MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά τι λέει ο Χατζηφωτίου στην ΔΤ; πρέπει να κερδίσουμε σήμερα και να μην χάσουμε με 21 πόντους στο ΣΕΦ αν κερδίσει η ΦΕΝΕΡ σήμερα; Iσχυει. Αλλα την Φενερ δεν την βλεπω να κερδιζει σημερα. Και για εμας διατηρω αμφιβολιες. edit: Tελος 3ου δεκαλεπτου: Φωτσης+Γκιστ+Λασμε εχουν απο 1 ριμπαουντ, ολοι μαζι 3. Οσα εχει ο 36χρονος Μπατιστ μεσα σε 14 λεπτα δηλαδη, ο δε Μπραμος τους περναει ολους. (οκ ο Γκιστ ειναι δικαιολογημενος). Αλλο ενα παιχνιδι που το κουβαλαει μονος του ο τεραστιος ΔΔ. Κουβαλαει τους 12 παιχτες + τους προπονητες/βοηθους κλπ.
Demon13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Έλεος με την διαιτησία σήμερα. Παίζει Μάλαγα με τρέλα
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 <p>Έλεος με την διαιτησία σήμερα. Παίζει Μάλαγα με τρέλα </p> Πραγματικά ρε φιλε, δες λιγο το άθλημα και άσε την διαιτησία ρε φιλε.. Πραγματικά..
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και για εμας διατηρω αμφιβολιες. ...το αγαπημένο σου παιχνίδι μικρός ήταν "ο Γκρινιάρης"; :ρ Μετά και το τρίποντο του Μαυρό (χα!), ελπίζω πια να μην έχεις αμφιβολίες... (...όχι ότι είναι καλά ο ΠΑΟ, αλλά η Μάλαγα είναι εντελώς αλλού γι' αλλού ρε συ. Και γενικώς, τί να κάνανε μέσα στο ΟΑΚΑ, σε ΑΥΤΗΝ την φάση...)
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδια, δηλαδη αν ο Ολυμπιακός κερδισει στο ΣΕΦ με πανω απο 21 πόντους μενει εξω ο ΠΑΟ? Αυτο γιατί?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τι θες να κανω σε ματς που στο 25 εκτος απο ισοπαλο ειχε και σκορ 37-37? Γαλουχηθηκα με ολοκληρωτικο μπασκετ ΠΑΟ του Ζοτς και αυτη τη στιγμη ζω για να βλεπω γυναικειο μπασκετ επι 25 λεπτα, ποσα να αντεξω ο ανθρωπος? Ξυπνησαν απο κει κι επειτα, επιτελους. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΣ, παλι. Στα 34 του συνεχιζει να δινει απαντησεις εντος παρκε σε μερικους κακοπροαιρετους (ή/και αμπασκετους φυσικα) και οχι μονο, σε παιχνιδια και στιγμες που κρινεται σεζον. Αναμεινατε μεχρι το επομενο παιχνιδι που δε θα κουβαλησει τους ακουβαλητους για να κανετε τους σαλιγκαρους. Συγχαρητηρια στην ομαδα που υπο δυσμενεστατες συνθηκες επιασε το ταβανι της (προσωπικη γνωμη, με τις διασταυρωσεις που ερχονται δυσκολα θα υπαρξει συνεχεια μετα το τοπ8) για δευτερη συνεχομενη χρονια. ΥΓ. Δωσαμε προκριση και στον ΟΣΦΠ με τη νικη μας. To παιχνιδι στο ΣΕΦ θα ειναι γοητρου, ας τους το δωσουμε να σηκωσουν και λιγο κεφαλι + να λενε οτι με ευρωδιαιτησιες μας εχουν 2
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Νταξ' άμα το θέτεις έτσι, σε δικιολογώ Πάντως και σήμερα φαινόταν από την αρχή : σερνόταν και οι δυο, αλλά η Μάλαγα ακόμη χειρότερα. Και που πλησίασε, από παπαριές του ΠΑΟ ήταν (...ε πόσο θα παπαριζόταν μες στο σπίτι του. Μια φορά το 'κανε, και του κόστισε τον προπονητή). Όχι από τα κότσια της. (...Ο παράδοξος τίτλος "Χωρίς Κίνητρο", της ταίριαζε απόψε...) 1
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Midi κατι ειχες πει νομιζω τις προάλλες για διασταύρωση στο f4 ο 3ος και ο 4ος με Μπαρτσα ειτε Μακαμπι/Αρμάνι.. ποιος διασταυρωνεται με ποιον μπορείς να μου πεις?
stamatinho Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ειδικος στο μπασκετ δεν ειμαι αλλα ρε παιδια αυτος ο Ουκιτς χαζος ειναι? Ολο μπλεκετε χωρις λογο,τα ευκολα τα κανει καθε φορα δυσκολα,μπερδευει τα μπουτια του.Εντελως επιπολαιος παιχτης μου φαινετε δε ξερω. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ειδικος στο μπασκετ δεν ειμαι αλλα ρε παιδια αυτος ο Ουκιτς χαζος ειναι? Ολο μπλεκετε χωρις λογο,τα ευκολα τα κανει καθε φορα δυσκολα,μπερδευει τα μπουτια του.Εντελως επιπολαιος παιχτης μου φαινετε δε ξερω. Παντα τα ειχε αυτα, συνυπολογισε οτι φετος εχει σαπια ποδια και παιζει με ενεσεις και πονους. Ο μονος που δικαιολογειται ειναι, μαζι με Μαικ που ειναι 36 με ταλαιπωρημενα γονατα+μεση και δε γινεται να κανει οσα εκανε στα 30.
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ότι δεν είναι και πολύ ισορροπημένος ο Ούκιτς, δεν είναι νέο. Μετά από την σερνόμενη χρονιά του, διαφαίνεται και το τέλος του συμβολαίου του, και θα 'θελα να δω με τί περγαμηνές θα βρει άλλο της προκοπής του χρόνου. Οπότε, φαντάσου την ψυχολογία του με ολ' αυτά. ...έχει όμως αποδείξει ότι τουλάχιστον ψυχή/καρδιά, έχει. Σε διάφορες περιπτώσεις.
maxdore217 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Απόψε πήραμε το παιχνίδι χωρίς να παίξουμε και σπουδαίο μπάσκετ απλά δείξαμε μια σοβαρότερη εικόνα ,συνεπώς Μάλαγα = καφενείο! ( γιατί πάλευε με 3ποντα να πάρει το μαστ , όπως κάνει πάντα!) και ναι αν είναι να πάει κάποια ομάδα στις 8 καλύτερες τις Ευρώπης δεν πρέπει να είναι η Μάλαγα γιατί σε καμία περίπτωση δεν έκανε κάτι αξιόλογο να βρεθεί εκεί...σήμερα κρατάω το αποτέλεσμα γιατί μας δικαίωσε ! Μεγάλες αλήθειες 1) Ο Μαυροκεφαλίδης έπαιξε εξαιρετικά, γιατί ? ( γιατί όταν μπήκε μέσα ξαφνικά ο Παναθηναικός πήρε διαφορά ξανά και φρεσκάδα ) 1000 Μπράβο γιατί είναι φιλότιμος! 2) Ο κάρι βρήκε ρυθμό ( έχω μεγάλη πίστη γιατί είναι καλός εργάτης !) 3) Ο Λάσμε ήταν άλλο ένα παιχνίδι εκτός τόπου και χρόνου ( για 1 εκατ. € που μας ρουφάει δεν το επιτρέπω ) 3) Α ρε πέδουλα τι σκατά είχες στο κεφάλι σου και δεν έφερες ψιλό? ( με μια καλή προσθήκη σήμερα θα είχαμε κερδίσει με 30 πόντους και έβλεπα στανταράκι και Φ4! τώρα όμως ! δύσκολα τα πράγματα ( οκ πάντως είμαστε με ψιλά το κεφάλι) 3) Ο φράνκι έχει 2/3 και μάλιστα η μοναδική ήττα με Μπάρτσα παρακαλώ! οπότε όσοι πιστοί στο έργο του πέδουλα Αναθεωρήστε ( υπάρχει ακόμα χρόνος) ! θυμάμαι κάτι μηνύματα ότι αποκλειστήκαμε και καλά επειδή ήρθε ο Αλβέρτης ! 4) φαίνεται ευτυχώς να έχουμε ξεκολλήσει από τους καταραμένους 60 πόντους ! ( που βάζαμε παλιότερα) Πάμε γερά Πανάθα και αν πέσουμε στην Αρκούδα όπως λέει και ο φίλος μου washcloud ( δεν ξέρεις ποτέ ...τόσους τελικούς τους έχουμε συναντήσει και έφυγαν με άδεια χέρια) Ειδικος στο μπασκετ δεν ειμαι αλλα ρε παιδια αυτος ο Ουκιτς χαζος ειναι?Ολο μπλεκετε χωρις λογο,τα ευκολα τα κανει καθε φορα δυσκολα,μπερδευει τα μπουτια του.Εντελως επιπολαιος παιχτης μου φαινετε δε ξερω. Το νέο έτος δεν θα τον ήθελα να είναι στον Παναθηναικό ...δεν διαχειρίζομαι εγώ το χρήμα αλλά φέτος ήταν εντελώς τσακ ποτ η απόδοση του, μπράμος μασούλης γκιστ τα αξίζουν τα λεφτά τους! ΑΑΑ, 3D δεν έβαλα γιατί δεν χωράει συζήτηση αυτό!!!! Παντα τα ειχε αυτα, συνυπολογισε οτι φετος εχει σαπια ποδια και παιζει με ενεσεις και πονους. Ο μονος που δικαιολογειται ειναι, μαζι με Μαικ που ειναι 36 με ταλαιπωρημενα γονατα+μεση και δε γινεται να κανει οσα εκανε στα 30. ΜΙΝΤΙ αν έχουν πρόβλημα με τα πόδια να πάνε στο ΚΑΤ όχι στον Παναθηναϊκό...δεν θέλω να το παίξω κώ£οπαιδαρας αλλά αρκετά με τους κρίνους και τους ρομαντισμούς .Βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή για όλους, έχουμε τίμηση και φερθεί καλά σε όλους τους παίχτες μας π.χ. ο Μαικ πριν 2 χρονάκια μια χαρά καθάριζε 1.2 εκατ. € για να κάνει την κίνηση με τον κώ£ο ! Αν μπορεί και του χρόνου να κάτσει ο κάρι καλώς ( Αλλιώς πρέπει να γίνουν αλλαγές για να πάμε παραπάνω από αυτό που βλέπεις !) @washcloud : πόσο δίκαιο έχεις ! ( όλα σώστα για ουκιτς) 1
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ο Λάσμε Μαξ έχει και μια ηλικία, ε. Και αν πρόσεξες σε κάποια φάση κάτι έλεγε ο Χ# ότι "ζοριζόταν με την αναπνοή" (συναχωμένος or something μάλλον). Και γενικά δεν τον πήγε και πολύ καλά φέτος με τραυματισμούς/υγεία. Έπαιξε όμως και πολλά "γαμάτα" παιχνίδια (και κράτησε τον ΠΑΟ). Συμπέρασμα : δεν είναι να τον κρίνεις για "αδιάφορα" παιχνίδια. Το αποψινό στη θεωρία δεν ήταν βέβαια - στην πράξη όμως από την αρχή φάνηκε ότι η Μάλαγα (η οποία ΔΕΝ είναι "καφενείο" - άσχετα που ΑΠΟΨΕ έπαιξε...τάβλι. Έχουν και αυτοί, μην ξεχνάς, 2-3 βασικές απουσίες...) δεν θα πρόκοβε. Κρίνε τον στα πλέη-οφφ... (...επίσης μην ξεχνάς ότι έβγαλε όλη τη χρονιά, ΧΩΡΙΣ βαρύ 5άρι να τον "υποστηρίζει". ΔΕΝ είναι μικρό πράμμα αυτό...) ...μέσο όρο ο ΠΑΟ είχε 71 πόντους νομίζω. Επί Πέδουλα λέω. Ο δε Μαυρό, έχασε πολλές, πάρα πολλές ευκαιρίες να δείξει το φιλότιμό του πάντως στη χρονιά. Ούτε μια φορά δεν έσφιξε τα δόντια. Αδικαιολόγητος... Ο Αλβέρτης δεν άλλαξε τίποτα, Μαξ μου...(Όχι ότι θα μπορούσε κι όλας, σε χρόνο μηδέν, και να ήθελε, και να ήξερε). Δεν είναι καν μόνος του να αποφασίζει και να ακολουθούν οι άλλοι. Όχι ότι φταίει αυτός φυσικά - τέτοια είναι τα δεδομένα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Πεδουλάκη βλέπεις. Και προσωπικότητες όπως του Διαμαντίδη (και του Φώτση). Επίσης μην ξεχνάς πόσα χρωστάς σε Ζοτς/Φενέρ, που δεν έχεις αποκλειστεί... Τέλος, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα ήταν με τον Πεδουλάκη, στα πλέη-οφφ. Προσωπικά πιστεύω, καλύτερα. Στη χειρότερη, στα ίδια. *...γιατί χρεώνεις την μη έλευση (άλλου) ψηλού στον Πέδουλα; Η επιλογή Μαυρό ήταν της διοίκησης, αν μιλάμε για Καλοκαίρι, και μετά τον 1ο γύρο, ο ΠΑΟ πιο πολύ για γκαρντ καιγότανε (ελέω Ούκιτς κατά βάση). Μην ξεχνάς ότι ΠΛΕΟΝ, ο ΠΑΟ δεν πολυβάζει το χέρι στην τσέπη για πολλά μαζί...
maxdore217 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ναι ο Λάσμε έχει μια ηλικία όπως σωστά λες αλλά το καλοκαίρι έλεγε για κάτι συμβόλαια στο NBA και πράσινα άλογα (και εκεί κολλάει το παραδοσιακό λαϊκό τραγούδι και με πιάνουν τα κλάματα ) φέτος είναι σκιά του εαυτού του ,ναι έχεις δίκαιο έχει σταθεί στην θέση 5 αν και 2.05 αλλά! απ την αρχή ήξερε ακριβός την θέση του στην ομάδα, δεδομένου ότι έχουμε πολλά 4 ...και απ την στιγμή που έκανε και μια ληστεία ( ύψους 1 εκ. ) αντί για 700€ που είναι Μax μιας και από μαύρους αλτικός άλλο τίποτα! Επειδή σωστά λες ότι χρήμα δεν παίζει έτσι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε κάποιο αξιόλογο 5 μιας και τα έδωσε εκεί...βέβαια όταν έχεις ένα Διαμαντίδη και σε φτιάχνει είναι αλλιώς...συμφωνώ ότι θέλαμε και έναν καλό σουτερ αλλά ( πάρε ένα ραιτ οκ! και μην μιλάς δεν υπάρχουν λεφτά ) Ναι ούτε ο μαύρος κάνει αλλά απόψε έδωσε και την ψυχή του και πίστεψε με ''δες'' το αύριο ξανά το ματς και θα δεις ότι άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού , απ την στιγμή όμως που δικαιολογούμε το λάσμε ( τι μπορείς να περιμένεις από τον μαύρο που τον έχεις μονίμως εκτός ... και σήμερα του λες παίξε!) θα μπορούσε να ήταν χάλια και να έκανα καμ μπακ η Μαλαγα απ το πουθενά μιας και μπήκε αλλαγή όταν είμασταν ισόπαλοι, οπότε μπορεί και να χάναμε ''όχι γιατί θα ήταν λιγότερο καφενείο η μαλαγα αλλά γιατί εμείς θα ήμαστε εντελώς πτώματα! όπως είπα δεν παίξαμε καλά , αλλά οκ κάτι θα γίνει και σ'αυτό. ( λέω εγώ) Ο φράνκι δεν άλλαξε κάτι αλλά δεν παίζει η ομάδα το ίδιο μπάσκετ με πριν ...