MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο Σαρας καλως να ορισει αν θελει να κλεισει την καριερα του στην Αθηνα, αρκει να μην βαλει κι αλλο φρενο στην οποια εξελιξη ( ; ) του Παππα ή του Γιανκοβιτς. Λεμε τωρα. Για τον Ζοτς με αφορμη τον τυπο με αβαταρ το Μουρινιο που δεν ειναι προσωπολατρης και ηρθε τρολλαρε και απηλθε, πιασατε μια κουβεντα περι τιτλων, μπατζετ κλπ κλπ, αλλα παντα πρεπει να τονιζουμε οτι ηρθε σε μια περιοδο που το ελληνικο μπασκετ απαρτιζοταν απο Ουνους σε ολα τα επιπεδα (οπως ειναι το ποδοσφαιρο σημερα πχ) και περασε τη φιλοσοφια του, αλλαξε τον τροπο λειτουργιας τους club μας και κυριως διδαξε-υποχρεωσε (με τη δουλεια του και το ηθος του) τον κοσμο να συμπεριφερεται ως φιλαθλος κι οχι ως οπαδος. Εφερε εν τελει υγεια στον ΠΑΟ*, που δυσκολα βρισκεις σε ελληνικη ομαδα για τοσο μακρα περιοδο. Κι απο αυτην την υγεια ξεκινουν ολα. * Υγεια πχ, ειναι να εχεις κακιστες σεζον και να μην υπαρχει μιρλα, ουτε προπονητολογια, αλλα υπομονη για να τελειωσει η σεζον και να αρχισει η επομενη. Αυτο πιστωνεται στον Ζοτς.
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Επειδη καποιος ρωτησε ποιον θεωρω κορυφαιο σε ποδοσφαιρο και μπασκετ να απαντησω. Στο μπασκετ Ιβκοβιτς (σε ευρωπαικο επιπεδο) και στο ποδοσφαιρο Μουρινιο (σε παγκοσμιο επιπεδο). Ασφαλως δεν μπορω να κρινω προπονητες προηγουμενων εποχων που δεν εχω ζησει... Οσον αφορα την προσωπολατρεια. Εννοουσα πως δεν ειμαι προσωπολατρης με την εννοια οτι ενω ειμαι παναθηναικος δεν θα εχω σε κορνιζα μονο και μονο επειδη ειμαι παναθηναικος τα ''παναθηναικα'' παιδια. Δηλαδη δεν θα κολλησω να πω πως ο Ιβκοβιτς ειναι καλυτερος του ομπραντοβιτς ή ο Σπανουλης καλυτερος του Διαμαντιδη. Απο εκει και περα στον παγκοσμιο αθλητισμο ειναι καποια προσωπα που θελοντας και μη γινεσαι προσωπολατρης. Ειναι δυνατον να μην εισαι προσωπολατρης οσον αφορα τον Μαραντονα? Ειναι δυνατον να μην εισαι προσωπολατρης οσον αφορα τον Τζορνταν? Ειναι δυνατον να μην εισαι προσωπολατρης οσον αφορα τον Γκαλη? Ειναι δυνατον να μην εισαι προσωπολατρης οσον αφορα τον Σουμαχερ? Ειναι δυνατον να μην εισαι προσωπολατρης οσον αφορα τον Μουρινιο? και τελος να πω πως δεν ειπα ποτε πως ο ομπραντοβιτς ειναι για τον π@υτσο. Ειναι κορυφαιος προπονητης. Απλα ειπα πως οποιοσδηποτε αλλος κορυφαιος να ηταν στη θεση του θα εκανε θαυματα με τον ΠΠαναθηναικο. Αν δεν κατακτουσε 5 ευρωπαικα θα κατακτουσε 4 ή 6 π.χ. Και τελος οσον αφορα τους γιαννακοπουλους. Αυτη ειναι η αιτια που ο παναθηναικος σαρωσε τα παντα στο μπασκετ αλλα και αυτους τους εχω ριξει απιστευτο κραξιμο οσον αφορα τα ποδοσφαιρικα (οποιος θελει ανατρεχει να δει τι ελεγα τοτε για τους αφους...)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Κι εγω αντικαπνιστης ειμαι, αλλα γινεται να αντισταθεις σε 2 πακετα marlboro την ημερα? btw αντι να προσπαθεις να συμμαζεψεις οσα ειπες χθες, μπορεις απλα να πεις οτι χθες ηταν Παρασκευη βραδυ και εκτος απο προσωπολατρης του Μαραντονα, Γκαλη, Μουρινιο κλπ εισαι πρωσοπολατρης και του Johnnie Walker. 6
man of steel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειδικά μετά την εξάρα που έριξε προβλέπω να έχει και χώρο λατρείας στο δωμάτιο του για τον special one.Γαμώτο ποιος αντέχει ξανά τα post για τον special.... 1
DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Επειδη καποιος ρωτησε ποιον θεωρω κορυφαιο σε ποδοσφαιρο και μπασκετ να απαντησω. Στο μπασκετ Ιβκοβιτς (σε ευρωπαικο επιπεδο) και στο ποδοσφαιρο Μουρινιο (σε παγκοσμιο επιπεδο). Ωραια Πηγαινε πες λοιπον στον Αμπραμοβιτς οτι ειχε δωσει κοντα 1 δις και το ΤΛ του το εφερε ο ΝτιΜατεο και ο Μουρινιο ειναι πουθενας ΥΓ. Αν πεις στον Ιβκοβιτς την ατακα "ο Ομπραντοβιτς δεν πετυχε αρκετα με τον Παναθηναικο" θα πεθανει ο κακομοιρος απο τα γελια Δηλαδη δεν θα κολλησω να πω πως ο Ιβκοβιτς ειναι καλυτερος του ομπραντοβιτς ή ο Σπανουλης καλυτερος του Διαμαντιδη.Μαλιστα Μετα τον Ιβκοβιτς καλυτερο του Ζοτς, και ο Σπανουλης καλυτερος του Διαμαντιδη. Ειναι δυνατον να μην εισαι προσωπολατρης οσον αφορα τον Μουρινιο?Θα ειχε τεραστια πλακα να μας εξηγουσες με ποια κριτηρια Ιβκοβιτς>Ζοτς στο μπασκετ αλλα να υποθεσω Μουρινιο>Φεργκιουσον στην μπαλα Για κανε μια προσπαθεια... Αυτη ειναι η αιτια που ο παναθηναικος σαρωσε τα παντα στο μπασκετΟι Γιαννακοπουλοι το '99 αρχισαν να ριχνουν λεφτα?
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μάρκους!!! Πρώτος σκόρερ πλέον στο πρωτάθλημα. 1
stamatinho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μπορουσαν να το κανουν απο το 1ο ημ το 3-0...παλι καλα που δε το πληρωσαμε εκει που δε το περιμεναμε. 1
Cossutius. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Στο χω πει Σταμάτη, έχετε θέμα με τις κλειστές άμυνες. Ένα τραγικό λάθος έκαναν αυτοι και ανοίχτηκαν στο τέλος παρόλο που είχαν διαφορετικές εντολές και το πλήρωσαν από τον Μπερκ. Αξιοπερίεργο βέβαια (το οτι ανοίχτηκαν) ενω η αλλαγή ηταν αμυντικος. Μάλλον για νικη το πήγαιναν φαντάζομαι.
DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μπραβο στα παιδια που αποφυγαν για τον συλλογο υπονοιες για στημενα κτλ
Demon13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν πεζαμε με τα δευτερα και χαναμε θα ηταν στημμενο; Γιατι δεν μπορουμε να επανορθωσουμε μια αδικια που εγινε στην συγκεκριμενη ομαδα; Κατσε εσυ τωρα για να μην τυχωνσου την πουν, και παιζε με τις μισες ομαδες παραρτηματα του χρονου. Και ρωταω. Ηρθε κανενας να δωσει συνχαρητηρια στον Παναθηναΐκο για την τιμιοτητα του;
gdask Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν πάει έτσι. Για αυτό είμαστε Παναθηναϊκός. Εγώ δεν δέχομαι η ομάδα μας να κάτσει να χάσει ακόμα και αν διακυβεύεται να πάρουν πρωτάθλημα οι απέναντι. 1
stamatinho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Περαν την νικης σημερα 2 φορες εκοψαν τον Μπεργκ απο τετ α τετ με ανυπαρκτο offside. Ποσο αχρηστους ρεφερι παιζει να εχουμε ρε φιλε... 1
Jenkins Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για την κίτρινη στη χερούκλα του Τριανταφυλλόπουλου όμως, γαργάρα...
bazinga13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Επειδη καποιος ρωτησε ποιον θεωρω κορυφαιο σε ποδοσφαιρο και μπασκετ να απαντησω.Στο μπασκετ Ιβκοβιτς (σε ευρωπαικο επιπεδο) και στο ποδοσφαιρο Μουρινιο (σε παγκοσμιο επιπεδο). Μπορεις να μας εξηγησεις το κριτηριο σου?γαιτι αν κρινουμε με βαση τους τιτλους ο παπους τρωει σκονη οποτε σιγουρα δεν ειναι αυτο το κριτηριο σου,θα θελα πολυ να μας αναπτυξεις τον συλλογισμο σου,φιλικα παντα απλα απο περιεργεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις