Crash_Batic Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αν θα έχει δανεικούς ή όχι μια ομάδα δεν είναι θέμα προέδρου; Άρχισες το τρολάρισμα πάλι; Έλα bye... ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Ο Ι Δ Ι Ο Σ ΕΙΝΑΙ....
stamatinho Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Παραδοσιακα οτι καλο παιχτη εβγαζε η Ξανθη κατηφοριζε στο λιμανι. Τωρα οσον αφορα φετος μη ξεχνατε το περιστατικο με τον Πρανιτς που 2 παιδια διωχτηκαν απο την ακαδημια της Ξανθης επειδη εβγαλαν φωτο με τον Πρανιτς. Δε ξερω για παραρτημα αλλα εμπαθεια το συγκεκριμενο σωματειο παντα ειχε με τον Παναθηναικο. Η μονη ομαδα που πιστευα ειναι παραρτημα του πολντο αλλα τελικα δε ξερω ειναι ο Ατρομητος. Καπου πηρε το ματι μου σημερα ενα πανο απο τους οπαδους του ΠΑΣ για τους προεδρους. Ρε παιδια μου οκ δικιο εχετε αλλα κοιταχτε και λιγο την ομαδα σας,ξεχασατε μωρε που ηθελε ο Ντε Βινσεντι να ερθει Παναθηναικο και του ελεγε ο προεδρακος σας η Ολυμπιακο η θα μεινεις στον ΠΑΣ?
Demon13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Επι Μαρινάκη δεν ήταν ποτέ. Εγώ πότε το είπα; Κακώς το είπαν όσοι το είπαν, ΑΝ το είπαν. Η ΞΑΝΘΗ στα πόσα 4 χρόνια, δεν έχει ούτε ένα δανεικό απο εσάς. Απο 30-08-2010 δεν είναι. ΠΡΙΝ ήταν, εκεί μπερδεύονται κάποιοι. Είπα εγώ οτι άλλαξε; Θέμα προέδρου είναι είπα. Ο δικός σας άλλαξε, και άλλαξε και η σχέση με την Ξάνθη. (Έχω μια ημερομηνία, ρίξε μια ματιά) Διάβαζε τι γράφω πριν συνεχίσεις το τρολάρισμα, διάβασε το τώρα τουλάχιστον. Παραδοσιακα οτι καλο παιχτη εβγαζε η Ξανθη κατηφοριζε στο λιμανι. Τωρα οσον αφορα φετος μη ξεχνατε το περιστατικο με τον Πρανιτς που 2 παιδια διωχτηκαν απο την ακαδημια της Ξανθης επειδη εβγαλαν φωτο με τον Πρανιτς. Δε ξερω για παραρτημα αλλα εμπαθεια το συγκεκριμενο σωματειο παντα ειχε με τον Παναθηναικο. Η μονη ομαδα που πιστευα ειναι παραρτημα του πολντο αλλα τελικα δε ξερω ειναι ο Ατρομητος. Καπου πηρε το ματι μου σημερα ενα πανο απο τους οπαδους του ΠΑΣ για τους προεδρους. Ρε παιδια μου οκ δικιο εχετε αλλα κοιταχτε και λιγο την ομαδα σας,ξεχασατε μωρε που ηθελε ο Ντε Βινσεντι να ερθει Παναθηναικο και του ελεγε ο προεδρακος σας η Ολυμπιακο η θα μεινεις στον ΠΑΣ? Πολλοί παρασύρθηκαν απο το ατυχές περιστατικό με τις ακαδημίες που στην ουσία δεν είναι τίποτα. Θέλαν και του διώξαν με αστεία αφορμή. Ας ήταν παιχταράδες και θα σου έλεγα εγώ. Δεν έχω ξεχάσει την Ξάνθη προ 2010 μην ανησυχείς. Ολυμπιακός Β ήταν. Απλά αυτή την στιγμή δεν είναι παράρτημα.
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μπαρδον? ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Ολυμπιακος. Ομαδες που την τελευταια 20ετια εχουν μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας συνολικα Και ομως δεν εχουν περισσοτερους τιτλους. Κανεις, ουτε ομαδα ουτε κοουτς εχει περισσοτερους Αυτό κι αν είναι μπούρδα.. Μεγαλύτερο μπάτζετ ο γαύρος συνολικά την τελευταία εικοσαετία, σε εποχές που βγαίναμε 8οι στα ελληνικά πλεύ οφφς.. Καλά σου είπαν, κόψε την πράσινη. Btw ο ζοτς είναι καλός στο να βελτιώνει παίκτες, είναι ακόμα καλύτερος όμως να βελτιώνει τη διαιτησία. Υπέρ της ομάδες του. και είναι φυγικά ο μέγιστος υποκινητής μαζικού κλαψίματος κατά της διαιτησίας. Τόσα χρόνια εδώ κάνατε όργια, και μόλις σας παίζαν 50-50 στην Ευρώπη και χάνατε, ξεκινουσατε τα ξεφτιλίκα, μα με δδλώσεις, μα με τις γραφικότητες των γιαννακόπουλων κτλ.. Είδαμε τόσα χρόνια τί σκανδαλώδη διαιτητική εύνοια απολάμβανε στην Ελλάδα, και το ίδιο προσπαθεί να κάνει και στην Ευρωλίγκα φέτος. Υ.Γ. Όταν ο Γιαννάκης διαμαρτύρεται, είναι καραγκιόζης. Όταν ο Μπαρτζώκας διαμαρτύρεται, είναι αλήτης. Όταν ο Παπανικολάου πανηγυρίζει (!!)) είναι προκλητικός και υποκινητής. ¨Οταν ο Ζότς βρίζει, απειλεί και προπηλακίζει διαιτητές, "τον πνίγει το δίκιο".
Demon13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 50-50 όπως τους 2 Τελικούς με Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ έ; 90-10 εναντίον μας μήπως ήθελες να πεις; Ουτε οτι είχε κολλήσει το χρονόμετρο δεν είχες δει παλιότερα, και καλά ότι μας χαρίστηκε κάτι. Κοίτα τις δικές σου παρωπίδες και άσε τους άλλους.
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ θα τις κοιτάξω. Κλαίει για διαιτησία ο Παναθηναικός, πραγματικά σ αυτή τη ζωή πληρώνονται όλα (ακόμη και τα αθλητικά παραπτώματα). Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο ΟΣΦΠ στο μπάσκετ, όντας εντελώς καθαρή ομάδα, έχει πάρει 2 Ευρωλίγκες.\\ Ενώ η ομάδα του "εφευρέτη της αλητείας" έχει χορτάσει καναπέ.
stamatinho Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ θα τις κοιτάξω. Κλαίει για διαιτησία ο Παναθηναικός, πραγματικά σ αυτή τη ζωή πληρώνονται όλα (ακόμη και τα αθλητικά παραπτώματα). Πρωτος πρωτος το λεγα αυτο. Ψευτικο πεναλτι ο Γιαννακοπουλος η ο Τζορτζεβιτς τη Κυριακη,5 γκολ απο κατι Ροζενμποργκ τη Τεταρτη. Βεβαια στο μπασκετ εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα απαντηση δε πηρα απο κανεναν. 15 χρονια τωρα ποια ακριβως πρωταθληματα σας εκλεψαν?Και σε πια πρωταθληματα ειχατε ανταξια ομαδα να χτυπησετε την ομαδα του ζοτς?
Chris_85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σου ΄χουμε απαντήσει πολλάκις. Απ΄την άλλη, εσύ το θεωρείς σωστό να κρίνεις μόνο τον ποδοσφαιρικό ΟΣΦΠ και να κλείνεις τα μάτια στα του οίκου σου? (γιατι μπορει να αντιστραφει πολυ ευκολα το ερωτημα σου "15 χρονια τωρα ποια ακριβως πρωταθληματα σας εκλεψαν?Και σε πια πρωταθληματα ειχατε ανταξια ομαδα")
man of steel Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πρωτος πρωτος το λεγα αυτο. Ψευτικο πεναλτι ο Γιαννακοπουλος η ο Τζορτζεβιτς τη Κυριακη,5 γκολ απο κατι Ροζενμποργκ τη Τεταρτη. Βεβαια στο μπασκετ εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα απαντηση δε πηρα απο κανεναν. 15 χρονια τωρα ποια ακριβως πρωταθληματα σας εκλεψαν?Και σε πια πρωταθληματα ειχατε ανταξια ομαδα να χτυπησετε την ομαδα του ζοτς? Κοίτα να δεις σύμπτωση και εμείς οι Ολυμπιακοί αυτοί τουλάχιστον που δεν έχουμε παρωπίδες ακριβώς το ίδιο ρωτάμε για το ποδόσφαιρο ένα πράγμα.Πόσες χρονιές είχατε καλύτερο ρόστερ από μας και φωνάζεται όλη την ώρα για παράγκες;Όταν θα απαντήσεις(γιατί εσύ τουλάχιστον απαντάς και μπορούμε να πούμε δύο κουβέντες)θα σου πω και εγώ τα υπόλοιπα.Και ένας ακόμη μύθος.Όλες οι καθαρές κούπες του εξάστερου.Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και αυτήν με το κόψιμο του Βράνκοβιτς αφού πρώτα είχε βρει η μπάλα στο ταμπλό;
Crash_Batic Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πρωτος πρωτος το λεγα αυτο. Ψευτικο πεναλτι ο Γιαννακοπουλος η ο Τζορτζεβιτς τη Κυριακη,5 γκολ απο κατι Ροζενμποργκ τη Τεταρτη. Βεβαια στο μπασκετ εχω ρωτησει πολλες φορες αλλα απαντηση δε πηρα απο κανεναν. 15 χρονια τωρα ποια ακριβως πρωταθληματα σας εκλεψαν?Και σε πια πρωταθληματα ειχατε ανταξια ομαδα να χτυπησετε την ομαδα του ζοτς? Οπως ξερουμε SL-CL ειναι = Α1-ΕuroLeague Oπως επισης το ροστερ/μπατζετ του Ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου ειναι ιδιο με αυτο ομαδων οπως Ρεαλ-MU στο CL κτλ σε σχεση με το μπατζετ/ροστερ του Μπασκετικου ΠΑΟ με αυτο των ομαδων της Ευρωλιγκας...Βλεπεις,ειναι ολοιδια πραγματα και χριζουν συγκρισεων...
stamatinho Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σου ΄χουμε απαντήσει πολλάκις. Απ΄την άλλη, εσύ το θεωρείς σωστό να κρίνεις μόνο τον ποδοσφαιρικό ΟΣΦΠ και να κλείνεις τα μάτια στα του οίκου σου? (γιατι μπορει να αντιστραφει πολυ ευκολα το ερωτημα σου "15 χρονια τωρα ποια ακριβως πρωταθληματα σας εκλεψαν?Και σε πια πρωταθληματα ειχατε ανταξια ομαδα") 1999 απο τον Κυραστα 2003 Ριζουπολη 2007 στη Αεκ 2011 στο Διδαξαμε ηθος με Κατσουρανη. Τα αλλα κρατηστε τα. Εσυ θα μου πεις χρονιες στο μπασκετ?
Crash_Batic Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 1999 απο τον Κυραστα 2003 Ριζουπολη 2007 στη Αεκ 2011 στο Διδαξαμε ηθος με Κατσουρανη. Τα αλλα κρατηστε τα. Εσυ θα μου πεις χρονιες στο μπασκετ? το 2011 γιατι σε κανει να πιστευεις οτι ειχες καλυτερη ομαδα?Επειδη επρεπε να κερδισεις μεσα στο Καραισκακη?
stamatinho Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το 2011 γιατι σε κανει να πιστευεις οτι ειχες καλυτερη ομαδα?Επειδη επρεπε να κερδισεις μεσα στο Καραισκακη? Επρεπε να ερθει το ματς 1-2?Ναι φανταζομαι. Στο οακα με εμας γηπεδουχους ηρθε 2-1?Ναι Ειχα στο ροστερ μου Σισε,Ζιλμπερτο,Λετο,Καραγκουνη,Σιμαο,Νινη αξιολογο ροστερ θα λεγα. Που ακριβως δεν ημουν καλυτερος απο σενα?Στα παιχνιδια με το Θρασυβουλα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και αυτήν με το κόψιμο του Βράνκοβιτς αφού πρώτα είχε βρει η μπάλα στο ταμπλό;Για οσους δεν ξερουν τον τοτε κανονισμο, οχι. Για οσους τον ξερουν, ναι. Ηταν μαλιστα παιχνιδι που ειχαμε προκλητικη διαιτησια εναντιον μας μεχρι και το σφυριγμα ληξης. Αμφιβαλλεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις