DKNI Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Στην Ελλαδα η Μπαγερν, η Ρεαλ και η Μπαρτσελονα ανετα πεφτανε κοντρα στα θηρια που σημερα επιβεβαιωσαν ολους τους ασσους του 1,10 Μεγαλο 2-0 μαθηματικης σωτηριας του Χριστοβασιλη Λογικα ειναι μαστιγιο και καροτο "βλεπεις τον φιλο σου τον Πανοπουλο που ηθελε να βγει απο το μαντρι και κοιταγε κατι Μελισσουλες? δες τον πως πεφτει. Παρε τωρα το 2-0 να σωθεις και του χρονου να εισαι φρονιμο παιδι μην εχουμε αλλα" ο θεουλης πολντο με δικαιωσε πριν της ωρας μου. Για του χρονου ελεγα οτι θα πεσει η Ξανθη (κοντρα σε οσους λεγανε οτι δεν πεφτει) και του παραχρονου τα Γιαννενα Λογικα θα πρεπει να γινει μια κουβεντα μεσοβδομαδα να δει αν συμμορφωθηκε ο Πανοπουλος και αν εκοψε τα παρε δωσε με δικεφαλους αετους και αν ναι, θα μας σφυριξουν 2 πεναλτυ και θα αποβαλλουν τον Καπινο και τον Πρανιτς τελευταια αγωνιστικη
Crash_Batic Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για τον Απόλλωνα κουβέντα ομως για τις τελευταίες 4 αγωνιστικες... Μόνο η Βεροια εγινε Μπαρτσελονα τις 4 αγωνιστικές...
Mau-Maus Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 μη σε κυριευει το μισος σου ! απο τον οφη εχασε ο απολλωνας απο τον παο και κερδισε στο 90 τον εργοτελη στο γηπεδο του ποια μπαρτσελονα ?? 1-2 ομαδες δεν ειναι παραρτηματα μη τις μισεις που σου ξεφυγανε ! σου ερχοντε απο πισω κατι οσφπ βολου λουκουμι - μια χαρα θα εισαι του χρονου μην ανησυχεις δε τρεχει και τιποτα αν δε πεσει ο απολλωνας και εχεις του χρονου 3-4 ματς παντελονατα και οχι φιλικα χαλαρωσε ..
Crash_Batic Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 <p>μη σε κυριευει το μισος σου ! απο τον οφη εχασε ο απολλωνας απο τον παο και κερδισε στο 90 τον εργοτελη στο γηπεδο του ποια μπαρτσελονα ?? 1-2 ομαδες δεν ειναι παραρτηματα μη τις μισεις που σου ξεφυγανε !</p> <p>σου ερχοντε απο πισω κατι οσφπ βολου λουκουμι - μια χαρα θα εισαι του χρονου μην ανησυχεις ..</p> Ξεχασες μου φαίνεται το 0-3 που εγινε 3-3 αλλα και ενα 2-3 τις προάλλες.. Αλλα φυσικα μόνο επιλεκτικα παιχνιδια κοιτατε.. Και η Βεροια ενα 3-0 ειχε. Φαντασου τι θα λεγατε αν στη θεση του Απόλλωνα ηταν ο Εργοτελης ή ο Πλατανιας ειδικα το 0-3 να γινοταν 3-3..
Demon13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Απόλυτη ηδονή να ρίξουμε την ξανθούλα Και εγώ στην μπούκα τους έχω. (σαν ομάδα). Σήμερα όμως, 6-04-2014 ΔΕΝ είναι παράρτημα (στο εγγυώμαι εγώ). Και αν το δεις ορθολογικά, δεν πρέπει να πέσει.
Crash_Batic Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Και εγώ στην μπούκα τους έχω. (σαν ομάδα). Σήμερα όμως, 6-04-2014 ΔΕΝ είναι παράρτημα (στο εγγυώμαι εγώ). Και αν το δεις ορθολογικά, δεν πρέπει να πέσει. Απο τις 30-08-2013 μεχρι 5-04-2014 ηταν ομως!!!
Demon13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Επι Μαρινάκη δεν ήταν ποτέ. Εγώ πότε το είπα; Κακώς το είπαν όσοι το είπαν, ΑΝ το είπαν. Η ΞΑΝΘΗ στα πόσα 4 χρόνια, δεν έχει ούτε ένα δανεικό απο εσάς. Απο 30-08-2010 δεν είναι. ΠΡΙΝ ήταν, εκεί μπερδεύονται κάποιοι.
Crash_Batic Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Επι Μαρινάκη δεν ήταν ποτέ. Εγώ πότε το είπα; Κακώς το είπαν όσοι το είπαν, ΑΝ το είπαν. Η ΞΑΝΘΗ στα πόσα 4 χρόνια, δεν έχει ούτε ένα δανεικό απο εσάς. Απο 30-08-2010 δεν είναι. ΠΡΙΝ ήταν, εκεί μπερδεύονται κάποιοι. Ααα,με τους δανεικους παει το πραγμα? Γιατι αναλογα με τους προεδρους νομιζα,οπως ειπες πριν και εσυ...Οπως και για την καλυτερη τιμη του Βλαχοδημου,τοτε ηταν παραρτημα...Αλλα ειπαμε,οπως μας συμφερει..
Demon13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ααα,με τους δανεικους παει το πραγμα? Γιατι αναλογα με τους προεδρους νομιζα,οπως ειπες πριν και εσυ. Αν θα έχει δανεικούς ή όχι μια ομάδα δεν είναι θέμα προέδρου; Άρχισες το τρολάρισμα πάλι; Έλα bye...
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο Ολυμπιακος περσυ πηρε Πρωταθλητριων με προπονητη Μπαρτζωκα και μπατζετ σεβαστο μεν, αλλα #5 και κατω στην Ευρωλιγκα, περιπου σαν αυτο που εχει φετος ο Παναθηναικος ΑΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ, ΣΩΣΤΑ? ...όλα...καλά ρε μαν...; Ευτυχώς που έλλειψα μερικές ώρες (έζμπρωχνα) (...και όχι, δεν ήταν με την γνωστή έννοια...) και δεν πόσταρα να κουρδιστείς κι άλλο...:ρ (...δεν ειρωνεύομαι - απλά το λέω κάπως πειραχτικά...) Τεσπα, όχι, χαλάρωσε, ΔΕΝ...τίθεται θέμα Μπαρτζώκα > Ζοτς :ρ (...τί λες ωρέ...Συγκρίνεται -του μπηγκίν δλδ γουίθ- πορεία 20χρονη με τόσες κούπες, με τα μπερεκέτια ενός χρόνου του Μπαρτζώ...; ήμαρτον άμα πιστεύεις πως θα μπορούσα, εγώ τουλάχιστον, να το θέσω έτσι...) Για τα υπόλοιπα....ίσως αύριο.
maxdore217 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 @DKNI σε όλα αυτά που λες [έχω-έχουν- έχουμε] δώσει απάντηση πριν κάποιες μέρες πάνω κάτω 10-12 τότε που υπήρχαν διάφορα θέματα και με τον ιβκοβιτς , αλλά μάλλον δεν θες να δεχθείς την απάντηση ή δεν θες να την καταλάβεις ...τέσπα όχι ο μποντιρόγκα ο Τουρκος που θέριζε στα τρίποντα! και ένα σορό άλλοι ( Αλβέρτης, Διαμαντίδης σε νεαρή ηλικία όπως και Σπανούλης κ.α δεν ήταν τίποτα ...ε, τι να σου πω μια τα λες έτσι μια αλλιώς . οκ από εμένα τέλος γιατί δεν έχει νόημα θα χαλάσω πάλι το νήμα όταν έχω κάτι να πω και όχι να εξηγώ άλλωστε η άποψη μου δεν είναι απαραίτητο να είναι και δικιά σου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ε οχι και 1η κλαση ο Κουτλουαι. Ρολιστας-σουτερ ψυχολογιας ηταν και μαλιστα στον ΠΑΟ ασταθεστατος και πολυ μετριος και τις 3 σεζον του. Πολυ χαμηλο ποσοστο και στα τριποντα επισης. Απλα εκανε καλο φ4 στην Ιταλια και εχει μεινει στη συνειδηση του κοσμου (αυτου που κυριως ασχολειται περιστασιακα και δεν παρακολουθει) ως κατι τρομερο που εκανε τη ζωη του Ζοτς ευκολη. @@, το αντιθετο ακριβως, χρυση μετριοτητα απο αυτες που κανουν θρυλικη την κατακτηση του Ευρωπαικου απεναντι στην Κιντερ. Μετριο ροστερ απεναντι σε ντριμ τιμ. Ο Ντρου Νικολας πχ που ειχε πανομοιοτυπο ρολο με τον Κουτλουαι ηταν Τζορνταν μπροστα στον Τουρκο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Την αλλη εβδομαδα τι να παιξω Απολλον Ολυμπιακος? :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις