Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Κατσε ρε αδελφέ θα μας τρελάνεις :-)

Ο πρωταθλητισμός του Πλατανιά ειναι παράγκα. Ο Πανοπουλος τα σπασε με τον Βαγγέλα και ο πρωταθλητισμός της Πανάθας είναι η καλή δουλειά του Αναστασίου?

Γιατι δε βάζεις και τον Ετ τον εξωγήινο μέσα να γουσταρουμε περισσότερο?

Ότι ισχύει για τους άλλους θα ισχύει και για όλους και σιγουρα για εσάς. Με Πλατανιάδες κτλ, βιους παράλληλους έχετε. Χάλια πρωτος γύρος και ξαφνικά εδω και 2 μήνες πετάτε. Τι να λέμε τώρα.

.

Η Βέροια κερδίζει την Ξάνθη, η οποία (Ξάνθη) ρεφάρει την επόμενη αγωνιστική που υποδέχεται τον Πλατανιά. Ο οποίος (Πλατανιάς) θα έχει προηγουμένως νικήσει σήμερα τον Λεβαδειακό, ο οποίος (Λεβαδειακός) την προηγούμενη αγωνιστική είχε νικήσει την Βέροια, η οποία (Βέροια) κερδίζει σήμερα την Ξάνθη. (Όπα! Τα πιάσαμε από την αρχή).

Το παρόν το έγραψε τίπστερ ΠΡΙΝ τη σημερινή αγωνιστική.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

Και εγω ειχα γράψει οτι ο ΠΑΟ θα κάνει πρωταθλητισμο στον Β γυρο και θα μας νικήσει στο Καραισκάκη. Τι δε καταλαβαίνεις?...xaxaxaxa

Παρεμπιπτοντως 3 πέφτουν. ΑΡΗΣ, Απόλλων και Βέροια έτσι οπως το κοβω. Ειδικά τωρα τελευταία που έχουν αρχισει και την απογαβροποιούν :-P

Δημοσ.

Να μη βγαλει τις μεταγραφες για του χρονου?

Δε ξερω τι λετε εσεις εμενα παντως ο γαυρος στις τελευταιες αγωνιστικες με παει ταμειο παντα εδω και 2 χρονια.

Δημοσ.

34e5apj.png

Εγώ μια χαρά κατάλαβα. 0-3

Και έχω και τα σημερινά της Βέροιας. Ειδικά όταν ισοφαριστηκε την πήρα στο υψηλότατο για αβαβά παιχνίδι 1,44.

Δημοσ.

Και εγω έχω παίξει μόνο νικες τον ΠΑΟ μέχρι το τέλος. Στανταράκι. Πήγα και ταμείο με τον Ατρόμητο, θα βάλω και την Παοκάρα να χάσει καναν αγώνα. Στανταράκια. Αυτές οι τελευταίες αγωνιστικές ειναι η χαρά του παίχτη λέμε :-P :-P

Δημοσ.

Ο Απόλλων είναι εκτός αρμάτων καρναβαλιστών του βασιλιά καρνάβαλου. Μην μπερδεύεσαι.

Απολλων-ΟΣΦΠ 0-5.. Τοτε ηταν παραρτημα λογω 5αρας,τωρα ειναι εκτος...Μαλλον εσυ μπερδευεσαι...

Δημοσ.

Απολλων-ΟΣΦΠ 0-5.. Τοτε ηταν παραρτημα λογω 5αρας,τωρα ειναι εκτος...Μαλλον εσυ μπερδευεσαι...

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ «O Ολυμπιακός ελέγχει ομάδες που στήνουν αγώνες»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31858&subid=2&pubid=129667895

Δημοσ.

Για τέταρτοι στη βαθμολογία καλά το πάτε. Μεγαλύτερη η γλώσσα από το μπόι, χαρακτηριστικό σας γνώρισμα εξάλλου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...