Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το εν έτει 2014 πάει οτι δεν ξέρει βασικά πραγματα σε σχέση με τους κανονισμούς. Οκ τωρα? Την έπιασες την ουσία πάντως..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Επιχείρημα , όχι αστεία... Μάθε τον κανονισμό εν έτει 2014 να τον γράφεις στα ποστ του 2013. Βασικα δεν παιζει ρολο η ημερομηνια (δεν εχει αλλαξει ο κανονισμος απο τοτε εως σημερα), αλλα αυτα που λεω και αυτα που φανταζεται οτι λεω στο παραλληλο συμπαν που ζει. Του το ανεφεραν ηδη 2 ατομα, δεν χρειαστηκε καν να απαντησω, αλλα βλεπω οτι επιμενει οποτε: Δες τα ποστ που παραθετει. Ισχυριζεται οτι δεν ξερω τι ειναι αντιαθλητικο φαουλ κλπ, αγνοω τον κανονισμο κλπ, τη στιγμη που το μονο με το οποιο ασχολουμαι ειναι οτι αν δινοταν φαουλ (αντιαθλητικο ή μη) δεν θα μετρουσε το καλαθι. Πραγμα που αν το αμφισβητει, ας μας το πει για να ξερουμε ποιος ξερει απο κανονισμους και ποιος δεν βλεπει την τυφλα του και γκαριζει για ξεκαρφωμα. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεω οτι δεν ειναι αντιαθλητικο φαουλ. Δεν εχω καν αναφερει τη συγκεκριμενη λεξη στα ποστ μου, παρολα αυτα ενας θεος ξερει πώς ο Chris_85 συμπερανε οτι στα συγκεκριμενα ποστ εξηγω τι ειναι αντιαθλητικο και τι οχι. Τελος παντων, το ατομο με τα περισσοτερα μαργαριταρια στο φορουμ γυρω απ'το μπασκετ, να προσπαθει να βγει κι απο πανω για πραγμα που δεν εχω πει καν, συνιστα ακομα ενα ανεκδοτο. Εχουμε πια συνηθισει (και τα μαργαριταρια και την τακτικη που ακολουθει οταν καταλαβαινει ( ; ) οτι την πεταξε παλι). edit: Εδω και η φαση για την οποια μπηκε να μας διδαξει κανονισμους ο Chris http://www.youtube.com/watch?v=jdZcEMNsPgA&t=1h14m40s
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ακριβως οπως το λες. Τον τραβαει κατω, αρα δεν υπαρχει γκολ, υπαρχει μονο φαουλ. Μας συμφερε δηλαδη να δωσει φαουλ στον Αντιτς, θα γλυτωναμε το διποντο. Τα γραπτά σου σε διαψεύδουν οικτρά. Καμιά φορά, είναι πιο έντιμο να πείς, σορρυ είπα μ@λ@κία, απ το να πουλάς τρελίτσα. 2-3 εδώ τους έχεις πείσει οτι ξέρεις απο μπάσκετ, αλλά μεταξύ μας, δεν έχουμε όλοι τέτοια στανταρτς. Y.γ. Ακόμα περιμένω σχολιασμό στο βίντεο που ανέβασα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Tην ουρά κάτω απ τα σκέλια και τρέξε...! Η συζητηση ηταν για το αν υπαρχει "γκολ φαουλ". Συγκεκριμενα απαντω σε ποστ του LRoi (και ολα τα αλλα μελη πιο πανω, Antwni, Tilemaxx κλπ) που χρησιμοποιουν ακριβως την ιδια φραση χωρις να μιλουν περι αντιαθλητικου ή μη. http://www.insomnia.gr/topic/458076-ολυμπιακός/?p=52418794 Ασχετοι κι αυτοι απο κανονισμους. Μπηκα να του εξηγησω λοιπον (στο ποστ που παραθετεις) οτι αν δωθει φαουλ, δεν υπαρχει γκολ. Απο κει και περα ανελαβε η πλουσια παιδικη σου φαντασια και με πρηζεις εδω και μηνες οτι βαση αυτου του ποστ δεν ξερω τον κανονισμους του αντιαθλητικου. ΥΓ. Καλη και η γυμνασιακη ατακα με την ουρα και τα σκελια, εκει που στερευουν τα υπολοιπα... Στο επομενο ποστ που θα ζοριστεις θα με πεις "χοντρο με μεγαλα αυτια" να υποθεσω.
DKNI Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Και εγώ στην μπούκα τους έχω. (σαν ομάδα). Σήμερα όμως, 6-04-2014 ΔΕΝ είναι παράρτημα (στο εγγυώμαι εγώ). Και αν το δεις ορθολογικά, δεν πρέπει να πέσει.Οχι φιλε! Να πεσει! Να πεσει και αυτη και ο Αστερας και τα Γιαννενα που προσπαθουν να χτισουν κάτι ή κοιτανε προς Μελισσανιδη-Σαββιδη Να πεσει για να γινει μαθημα σε αλλους πως οταν κανεις πιπες σε καποιον αχορταγο, αργα η γρηγορα θα βρεθει αλλος να παρει την θεση σου διπλα του και θα σε πεταξει αυτος ο αχορταγος σαν την τριχα απο το ζυμαρι Να πεσει δε ο Πανοπουλος που εδιωξε 2 παιδακια επειδη βγαζανε φωτο με τον Πρανιτς. Δεν ξεχνω Αυτό κι αν είναι μπούρδα.. Μεγαλύτερο μπάτζετ ο γαύρος συνολικά την τελευταία εικοσαετία, σε εποχές που βγαίναμε 8οι στα ελληνικά πλεύ οφφς.. Καλά σου είπαν, κόψε την πράσινη. Btw ο ζοτς είναι καλός στο να βελτιώνει παίκτες, είναι ακόμα καλύτερος όμως να βελτιώνει τη διαιτησία. Υπέρ της ομάδες του. και είναι φυγικά ο μέγιστος υποκινητής μαζικού κλαψίματος κατά της διαιτησίας. Τόσα χρόνια εδώ κάνατε όργια, και μόλις σας παίζαν 50-50 στην Ευρώπη και χάνατε, ξεκινουσατε τα ξεφτιλίκα, μα με δδλώσεις, μα με τις γραφικότητες των γιαννακόπουλων κτλ.. Είδαμε τόσα χρόνια τί σκανδαλώδη διαιτητική εύνοια απολάμβανε στην Ελλάδα, και το ίδιο προσπαθεί να κάνει και στην Ευρωλίγκα φέτος. Υ.Γ. Όταν ο Γιαννάκης διαμαρτύρεται, είναι καραγκιόζης. Όταν ο Μπαρτζώκας διαμαρτύρεται, είναι αλήτης. Όταν ο Παπανικολάου πανηγυρίζει (!!)) είναι προκλητικός και υποκινητής. ¨Οταν ο Ζότς βρίζει, απειλεί και προπηλακίζει διαιτητές, "τον πνίγει το δίκιο". Σε εσενα που σε ποναει ο Ζοτς ακομη και ο μισος-γκαρντ-Καλαθης, απλα να σου πω πως την τελευταια 5ετια εχετε μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας. Και δεν ειπα οτι ΟΛΕΣ αυτες οι ομαδες ειχαν ΟΛΑ τα χρονια μεγαλυτερο μπατζετ Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο ΟΣΦΠ στο μπάσκετ, όντας εντελώς καθαρή ομάδα, έχει πάρει 2 Ευρωλίγκες.\\ Ενώ η ομάδα του "εφευρέτη της αλητείας" έχει χορτάσει καναπέ. Πονος Ατελειωτος πονος
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Για το συνολικά ήταν η ένσταση μου. Τα τελευταία 20 χρόνια δεν είχα ποτέ αισθητά μεγαλύτερο μπάτζετ, άντε να χα το 10 με παπαλουκα και τσιλι καμια 4-5 εκατομμυρια αποκλιση. Περυσι και φέτος παιζει να χω οριακά μεγαλύτερο μπάτζετ. Αλλά πάνω κάτω στα ίδια κινούνται οι ομάδες την τελευταια 2ετια.
Demon13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέρχι να έρθουν οι αυγουλομάτηδες είχε παρατημένη ομάδα ο γάβρος στο μπασκετ, ούτε να διανοηθεί να πάει f4,& με παίχτες σειράς, καμία σχέση με αυτούς του ΠΑΟ. Ειπάρχει μια μεγάλη περίοδος με Κόκκαλη πρόεδρο στο μπάσκετ και η ομάδα σας να γνωρίζει αποτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη, (γιατί είπες 20ετία)
Crash_Batic Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν ειπα οτι το ειπες εσυ απλα ακουω συνεχεια για κλοπες και κλοπες στο μπασκετ. Πιες κλοπες ρε παιδια?Μονοι σας χανατε τα παιχνιδια καποιες φορες. Ξεχασατε τον Μουλαομεροβιτς που εδωσε δωρο στο Διαμαντιδη σε σιγουρη νικη?Ακομα και ο Αλβερτης εκει που ειχατε σιγουρη νικη μια φορασας εβαλε 3ποντο απο το κεντρο και το πηρατε με το ζορι στη παραταση. Πριν λιγο καιρο ερχεστε οακα με το Σπανουλη χωμα και να λεει ο Μπαρτζωκας για τις βολες ακομα και απο redplanet εφαγε γιουχα. Σιγουρα θα γινουν λαθη απο τους διαιτητες,αυτο ειναι αναποφευκτο. Ξεχασατε μωρε που πηγαινατε για πρωταθλητισμο με κατι Πελεκανους και κατι Χαρησιδες?Ριχτε και μια ματια στα ροστερ των ομαδων. Ειναι σαν να βγω να διαμαρτυρηθω εγω γιατι δε πηρα πρωταθλημα με Φορναρολι και Τοτσε. Γιατι δεν το κανατε? (μπορει οχι εσυ προσωπικα) Φυσικα και το κανατε..Εδω το κανουν και λενε οτι πηραμε πετσινο πρωταθλημα οταν ησασταν -37 πισω..Και οπως και φετος καποιοι λενε παλι για πετσινο.., Οταν αυτοκτονησε η ομαδα με τον τραυματισμο του Λετο παλι το φταιξιμο επεσε στην παραγκα οταν μεχρι τοτε ολα ηταν αψογα... Μέρχι να έρθουν οι αυγουλομάτηδες είχε παρατημένη ομάδα ο γάβρος στο μπασκετ, ούτε να διανοηθεί να πάει f4,& με παίχτες σειράς, καμία σχέση με αυτούς του ΠΑΟ. Ειπάρχει μια μεγάλη περίοδος με Κόκκαλη πρόεδρο στο μπάσκετ και η ομάδα σας να γνωρίζει αποτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη, (γιατί είπες 20ετία) Τι σχεση εχει αυτο που λες? Απο τοτε που ανελαβαν οι Αγγελοπουλοι μεχρι σημερα εχουν περασει 10 χρονια...
man of steel Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Για οσους δεν ξερουν τον τοτε κανονισμο, οχι. Για οσους τον ξερουν, ναι. Ηταν μαλιστα παιχνιδι που ειχαμε προκλητικη διαιτησια εναντιον μας μεχρι και το σφυριγμα ληξης. Αμφιβαλλεις? Ποιον τότε κανονισμό ρε Midi;Από όσο θυμάμαι το μπάσκετ αν η μπάλα χτυπήσει στο ταμπλό και μετά την κόψει παίχτης είναι καλάθι.Δείξε μου ότι κάποτε ίσχυε κάτι άλλο και πραγματικά το λέω χωρίς ειρωνεία και πραγματικά θα αναιρέσω το προηγούμενο σχόλιο.Αλλά δεν νομίζω να ίσχυε ποτέ κάτι άλλο.
8elwADSL Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα χαρώ πολύ να την ρίξουμε μέσα στο σπίτι της με το κόσμο της Δεν ξεχνώ τις ερυθρόλευκες εκδρομούλες εκει πάνω σε παιχνίδια που ήταν κομβικά για τον τίτλο. 1
DKNI Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Για το συνολικά ήταν η ένσταση μου. Τα τελευταία 20 χρόνια δεν είχα ποτέ αισθητά μεγαλύτερο μπάτζετ, άντε να χα το 10 με παπαλουκα και τσιλι καμια 4-5 εκατομμυρια αποκλιση. Περυσι και φέτος παιζει να χω οριακά μεγαλύτερο μπάτζετ. Αλλά πάνω κάτω στα ίδια κινούνται οι ομάδες την τελευταια 2ετια. Το επιχειρημα ομως ηταν οτι ο Ομπραντοβιτς "παντα ειχε το μεγαλο μπατζετ" για τους τιτλους, λες και αλλες ομαδες δεν ειχαν 1,26 το Χ στο Πανιωνιος-Πλατανιας Ουτε Β' Ιταλιας δεν εχει δωσει τοσο μικρο Χ Ποιον τότε κανονισμό ρε Midi;Από όσο θυμάμαι το μπάσκετ αν η μπάλα χτυπήσει στο ταμπλό και μετά την κόψει παίχτης είναι καλάθι.Δείξε μου ότι κάποτε ίσχυε κάτι άλλο και πραγματικά το λέω χωρίς ειρωνεία και πραγματικά θα αναιρέσω το προηγούμενο σχόλιο.Αλλά δεν νομίζω να ίσχυε ποτέ κάτι άλλο.FYI Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και αν εχεις μνημες, αλλα υπηρχαν εποχες - νομιζω εκει, γυρω στο '95-'96 σταματησε - που υπηρχε κανονισμος οπου αν η μπαλα ηταν στην ανοδο, επιτρεποταν, πχ σε λει απ με ταμπλο η μπαλα μπορει να ανεβει μεχρι το στεφανι Καποτε επιτρεποταν να κοψεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ποιον τότε κανονισμό ρε Midi;Από όσο θυμάμαι το μπάσκετ αν η μπάλα χτυπήσει στο ταμπλό και μετά την κόψει παίχτης είναι καλάθι.Δείξε μου ότι κάποτε ίσχυε κάτι άλλο και πραγματικά το λέω χωρίς ειρωνεία και πραγματικά θα αναιρέσω το προηγούμενο σχόλιο.Αλλά δεν νομίζω να ίσχυε ποτέ κάτι άλλο. O κανονισμος τοτε ελεγε οτι αν η μπαλα χτυπησει στο ταμπλο και επειτα κοπει, το κοψιμο ειναι αντικανονικο μονο αν η μπαλα βρισκεται σε καθοδο. Οι αποψεις διηστανται ως προς αυτο (δηλαδη αν η μπαλα βρισκοταν σε καθοδο η οχι οταν κοπηκε-χοντρικα φαινεται να ηταν στο ιδιο επιπεδο παντως-αρα κανονικο το κοψιμο). Περαν τουτου, να δεχθω οτι γινεται λαθος με την ταπα (δυσκολοτατη φαση για το διαιτητη παντως). Εχουμε δει ποσες φορες αδικειται διαδοχικα ο ΠΑΟ απο την αρχη εως και το τελος της συγκεκριμενης φασης? Παμε λοιπον: Στα 36 δευτερα απ'το τελος ξεκινα η επιθεση του ΠΑΟ. Ο Γιαννακης χανει την μπαλα στη ληξη του χρονου επιθεσης (30 δευτερολεπτα τοτε). Περιεργως δεν χτυπαει η κορνα της γραμματειας. Ουτε ο διαιτητης σταματα το παιχνιδι. Το χρονομετρο ωστοσο λεει την αληθεια: Ο Γιαννακης χανει τον ελεγχο στα 6 δευτερολεπτα, οταν εχει ληξει ο χρονος επιθεσης μας. Αντι λοιπον ο διαιτητης να στειλει την μπαλα απεξω (και την Μπαρτσελονα σε επιθεση 6 δευτερολεπτων εναντιον οργανωμενης αμυνας), αφηνει τον Μοντερο να φυγει στον αιφνιδιασμο. Σαν να μην εφτανε αυτο, η γραμματεια σταματαει το χρονομετρο στα 5 δευτερα τη στιγμη που ο Μοντερο περνα την σεντρα μεχρι τη στιγμη που η Μπαρτσελονα κατεβαζει επιθετικο ριμπαουντ και εχει ηδη ξεκινησει δευτερη επιθεση (στην οποια αστοχησε και παλι). Η εντυπωση που εμεινε ομως ειναι οτι μας χαρισαν κουπα. Ειναι ο μονος τελικος μαζι με αυτον του Βερολινου που οποιος αντιΠαναθηναικος θελει να μιλησει για την οποια ευνοια μας, πρεπει να αποφυγει να αναφερθει. Πειτε για τους αλλους (αν υπαρχει κατι να πειτε), οχι για αυτους τους 2. Τελος θυμιζω οτι η Μπαρτσελονα εκανε ενσταση μετα τη ληξη του παιχνιδιου και φυσικα ΔΕΝ δικαιωθηκε. 1
man of steel Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το επιχειρημα ομως ηταν οτι ο Ομπραντοβιτς "παντα ειχε το μεγαλο μπατζετ" για τους τιτλους, λες και αλλες ομαδες δεν ειχαν 1,26 το Χ στο Πανιωνιος-Πλατανιας Ουτε Β' Ιταλιας δεν εχει δωσει τοσο μικρο Χ FYI Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και αν εχεις μνημες, αλλα υπηρχαν εποχες - νομιζω εκει, γυρω στο '95-'96 σταματησε - που υπηρχε κανονισμος οπου αν η μπαλα ηταν στην ανοδο, επιτρεποταν, πχ σε λει απ με ταμπλο η μπαλα μπορει να ανεβει μεχρι το στεφανι Καποτε επιτρεποταν να κοψεις Μα επειδή είμαι κάποιας ηλικίας θυμάμαι πάρα πολύ καλά τον χαμό που επακολούθησε για αυτό το κόψιμο επί μέρες και από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.Από τότε δεν έχω ξαναδεί την φάση αλλά από τα άπειρα replay την θυμάμαι λες και έγινε τώρα.Και η μπάλα δεν ήταν στην άνοδο τελείως ευθεία την έκοψε με το ταμπλό. Τεσπα δεν είμαι ειδικός αλλά όχι μονά ζυγά δικά μας.Όλα του Π.Α.Ο πεντακάθαρα και όλα του Ο.Σ.Φ.Π σε όποιο άθλημα βρώμικα.2)Παραρτήματα...Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και σαφώς τα ελέγχει ο πιο ισχυρός.Αλλά όχι τώρα που δεν έχετε τον έλεγχο στη Ε.Π.Ο προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όταν τον είχατε είσασταν αθώες περιστερές.Τι νταραβέρια υπήρχαν με Ο.Φ.Η αθηναϊκούς κάτι κόρινθοι διαγόρες ρόδου παναχαϊκές και τα συναφή;Να μιλήσουν όλες οι μικρομεσαίες ομάδες ότι οι τρεις του κέντρου τις ποδηγέτησαν και τις εκμεταλέυτηκαν κατά το δοκούν να πω ok να μιλάνε και οι τρεις του κέντρου για αδικίες ε όχι πάει πολύ O κανονισμος τοτε ελεγε οτι αν η μπαλα χτυπησει στο ταμπλο και επειτα κοπει, το κοψιμο ειναι αντικανονικο μονο αν η μπαλα βρισκεται σε καθοδο. Οι αποψεις διηστανται ως προς αυτο (δηλαδη αν η μπαλα βρισκοταν σε καθοδο η οχι οταν κοπηκε). Περαν τουτου, να δεχθω οτι γινεται λαθος με την ταπα (δυσκολοτατη φαση για το διαιτητη παντως). Εχουμε δει ποσες φορες αδικειται διαδοχικα ο ΠΑΟ απο την αρχη εως και το τελος της συγκεκριμενης φασης? Παμε λοιπον: Στα 36 δευτερα απ'το τελος ξεκινα η επιθεση του ΠΑΟ. Ο Γιαννακης χανει την μπαλα στη ληξη του χρονου επιθεσης (30 δευτερολεπτα τοτε). Περιεργως δεν χτυπαει η κορνα της γραμματειας. Ουτε ο διαιτητης σταματα το παιχνιδι. Το χρονομετρο ωστοσο λεει την αληθεια: Ο Γιαννακης χανει τον ελεγχο στα 6 δευτερολεπτα, οταν εχει ληξει ο χρονος επιθεσης μας. Αντι λοιπον ο διαιτητης να στειλει την μπαλα απεξω (και την Μπαρτσελονα σε επιθεση 6 δευτερολεπτων εναντιον οργανωμενης αμυνας), αφηνει τον Μοντερο να φυγει στον αιφνιδιασμο. Σαν να μην εφτανε αυτο, η γραμματεια σταματαει το χρονομετρο στα 5 δευτερα τη στιγμη που ο Μοντερο περνα την σεντρα μεχρι τη στιγμη που η Μπαρτσελονα κατεβαζει επιθετικο ριμπαουντ και εχει ηδη ξεκινησει δευτερη επιθεση. Καταρχήν εγώ ποτέ δεν ομιλώ για βρώμικες κούπες και μπράβο όταν μία Ελληνική ομάδα φέρνει Ευρωπαϊκό τίτλο.Από κει και πέρα δεν θυμάμαι το παιχνίδι απλά θυμάμαι το θόρυβο που είχε προκληθεί γενικά για αυτήν την φάση η οποία σαν τελευταία είχε τελείως διαφορετική βαρύτητα από οποιαδήποτε άλλη. Τεσπα η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει.Απλά αυτό που λέω είναι να μην τα βλέπουμε μονά ζυγά δικά μας όλα..
Demon13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα χαρώ πολύ να την ρίξουμε μέσα στο σπίτι της με το κόσμο της Δεν ξεχνώ τις ερυθρόλευκες εκδρομούλες εκει πάνω σε παιχνίδια που ήταν κομβικά για τον τίτλο. Ξέρεις ποιοι ανεβαίνουν απο κάτω; Κέρκυρα και γάβρος Βόλου. Πιο γάβρος πεθαίνεις. Καταρχήν εγώ ποτέ δεν ομιλώ για βρώμικες κούπες και μπράβο όταν μία Ελληνική ομάδα φέρνει Ευρωπαϊκό τίτλο.Από κει και πέρα δεν θυμάμαι το παιχνίδι απλά θυμάμαι το θόρυβο που είχε προκληθεί γενικά για αυτήν την φάση η οποία σαν τελευταία είχε τελείως διαφορετική βαρύτητα από οποιαδήποτε άλλη. Τεσπα η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει.Απλά αυτό που λέω είναι να μην τα βλέπουμε μονά ζυγά δικά μας όλα.. Δεν υπάρχει θόρυβος, υπάρχει ο πόνος κάποιον γάβρων που λασπολογήσαν γιατί πονέσαν που το έφερε πρώτος ο ΠΑΟ. Ξεχάσατε όλοι οτι είχε κολλήσει το χρονόμετρο, και το ματς θα είχε λήξει και δεν θα παιζόταν καν η φάση. Εκτός χρόνου ήταν.
man of steel Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ξέρεις ποιοι ανεβαίνουν απο κάτω; Κέρκυρα και γάβρος Βόλου. Πιο γάβρος πεθαίνεις. Δεν υπάρχει θόρυβος, υπάρχει ο πόνος κάποιον γάβρων που λασπολογήσαν γιατί πονέσαν που το έφερε πρώτος ο ΠΑΟ. Ξεχάσατε όλοι οτι είχε κολλήσει το χρονόμετρο, και το ματς θα είχε λήξει και δεν θα παιζόταν καν η φάση. Εκτός χρόνου ήταν. όταν θα γράφεις πόνος και ξεχάσατε εμένα να με αφήνεις απ έξω σε παρακαλάω.Θυμάμαι ότι είχαμε δει το παιχνίδι στα Φάρσαλα σε μία καφετέρια με φίλο μου βάζελο και πανηγυρίζαμε μέχρι αηδίας.Απλά αυτό που λέω δεν γίνεται μόνο ένας να είναι παντού πεντακάθαρος και ο άλλος αποκλειστικά βρώμικος ειδικά στην Ελλάδα.Αυτά μόνο από μένα.Over and out
Προτεινόμενες αναρτήσεις