Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα, αλλωστε μιλαμε για προπονητη που δεν το εχει ξανακανει, τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη φτασμενους απο τους Χιτ και τους Σπερς τους πηρε, τον Τσαρτσαρη και τον Μπατιστ με 5 πρωταθλητριων απο την Μπαρτσελονα και ο καταλογος συνεχιζεται οπως έχουμε ξαναπει

Ο Καλαθης τρωει παντεσπανι στο ΝΒΑ χαρη στον Ζοτς, ο Καιμακογλου παιρνει 1 χαρτι στα 29 του απο το πουθενα, ο Περπερογλου καθαριζει μισο χαρτι για πλακα, ο Βουγιουκας μετραει φραγκα στην Ρωσσια χαρη στον Ζοτς

Γαμει το παραμυθι με τον Ομπραντοβιτς που δεν φτιαχνει παικτες

Τσάμπα ταράζεσαι και εσύ. Μου απαντάς σε άλλο πράγμα και ερώτηση που ποτέ δεν έκανα για να είμαστε στο θέμα ''το αν θα έρθει είναι το θέμα μας''  τέσπα βαρέθηκα! να γράψω κάτι και να μου απαντάνε για κάτι άλλο μιας και το νήμα θέλει συγκεκριμένα πράγματα να γράφονται απόσο φαίνεται και κυρίως νοσταλγικές ιδέες.

Αφού όμως το έθεσες: 

Να σου πω ότι έχεις δίκιο στα υπόλοιπα άλλωστε ο αφρό λογικό είναι να φέρνει και μεγάλα συμβόλαια! 

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αν ολοι σου απαντανε σε αλλα "απο αυτα που εννοεις" εχεις σκεφτει μηπως φταις λοιπον εσύ?

Εγραψες οτι και να ερθει ο Ζοτς σαμπως θα βελτιωσει τους υπαρχοντες που δεν πολυπροσφερουν?

Ε, οι απαντηση ειναι οτι αυτο που λες ειναι πιπα ολκης. Το εχει κανει για πολλους.

Τα μεγαλα συμβολαια που λες οι περισσοτεροι απο αυτους τα κερδισαν ΑΦΟΥ τους ειχε αναλαβει ο Ζοτς. Μαγκια των Γιαννακοπουλων που τα καλυπταν και εμεναν οι περισσοτεροι αλλα ποσοι ειναι οι παικτες που ηρθαν ήδη με μεγαλο συμβολαιο επι 13 χρονια Ομπραντοβιτς? 5? 6?

Δημοσ.

Τελικα η προπαγανδα των πονεμενων γαυρων οτι ο Ζοτς αγοραζε και δουλευε με τους καλυτερους της Ευρωπης, και δεν μπορει να αναδειξει-βελτιωσει παιχτες, εχει πιασει τοπο ακομα και σε Παναθηναικους.

Δημοσ.

1)Αν ολοι σου απαντανε σε αλλα "απο αυτα που εννοεις" εχεις σκεφτει μηπως φταις λοιπον εσύ?

2) Εγραψες οτι και να ερθει ο Ζοτς σαμπως θα βελτιωσει τους υπαρχοντες που δεν πολυπροσφερουν?

Ε, οι απαντηση ειναι οτι αυτο που λες ειναι πιπα ολκης. Το εχει κανει για πολλους.

3)Τα μεγαλα συμβολαια που λες οι περισσοτεροι απο αυτους τα κερδισαν ΑΦΟΥ τους ειχε αναλαβει ο Ζοτς. Μαγκια των Γιαννακοπουλων που τα καλυπταν και εμεναν οι περισσοτεροι αλλα ποσοι ειναι οι παικτες που ηρθαν ήδη με μεγαλο συμβολαιο επι 13 χρονια Ομπραντοβιτς? 5? 6?

1) ΌΧΙ. γιατί άλλο έγραψα και άλλο συνεχίζεις να απαντάς  ! ακόμα και αυτό που γράφεις τώρα δεν είναι σοβαρή απάντηση ! εκτός αν θες να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια.( με απαντήσεις τέτοιου στιλ )

βάζω αυτό που έγραψα μήπως και τύχει και το δεις :

a)'Θα μάθει επιτέλους μπάσκετ στο Λουκά και θα τον κάνει σέντερ την προκοπής ,θα κάνει τον Νίκο Παππά :¨Πάρκερ και τον Γιάνκοβιτς μπΟντιρόγκα! και βέβαια όλα αυτά χωρίς λεφτά. Super μιλάμε!''

Β ) Για τους παίχτες με ζοτς είπα :''Να σου πω ότι έχεις δίκιο στα υπόλοιπα άλλωστε ο αφρό λογικό είναι να φέρνει και μεγάλα συμβόλαια! ''

Tώρα σε τι απαντάς εσύ προφανώς δεν ξέρω και μάλλον δεν θα μάθω 

2) Για βρες μου μια την ανάρτηση μου αυτή :Εγραψες οτι και να ερθει ο Ζοτς σαμπως θα βελτιωσει τους υπαρχοντες που δεν πολυπροσφερουν.

3)Τα μεγάλα συμβόλαια που λες οι περισσότεροι από αυτούς τα κερδισαν ΑΦΟΥ τους ειχε αναλαβει ο Ζοτς.   ( δηλαδή όποιος άλλος παίχτης που δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό και τον Ζοτς δεν μπορεί να έχει οικονομικές απαιτήσεις (? ) ΔΕΝ ξέρω τι να πω  :confused: πάνω σε αυτό και αν χωράει κάποια απάντηση ...αλλά θα σου πω εγώ πως το βλέπω 1 τελευταία φορά ( ότι απ την στιμγή που παίρνεις Ευπαική κούπα ανεβαίνουν αυτόματα οι οικονομικές αποδοχές σου τόσο απλά , στο ποδόσφαιρο στο βόλεϋ ακόμα και στο χόκεϊ παντού το ίδιο είναι ! προφανώς και ο ζοτς τους έκανε ομάδα μιας και πολύ σαν μονάδες δεν είναι τόσο τρομεροί παίχτες , τα συμβόλαια που λες σε κάποιες ομάδες δίνονται σαν κίνητρο μιας και αλλιώς δεν θα πήγαινε κανένας εκεί .

τα άλλα είναι απλά για να ανεβάσουμε το ηθικό μας ή τον ναρκισσισμό μας !

Καλό είναι να μην διαβάζουμε μόνο πράσινη ( γνώμη μου έτσι!)  

Δημοσ.

...εγώ πριν καν δω το τελέ ποστ του Μαξ (τώρα το είδα που έκανα ένα ρηφρές ενώ πήγαινα ήδη να εξηγήσω τί έγραψε πιο πριν), κατάλαβα την ειρωνεία του, όχι για το ότι "ο Ζοτς ΔΕΝ ξέρει να φτιάχνει παίχτες", αλλά για το ότι "Ζοτς γιοκ, αλλά και Ζοτς να έρθει, σαν τί θα κάνει σε μια ομάδα με ψόφιο μπάτζετ; Παίχτη τον Μαυροκακομοιρίδη;".

Και φυσικά, έχει δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

Α,  τέλος ο Βουγιουκας , ο Καιμακόγλου  και  ο σατο ( τι να λέμε παιχταράς ) δεν έχουν καμία σχέση με μαυροκεφαλίδη , γιανκοβιιτς , και Παππά. Βέβαια θα είχε κάνει πολλές βελτιώσεις και σε αυτούς αλλά δεν νομίζω ότι θα τους είχε στην αποστολή ( ομάδα ) του αν ερχόταν ποτέ πίσω ...μιας και λεφτά δεν υπάρχουν για αυτήν την επένδυση και κακός κολλάτε εκεί. ( αυτό όλο το είπα στην τελική σαν αστείο κακός το διαβάσατε έτσι και καλά  μπηχτεί στον ζοτς ).

Το θέμα είναι ότι το όνειρο για ζοτς είναι όνειρο τίποτα άλλο αυτό είπα και απαντάς εσύ τι ? ( ΟΚ   :)  ) 

...εγώ πριν καν δω το τελέ ποστ του Μαξ (τώρα το είδα που έκανα ένα ρηφρές ενώ πήγαινα ήδη να εξηγήσω τί έγραψε πιο πριν), κατάλαβα την ειρωνεία του, όχι για το ότι "ο Ζοτς ΔΕΝ ξέρει να φτιάχνει παίχτες", αλλά για το ότι "Ζοτς γιοκ, αλλά και Ζοτς να έρθει, σαν τί θα κάνει σε μια ομάδα με ψόφιο μπάτζετ; Παίχτη τον Μαυροκακομοιρίδη;".

Και φυσικά, έχει δίκιο.

edit

Χωρίς να έχω δει τι πόσταρες απάντησα από κάτω  ΠΕΣ ΤΑ  !!!!!!  <<<i love you man>>>

αυτό ακριβός τώρα που πήγε η βαλίτσα δεν ξέρω :-D  

Δημοσ.

Αν το ειπες απλα για να απαξιωσεις τους συγκεκριμενους παιχτες, τοτε φανταζομαι και για Περπερογλου, Μπατιστ, Καλαθη, Τσαρτσαρη ειχες την ιδια γνωμη την πρωτη τους σεζον στον ΠΑΟ.

Ο Ζοτς προφανως και ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για παιχτες σαν τον Παππα και τον Γιανκοβιτς, οποτε αστοχη η ειρωνεια ειτε προς τον μεν , ειτε προς τους δε.

Το δεχομαι μονο για τον Μαυροκεφαλο, αλλα κι εκει υπαρχει η περιπτωση Παπαδοπουλου στην Μπολονια που παλι με κανει να ειμαι επιφυλακτικος σε τοσο απαιδευτα αδειασματα παιχτων-προπονητη.

ΥΓ. Στους Ζωσιμαδες τιμαται το παραρτημα για την καλη διαγωγη και αγαστη συνεργασια που επεδειξε κατα την διαρκεια της σεζον. Οτι δινεις παιρνεις, ετσι λοιπον κερδιζουν με το σπαθι τους την παραμονη, υποσχομενοι ακομα καλυτερη συνεργασια για του χρονου.

• Like 1
Δημοσ.

Μίντι, θα σηκώσει τα χέρια ψηλά ο Μαξ, και θα 'χει και δίκιο ρε συ :ρ

...ανακεφαλαίωση : Ο Μαξ σέβεται το έργο του Ζοτς. Αναγνωρίζει όμως ότι το ζήτημα έχει τελειώσει (και  γι' αυτό πρεσβεύει να μην κολλάει ο κόσμος "σε ονόματα"). Επίσης θεωρεί πως με τόσα λεφτά που είχε να διαχειριστεί, ε δεν ήταν δα και θαυματοποιός ο Ζοτς. Προφανώς άλλοι στη θέση του δεν θα είχανε τις ίδιες επιτυχίες, όπως όμως άλλοι ίσως και να είχαν τις ίδιες (αν όχι -γιατί όχι- και περισσότερες).

Για το ΤΩΡΑ, λέει ότι "και να ερχότανε τώρα ο Ζοτς, προκοπή όπως παλιά ΔΕΝ θα έβλεπε ο ΠΑΟ, όχι άμεσα έστω". Όχι με ανύπαρκτο Λουκά, όχι με Παπά και Γιάνκοβιτς που για να γίνουν ΚΑΤΙ, και δουλειά θέλουν, και Μποντίρογκες (για να πιάσει περασμένα μεγαλεία η ομάδα) δεν πρόκειται να γίνουν. Γιατί είπαμε, θαυματοποιός, ΔΕΝ είναι. 

Και, έτσι απλά, έχει δίκιο το παιδί.

Επειδή είναι απλά λογικός. Κι όχι "εναντίον" κάποιου... 

• Like 1
Δημοσ.

Αν το ειπες απλα για να απαξιωσεις τους συγκεκριμενους παιχτες, τοτε φανταζομαι και για Περπερογλου, Μπατιστ, Καλαθη, Τσαρτσαρη ειχες την ιδια γνωμη την πρωτη τους σεζον στον ΠΑΟ.

Ο Ζοτς προφανως και ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για παιχτες σαν τον Παππα και τον Γιανκοβιτς, οποτε αστοχη η ειρωνεια ειτε προς τον μεν , ειτε προς τους δε.

Το δεχομαι μονο για τον Μαυροκεφαλο, αλλα κι εκει υπαρχει η περιπτωση Παπαδοπουλου στην Μπολονια που παλι με κανει να ειμαι επιφυλακτικος σε τοσο απαιδευτα αδειασματα παιχτων-προπονητη.

ΥΓ. Στους Ζωσιμαδες τιμαται το παραρτημα για την καλη διαγωγη και αγαστη συνεργασια που επεδειξε κατα την διαρκεια της σεζον.

O Καλάθης ποτέ δεν μου άρεσε σαν παίχτης ( το έχω γράψει αυτό και πριν ένα χρόνο αν ψάξεις θα το δεις , ακόμα την ίδια γνώμη έχω !) είναι υπερτιμημένος γιαυτό που προσφέρει ήταν τυχερός από αυτήν την συνεργασία , για τους άλλους όχι βέβαια. Δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο νομίζω!

Για τον Μπατιστ που είναι ακόμα στην ομάδα μια χαρά ήταν μέχρι : πριν φύγει για τουρκιά ...μετά δεν μου κάνει λόγο ηλικίας γιατί θεωρώ ότι έχει χάσει πολύ από δύναμη πλέον και δεν μπορεί να βοηθήσει έτσι όπως θα ήθελα την ομάδα σήμερα. 

Για τον μαύρο κάτι θα είχε κάνει καλύτερο από αυτό που βλέπουμε όπως και για Βλαδίμηρο αλλά και πάλι είναι λίγοι γιαυτό που θα τους ήθελε. Σου απάντησα, νομίζω πώς Ναι !  

Τέλος ο καλός προπονητής διαχειρίζεται ένα Α καλό υλικό και το κάνει σύνολο , ο θεός παίρνει ανάπηρους και του κάνει καλά μην το μπερδεύουμε . ( όπως έχει πει ο  washcloud ο παναθηναϊκός δεν είναι και φρέσκια ομάδα , έχουν περάσει πολλά 3D , Μαίκ  κ.α ( έχουν δώσει και πολλά ! βέβαια ) αλλά σήμερα αν ήταν ο Ζοτς με το υπάρχουν σύνολο θα είχε πρόβλημα διαχείρισης και αυτός! σίγουρα θα πηγαίναμε καλύτερα από τώρα αλλά δεν θα είχε τα εργαλεία για το μετά. 

Δημοσ.

Καλό είναι να μην διαβάζουμε μόνο πράσινη ( γνώμη μου έτσι!)

Ενταξει, ανθρωπος που εγραψε σε μενα αυτο το πραγμα σιγουρα τρολλαρει

Εξαλλου η Πρασινη ειναι γνωστο οτι προμοταρει την αξια του Ζοτς > φραγκα Γιαννακοπουλων

Ρε γαμωτο, αφου δεν ξερετε το αντικειμενο, τι ποσταρετε και εκτιθεστε?

Απο την αλλη εισαι τυπος που λεει "ολοι απαντατε αλλα αντι αλλων ομως δεν φταιω εγω" οποτε οκ, τρολλαρισμα και αγιος ο θεος

Το υπολοιπο κειμενο σου απλα εκτος τοπου και χρονου (ειδικα το κομματι για τα συμβολαια, αν μπορεσει καποιος αλλος να μας εξηγησει με ποιον πολυδιαστατο τροπο και σε ποιο Συμπαν μπορει αυτο να απαντησει σε αυτο που σε ρωτησα...)

Δημοσ.

Τραγική εμφάνιση έκανε ο Ζοτς φέτος στην Euroleague. Ολες οι ομάδες τον κερδίσαν. 

Αυτό όμως δεν διαγράφει την αξία του. Και γενικά μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι καλοί Ευρωπαίοι προπονητές στο μπάσκετ; Πόσοι είναι;

Δημοσ.

Αναγνωρίζει όμως ότι το ζήτημα έχει τελειώσει (και  γι' αυτό πρεσβεύει να μην κολλάει ο κόσμος "σε ονόματα").

Ποιος και γιατι το λεει αυτο? Ποιος το καθοριζει?

Μαλλον ο Μαξ θα ηταν απο τους ανθρωπους που χαρηκαν και συγκινηθηκαν στην επιστροφη Ζοτς

Επίσης θεωρεί πως με τόσα λεφτά που είχε να διαχειριστεί, ε δεν ήταν δα και θαυματοποιός ο Ζοτς.

Μπανταλονα, Παρτιζαν, Παναθηναικος 2001, Παναθηναικος 2007, Παναθηναικος 2011

Αν εξαιρεσουμε την Θεσσαλονικη, το Βερολινο και το Ευρωπαικο με την Ρεαλ ποια αλλη χρονια ο Ομπραντοβιτς ειχε το ενα απο τα Τοπ3 μπατζετ? Ακομα και στο Βερολινο αμφιβαλλω

Προφανώς άλλοι στη θέση του δεν θα είχανε τις ίδιες επιτυχίες, όπως όμως άλλοι ίσως και να είχαν τις ίδιες (αν όχι -γιατί όχι- και περισσότερες).

Μπαρδον? ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Ολυμπιακος. Ομαδες που την τελευταια 20ετια εχουν μεγαλυτερο μπατζετ απο εμας συνολικα

Και ομως δεν εχουν περισσοτερους τιτλους. Κανεις, ουτε ομαδα ουτε κοουτς εχει περισσοτερους

Οποτε που το στηριζεις?

Εχουν περασει την τελευταια 20ετια προπονητες που εχουν διαχειριστει μεγαλυτερα μπατζετ και ομως κανεις δεν τον εχει φτασει. Αρα? Που το στηριζετε αυτο?

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ

Ο Ολυμπιακος περσυ πηρε Πρωταθλητριων με προπονητη Μπαρτζωκα και μπατζετ σεβαστο μεν, αλλα #5 και κατω στην Ευρωλιγκα, περιπου σαν αυτο που εχει φετος ο Παναθηναικος

ΑΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ, ΣΩΣΤΑ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...