε και αληθινος ο μαουρερ γιατι θυμαμαι και καποιες τελευταιες του κουβεντες οταν εφυγε απο εδω.δεν εχω ομαδα.μοναδες εχω που αμφιβαλλω εαν οταν θα τις βαλω να παιξουν με κανενα κολοχωρι απο εδω γυρω,καταφερουν να νικησουν και αυτους. στοιχημα δεν παιζω,δεν ξερω,δεν παρακολουθησα τι εγινε με τις αποδοσεις.
Anubis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 στοιχημα δεν παιζω,δεν ξερω,δεν παρακολουθησα τι εγινε με τις αποδοσεις. Αστεια πραγματα θανο...ο ενας κερδιζε την μια κυριακη ο αλλος την αλλη..ξεραν αυτοι.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εγω παντως επειδη εχω και καποια ηλικια τα πρωτα χρονια που ανεβηκε η Ξανθη την πηγαινα με χιλια !!!! για τρελλα γλεντια ο Μαρσέλο μιλαμε .. 18/02/1990 Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός 4-114/12/1991 Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός 5-2 για οσους δε ξερουν ... 1
Crash_Batic Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Προ-Ρόκκο εποχή. Επι Ροκκο δεν ηταν το πεναλτι που εβριζε ο Τοροσιδης? Γιατι τοτε δεν ανοιγε τα ποδια? Οταν εχανε 1-0 με το ζορι και 3-2,κατι 0-0,κατι 2-1 που κερδιζε κτλ γιατι δεν ανοιγε τα ποδια το παραρτημα?
Demon13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οταν καιγόσασταν πάντα παίρνατε αυτό που θέλατε, χωρίς κόπο. π.χ. την χρονιά της έφεσης με την καλαμαριά ρίξατε 4 μέσα εκεί αν θυμάμαι καλά. ο γάβρος παράπαιε αγωνιστικά εκείνο τον καιρό και κέρδιζε με ενέσεις τους πάντες ή μάζευε 4άρες. Το βιντεάκι του 1-5 στην προηγούμενη σελίδα, η Ξάνθη κατέβηκε με τα τρίτα(νικώντας πήρατε το πρωτάθλημα), και πριν είχε βγάλει μια γελοία ανακοίνωση, προσβολή για τον Παναθηναϊκό, και το ποδόσφαιρο. Φαντάσου τώρα γιατί πρωταθλήματα(2002-2003) μιλάμε τότε. Είχατε την διαιτησία και δεν μπορούσατε να το πάρετε.
8elwADSL Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Επι Ροκκο δεν ηταν το πεναλτι που εβριζε ο Τοροσιδης? Γιατι τοτε δεν ανοιγε τα ποδια? Οταν εχανε 1-0 με το ζορι και 3-2,κατι 0-0,κατι 2-1 που κερδιζε κτλ γιατι δεν ανοιγε τα ποδια το παραρτημα? Οχι δεν ήταν επι Ροκκο πριν 2 χρόνια ήταν αυτό και πάλι δεν έχει να λέει κάτι ανθρώπινο λάθος ήταν τυχαίνουν κ αυτά καμιά φορά. Στο παρελθόν σε ματς που έκριναν τίτλο ή ήταν κομβικά για την πορεία του πρωταθλήματος πάντα παρέλαση κάνατε εκεί πάνω.
Crash_Batic Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το να μπει δλδ με τσαμπουκα ο Ολυμπιακός και με θεληση για το παιχνίδι και να το παρει οχι με 0-4 αλλα με 0-10 και να κερδισει με την αξια του κερδιζοντας και αυτο που διακυβεύεται εκει περα δεν υπάρχει περίπτωση ε? Πρεπει οπωσδήποτε κατι τετοιο ή ενα τετοιο ματσ να το παρει με μισο μηδεν και ΙΣΩΣ τοτε να μην ακούσουμε για στημένο ματσ ή κατι παρεμφερές.. Μαλιστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις