Demon13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καμία βρωμιά δεν υπάρχει. Κατα τα άλλα πανηγύρισες εσύ. δες
man of steel Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καμία βρωμιά δεν υπάρχει. Κατα τα άλλα πανηγύρισες εσύ. δες Έιπα και παραπάνω ότι δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.Άσε τα κολπάκια που κάνεις για να προκαλέσεις τον άλλο να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί μόνο για αυτό ζεις,αυτά σε μένα δεν πιάνουν.Καλή συνέχεια!
stamatinho Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Την καλυτερη αναλυση για το συγκεκριμενο αγωνα την εκανε ο Midi μαζι με το Συριγο πιο πανω. Ημουν 11 τοτε το μονο που θυμαμαι ηταν που εληξε και πανηγυριζα μαζι με τον μακαριτη τον παππου μου που με εκανε παναθηναικο παρολο που ο πατερας μου ηθελε με το ζορι να με κανει ολυμπιακο. Δε θυμαμαι ουτε χρονομετρα ουτε τιποτα,μονο το Στογιαν να κανει 2 βηματα μεχρι την αλλη μπασκετα και να κοβει. Παρολ αυτα η συγκεκριμενη ομαδα η Μπαρτσελονα με ολα αυτα που εχει κανει μεχρι σημερα και να επρεπε να μετρησει το καλαθι καλα να παθει. 10 χρονια τωρα ισως και παραπανω οτι ομαδα βρεθει στο δρομο της πριν το φαιναλ 4 τη σφαζει στο γονατο και λεμε και ευχαριστω. Ειδικα για τη Μπαρτσελονα καλα να παθει. υ.γ Μη παρεξηγηθω δε λεω οτι δεν επρεπε να το παρουμε,ειπα και αν επρεπε να μετρησει. 1
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Στα 36 δευτερα απ'το τελος ξεκινα η επιθεση του ΠΑΟ. Ο Γιαννακης χανει την μπαλα στη ληξη του χρονου επιθεσης (30 δευτερολεπτα τοτε). ...για την ακρίβεια (όχι για τίποτ' άλλο, παρά μόνο για την ακρίβεια), προσωπικά νομίζω ότι ο Γιαννάκης παίζει και να μην "έχασε απλά την μπάλα" : Δεν θυμάμαι ποιός ήταν που πήγε κατά πάνω του, πάντως νομίζω ότι τον χτυπάει με το πόδι (πατούσα προς πατούσα δηλαδή) τον Γιαννάκη, με αποτέλεσμα πάνω στην κίνηση/ντρίμπλα που έκανε, να χάσει την ισορροπία του και να σωριαστεί - χάνοντας έτσι την μπάλα... Γενικά όλα από εκεί ξεκίνησαν, με μια κακή προς αμφότερους (και προς το άθλημα) διαιτησία, στα τελευταία δεύτερα... 1
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οχι φιλε! Να πεσει! Να πεσει και αυτη και ο Αστερας και τα Γιαννενα που προσπαθουν να χτισουν κάτι ή κοιτανε προς Μελισσανιδη-Σαββιδη Να πεσει για να γινει μαθημα σε αλλους πως οταν κανεις πιπες σε καποιον αχορταγο, αργα η γρηγορα θα βρεθει αλλος να παρει την θεση σου διπλα του και θα σε πεταξει αυτος ο αχορταγος σαν την τριχα απο το ζυμαρι Να πεσουν και ολες οι ομαδες που χρωστανε χρηματα και να τελειωνει το παραμυθακι.συμφωνεις? Να πεσει δε ο Πανοπουλος που εδιωξε 2 παιδακια επειδη βγαζανε φωτο με τον Πρανιτς. Δεν ξεχνω το ενα πιτσιρικι ακομη στα τεπ ειναι.το αλλο καπου σε ενα χωριο της καβαλας πηγε.γιατι δεν λες ολη την αληθεια.γιατι δεν την ξερεις προφανως. Σε εσενα που σε ποναει ο Ζοτς ακομη και ο μισος-γκαρντ-Καλαθης, απλα να σου πω πως την τελευταια 5ετια εχετε μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας. Και δεν ειπα οτι ΟΛΕΣ αυτες οι ομαδες ειχαν ΟΛΑ τα χρονια μεγαλυτερο μπατζετ Πονος Ατελειωτος πονος Θα χαρώ πολύ να την ρίξουμε μέσα στο σπίτι της με το κόσμο της Δεν ξεχνώ τις ερυθρόλευκες εκδρομούλες εκει πάνω σε παιχνίδια που ήταν κομβικά για τον τίτλο. και εσενα πρεπει να σε ειχε πονεσει πολυ το hat trick του ρατζινσκι ε? οπως και πολλους αλλους. αντε,να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.
Mau-Maus Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 το καραστημενο 5-1 που εδωσε πρωταθλημα ποσταρει ο ενας - ανοιγει το βιντεο ο θανος και το hat trick του ρατζινσκι βλεπει ! ε ρε κατι ερυθρολευκες γυαλουμπες , μεχρι και βιντεο αλλα αντι αλλων μπορεις να δεις ... 1
Crash_Batic Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 το καραστημενο 5-1 που εδωσε πρωταθλημα ποσταρει ο ενας - ανοιγει το βιντεο ο θανος και το hat trick του ρατζινσκι βλεπει ! ε ρε κατι ερυθρολευκες γυαλουμπες , μεχρι και βιντεο αλλα αντι αλλων μπορεις να δεις ... Σου ειπε κανενας εσενα,οτι για το χατ ρικ που αναφερει,το κανει με βαση το βιντεο?
Mau-Maus Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 παρεθεση στο ποστ με το βιντεο της 5αρας ηταν η απαντηση ! καλα εσυ φορας γυαλια κ φακους μαζι ..
Crash_Batic Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 παρεθεση στο ποστ με το βιντεο της 5αρας ηταν η απαντηση ! καλα εσυ φορας γυαλια κ φακους μαζι .. Ναι και? Λιγο λογικη ρε φιλε,παραθετει ενα ποστ με ενα βιντεο που δεν εχει καμια σχεση με αυτο το σχολιασμο που κανει απο κατω...ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι κατι ειρωνικο με υπονοουμενο...Μυαλο θελει για να το καταλαβεις?
Demon13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 H επίκληση του hat trick του Ρατζίνκσι περισσότερο ξευτελίζει αυτόν που το επικαλείται. Εννοείται οτι δεν είναι ο Ibrahimovic να βάλει 3 σε λιγότερο από ένα ημίχρονο στον Παναθηναϊκό. Το ότι μπήκαν, ξέρουμε τι έγινε και πως μπήκαν. Παράρτημα ήταν η Ξάνθη για ολόκληρες δεκαετίες (επι Θείου στον γάβρο) και πάντα ήταν μπλόκο για εμάς και παρέλαση για τον γάβρο, για να μην γελιόμαστε. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 οπως ολοι ξερουμε πως μπηκαν τα 3 γκολ σε 17 λεπτα απο τον μπαρτσελολεβαδειακο εδω http://www.sport-fm.gr/article/45109 απλα ξεφτιλα .. αλλα ετσι ειναι αυτα ! αλλος παιζει με τον απολλωνα την μοναδικη ομαδα που παει ανοιχτα κοντρα στην στημενη λιγδα επο κτλ και την ριχνει πιθανον στην β' ! με νικη ο απολλωνας θα ειχε σωθει ! και αλλος παιζει με τα γιαννενα κ στο 10 χανει 2-0 ! η μια φανελα ειναι ιερη - η αλλη βρωμαει και ζεχνη 1
Crash_Batic Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 οπως ολοι ξερουμε πως μπηκαν τα 3 γκολ σε 17 λεπτα απο τον μπαρτσελολεβαδειακο εδω http://www.sport-fm.gr/article/45109 απλα ξεφτιλα .. αλλα ετσι ειναι αυτα ! αλλος παιζει με τον απολλωνα την μοναδικη ομαδα που παει ανοιχτα κοντρα στην στημενη λιγδα επο κτλ και την ριχνει πιθανον στην β' ! με νικη ο απολλωνας θα ειχε σωθει ! και αλλος παιζει με τα γιαννενα κ στο 10 χανει 2-0 ! η μια φανελα ειναι ιερη - η αλλη βρωμαει και ζεχνη Να υποθεσω πως αν κανει διπλο ο Απολλωνας στο Φαληρο θα βρωμισει και αυτη απο ζεχνη ε? Εγω περιμενω να μου ονομασετε ποιες ομαδες ειναι τωρα παραρτηματα του Ολυμπιακου και δεν απανταει κανεις...
Demon13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ME υποθέσεις θα μιλάμε; Οταν γίνει, πες ότι θες. Αν;Λιγότερο από 5% είναι να έρθει το αποτέλεσμα που λες. Εγω περιμενω να μου ονομασετε ποιες ομαδες ειναι τωρα παραρτηματα του Ολυμπιακου και δεν απανταει κανεις... Καμία. Είναι όλα ψέμματα και κακοήθειες. Άστους να λένε
Crash_Batic Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ME υποθέσεις θα μιλάμε; Οταν γίνει, πες ότι θες. Αν; Λιγότερο από 5% είναι να έρθει το αποτέλεσμα που λες. Καμία. Είναι όλα ψέμματα και κακοήθειες. Άστους να λένε. Οπως με υποθεσεις μιλας και εσυ οτι θα βαλει την βασικη 11αδα κτλ,τις ιδιες υποθεσεις κανω και εγω.. Μα μαζι σου ειμαι στο θεμα των παραρτηματων,δεν ειπα εγω οτι δεν ειναι αληθεια..Θελω να μου πεις ομως ποιες ομαδες ειναι τα παραρτηματα αυτα.. Ονομασε τες μου,8 ονοματα ειναι εξαλλου,δεν ειναι πολλα για να γραφεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις