maxdore217 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 θα λέμε ότι όλα τα κρίσιμα σφυρίγματα της χρονιάς τα έχεις πάρει ( Όπως και τις προηγούμενες χρονιές!).τώρα εκεί έχει φτάσει το πρωτάθλημα δεν αλλάζει τίποτα, μόνο λίγο η εικόνα σας μιας και βλέπω ότι μιλάνε για οφσαιτ στον γκολ του αστέρα . Τέσπα η αλήθεια είναι ότι ενώ μπορούσατε να είχατε πάρει το πρωτάθλημα δίκαια με διαφορά π.χ. 7 βαθμούς πάλι κάνατε τα αδύνατα δυνατά να μιλάνε όλοι για διαιτησίες κ.τ.λ. Κρίμα είναι πάντως να μην έχεις 1! καθαρό πρωτάθλημα να μπορείς να το θυμάσαι και να το λες.
Crash_Batic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 θα λέμε ότι όλα τα κρίσιμα σφυρίγματα της χρονιάς τα έχεις πάρει ( Όπως και τις προηγούμενες χρονιές!).τώρα εκεί έχει φτάσει το πρωτάθλημα δεν αλλάζει τίποτα, μόνο λίγο η εικόνα σας μιας και βλέπω ότι μιλάνε για οφσαιτ στον γκολ του αστέρα . Τέσπα η αλήθεια είναι ότι ενώ μπορούσατε να είχατε πάρει το πρωτάθλημα δίκαια με διαφορά π.χ. 7 βαθμούς πάλι κάνατε τα αδύνατα δυνατά να μιλάνε όλοι για διαιτησίες κ.τ.λ. Κρίμα είναι πάντως να μην έχεις 1! καθαρό πρωτάθλημα να μπορείς να το θυμάσαι και να το λες. Μαλιστα,μαθαμε οτι 41 πρωταθληματα ειναι πετσινα και βρωμικα.Ενω εσεις εχετε 20 καθαρα να εχετε να λετε..Μαλιστα.. Αυτο που λετε εσεις και νομιζετε οτι συμβαινει ειναι οτι εχετε 62 βαθμους? οτι αυτους τους 62 βαθμους τους εχετε κερδισει καθαρα και μονο σας εχουν κλεψει καποιους ακομα που επρεπε να εχετε..Με την διαφορα οτι εγω εγω 80 αλλα επρεπε να εχω αρκετους λιγοτερους..Εσας δηλαδη δεν σας εχουν δωσει ουτε 1 βαθμο απο τους 62..Μαλιστα.. Παντως αυτο το "κανατε να αδυνατα δυνατα κτλ" το λετε ακομα και σε παιχνιδια που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος,αυτο ειναι το προβλημα..Δεν το λετε ΜΟΝΟ στα παιχνιδια που ευνοηθηκε αλλα ΣΕ ΟΛΑ.Ε δεν γινεται αυτο ρε φιλε,πως να το κανουμε τωρα..
maxdore217 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να κρίνω 41, αλλά μπορώ να κρίνω τα τελευταία χρόνια της βασιλείας σου στον θρόνο του πρωταθλητή σούπερ λίγκας Αυτό που λέω φίλε μου είναι ότι ακόμα και αν αδικήθηκε στο τελευταίο ή στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει καμία μα καμία σημασία γιατί το πρωτάθλημα το έχεις πάρει οπότε η ήττα σου είναι ανώδυνη δεν στοιχίζει τίποτα στην ομάδα.σου Για την ομάδα μου τώρα όχι δεν έπρεπε να είμαι παραπάνω σε βαθμούς από αυτούς που μέχρι τώρα έχω γιατί ούτε εγώ έχω κάνει πολλά φέτος απλά στον Β γύρο έχει σοβαρευτεί κάπως η ομάδα. Άλλωστε το να αδικηθείς σου δίνει εν μέρη το δικαίωμα να παραπονιέσαι και εσύ ....ότι για δες τι γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα . Τέσπα ( το ποστ δεν είναι προσωπικό να ξέρεις !είναι γενικό ) Α, και καλή επιτυχία σήμερα στο παιχνίδι όλα για όλα με Μάλαγα.
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 H λογικη που χρησιμοποιεις ειναι ακριβως η ιδια. Δηλαδη η ισοπεδωση και το τσουβαλιασμα. Υπαρχουν τα μεγαλα ψαρια που τρωνε, υπαρχουν τα μικρα που τρωνε οτι βρουν ευκαιρο, υπαρχουν και τα λιγα που δεν τρωνε. Ο Παγκαλος τους τσουβαλιασε ολους μαζι και ολα καλα.<br><br>Σε οτι αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο, κανεις ακριβως το ιδιο με την προταση "δεν ειστε απ'εξω, μπλεγμενοι ειναι ολοι". Αναφερεσαι σε ομαδες ακολουθωντας λογικη Παγκαλου. Εξ'ου και το "να που συμφωνειτε". Γενικευεις και δε βλέπεις τη διάφορα. Το όλοι μπλεγμενοι στο ποδόσφαιρο αφορα μονο τους παράγοντες των συλλόγων όχι τους οπαδούς. Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις τη διάφορα και την άτυχη σύγκριση με τους Παγκαλους που τσουβάλιασαν πολιτικούς και λαό παρέα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γενικευεις και δε βλέπεις τη διάφορα. Το όλοι μπλεγμενοι στο ποδόσφαιρο αφορα μονο τους παράγοντες των συλλόγων όχι τους οπαδούς. Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις τη διάφορα και την άτυχη σύγκριση με τους Παγκαλους που τσουβάλιασαν πολιτικούς και λαό παρέα.Δεν ξερω ποσες φορες πρεπει να το ξαναπω. Η λογικη του Παγκαλου ηταν η ισοπεδωση και το τσουβαλιασμα ολων. Η λογικη η δικη σου ηταν ακριβως η ιδια σε οτι αφορα συλλογους και παραγοντες. Το οτι "αφηνεις απ'εξω τους οπαδους" το καταλαβα απτην πρωτη στιγμη, δεν χρειαζεται να το υπενθυμιζεις. Δεν τσουβαλιαζεις κοσμο, τσουβαλιαζεις ομαδες με τη λογικη του Παγκαλου. Μεγαλα ψαρια, μικρα ψαρια, και ζωοπλαγκτον σε ενα τσουβαλι με τη φραση "ειστε κι εσεις μεσα, ΟΛΟΙ ειναι μπλεγμενοι". Και απλα σου λεω οτι πρωτον, δεν ειναι ολοι μπλεγμενοι και δευτερον κανεις δεν ειναι μπλεγμενος οσο ο ΟΣΦΠ. Aς μην παιζουμε για πολυ ακομα με τις λεξεις. Βολικο το τσουβαλιασμα για τον ΟΣΦΠ, οχι ομως και για την κοινη λογικη. 1
stamatinho Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τελικα το οσκαρ ανατροπης δεν ηρθε απο τον Τσορι αλλα απο τον Πετροπουλο. 2
Crash_Batic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 <p>Τελικα το οσκαρ ανατροπης δεν ηρθε απο τον Τσορι αλλα απο τον Πετροπουλο.</p> Είμαι σίγουρος οτι το ιδιο σχολιο θα εκανες αν στη θέση του ΠΑΟΚ ηταν ο Ολυμπιακός. Ειδικα για το πέναλτι που πηρε ο ΠΑΟΚ...
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αν το πας με αυτο το σκεπτικό ναι αλλα αυτο δεν ειναι παγκαλισμος αλλα cossutioσμος. Το οτι "αφηνεις απ'εξω τους οπαδους" το καταλαβα απτην πρωτη στιγμη, Γενικά παραδέχεσαι οτι το σκεπτικό μου δεν ειναι παγκαλίστικο αλλά ειναι. Ουδεμία σχέση το ένα με το άλλοΝαι γενικά θεωρω ότι ειναι όλοι μπλεγμενοι με μικρές η μεγάλες ευθύνες ο καθένας.Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι ισχυρισμοί των μελών του φόρουμ επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μου.Τα επιχειρήματα μου ειναι γνωστά. Οι περισσότεροι έχετε πέσει στη παγίδα να κατηγορείται άλλους τη στιγμή που η ομάδα σας κάνει στα ξαφνικά πρωταθλητισμό....απο το πουθενα.Μου λέτε μετα να μη σκεφτώ βάση της δικής λογικής;;, όλοι μέσα λοιπόν. Αν κάποιος έχει αντεπιχειρήματα θα χαρώ να τα διαβάσω. Μόνο μην διαβάσω πάλι το γνωστό "ο Πλατανιάς ειναι παράγκα, εμείς ειμαστε αποτέλεσμα του Αναστασίου και της μεγάλης του προσπάθειας και η πτώση του γάβρου είναι η ντοπα" γιατι εκει τελειώνει πάλι η λογικη και ξεκινάμε πάλι απ την αρχη.
Demon13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αν κάποιος έχει αντεπιχειρήματα θα χαρώ να τα διαβάσω. Μόνο μην διαβάσω πάλι το γνωστό "ο Πλατανιάς ειναι παράγκα, εμείς ειμαστε αποτέλεσμα του Αναστασίου και της μεγάλης του προσπάθειας και η πτώση του γάβρου είναι η ντοπα" γιατι εκει τελειώνει πάλι η λογικη και ξεκινάμε θα αρχίζω να τρολάρω πάλι απ την αρχη. fixed
Crash_Batic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αν κάποιος έχει αντεπιχειρήματα θα χαρώ να τα διαβάσω. Μόνο μην διαβάσω πάλι το γνωστό "ο Πλατανιάς ειναι παράγκα, εμείς ειμαστε αποτέλεσμα του Αναστασίου και της μεγάλης του προσπάθειας και η πτώση του γάβρου είναι η ντοπα" γιατι εκει τελειώνει πάλι η λογικη και ξεκινάμε θα αρχίζω να τρολάρω πάλι απ την αρχη. fixed Εσυ κανε μια αναλυση σήμερα για το πέναλτι που πηρε ο ΠΑΟΚ και το τελικο σκορ..Αν ηταν ο Ολυμπιακός σήμερα στη θεση του ΠΑΟΚ και μια απο τις ομαδες παραρτήματα στη θέση του Απόλλωνα θα ειχες κανει ηδη 3-4 ποστ.. Οπως και ο Βελλης φυσικά...
Cossutius. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τι να πει? Που τους σπρωχουν ντε και καλά να βγουν 2οι?? χαχαχαχαχα!!!
Crash_Batic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 <p>Τι να πει? Που τους σπρωχουν ντε και καλά να βγουν 2οι?? χαχαχαχαχα!!!</p> Κριμα που δεν ειναι και ο Απόλλωνας στα playoffs... Εκει να δεις γελιο που θα πεσει με την διαιτησία...
Demon13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κάντε καμια βόλτα στο γαβρονήμα και μην συνεχίζεται να γεμίζεται με σκουπίδια το νήμα εδώ. Τρολοchat & ασυναρτησίες 1
Crash_Batic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 <p>Κάντε καμια βόλτα στο γαβρονήμα και μην συνεχίζεται να γεμίζεται με σκουπίδια το νήμα εδώ. Τρολοchat & ασυναρτησίες</p> Έχεις δικιο. Ζηταμε ειλικρινά Συγγνώμη... Περιμένουμε σχολιασμο ομως.. Αλλα φυσικά δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός σημερα, οποτε δεν έχουμε να πουμε τίποτα. Την Κυριακή παλι, υπομονή
man of steel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κάντε καμια βόλτα στο γαβρονήμα και μην συνεχίζεται να γεμίζεται με σκουπίδια το νήμα εδώ. Τρολοchat & ασυναρτησίες Μιλάει ο ο άνθρωπος που έχει περισσότερα post από μένα στο γαβρονήμα που είμαι Ολυμπιακός.Πάντως δεν σε βλέπω να σχολιάζεις αυτό που σου ζητούν και ανησυχώ...Αλλά ξέχασα να με συμπαθάς.Μόνο στον Ολυμπιακό ακόμα και τα ανάποδα πλάγια είναι στήσιμο ενώ στις άλλες ομάδες οι μπουνιές τα μαϊμού πέναλτι κ. α είναι ανθρώπινα λάθη.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις