Orpheas1992 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Οταν σε μια περιοχη μια συμμορια απο επαγγελματιες εχει ταραξει ολα τα σπιτια στις διαρρηξεις και στο κλεψιμο και η αστυνομια δεν κανει τιποτα πχ, χεστηκα για το πρεζακι που θα μπει ενα μεσημερι σε ενα σπιτι θα βουτηξει 10 ευρω για τη δοση του και θα εξαφανιστει....Δεν συγκρινονται Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ στη βρωμια.
man of steel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Θες να συμφωνήσω για χάρη της συζήτησης ότι έτσι είναι;Θα το κάνω αλλά πες μου ειλικρινά και συ με το χέρι στην καρδιά ποιες σαιζόν υπήρχαν καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό και τους έκλεψε το πρωτάθλημα;Άσε μην κουράζεσαι θα το κάνω εγώ.Μία ήταν με τον Κυράστα στον παναθηναϊκό και η δεύτερη η εκμετάλλευση ενός ανήθικου νόμου με την Α.Ε.Κ Αλλά όπως παραδέχομαι εγώ κάποια πράγματα θέλω να μου απαντήσεις στο παρακάτω.Ποιος πρόεδρος ομάδας ξέροντας ότι παίρνει ένα πρωτάθλημα έστω και με την χρήση ενός κακού νόμου θα το άφηνε;Αν νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας μάλλον ζούμε σε διαφορετικές πραγματικότητες. 2
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ο Ολυμπιακος επι Κοκκαλη ειχε παντα ομαδαρα....οχι και με τετοια διαφορα ποιοτητας για 7 σερι πρωταθληματα ομως.Στα υπολοιπα συμφωνω γιατι παιζονται τρελα λεφτα. Δεν παυει ομως να ειναι αδικια.Τωρα επειδη το θεμα μας ηταν ο ΠΑΟΚ και επειδη δεν εχω αποψη για το παιχνιδι, εστω οτι τον εσπρωξε η διαιτησια εστω οτι ηταν στημενο να μη χασει εδαφος ενοψει playoff. Ειναι δυνατον να περιμενετε να τον βαλουμε στο ιδιο καζανι με τον Ολυμπιακο και να μιλαμε ξαφνικα για παραγκα Σαββιδη?
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν κάνουμε αναφορά για παράγκα Σαββίδη αδελφέ. Εγω λέω οτι ειναι απλά όλοι μπλεγμένοι και βράζουν στο ιδιο καζάνι. Δε περιμένω να συμφωνείτε αλλά τα γεγονότα και οι ξαφνικές ξέφρενες πορείες σε συνδιασμό με άλλα αποτελέσματα, τους χαμένους βαθμους των φαβορί (Ατρομητου, ΠΑΟΚ) κτλ κτλ μόνο αυτό μου δείχνουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Με δεδομενο το αποτελεσμα Μαλαγα-ΟΣΦΠ και την αυριανη -λογικα- ηττα μας απο την Μπαρτσελονα, με νικη επι της Μαλαγα μεσα στο ΟΑΚΑ την πεταμε εκτος τοπ8. Και μετα μενουμε παρεα με Φενερ-ΟΣΦΠ να διεκδικουμε ενα εκ των 2 εισητηριων για το τοπ8. Αν αυριο κατσει διπλο σε ενα απτα 2 παιχνιδια του ομιλου, τοτε αυτοματως αποκτουμε σημαντικο πλεονεκτημα για προκριση. Αυτη τη στιγμη παραμενουμε το αουτσαιντερ αναμεσα σε ΟΣΦΠ-Φενερ γιατι εχουμε το πιο δυσκολο προγραμμα απο ολους και ειμαστε η ομαδα που καλειται να κανει την υπερβαση για να προκριθει σε αντιθεση με τις αλλες δυο που τους απομενει να "κανουν το καθηκον" τους. Κι ολα αυτα με δεδομενο οτι θα νικησουμε την Μαλαγα μεσα στο ΟΑΚΑ, κατι που προσωπικα δεν το εχω καθολου βεβαιο, συνεπως το εργο μας για προκριση θα ειναι ακομα πιο δυσκολο απ'οσο φανταζει. Aν δεν ειχαμε χασει απτην Κουτσα, σημερα θα συζητουσαμε για την 2η θεση και οχι για την προκριση. Αλλα, RG power... 3
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν κάνουμε αναφορά για παράγκα Σαββίδη αδελφέ. Εγω λέω οτι ειναι απλά όλοι μπλεγμένοι και βράζουν στο ιδιο καζάνι. Δε περιμένω να συμφωνείτε αλλά τα γεγονότα και οι ξαφνικές ξέφρενες πορείες σε συνδιασμό με άλλα αποτελέσματα, τους χαμένους βαθμους των φαβορί (Ατρομητου, ΠΑΟΚ) κτλ κτλ μόνο αυτό μου δείχνουν. Ολοι ειναι μπλεγμενοι οχι στον ιδιο βαθμο ομως....ακομα και τοτε με τις κασετες που ηταν και ο Πατερας μεσα και το εχεις χρησιμοποιησει σαν επιχειρημα για να καλυψεις τον Μαρινακη, αν τις ακουσεις ολες θα δεις οτι ο Πατερας μοιαζει με γατακι μπροστα σε Μπεο, Ψωμιαδη και Μαρινακη (ο Μαρινακης ειναι το δευτερο γατακι ξεκαθαρα σε σχεση με τους αλλους δυο αλλα σαφως ο πιο ευνοημενος απο το κυκλωμα).
Demon13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Είμαι σίγουρος οτι το ιδιο σχολιο θα εκανες αν στη θέση του ΠΑΟΚ ηταν ο Ολυμπιακός. Ειδικα για το πέναλτι που πηρε ο ΠΑΟΚ... Δεκάρα τσακιστή δεν δίνω τι έκανε ο παοκ. Να πας να τους τα πεις. Δεν έχει καμιά δουλειά το νήμα του παο με το απολλων-παοκ έπαιξα με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και κέρδισα. Δεν κάνουμε αναφορά για παράγκα Σαββίδη αδελφέ. Εγω λέω οτι ειναι απλά όλοι μπλεγμένοι και βράζουν στο ιδιο καζάνι. Δε περιμένω να συμφωνείτε αλλά τα γεγονότα και οι ξαφνικές ξέφρενες πορείες σε συνδιασμό με άλλα αποτελέσματα, τους χαμένους βαθμους των φαβορί (Ατρομητου, ΠΑΟΚ) κτλ κτλ μόνο αυτό μου δείχνουν. Το τρολάρισμα απο την αρχή που λέγαμε.
Crash_Batic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μιλάει ο ο άνθρωπος που έχει περισσότερα post από μένα στο γαβρονήμα που είμαι Ολυμπιακός.Πάντως δεν σε βλέπω να σχολιάζεις αυτό που σου ζητούν και ανησυχώ...Αλλά ξέχασα να με συμπαθάς.Μόνο στον Ολυμπιακό ακόμα και τα ανάποδα πλάγια είναι στήσιμο ενώ στις άλλες ομάδες οι μπουνιές τα μαϊμού πέναλτι κ. α είναι ανθρώπινα λάθη.... Περιμενεις να απαντησει εσυ αυτος που ελεγε οτι πριν το γκολ του Μητρογλου στη Λεωφορο,κερδισε ο Παππους μου πλαγιο απο το οποιο σκοραρε ο γιος του και το οποιο πλαγιο προηλθε επειδη ο δευτερος ξαδεφλος του αδεφλου του της αδελφης της γιαγιας μου εκανε φαουλ? Οταν σε μια περιοχη μια συμμορια απο επαγγελματιες εχει ταραξει ολα τα σπιτια στις διαρρηξεις και στο κλεψιμο και η αστυνομια δεν κανει τιποτα πχ, χεστηκα για το πρεζακι που θα μπει ενα μεσημερι σε ενα σπιτι θα βουτηξει 10 ευρω για τη δοση του και θα εξαφανιστει.... Δεν συγκρινονται Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ στη βρωμια. Μα σαφως και δεν θα συγκρινεις τον ΠΑΟΚ γιατι ποτε ο ΠΑΟΚ δεν ειχε την δυναμικη που ειχε την εκαστοτε περιοδο ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος και η ΑΕΚ.Λογικο ειναι αυτο.Ουτε τωρα ο ΠΑΟΚ εχει την δυναμικη του Ολυμπικου αλλα εχει σαφως μεγαλυτερη απο τον ΠΑΟ,Ατρομητο και τις αλλες ομαδες και ετσι θα ευνοηθει απεναντι σε αυτους.Οπως εγινε και την τελευταια φορα στα playoffs απεναντι στον Παναθηναικο που δεν τον αφησε να παρει την θεση του CL.. Ο Ολυμπιακος επι Κοκκαλη ειχε παντα ομαδαρα....οχι και με τετοια διαφορα ποιοτητας για 7 σερι πρωταθληματα ομως. Στα υπολοιπα συμφωνω γιατι παιζονται τρελα λεφτα. Δεν παυει ομως να ειναι αδικια. Τωρα επειδη το θεμα μας ηταν ο ΠΑΟΚ και επειδη δεν εχω αποψη για το παιχνιδι, εστω οτι τον εσπρωξε η διαιτησια εστω οτι ηταν στημενο να μη χασει εδαφος ενοψει playoff. Ειναι δυνατον να περιμενετε να τον βαλουμε στο ιδιο καζανι με τον Ολυμπιακο και να μιλαμε ξαφνικα για παραγκα Σαββιδη? Αφου ειχε παντα ομαδαρα για ποιο λογο να μην παρει οχι 7 αλλα 17 σερι πρωταθληματα? Ειναι σαν αυτο που ελεγαν καποιοι για στημενο διαιτητη στον αγωνα ΟΣΦΠ-Αντερλεχτ με τα 3 πεναλτι και τις 3 αποβολες..Και αυτο λογω του γεγονοτως οτι δεν ειχε ξαναγινει κατι τετοιο σε αγωνα του CL.Δηλαδη τον ειπαν στημενο οχι επειδη τα πεναλτι ΔΕΝ ηταν αλλα επειδε ΔΕΝ εχει ξαναγινει.. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνω τι έκανε ο παοκ. Να πας να τους τα πεις. Δεν έχει καμιά δουλειά το νήμα του παο με το απολλων-παοκ έπαιξα με τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και κέρδισα. Το τρολάρισμα απο την αρχή που λέγαμε. Δεκαρα τσακιστη δεν δινεις σιγουρα,αλλα δινεις δεκαχιλιαρα και μαλιστα κολλαριστα για τα παραρτηματα και τον Ολυμπιακο.Για εκει ξερεις να γραφεις και να κανεις αναλυσεις επι αναλυσεων..
Orpheas1992 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αφου ειχε παντα ομαδαρα για ποιο λογο να μην παρει οχι 7 αλλα 17 σερι πρωταθληματα? Γιατι και ο Παναθηναϊκος ειχε ομαδαρες σε αυτο το διαστημα....εκανε πλακα σε ομαδες οπως Γιουβεντους, Αρσεναλ, Μπαρσελονα, Πορτο (επι Μουρινιο και χρυσης φουρνιας Ντεκο κλπ) και οι παικτες του αποτελεσαν τον βασικο κορμο για την εθνικη του 2004. Με βαση την ποιοτητα τα πρωταθληματα θα επρεπε να ειναι μοιρασμενα σε αυτες τις χρονιες (αυτο συνεπαγεται πολλα περισσοτερα χρηματα για μας απο Τσου Λου κλπ κλπ κλπ).
Crash_Batic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γιατι και ο Παναθηναϊκος ειχε ομαδαρες σε αυτο το διαστημα....εκανε πλακα σε ομαδες οπως Γιουβεντους, Αρσεναλ, Μπαρσελονα, Πορτο (επι Μουρινιο και χρυσης φουρνιας Ντεκο κλπ) και οι παικτες του αποτελεσαν τον βασικο κορμο για την εθνικη του 2004. Με βαση την ποιοτητα τα πρωταθληματα θα επρεπε να ειναι μοιρασμενα σε αυτες τις χρονιες (αυτο συνεπαγεται πολλα περισσοτερα χρηματα για μας απο Τσου Λου κλπ κλπ κλπ). Εχω αναλυσει το θεμα με τα χρηματα του CL και δεν ειναι ετσι..Καλη η καραμελα αλλα δεν πιανει φιλε μου..Εντελως φιλικα το λεω. Επισης,σου περασε καθολου απο το μυαλο οτι επειδη εκανε πλακα οπως λες στο CL,οτι εριξε το βαρος εκει? Οτι υπηρχε κουραση? Οτι δεν ηταν τοσο συγκεντωμενος?
stamatinho Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ναι ειχε ομαδαρα ο ολυμπιακος που νικησε τον παναθηναικο (εθνικη ελλαδας 2004) με ξυλο στη ριζουπολη, που για να διατηρησει τη διαφορα εδινε ψευτικα πεναλτυ που ακομα και ο ιδιος ο Στελιος Γιαννακοπουλος βγηκε και ζητησε συγνωμη για το παιχνιδι με το αιγαλεω αν θυμαμαι σωστα(βαθμολογια στον ποντο),που για να αποκλεισει την αεκ την ειχε αφησει με 8 παιχτες στο κυπελλο και βγηκε πριν 2 χρονια ο Ποντικης και παραδεχτηκε οτι ηταν στημενος,που ο Καρεμπε βαρουσε οποιον εβρισκε μπροστα του και αντι να τον τιμωρησουν ολοκληρο τον 2ο γυρο του εριξαν κοκκινη καρτα,που για να βαλει γκολ ο Τζορτζεβιτς κρατησε με τον αρη 7 λεπτα καθυστερησεις(βαθμολογια στον ποντο),που για να σταματησουν το παναθηναικο σε ενα παιχνιδι στη Πατρα με τη παναχαικη ακυρωσαν καθαρο γκολ του Βαζεχα και μας εβγαλαν 7-8 κιτρινες και ακυρωσαν 3 καθαρες φασεις με ανυπαρκτρα οφσαιντ για να σταματησουν το σερι τον νικων και να το παρει ο ολυμπιακος την επομενη κυριακη,που κατεβαινε ο προεδρος της παναχαικης και εταζε 100.000.000 δρχ πριμ αν νικησουν τον παναθηναικο και το εκανε μονο εναντιον του παναθηναικου..(βαθμολογια στον ποντο) Που σταματουσε το Κυπαρισση εναντιον της ξανθης και του ακυρωνε καθαρο γκολ για να μη σταματησει το σερι του ο γαυρος αλλα την επομενη κυριακη να δινει κανονικο γκολ ενα καθαρο οφσαιντ του Κυπαρισση στο ξανθη-παναθηναικος για να μεινει πισω στη βαθμολογια ο παναθηναικος.(βαθμολογια στον ποντο) Ας μη γραψω ολοκληρω σεντονι. Απλα ηθελα να συπληρωσω μερικα απο τα πολλα που εχουν γινει και ειναι τοσα πολλα που δε τα θυμαμαι ολα μαζι με αυτα που ειπε πιο πανω ο φιλος για το πρωταθλημα στα χαρτια απο την αεκ και για το κλεμμενο απο τον Κυραστα.
Crash_Batic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 <p>Ναι ειχε ομαδαρα ο ολυμπιακος που νικησε τον παναθηναικο (εθνικη ελλαδας 2004) με ξυλο στη ριζουπολη,</p> <p>που για να διατηρησει τη διαφορα εδινε ψευτικα πεναλτυ που ακομα και ο ιδιος ο Στελιος Γιαννακοπουλος βγηκε και ζητησε συγνωμη</p> <p>για το παιχνιδι με το αιγαλεω αν θυμαμαι σωστα,που για να αποκλεισει την αεκ την ειχε αφησει με 8 παιχτες στο κυπελλο και βγηκε πριν 2 χρονια ο Ποντικης και παραδεχτηκε οτι ηταν στημενος,που ο Καρεμπε βαρουσε οποιον εβρισκε μπροστα του και αντι να τον τιμωρησουν ολοκληρο τον 2ο γυρο του εριξαν κοκκινη καρτα,που για να βαλει γκολ ο Τζορτζεβιτς κρατησε με τον αρη 7 λεπτα καθυστερησεις,που για να σταματησουν το παναθηναικο σε ενα παιχνιδι στη Πατρα με τη παναχαικη ακυρωσαν καθαρο γκολ του Βαζεχα και μας εβγαλαν 7-8 κιτρινες και ακυρωσαν 3 καθαρες φασεις με ανυπαρκτρα οφσαιντ για να σταματησουν το σερι τον νικων και να το παρει ο ολυμπιακος την επομενη κυριακη,που κατεβαινε ο προεδρος της παναχαικης και εταζε 100.000.000 δρχ πριμ αν νικησουν τον παναθηναικο και το εκανε μονο εναντιον του παναθηναικου..</p> <p>Που σταματουσε το Κυπαρισση εναντιον της ξανθης και του ακυρωνε καθαρο γκολ για να μη σταματησει το σερι του ο γαυρος αλλα την επομενη κυριακη να δινει κανονικο γκολ ενα καθαρο οφσαιντ του Κυπαρισση στο ξανθη-παναθηναικος για να μεινει πισω στη βαθμολογια ο παναθηναικος.</p> <p>Ας μη γραψω ολοκληρω σεντονι.</p> <p>Απλα ηθελα να συπληρωσω μερικα απο τα πολλα που εχουν γινει και ειναι τοσα πολλα που δε τα θυμαμαι ολα</p> <p>μαζι με αυτα που ειπε πιο πανω ο φιλος για το πρωταθλημα στα χαρτια απο την αεκ και για το κλεμμενο απο τον Κυραστα.</p> Να υποθέσω βέβαια οτι την χρονιά εκείνη που λες ότι έγιναν ολα αυτα, η ομαδα σου δεν ευνοήθηκε ουτε σε ενα παιχνίδι, δεν πηρες ουτε εναν βαθμό "ετσι" ε? Τι να υποθέσω, ειναι το μόνο σίγουρο... Επιστροφή των 42 πρωταθληματων στην ομαδα του ΠΑΟ να τα κάνει 62 και να μείνει στο -1 ο Ολυμπιακός... (42 βαζω και το πρωτάθλημα του 2014-2015 που θα κλαπει)
Demon13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεκαρα τσακιστη δεν δινεις σιγουρα,αλλα δινεις δεκαχιλιαρα και μαλιστα κολλαριστα για τα παραρτηματα και τον Ολυμπιακο.Για εκει ξερεις να γραφεις και να κανεις αναλυσεις επι αναλυσεων.. Να συνεννοηθούμε. Παίζει Απόλλων-παοκ έρχεται 3-3 και έρχεσαι εδώ να μου πεις τι; Έχω καμια δουλειά σαν Παναθηναϊκός στο τι έγινε εκει; Ούτε και εσύ ξέρεις βασικά τι έγινε, τρολαρίσματα γράφεις. ακόμα και να έγινε, αυτό δεν αθωώνει όλα τα άρματα και το στήσιμο στο πρωτάθλημα που έχετε κάνει απο τότε που ανέλαβε ο Χοντρός. Οταν δω και άλλη ομάδα να κάνει τα ίδια θα μιλήσω. Προς το παρόν είστε μόνοι σας.
Crash_Batic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Να συνεννοηθούμε. Παίζει Απόλλων-παοκ έρχεται 3-3 και έρχεσαι εδώ να μου πεις τι; Έχω καμια δουλειά σαν Παναθηναϊκός στο τι έγινε εκει; Ούτε και εσύ ξέρεις βασικά τι έγινε, τρολαρίσματα γράφεις. Οταν επαιζε ο Πλατανιας ας πουμε τι δουλεια ειχες σαν Παναθηναικος και ασχολιωσουν? Οταν πηρε το διπλο ο Εργοτελης με το μουφα πεναλτι γιατι αρχιζες και εγραφες για το παραρτημα και το πετσινο πεναλτι? Για το χθεσινο του ΠΑΟΚ τσιμουδια ομως... ακόμα και να έγινε, αυτό δεν αθωώνει όλα τα άρματα και το στήσιμο στο πρωτάθλημα που έχετε κάνει απο τότε που ανέλαβε ο Χοντρός. Οταν δω και άλλη ομάδα να κάνει τα ίδια θα μιλήσω. Προς το παρόν είστε μόνοι σας. Για τα αρματα δεν ξερεις,τρολαρισματα γραφεις (οπως ειπες και πανω σε μενα) και αν εχεις αποδειξη για στημενο ματσ στο εισαγγελεα και γρηγορα με ονοματα.Οχι οπως ο Βελλης που βγαινει και "τραγουδαει" χωρις ονοματα,μετα το χθεσινο ομως,αφαντος ο Βελλης,τσιμουδια ο Βελλης..Εκει που εβγαζε 2-3 ανακοινωσεις μετα απο καθε ματσ και καθε προπονηση.. Απλα παντως,αυτο λεγεται υποκρισια.Οταν απο την μια μας το παιζεις "δεν εχω δουλεια εγω με τον ΠΑΟΚ,δεν εχω δουλεια με τον Απολλωνα,δεν με νοιαζει τι γινεται εκει,δεκαρα τσαικιστη δεν δινω".Για τον Αρη,τον Πλατανια,τον Εργοτελη,και τις αλλες ομαδες ξερεις να γραφεις και να ασχολεισαι ειτε για κανα μουφα πεναλτι (οπως με τον Εργοτελη) ή για κανα πλαγιο αραουτ.Εκει καθεσαι και κανεις αναλυσεις για το πως κερδισε το αναποδο πλαγιο αραουτ για μερες ολοκληρες.. Υ.Γ Ειπαμε,ο κ. Βελλης ελπιζω να βρεθει σημερα στην Νικολουλη.Και φυσικα πως να τολμησει να μιλησει για το χθεσινο,γιατι να το κανει εξαλλου..Γι'αυτο το λεω υποκρισια.. Υ.Γ2 Οσο για το αν ξερω,οχι δεν ξερω,μπας και ξερετε εσεις δηλαδη οτι στην Τριπολη το εδωσα το παιχνιδι για να κρατηθει κοντα ο Αστερας οπως υποστηριζατε? Τρολαρισματα γραφετε και εσεις..
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Τρέλανε μας όλους απόψε ! μόνο εσύ μπορείς. πάρτε και ένα ωραίο βίντεο απ τα παλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις