Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...στα μαθηματικά γενικά ήμουν σκράπας. Συν το ότι χάνω το παιχνίδι για να στίψω την κούτρα μου να καταλάβω τί εννοείς - οπότε τα αφήνω στην άκρη για την ώρα. Εγώ (χωρίς μαθηματικά), ξέρω ότι αν απόψε κερδίσει ο ΠΑΟ, δεν του κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη του ΟΣΦΠ για το πρόγραμμά το δικό του. Αν υπάρχει κάτι, είναι ότι α) ξέρει ότι έτσι θα έχει ν' αντιμετωπίσει, εκτός όλων των λοιπόν δεδομένων υπέρ του, έναν χορτάτο (περνάει βρέξει-χιονίσει) αντίπαλο σπίτι του (ενώ ο ίδιος του θα καίγεται) και β) στατιστικά είναι ακόμη πιο εύκολο για τον ΠΑΟ (κάνοντας νίκη απόψε) να χάσει και κάποιο (...ΣΕΦ ας πούμε).

Γι' αυτό θεωρώ ηλίθιο να προτιμάει "ο ΟΣΦΠ" ήττα ΠΑΟ απόψε...

(...επίσης με χαλάς που θεωρείς ότι "δεν λέει κάτι το τοιχοεπιχείρημα", τη στιγμή που ούτε ΠΑΟ, ούτε ΟΣΦΠ, είναι ομάδες-σκούπες τα τελευταία χρόνια, αλλά δίνουν τον υπερ πάντων αγώνα κόντρα στα θηρία την έσχατη στιγμή. Και ΕΤΣΙ περνάνε και προχωράνε όσο προχωράνε. ΔΕΝ σου είπα "σα να μη βλέπεις EL τα τελέ χρόνια μιλάς", για να σε πικάρω -το ξέρεις ότι τέτοιος δεν είμαι / άλλο το ότι "πειράζω" ενίοτε- το είπα και το εννοούσα σοβαρά...Έχεις δεδομένα μπροστά σου, και κάνεις σα να τα αγνοείς - διότι όπως όλοι ξέρουμε, τα παιχνίδια τα βλέπεις και τα παραβλέπεις και δεν τίθεται τέτοιο θέμα)

(...στματάω εγώ πάντως - μόνο ακούω εδώ και ώρα και δεν βλέπω τίποτα.... :ρ)

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Bασικα αν χασει η Φενερ, νομιζω οτι αρκει νικη μας επι της Μαλαγα για μαθηματικη προκριση. Χωρις να ειμαι βεβαιος, διοτι με τις ισοβαθμιες χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.

Στο μεταξυ ξεκινησαμε καλα στην Βαρκελωνη.

Δημοσ.

Δεν βλεπω το ματς στην Πολη, αυτο που βλεπω ειναι οτι ο Αρτεαγκα εχει ριξει ΑΠΕΙΡΕΣ τεχνικες στους Τουρκους (νομιζω 4). Πρεπει να γινεται χαμος .

Δωρο απο την Αρμανι λοιπον (μπορει κι απτον Αρτεαγκα φυσικα o οποιος και απεβαλε τον Ζοτς)...

Δημοσ.

Στο μεταξυ ξεκινησαμε καλα στην Βαρκελωνη.

και τελειώσαμε  το ημίχρονο με τον χειρότερο τρόπο και την μεγαλύτερη διαφορά . ( κρίμα άρε πέδουλα 1 ψηλό..α@Χ*!  και μας έχει κάνει χωνί ο Τομοτς.

Δημοσ.

και τελειώσαμε  το ημίχρονο με τον χειρότερο τρόπο και την μεγαλύτερη διαφορά . ( κρίμα άρε πέδουλα 1 ψηλό..α@Χ*!  και μας έχει κάνει χωνί ο Τομοτς.

Hττες με Μαλαγα και Κουτσα,τωρα δε θα βλεπαμε καν τον αγωνα(λεμε τωρα)

Α ρε Αργυρη αφησες εργο πισω ρε μπαγασα.

Δημοσ.

Τον Τομιτς ο Αργυρης δε τον ηθελε?Αν ναι θυμηστε μου να του ριξω μια μουτζα.

Είχε τεθεί ποτέ θέμα απόκτησης Τομιτς;

Δημοσ.

Είχε τεθεί ποτέ θέμα απόκτησης Τομιτς;

Γι αυτο ρωταω γιατι κατι ειχα διαβασει-ακουσει για Τομιτς αλλα δεν εγινε τιποτα.

Δημοσ.

Δε νομιζω πως αλλαζει κατι η ηττα των τουρκων σημερα,μονο αν κερδίζαμε σημερα ειχε αξια,κατι που είναι χλωμο.

Στο ΣΕΦ θα κριθει η προκριση,με νικη θα ειμαστε στη 3η θεση,με ηττα θα ειμαστε στη 5η κ εκτος.

Την ηττα από το καφενειο που εχει αλλαξει 100 ονόματα,θα την πληρωσουμε ακριβα.

Δημοσ.

Τον μπουλο ο ομπραντοβιτς; Με ομαδα δεν ξερω ποσων εκατομυριων; Ουτε στους 8;

Τι λεει ρε παιδι μου;

Να τα βλεπουν αυτα μερικοι μερικοι...

Αντε γεια!!!

Δημοσ.

Δε νομιζω πως αλλαζει κατι η ηττα των τουρκων σημερα,μονο αν κερδίζαμε σημερα ειχε αξια,κατι που είναι χλωμο.

Στο ΣΕΦ θα κριθει η προκριση,με νικη θα ειμαστε στη 3η θεση,με ηττα θα ειμαστε στη 5η κ εκτος.

Την ηττα από το καφενειο που εχει αλλαξει 100 ονόματα,θα την πληρωσουμε ακριβα.

Φιλε μου αλλαζει και παραλλαζει η ηττα των Τουρκων.

Με νικη επι της Μαλαγα περασαμε και ας χασουμε σημερα. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...