maxdore217 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Φυσικα οπως ξαναειπα, τη νικη επι της Μαλαγα δεν την εχω καθολου βεβαιη. ποια μάλαγα...? αυτή που χθες έριχνε 3ποντά κατά ριπάς και έκανε τον σταυρό της μήπως και τους ανοίξει και βάλουν 90 πόντους από τύχη! Αν καταφέρουμε και χάσουμε από αυτήν την ομάδουλα , τότε να κλαίμε από τώρα το πρωτάθλημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 16 σου εριξε αυτη η Μαλαγα στο πρωτο παιχνιδι.
stamatinho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα στο σκοράρισμα,α ρε Αργυρη καμμένη γή άφησες. Η ομαδα ειναι γερασμενη εκτος απο την καμενη γη εννοειται του Αργυρη. Με Φωτση,Διαμαντιδη και Μπατιστ 5 χρονια νεοτερους θα τους καναμε πλακα. Αν ο Γιαννακοπουλος θελει ευρωπαικο του χρονου πρεπει να κρατησει μονο 3-4 απο τους σημερινους στην ομαδα. Αλλιως και του χρονου απο κατι κουτσες θα χανουμε παλι.
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ορίστε μέχρι και ο @washcloud είπε κάτι σωστό και χρήσιμο ( παρά το ποίημα πάλι !) ...σου γκάριζα εγώ 2 βδομάδες τώρα, κι εσύ μ' έγραφες :ρ ...αμάν, δεν τρώγεσαι... Γιατί, είχες την πούτσα από την Κούτσα βέβαιη ωρέ; Αν δεν μπορούν να πάρουν μια Μάλαγα στο ΟΑΚΑ, που είναι δευτεροκλασάτη, τώρα στα ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ, τότε τί θέλουν στην Γιουρολίγκα; Να πάνε σπίτια τους... (..........και μπλα μπλα. μπλα...!!!!) εσύ τι το γρουσουζεύεις ...μιντι
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το κακό είναι ότι ο μπάτμαν δεν μπορεί να παίξει τον λόρμπεκ και ο λάσμε τον τόμιτς ....ο ραιτ είναι στον κόσμο του ...δύσκολο το αποτέλεσμα σήμερα το θέμα είναι μην φάμε και καμία 30άρα και μέτρησή ψυχολογικά στην ομάδα. Ωχού...Ρε συνέρθετε...ΔΕΝ πήγε Ισπανία ο ΠΑΟ για να χτυπήσει το παιχνίδι... Ο Μπογδανοβιτς περναει περιοδο ντεφορμαρισματος. Πιθανως να μην μπορει να προσαρμοστει στις οδηγιες Ζοτς. Στο περσυνο τσιρκο που ειχε στησει ο Πιανιτζιανι εκανε οτι γουσταρε και τα πηγαινε καλα, το θεμα ειναι αν μπορει να παιξει το ιδιο καλα σε πιο κοντρολαρισμενες και ισοροπημενες ομαδες, σαν αυτη που προσπαθει ο Ζοτς να στησει. Και αν δεν μπορει, το δευτερο θεμα ειναι αν εχει τη διαθεση να δουλεψει για να το βελτιωσει. ...εγώ πιο πολύ υποψιάζομαι πως περνάει περίοδο....πνευματικής προετοιμασίας για ΝΒΑ πάντως... καλά δεν είναι αυτό που θέλω να πω άλλωστε έχουν διαφορά στο ύψος 10 εκατ. και είναι και αυτός κινητικός και γρήγορος...! Αν είχαμε όμως ένα ψηλό έστω δυνατό απλά για να καθαρίζει τα ριμπάουντ και βοήθεια λάσμε γκιτς σε 4 έτσι κάτι θα κάναμε Υ.Γ. τον είδα και με τον ανάπηρο (΄D άστων!) που έχει ο γάβρος πόσο χωνί έχει κάνει πολλούς ! ...μπράβο, μπράβο. Δες και τα υπόλοιπα ματς, δες τους μέσους όρους του, φίλτραρέ τα και με την ηλικία του, και μετά ψυχανεμίσου αν θα σηκώσει κούπα φέτος αυτός ή άλλος... ορίστε μέχρι και ο @washcloud είπε κάτι σωστό και χρήσιμο ( παρά το ποίημα πάλι !) ...θενκς για την (προ)εισαγωγή (...μην πάρουν και τα μυαλά μου αγέρα δηλαδή :ρ) στο κλαμπ των σωστών και χρήσιμων...
tool1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κριμα που το παρατησαν το ματσακι μολις εμαθαν για τη Φενερ. Θα παει 30π. διαφορα.
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ...θα προτιμούσες να καούν για ένα ΑΔΙΑΦΟΡΟ ματς δηλαδή...; Τί 30, τί 40, τί 50... Ώπως και τί 20 και 10.
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 @washcloud : 1. Γιατί έχεις γράψει μόνο μια σειρά σε κάθε απάντηση(?) κάτι δεν πάει καλά . Ωχού...Ρε συνέρθετε...ΔΕΝ πήγε Ισπανία ο ΠΑΟ για να χτυπήσει το παιχνίδι... Αυτή είναι η γλύκα ότι ποτέ δεν πηγαίναμε να πάρουμε το παιχνίδι αλλά ...η ιστορία έγραψε ! ...εγώ πιο πολύ υποψιάζομαι πως περνάει περίοδο....πνευματικής προετοιμασίας για ΝΒΑ πάντως... εσύ ότι πεις άλλωστε δεν το διάβασα όλο να ξέρω τι λέτε! ...μπράβο, μπράβο. Δες και τα υπόλοιπα ματς, δες τους μέσους όρους του, φίλτραρέ τα και με την ηλικία του, και μετά ψυχανεμίσου αν θα σηκώσει κούπα φέτος αυτός ή άλλος... καλά δεν είπα ότι είναι χάλιας αλλά οκ με σωστή αντιμετώπιση περιορίζεται και αυτός! ...θενκς για την (προ)εισαγωγή (...μην πάρουν και τα μυαλά μου αγέρα δηλαδή :ρ) στο κλαμπ των σωστών και χρήσιμων... ευχαρίστηση μου τι λες , ααα, το σωστό να λέγετε!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ...θα προτιμούσες να καούν για ένα ΑΔΙΑΦΟΡΟ ματς δηλαδή...; Τι αδιαφορο? 2η θεση παιζει να μας εδινε η νικη σημερα. Αν το αντιμετωπισαν ως αδιαφορο ειναι αλλο ζητημα και φυσικα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ στη νοοτροπια της ομαδας. ΥΓ. Τεραστιο προβλημα εν'οψει Μαλαγα το διαρκες ντεφορμαρισμα Λασμε-Μασιουλις και η κακη φυσικη κατασταση του Ουκιτς.
stamatinho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 To μονο που μου εμεινε για τωρα ειναι να περιμενω το συνολικο σκορ να δω αν επιασα το στοιχημα.
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ...θα προτιμούσες να καούν για ένα ΑΔΙΑΦΟΡΟ ματς δηλαδή...; Τί 30, τί 40, τί 50... Ώπως και τί 20 και 10. καλά μην μας ξεβρακώσουν κιόλας ...50 άσε να θυμόμαστε για φέτος την 30άρα του γαύρου Τι αδιαφορο? 2η θεση παιζει να μας εδινε η νικη σημερα. Αν το αντιμετωπισαν ως αδιαφορο ειναι αλλο ζητημα και φυσικα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ στη νοοτροπια της ομαδας. αφού η Αρμάνι κέρδισε η 2ης θέση πάει πέταξε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 αφού η Αρμάνι κέρδισε η 2ης θέση πάει πέταξεΑν κερδιζες σημερα ειχες πιθανοτητες 2ης θεσης. Η Αρμανι εχει Μπαρτσελονα και Μαλαγα εκτος εδρας. Εσυ εχεις Μαλαγα και ΟΣΦΠ. 2 πιθανες ηττες της Αρμανι και 2 πιθανες νικες δικες σου, σου δινανε δευτερη θεση + πλεονεκτημα εδρας + Μακαμπι (αντι για Ρεαλ-ΤΣΣΚΑ) αν σημερα κυνηγουσες και κερδιζες το παιχνιδι. Ενω τωρα, ακομα συζηταμε σεναρια προκρισης και αποκλεισμου.
tool1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ...θα προτιμούσες να καούν για ένα ΑΔΙΑΦΟΡΟ ματς δηλαδή...; Τί 30, τί 40, τί 50... Ώπως και τί 20 και 10. Ποσο να καουνε; Απλα τέτοιες ηττες δεν αρμοζουν στη μπασκετικη ιστορια μας.
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Περιεργο που σημερα δεν επαιξε ο Παππας... Τι σκατα εχουνε κανει, εχουνε βαλει....ρητρα χρονου συμμετοχης στον ουκιτς? δεν εξηγειται αλλιως
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ρε μιντι απ την μια λες ότι δεν είσαι σίγουρος αν μπορούμε να κερδίσουμε τα καφενεία της Ανδαλουσίας και απ την άλλη ότι σήμερα το παρατήσαμε ενώ μπορούσαμε ....λάθος κάνεις δεν μπορούσαμε απ'ότι φαίνεται γιατί στο 1 με 1 έχουν το κάτι καλύτερο δυστυχώς για μας . θα βρω λίγο εκτός ( μόνο για τον φίλο @washcloud ) καλά ρε ΄συ έχει μπερδέψει το Insomnia με το facebook..τι χαμός από φίλους είναι αυτός. εκτός και αν όταν κάποιος κάνει νέα εγγραφή είναι τικαρισμένο να σε κάνει φίλο και να διαβάζει τα ποστ σου. ( κλαίω ...σου στέλνω έτοιμα φιλίας οκ .( μην είμαι ο ψωριάρης εγώ!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις