Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι εκει κανεις πλασεδακι και 0-1.

Ο Καρελης καλος χρυσος αλλα "ατσουμπαλος"

μια χαρα το εκανε ! οριζοντιο δοκαρι και γραμμη =  για 1 χιλιοστο γκολ γαμω την πουτ@να μου γαμω μεσα  ..

δε μπορω να καταλαβω κατι και αν μπορειτε εξηγηστε μου  το ... ! ειστε παναθηναικοι και τον παιζεται χ στο στοιχημα ?

χαρηκες τωρα που το πιασες ?? ενα σωρο παιχχνιδια το κουπονι χαθηκε ο κοσμος να βρεις να βαλεις ενα αλλο ??

οχι τιποτε αλλο ρε παιδι μου - αλλα θα ρθει καμμια φορα διπλο η ομαδα σου θα χασεις  μονο αυτο στο στοιχημα κ θα στεναχωρηθεις  .. βιτσιο κ ετσι ?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

εννοειται αυτο ! απλα και ''αχαστο'' να ειναι οτι θα χασει ο παναθηναικος ενα ματς εγω δε προκειται ποτε να το παιξω !

Δημοσ.

μια χαρα το εκανε ! οριζοντιο δοκαρι και γραμμη =  για 1 χιλιοστο γκολ γαμω την πουτ@να μου γαμω μεσα  ..

δε μπορω να καταλαβω κατι και αν μπορειτε εξηγηστε μου  το ... ! ειστε παναθηναικοι και τον παιζεται χ στο στοιχημα ?

χαρηκες τωρα που το πιασες ?? ενα σωρο παιχχνιδια το κουπονι χαθηκε ο κοσμος να βρεις να βαλεις ενα αλλο ??

οχι τιποτε αλλο ρε παιδι μου - αλλα θα ρθει καμμια φορα διπλο η ομαδα σου θα χασεις  μονο αυτο στο στοιχημα κ θα στεναχωρηθεις  .. βιτσιο κ ετσι ?

Εισαι με τα καλα σου?Εισοδημα μου ειναι και θελω να το αυξησω.Απο τι στιγμη που εβλεπα στο live οτι θα ληξει ισοπαλια

γιατι να μη κερδισω?

Και μια χαρα ειμαι παναθηναικος 30 χρονια τωρα

Δημοσ.

μη τα μπερδευεις δεν ειπα οτι δεν εισαι παο ! ειπα αν στο 90 κερδιζε πεναλτι ο μπερκ θα ηθελες να το βαλει η να το χασει ? τι δε καταλαβαινεις απο αυτο που λεω ? γι αυτο δεν τον παιζω κοντρα εγω ποτε !

Δημοσ.

μη τα μπερδευεις δεν ειπα οτι δεν εισαι παο ! ειπα αν στο 90 κερδιζε πεναλτι ο μπερκ θα ηθελες να το βαλει η να το χασει ?

τι δε καταλαβαινεις απο αυτο που λεω ?

Φιλε μου ειμαι απο τους λιγους παναθηναικους που βγηκε κερδισμενος απο το διπλο στο καραισκακη.

Οταν ολοι σχεδον το εριχναν 1 και χ.

Δημοσ.

κανεις λαθος φιλε και γω το παιξα διπλο στο καραισκακη ημουν σιγορος πως θα κερδισουμε κ οχι επειδη ειμαι παο αλλα για αλλους λογους! τελος παντων σου ευχομαι να κερδιζεις παντα (εκτος απο οταν παιζεις χ τον παο η τον βλεπεις να χανει)

Δημοσ.

κανεις λαθος φιλε και γω το παιξα διπλο στο καραισκακη ημουν σιγορος πως θα κερδισουμε κ οχι επειδη ειμαι παο αλλα για αλλους λογους! τελος παντων σου ευχομαι να κερδιζεις παντα (εκτος απο οταν παιζεις χ τον παο η τον βλεπεις να χανει)

Σπανια εως καθολου παιζω Ελλαδα.Εκτος αν το βλεπω live.

Τελος παντων να σε καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά τον Αστέρα, ακόμα ένα σκορ ταμείο στο λογαριασμό μου. Και μετά έχουμε τα στανταράκια στα πλευ ωωωωχ.

Δημοσ.

οποιος δει τα γκολ του πανιωνιου καταλαβαινει τον Βελη και την αηδια που επικρατει στην λιγδα για το ποιος θα το παρει ποιος θα πεσει κτλ !  για γελια ! ποιες αποδειξεις  ??  αυτεπάγγελτα παρεμβαση εισαγγελεα μονο απ της φασεις θα ειχαμε σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ..

Δημοσ.

Μετά τον Αστέρα, ακόμα ένα σκορ ταμείο στο λογαριασμό μου. Και μετά έχουμε τα στανταράκια στα πλευ ωωωωχ.

Δίνε τα πριν τους αγώνες, αφου λες οτι πας ταμεία, μπας και κονομίσει και κανείς άλλος. (αν παίζεις, που πολύ αμφιβάλω)

Αλλιώς δεν μας ενδιαφέρει αν κερδίζεις. 

Δημοσ.

Δίνε τα πριν τους αγώνες, αφου λες οτι πας ταμεία, μπας και κονομίσει και κανείς άλλος. (αν παίζεις, που πολύ αμφιβάλω)

Αλλιώς δεν μας ενδιαφέρει αν κερδίζεις. 

Και γιατι να το κανει και να μην το κρατησει για τον εαυτο του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εικονα της Ρεαλ φετος βασιζεται στην εξωγηινη χρονια του Ροντριγκεζ. Παει εδω και μηνες στο οριο, πιθανοτατα ειναι ο MVP μεχρι στιγμης αλλα μιλαμε για παικτη 28 χρονων, δεν τον μαθαινουμε φετος

Τοσο late bloomer?

Αν βγαλεις τον Ροντριγκεζ εχεις την γνωστη ασταθη Ρεαλ

Ασε που σαν Παναθηναικος εχουμε θεμα με ομαδες που εχουν κορμια οπως οι Ρωσσοι

100000% να πονταρω οτι θα κλαταρει ο Ροντριγκεζ και θα γινει ξανα ασταθης η Ρεαλ παρα να παλεψω με 3 ψηλους κοντρα στα θηρια των Ρωσσων

...προφανώς δε θα μάθουμε ποτέ στην πράξη ποιά θα ήταν αληθινά η πιο σωστή επιλογή για ΠΑΟ, μιας και ένας και μοναδικός γύρος υπάρχει για πλέη-οφφ, αλλά σίγουρα προτιμάς μια ομάδα σούπερ ενεργητικότητας και επιλογών στον πάγκο κόντρα στους "γερασμένους" ΔΔ, Φώτση, Μπατίστ, Λασμέ, τον "σακάτη" Ούκιτς και τον ανύπαρκτο Μαυρό...;

Ποιός θα παίξει φουλ-κορτ άμυνα για μέχρι και 5x40' ώστε να τους "κλειδώσει"; Άσε που και να το καταφέρουν ως ένα βαθμό, κάποιες στιγμές αναγκαστικά απλώς θα ταμπουρωθούν "πίσω" οι του ΠΑΟ, και οι Ρεάληδες ΕΧΟΥΝ τρίποντους (μέχρι και τον Μπουρού) για να καθαρίσουν. Πέραν λοιπόν των Γκιστ, Μπράμος και Ματσιούλις, ποιοί έχουν τα φρέσκα πόδια και πνευμόνια για έναν τέτοιο μαραθώνιο σε ρυθμούς κατοσταριού;

Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη μπορεί να έχει όντως θηρία στο ζωγραφιστό, αλλά έχει και τον ανώμαλο που κατεβάζει μπάλα...Έχει επίσης έναν Χριάπα που ΔΕΝ είναι δα και σε σούπερ κατάσταση φέτος. Κι από γκαρντ, πέραν του τρελού, γιοκ. ΜΗΠΩΣ λοιπόν, ασχέτως του στυλ που παίζει η κάθε ομάδα που λέει κι ο Κρις, μια λογική ζαριά θα ήταν να δοκιμάσει να παίξει με μέθοδο και στρατηγική ένα "εξυπνο μπάσκετ" (....και να δούμε με την ευκαιρία και τί ψάρια πιάνουν οι Αλβερτοπρίφτηδες, σε σχέση με τον "άψαρο" Πέδουλα), ελπίζοντας ειδικά στον έναν "υπερ πάντων αγώνα" εκτός έδρας, να ξεσκιστούν στα τρίποντα Μπράμος, Μήτσος, Φώτσης και Ματσιούλις;

Προσωπικά πάντως προτιμώ περισσότερο (καθώς την βρίσκω λογικότερη) την επιλογή/προοπτική να ματσάρεις τον άλλο "στο μυαλό", πάρα στην ενέργεια, όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη...τρόικα ομάδων.

Βέβαια, σε ΚΑΘΕ περίπτωση, ΘΑΥΜΑ θα είναι να περάσει ο ΠΑΟ, με όποια κι απ' τις δυο διασταυρωθεί. Απλώς εγώ νομίζω ότι με βάση τα παραπάνω, έχει μία πιθανότητα να του κάτσει αυτό το θαύμα, κι αυτή θα είναι αν παίξει με την ΤΣΣΚΑ...

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...