Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει Ισπανικη ορ νοτ, υπαρχουν αγαπημενοι συλλογοι

Και ειτε με την ΤΣΣΚΑ είτε με την Ρεαλ, ο Παναθηναικος τα τελευταια - αρκετα, 5 και - χρονια σιγουρα δεν κερδιζει την συμπαθεια της Λιγκας

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

...εγώ πάλι θα έλεγα πιο επίφοβη είναι η ΤΣΣΚΑ Σταματή, για τη "διαιτησία"... Για την ακρίβεια, αν υπάρχει ένας λόγο να τη φοβάμαι πιο πολύ, είναι λόγω έδρας=διαιτησίας...

Καθαρά αγωνιστικά όμως. και χωρίς να συνυπολογίζω "προϊστορία" (μπάσκετ παίζουν οι ΕΚΑΣΤΟΤΕ παίκτες/προπονητές άλλωστε, φρονώ, και ΟΧΙ ο Ηρόδοτος), είπαμε : εγώ αν μπορούσα να ψηφίσω για το με ποιά να παίξει, θα διάλεγα Ρώσους...

Δημοσ.

Ο ΠΑΟ έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης αν πέσει με Ρεάλ. Στα διαιτητικά, παραδοσιακά Ισπανοί και Ρώσσοι παίρνουν τα σπόρια, οπότε το ίδιο είναι.

Δημοσ.

Δεν νομίζω Σταμ.

Δεν είναι Εθνικές και σε ξένο έδαφος. Ο ΠΑΟ έχει κάθε "δικιολογία". Ο ΟΣΦΠ και κάθε λόγο (σε αυτή τη φάση της σαιζόν) "να δείξει ποιός είναι", ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Συν τις ταπεινώσεις που ξεκίνησαν από πέρσι τον Ιούνη. Εκτός του ότι δεν θα παίξει για να χάσει (αλλά θα παίξει για να κερδίσει), δεν τον παίρνει να κάνει τον μαλάκα...(θα τους φάνε ζωντανούς, πιστεύω, αν ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ κάτι, οι συνδεσμΥτες...).

Την μόνη "συνομωσιολογική" περίπτωση, την βλέπω να είναι να τα...συμφωνήσουν, ώστε να μην "σκοτωθούν", να παίξουν ΚΑΙ οι δυο "χαλαρά" (θα φαίνεται άλλωστε), και να νικήσει "με μικρή διαφορά" (5 πόντους ξερωγώ - ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ) ο ΟΣΦΠ...

(...στη σφαίρα του φανταστικού βέβαια αυτό...)

Είναι νομίζω "καταδικασμένος" και ο ένας (ΟΣΦΠ) να νικήσει την Παρασκευή, και ο άλλος να χάσει (ΠΑΟ)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε του χρόνου τα Νέα είναι λαμπρά ''Ο ζοτς πάλι στο σπίτι του '' !!  Μόνο ο  washcloud είναι  δύσπιστο και δεν βλέπει/μπορεί να δει το όραμα...όνειρο!  αυτού του μεγαλείου  :-D :-D( έχει βγει και σε ταινία νομίζω κατά φαντασία ασθενής ! λέγετε ) 

Θα μάθει επιτέλους μπάσκετ στο Λουκά και θα τον κάνει σέντερ την προκοπής ,θα κάνει τον Νίκο Παππά :¨Πάρκερ και τον Γιάνκοβιτς μπΟντιρόγκα! και βέβαια όλα αυτά χωρίς λεφτά. Super μιλάμε!

Τώρα για τα υπόλοιπα ,το ψάρι έχει ένα πολύ δυνατό κίνητρό για να πάρει το παιχνίδι και αυτό είναι οι συνεχόμενες αποτυχίες κόντρα στον Παναθηναϊκό! οπότε είναι παιχνίδι ψυχολογίας με τον κόσμο κυρίως! Στην τελική δεν νομίζω ότι οι παίχτες σκέφτονται ποιος θα είναι ο αντίπαλος γιατί 1. δεν είναι απόλυτο αυτό μιας και εκτός από εμάς που είναι στην σφαίρα τις φαντασίας μας και αυτό παιχνίδι θα διαλέξει μόνο η ΡΕΑΛ γιατί παίζει την επόμενη ημέρα:

• OLYMPIACOS PIRAEUS vs PANATHINAIKOS ATHENS 10/04/2014 21:45
  • MACCABI ELECTRA TEL AVIV vs CSKA MOSCOW 10/04/2014 21:05
  • ZALGIRIS KAUNAS vs REAL MADRID 11/04/2014 19:45
Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.

...ποιά νέα βρε Μαξ   :-)  ;

...αν είναι να χάσει η Ρεάλ, το ίδιο μπορεί να κάνει και η ΤΣΣΚΑ που παίζει καπάκι και να παραμείνει 2η.

Γιατί όμως να το κάνουν αυτό; Τόσο πολύ να φοβούνται τον ΠΑΟ; Δεν νομίζω.

Σε αυτή τη φάση (που όλα έχουν κριθεί), τα παιχνίδια είναι "ελεύθερα" και οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να παίξουν κυρίως για να δείξουν την δύναμή τους στους λοιπούς. Συν το ότι οι μεγάλες/ισχυρές ομάδες ΔΕΝ "διαλέγουν". Κοιτάνε να τσαλαπατήσουν όποιους βρούνε.

Τέλος, το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ θα τελειώσει ακόμη πιο μετά. Οπότε και πάλι, τί νόημα έχει να "διαλέξουν" οι πρώτοι;

ΑΝ είναι κάποιος να χάσει, θα είναι η ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μακάμπι, λέω εγώ. Και όχι επειδή θα το διαλέξει...

Προβλέπω Ζαλγκίρις < Ρεάλ, Μακάμπι < ΤΣΣΚΑ, ΟΣΦΠ > ΠΑΟ την Παρασκευή.

edit : ώπα, άκυρο. Τώρα πρόσεξα το πρόγραμμα που έβαλες. Το είχα δει πριν μέρες και είχα μείνει με την εντύπωση ότι παίζουν όλοι ίδια μέρα...

Τεσπα, ακόμη κι έτσι δεν νομίζω η Ρεάλ να έχει λόγο να φοβάται, όχι ΠΑΟ, αλλά κανέναν.

Συν το ότι αν χάσει όπως είπαμε η ΤΣΣΚΑ, ό,τι και να κάνει η Ρεάλ, το ίδιο και το αυτό θα είναι (όχι, δεν νομίζω να κάτσει να χάσει με...καμμιά 50αριά πόντους διαφορά από την Ζαλγκίρις...).

Για τους ίδιους λόγους δεν έχει νόημα να παίξουν ανάλογα με το "τί θέλουν", ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, αφού το δικό τους αποτέλεσμα δεν θα καθορίζει τα μετά...

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι ούτε το ζευγάρι  Παναθηναϊκός/Ολυμπιακός δεν θα κάτσουν να διαλέξουν γιατί δεν υπάρχει λόγος γιαυτό!  τα παιχνίδια θα γίνουν όπως θα γινόντουσαν απλά στο πίσω μέρες θα υπάρχει μόνο το μην τραυματιστούν κάποιοι παίχτες και χάσουν τα άλλα τα κρίσιμα.

Τα υπόλοιπα είναι μύθοι !

Δημοσ.

...κάνε τις "μέρες" "μέρος" πριν σκάσει ο Herr InSSomiaK και σε στείλει στο Da-How   :P

*...και "στρώσε" λίγο και με την ευκαιρία και τον καϋμένο τον Μποντίρογκα πιο πάνω...Μπιντέ κόντεψες να του κάνεις  ^_^

Δημοσ.

(δε νομίζω ότι η ρεάλ μπορεί να διαλέξει αντίπαλο. Οϋτε οτί ΠΑΟ+ΟΣΦΠ, θα κάτσει κάποιος επίτηδες να χάσει).

Μάγκες, χαρίζω 2 εισητήρια, στη θύρα 9, σήμερα, (σκεπαστό κομμάτι), με παραλαβή από Λυκόβρυση όμως, κατά τις 17.30.

Σε 10 θα πέσω για ύπνο, αν το δει κανείς μέχρι τότε, στείλτε πμ, και το κανονίζουμε κατα τις 17.30 να έρθει να τα πάρει.

Δημοσ.

φυσικά και έχω. Γκιστ ντεφορμέ, με ευκαιρία να βρει τη φόρμα του πάνω στον σπανούλη, και λάσμε ντεφορμέ, με ευκαιρία να βρει τη φόρμα του γενικά...

Δημοσ.

...κάνε τις "μέρες" "μέρος" πριν σκάσει ο Herr InSSomiaK και σε στείλει στο Da-How   :P

*...και "στρώσε" λίγο και με την ευκαιρία και τον καϋμένο τον Μποντίρογκα πιο πάνω...Μπιντέ κόντεψες να του κάνεις  ^_^

Το ζήτησες (?)  έγινε ! 

Δημοσ.

...Μποντίρογκα για την ακρίβεια.

Και όχι...."Body-ρόμπα"  :P

@ Αντρέας : Για κάτι σε πιο...εισιτήριο έλεγα...

Από ίνφο, δόξα τω Θεώ, έχουμε...

Δημοσ.

Θα μάθει επιτέλους μπάσκετ στο Λουκά και θα τον κάνει σέντερ την προκοπής ,θα κάνει τον Νίκο Παππά :¨Πάρκερ και τον Γιάνκοβιτς μπΟντιρόγκα! και βέβαια όλα αυτά χωρίς λεφτά. Super μιλάμε!

Σωστα, αλλωστε μιλαμε για προπονητη που δεν το εχει ξανακανει, τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη φτασμενους απο τους Χιτ και τους Σπερς τους πηρε, τον Τσαρτσαρη και τον Μπατιστ με 5 πρωταθλητριων απο την Μπαρτσελονα και ο καταλογος συνεχιζεται οπως έχουμε ξαναπει

Ο Καλαθης τρωει παντεσπανι στο ΝΒΑ χαρη στον Ζοτς, ο Καιμακογλου παιρνει 1 χαρτι στα 29 του απο το πουθενα, ο Περπερογλου καθαριζει μισο χαρτι για πλακα, ο Βουγιουκας μετραει φραγκα στην Ρωσσια χαρη στον Ζοτς

Γαμει το παραμυθι με τον Ομπραντοβιτς που δεν φτιαχνει παικτες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...