εν τέλει με πεδουλα έβλεπες νίκη και με μπάτσα ? γιατί εγώ είδα ήττα με κούτσα! ( θα μου πεις και η φενερ έχασε ...δεν ξέρω τι κάνουν οι Τούρκοι δεν είναι ομάδα μου και δεν τους παρακολουθώ εκτός των 4 παιχνιδιών με Ελληνικές και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δικαίως είναι πίσω σε ισοβάθμιες!)
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Kοίτα, κακώς το βλέπεις σαν "ληστεία". Οι παίκτες είναι παίκτες, και δέχονται προσφορές σε νούμερα, ανάλογα με την...δική τους προσφορά σε...αριθμούς. Επίσης ρόλο παίζουν και οι μάνατζέρς τους. Στην τελική, οι διοικήσεις είναι που τα σκάνε, αυτές πρέπει να ξέρουν (και να έχουν και τους σωστούς εκτιμητές κτλ). Επίσης οι ανατγωνιστικές προσφορές καθορίζουν μια "αξία". Ασχέτως αν ο Λασμέ αξίζει 1Μ, ή 500 χιλιάρικα "τελικά", το θέμα είναι αν γενικά έχει προσφέρει στον ΠΑΟ. Η απάντηση είναι νομίζω ξεκάθαρα ναι. Το αν ο ΠΑΟ χρειάζεται κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ, είναι άλλο θέμα. Όπως κι ένα θέμα είναι πού θα το βρει, πληρώνοντας τα συγεκριμένα λεφτά (δεν είναι πάντα διαθέσιμες αναλόγου χρηματικής αξίας περιπτώσεις). Και στην τελική, ξαναλέω πως αν είχε κάποιον ψηλό έστω καλούτσικο δίπλα του, η διαφορά θα ήταν μεγάλη. Δες πέρσι με τον χοντρό, που δεν έκανε εκπληκτικά πράγματα, αλλά αρκούσαν για να μπορούσε να κάνει παπάδες ο Λασμέ...Ακόμη και ο Γκιστ που ήταν στήριγμα, βλέπεις ότι μετά τον τραυματισμό έχει ντεφορμαριστεί και δεν βοηθάει. Προφανώς με τα παραπάνω δεν εννοώ "γι' αυτό κράτα τον και του χρόνου" : Είναι αρκετά μεγάλος για μελλοντική προοπτική, και αν βρεθούν σίγουρες εναλλακτικές, ας μην τον ανανεώσουν. Τα δε περί ΝΒΑ, είναι δόκιμα στο μεταγραφολογικό παιχνίδι. Σιγά μην είχε ο ίδιος διάθεση να τραβιέται σ' αυτήν την ηλικία εκεί. Το ήξερε ότι στην Ευρώπη θα συνέχιζε το μικρό του μέλλον... Τέλος τον αδικείς με το "σκιά του εαυτού του". Έχει κάνει πολλά, σε παιχνίδια που κράταγε μόνος του τον ΠΑΟ. Το ότι έχει και αρκετά παιχνίδια ως "σκιά", δεν πρέπει να το θεωρείς καταδικαστικό... Ο Μαυρό, αντίθετα από τον...μαύρο, είχε όλη την χρονιά ευκαιρίες να δείξει ότι ΘΕΛΕΙ να βοηθήσει, ρε συ...