Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ναι, τα ίδια λέμε αναφορικά με το παιχνίδι με τη Μάλαγα, εγώ και εσύ.

...απλώς ο Μίντι "κολλάει" μαζί σου (που ΕΠΙΣΗΣ πιστεύει ότι θα περάσετε την άλλη βδομάδα, κι ας μην το βλέπεις να το λέει..."ξεκάθαρα"), επειδή δεν του αρέσει να βλέπει "ΥΠΕΡ-αισιοδοξίες". Όχι επειδή του αρέσει ο "αρνητισμός", αλλά επειδή ξέρει πως τέτοιοιυ είδους "υπεραισιόδοξες προσδοκίες", είθισται να κάνουν κακό σε ομάδες. Με άλλα λόγια, λέει σε εσένα, σα να απευθύνεται σε κάθε οπαδό του ΠΑΟ, "τα μη ελεγχόμενα συναισθηματικά up, έχουν τον τρόπο τους να βλάψουν την ομάδα, όταν τα ακολουθούν τα down της πραγματικότητας" (κι έδωσε και παράδειγμα σχετικά, όπου...κάποιοι για τους δικούς τους λόγους εκμεταλλεύονται αυτόν τον συναισθηματισμό και τις μεταπτώσεις του, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται γενικότερα ο αγαπημένος του σύλλογος...).

Όλα ξεκίνησαν από την (φάλτσα, είναι η αλήθεια), λέξη "καφενείο" πάντως  :-)

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ο Μητσος αμυντικα επιθετικα και οργανωτικα στο χειροτερο του παιχνιδι που θυμαμαι τα τελευταια χρονια. Αρτζυ σκοτωσε τον λιγο ακομη.

Επισης γελαει ο κοσμος με το καζο της Μαλαγα απτην Αλμπα.

Να και ένα περσινό ,αν σου λέει κάτι (φέτος ήταν άρχοντας όμως έτσι?) ...για να δεις ότι εγώ δεν κράζω και πάνω απ'όλα θυμάμαι 

και διάβασα και την απάντηση μου!

Kαλά ρε μάγκες μην απελπιζόμαστε από τώρα , ( ΔΕΝ ) είναι όλα μαύρα.

ΟΚ, ο Πεδουλάκης δεν είναι Ζοτς .

Αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο άλλωστε και με την cska η ομάδα έπαιξε σαν Παναθηναϊκός άσχετα αν χάσαμε ( που μέχρι το τέλος είμασταν και μπροστά ) άλλωστε η Αρκούδα είναι μια απ τις 2 που μπορεί να πάρει την κούπα .

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο 3D ήταν πάτος λόγο Γάμου ( τα πόδια του δεν μπορούσε να πάρει  εδώ που τα λέμε  :-)   B) ) μπορεί να  είχαμε κερδίσει κιόλας.  οπότε ας δούμε πώς θα πάρει (το να αποκλειστούμε δεν λέει κάτι τουλάχιστον φέτος  που οι παίχτες είναι καινούργιοι δεν έχουν βρει ακόμα πατήματα οι Αμερικανοί και γενικά υπάρχει και υποδεέστερο ROOSTER από πέρυσι ) το σημαντικό είναι να μην ξεφτιλιστούμε ,από εκεί και έπειτα οι αγώνες  πρωταθλήματος είναι αυτοί που θα δείξουν τι πρέπει να αλλάξει το καλοκαίρι για να είμαστε του χρόνου καλύτερη.

Τελικά δεν είμαι εγώ αυτός που περιμένει να τα ράψει αστέρια midi!

Δημοσ.

Τι ακριβως βλεπουμε στο περσινο ποστ μου?

Και που ακριβως ειδες να μιλαω για "αρχοντες" φετος ?

ok το έσωσε ο @washcloud 

Υ.Γ. άργησα να το διαβάσω γιατί έψαχνα ( αν το είχα διαβάσει νωρίτερα δεν θα πόσταρα καθόλου ) αν και δεν καταλαβαίνω αυτήν την τακτική καθόλου. 

Δημοσ.

...έλα ρε, μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και μεταξύ σας. Και οι δυο το καλό της ομάδας σας θέλετε. 

Απλώς ο ένας είναι πιο "παθιάρης" - ο άλλος πιο "σκεπτικός"...

ΥΓ : ...εκείνο το "ROOSTER" στο quote σου Μαξ, σαν κάτι να μου θυμίζει πάντως

Δημοσ.

Eνταξει αμα το εσωσε ο wash, ευτυχως. Εμεινα με την απορια ομως στο τι βλεπουμε στο περσυνο ποστ μου και ποιος μιλησε για αρχοντες εφετος. Φτανει που το 'σωσε ο wash ομως .

Δημοσ.

...ε τώρα γιατί τον τσιγκλάς κι εσύ ωρέ  :P

Είναι προφανές ότι δεν του αρέσει η "μεμψιμοιρία" για την ομάδα του, και έτσι σ' έχει πάρει ολίγον με "στραβό μάτι" ως "non-believer"...

Αγαπάτε αλλήλους.

Αλληλούια.

Δημοσ.

Γαμημένο δοκάρι μα καλά που βρέθηκε εκεί :P

Γιατι εκει κανεις πλασεδακι και 0-1.

Ο Καρελης καλος χρυσος αλλα "ατσουμπαλος"

Δημοσ.

Τεράστια διαφορά. Άλλο να πέσεις πάνω σε Τσσκα, άλλο να πέσεις πάνω σε Ρεάλ.

Θεωρώ οτι σας ταιριάζει περισσότερο η δεύτερη (όσο και αν ακούγεται αντισυμβατικό).

100%

Kαι επισης o νικητης του ζευγαριου 4ος ομιλου Παναθηναικου με 1ο αλλου ομιλου παιζει Φ4 με την Αρμανι ή την Μακαμπι ενώ ο 3ος του ομιλου μας, παιζει με Μπαρτσελονα

Να δειτε που στο ΣΕΦ θα εχει σκορ 40-40 γιατι και οι 2 θα θελουν να χασουν να βγουν 4οι αν η Ρεαλ βγει πρωτη (θα παιχτει στις διαφορες και η ΤΣΣΚΑ ειναι +2π αλλα εχει πιο δυσκολα ματς στη συνεχεια)

Η εικονα της Ρεαλ φετος βασιζεται στην εξωγηινη χρονια του Ροντριγκεζ. Παει εδω και μηνες στο οριο, πιθανοτατα ειναι ο MVP μεχρι στιγμης αλλα μιλαμε για παικτη 28 χρονων, δεν τον μαθαινουμε φετος

Τοσο late bloomer?

Αν βγαλεις τον Ροντριγκεζ εχεις την γνωστη ασταθη Ρεαλ

Ασε που σαν Παναθηναικος εχουμε θεμα με ομαδες που εχουν κορμια οπως οι Ρωσσοι

100000% να πονταρω οτι θα κλαταρει ο Ροντριγκεζ και θα γινει ξανα ασταθης η Ρεαλ παρα να παλεψω με 3 ψηλους κοντρα στα θηρια των Ρωσσων

Φέτος αν δεν το κάνει, δεν θα έχει καμία δικαιολογία.

34

Στα 27 του επαιρνε Ευρωλιγκες με 2ο γκαρντ τον Μπετσιροβιτς

Ελεος με την μανια σας να μειωσετε τον Διαμαντιδη, καποια στιγμη θα γινει και 50 χρονων και εκει να δεις "που ειναι ο Διαμαντιδης τωρα? Γιατι δεν εμφανιζεται? Φοβαται τις συγκρισεις? Ε?"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...