Τί να το κάνω που θυμήθηκε μετά από ολόκληρη χρονιά, να δείξει "φιλότιμο"; Και μιλάμε για τότε που ο Πέδουλας τον ΕΒΑΖΕ (και λέγαμε "μα δεν τραβάει....Γιατί να μη χώσει και λίγο Μπατίστ μέσα...;"). Ανάλογα μάλιστα είχε φερθεί ΚΑΙ στην Εθνική τον Σεπτέμβρη, αν είχες παρακολουθήσει... Με Μπάρτσα μόνο μπάτσα έβλεπα, ούτως ή άλλως. Και προ Πέδουλα, και μετά. Δεν είναι όμως το κριτήριο τέτοιες ομάδες, νεανικές και υπερπλήρεις, για την κανονική περίοδο. Εκεί θα σε πηδήξουν και καλά θα σου κάνουν και εσύ καλά θα κάνεις και θα πεις κι ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Την όποια αξία του Πέδουλα, θα την βλέπαμε στα πλέη-οφφ. Όπως την είδαμε και πέρσι, που έστω κι αν ήταν ένα κλικ κάτω η Μπάρτσα σε σχέση με φέτος, δεν έπαυε να ήταν η Μπάρτσα. Κι αν φέτος με Πέδουλα περνούσες Φ4 για ένα καλάθι, το καλάθι που πέρσι έχασες...; Γιατί μέχρι να τελειώσει η σαιζόν, στο ξαναλέω, Πέδουλα θα βλέπεις. Όχι Πρίφτη (τον Αλβέρτη ας μην τον συζητάμε καν). Ακόμη και μέσω του Μανωλόπουλου... Αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, μέχρι τον Ιούνιο, αυτός θα ήταν εκείνος που έστησε την ομάδα, Μαξ. Υπ' όψιν, ο Άρτζης δεν έφυγε για να κερδίζει η ομάδα. Έφυγε για να ξεχαρμανιάσει ο Τράκης...(ούτε καν για να "εξευμενιστούν οι οπαδοί" : γραμμένους τους έχει, να το ξέρεις...) Επίσης, τί "διαφορετικό" είδες απόψε, και λες "η ομάδα δεν παίζει το ίδιο"; Σερνόταν. Και είναι φυσιολογικό, καθώς ο πυρήνας της είναι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες. Και το παιχνίδι της ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ προσαρμοσμένο έτσι. Αν ήταν απόψε στον πάγκο ο Πέδουλας θα είχε λυσσάξει ο κόσμος μαζί του. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πιάνονται με μικροπράγματα ("τα Αγγλικά του", "τα πουκάμισα έξω" του, τα βλέμματά κι οι εκφράσεις του κλπ). Γιατί αυτό που δεν εννοεί ακόμη να χωνέψει ο κόσμος, είναι το τέλος εποχής που έσκασε το 2012. Δες τον Ζοτς : κουρελόπανο έγινε απόψε η Φενέρ, στην Τουρκία επίσης δεν πάει καλά - κι όμως μιλιά. Γιατί; Γιατί τον κρατάει ο "μύθος" του. Οι άνθρωποι λοιπόν φέρονται ανάλογα με τις βιτρίνες...Από την πρώτη στιγμή δεν θέλησε κανείς τον Πεδουλάκη. Τον "ανέχτηκαν", κι ας ήταν η δική του ομάδα αυτή που έφερε τους εγχώριους τίτλους πέρσι. Είναι φάση σαν τις γκόμενες που χάνουν τον καλό γαμπρό, και μετά ο ένας τους ξυνίζει - ο άλλος τους βρωμάει... Τεσπα εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις