Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Τρακης καλα εκανε και ειπε οσα ειπε πριν τον αγωνα, διοτι υπηρχαν καποιοι τυποι σαν τον τυπο που "ασχολειται με μπασκετ" στις τελευταιες 2 σελιδες, οι οποιοι δεν ειχαν και την καλυτερη των διαθεσεων απεναντι στην επιστροφη Ζοτς (οπως ειχε συμβει και περυσι με Μαικ Μπατιστ). Βγηκε ο τρακης λοιπον, εδωσε γραμμη σε αυτους τους συγκεκριμενους που δεν πολυγουσταρουν Ζοτς για τους δικους τους λογους (οι οποιοι ολως τυχαιως αν εχετε παρατηρησει εχουν κοινο σημειο οτι σκοτωνουν ανθρωπο αν ακουσουν κουβεντα για Γιαννακοπουλους) και κατσαν στα αυγα τους και σεβαστηκανε. Σεβαστηκανε τον καλυτερο Ευρωπαιο προπονητη-ζωντανη ιστορια του συλλογου, σεβαστηκαν τον λαο του ΠΑΟ και σεβαστηκαν και τον εαυτο τους και δεν πατησαν στο ΟΑΚΑ χθες για να μην μαζεψουν 20.000 καρπαζιες (μεταφορικα το λεω).

Περαν τουτου, ο τρακης εσβησε με τις δηλωσεις του οτι συννεφα μπορει να υπηρχαν στις σχεσεις τους και εβαλε ξανα στο μυαλο του Ζοτς τον παραγοντα ΠΑΟ. Ο Ζοτς εχει περιθωριο 1,5 χρονο να το καλλιεργησει στο νου του ξεροντας οτι οι πορτες ειναι ορθανοιχτες, τουλαχιστον βαση δηλωσεων. Μεχρι τοτε βλεπουμε. Ηταν κινηση που επρεπε να την κανει ο τρακης, εστω και σαν δηλωση σεβασμου και μετανοιας απεναντι σε οσα ειχαν προηγηθει. Ας ηταν και για να πουλησει οπαδιλικι. Επρεπε να το κανει. Προσωπικα πιστευω οτι εχει καταλαβει το λαθος του με το θεμα προπονητη, γιατι ειναι πρωτα οπαδος και αρρωσταινει οταν βλεπει την ομαδα να χανει. Αποδεδειγμενα. Ειναι στη φαση που καταλαβαινει και συνηδητοποιει (μετα το στραπατσο με τον Αρτζυ) τι ειχε μεσα στα χερια του και πως το εχασε.

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ωραιο το ποστ σου , δε διαφωνω αλλα εγω σκεφτομαι... Υπαρχει ανθρωπος, παναθηναικος, που θα φεροταν κατα του ομπραντοβιτς;;!! Ειναι δυνατον;;;!!

Εδω ειδα κοσμο, δικους μου γνωστους που δε πατανε γηπεδο, και πηγανε μονο και μονο γιατι θα ερχοταν ο ομπραντοβιτς.

Ο ανθρωπος ειναι τεραστιος εχει γραψει ιστορια, ποιος μπορει να πει τι;; Στον ομπραντοβιτς , στον φεργκιουσον, σε κατι τετοιους τυπους καιεσαι σουζα κι απλα λες γιες σερ.

Δημοσ.

Ωραιο το ποστ σου , δε διαφωνω αλλα εγω σκεφτομαι... Υπαρχει ανθρωπος, παναθηναικος, που θα φεροταν κατα του ομπραντοβιτς;;!! Ειναι δυνατον;;;!!

Δε βλεπεις τι γραφει ο αλλος 2 σελιδες πισω; Οτι μας στερησε τιτλους ο Ζοτς σε σχεση με τα λεφτα που του διναν οι Γιαννακοπουλοι.
Δημοσ.

Δε βλεπεις τι γραφει ο αλλος 2 σελιδες πισω; Οτι μας στερησε τιτλους ο Ζοτς σε σχεση με τα λεφτα που του διναν οι Γιαννακοπουλοι.

Βάζω στοίχημα οτι ο συγκεκριμένος είχε όνομα στο fb παλιά ως Gino Pao που το είχε αλλάξει σε Ευγένιος Σοφός. Όποιοι διαβάζουν σχόλια στη σελίδα prasinanea στο fb καταλαβαίνουν τι λέω. Ο συγκεκριμένος ανήκε και στο παρεάκι που έγραφε στον τοίχο του Τουλούμπα. Μόνο από εκείνον έχω ξαναδιαβάσει παρόμοιες παπάρες και δεν νομίζω οτι είναι σύμπτωση. 

Δημοσ.

Βάζω στοίχημα οτι ο συγκεκριμένος είχε όνομα στο fb παλιά ως Gino Pao που το είχε αλλάξει σε Ευγένιος Σοφός. Όποιοι διαβάζουν σχόλια στη σελίδα prasinanea στο fb καταλαβαίνουν τι λέω. Ο συγκεκριμένος ανήκε και στο παρεάκι που έγραφε στον τοίχο του Τουλούμπα. Μόνο από εκείνον έχω ξαναδιαβάσει παρόμοιες παπάρες και δεν νομίζω οτι είναι σύμπτωση. 

Τώρα που το λες πέτυχα το nickname Gino Pao σήμερα στο fb Πάντως το να λέει κάποιος ότι δεν είναι προσωπολάτρης και να ανοίγει thread  με τίτλο ο special one η τρολάρει ή χρήζει ψυχανάλυσης

• Like 1
Δημοσ.
thumbnail.jpeg?itok=RVvtG47-

"Ο γιος μου ο Τζόρντι μαζί με την ομάδα του αναδείχθηκε πρωταθλητής Βελιγραδίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα γίνει καλός παίκτης, αλλά ειλικρινά ένα πράγμα ζητάω από το ζωή μου. Να γίνει κάποτε παίκτης του Παναθηναϊκού. Στο σταυρό που σας κάνω. Να μπει στο ΟΑΚΑ, να νιώσει αυτό που θα συμβεί. Κι εγώ σε μία γωνίτσα να το ζω, να είμαι εκεί χωρίς να αντιληφθεί κάποιος την παρουσία μου. Ούτε ο ίδιος ο Τζόρντι".

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

τα λογια ειναι περιτα ..

Δημοσ.

Το μόνο που δεν μπορώ να συγχωρήσω στον Ζοτς είναι πως άφησε τον Παπανικολάου έτσι. Έκανε τρομερές εμφανίσεις και αυτός για να πάει κόντρα στο κύμα διάλεξε τον Μπόγρη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που δεν μπορώ να συγχωρήσω στον Ζοτς είναι πως άφησε τον Παπανικολάου έτσι. Έκανε τρομερές εμφανίσεις και αυτός για να πάει κόντρα στο κύμα διάλεξε τον Μπόγρη. 

Δυσκολο να ερχοταν ο γαυρονικολαου στο Παναθηναικο.Απ την αλλη θα μου πεις οτι ειδαμε στο γαυρο Ματζαρη και φραγκομπιλ... Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

Επειδη καπου αναφερθηκε μια συγκριση για την προσφορα στο παναθηναικο των Γιαννακοπουλων σε σχεση με τον Ομπραντοβιτς να πως πως αυτη την συγκριση την θεωρω περα για περα αστεια.

Το οτι εχει γινει στον Παναθηναικο εδω και καμια 20αρια χρονια ανηκει κατα 90% τουλαχιστον στους Γιαννακοπουλους. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης προσφορας Γιαννακοπουλων Ομπραντοβιτς.

Αν δεις ψυχραιμα τα πραγματα περα απο το ευρωπαικο στη Μπολωνια που ηταν υπερβαση, τα υπολοιπα ηταν φυσιολογικα και πιστευω θα τα εκανε οποιοσδηποτε καλος προπονητης.

Γιατι δεν μπορω να θεωρησω επιτευγμα του προπονητη να παρει την ευρωλιγκα εχοντας στην ομαδα Διαμαντιδη, Σπανουλη, Γιασικεβιτσιους, Μπατιστ, Πεκοβιτς κλπ.

Με λιγα λογια. Ο παναθηναικος των Γιαννακοπουλων και αλλο προπονητη να ειχε (απο το πανω ραφι) ολα αυτα τα χρονια τις ιδιες κουπες θα ειχε κατακτησει πανω κατω...

έχει μια βάση σε κάποια πράγματα σε αυτό που λέει , άποψη μου έτσι! και ξέχασες και εποχές με μποντιρόγκα κ.α. ποιοτικούς παίκτες που έκαναν διαφορά . τώρα βέβαια σαφώς και ο ζοτς ήταν ικανός να διαχειριστή ένα τέτοιο σύνολο γιαυτό και μόνο δεν τίθεται σύγκριση με κάποιον απ τους παραπάνω ή άλλον προπονητή , το θέμα είναι ότι βλέπω ότι κάνουμε όνειρα όπως έχω πει πριν κάποια ποστ! ( να συμπληρώσω και εγώ )

Ποιον? Ιβκοβιτς?

1 χρονια Παρτιζαν, 1 χρονια ΠΑΟΚ, 4 χρονια Ολυμπιακό, 3 χρονια ΤΣΣΚΑ

Χρονιες που ειχε το ροστερ και τα λεφτα για Ευρωπαικο ετσι στα προχειρα

Αποτελεσμα

2 Ευρωπαικα

Αλλος, πες μου αλλον

Ακουω ποσα λεφτα κοστισε η αποκτηση αυτων που αναφερεις πλην Σαρας (σε περιφερεια που ειχε ηδη πληροτητα)

Με τον ολυμπιακό όταν πήρε το τελευταίο ''΄ όπως το πήρε είχε λεφτά ο γαύρος ???'' από που κι ως που , με κάτι μεταγραφές τις πλάκας και ο Ιβκοβιτς έδωσε 2 κούπες! στον γαύρο μην τον έχουμε για θάνατο !είναι και αυτόν απ την πλευρά των προπονητών που έχουν φέρει τίτλο ευρωπαϊκό για κάτσε οπότε σίγουρα καλύτερος από αυτό που φαίνεται στο πόστ από πάνω  

Δημοσ.

Τζάμπα το έγραψες το σεντόνι γιατί δεν έχεις πιάσει καθόλου το τι γίνεται σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Ζοτς.

... ;

Εμ τί, θα πληρωνόμουνα; Τζάμπα ήταν a priori.

Κατατά, αν είναι άστοχο (το δήλωσα ότι όντως μαζοχισμός είναι) ένα σεντόνι, είναι εύστοχη θεωρείς από την άλλη μεριά μια προόταση όπως αυτή που έγραψες;

Στο κάτω-κάτω, εγώ απλώς είχα κάποια πράγματα μέσα μου. Εδώ κλωθογυρνάω (Ινσόμνια) γενικώς, εδώ μπαίνω στα 2 βασικά αθλητικά θρεντ (με ενδιαφέρον μόνο προς το μπάσκετ), εδώ έκατσα κι έγραψα/ανέλυσα ό,τι μου κόβει/σχολίασα σε ποστ αλλονών που μου "προκάλεσαν σκέψεις" . Ξέρω ότι γενικά και για διάφορους λόγους (με κύριο την "σεντονοαλλεργία"), δεν θα είχε και ιδιαίτερη αναγνωσιμότητα αυτό που μου έβγαινε να γράψω. Ε και; Προφανώς το "να γίνει λίγη κουβέντα", πάντα ο καθ' ένας το θέλει, όταν γράφει κάτι, αλλά σκοπός μου δεν είναι να πείσω τον οποιονδήποτε για αυτά που σκέφτομαι...

Τεσπα, δικαίωμά σου και εσένα να πεις μόνο μια πρόταση, και μάλιστα "του συγκεκριμένου είδους" - πόσο μάλλον όταν δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε χρόνο να έχεις, ούτε διάθεση, αλλά ρε αδερφέ, ξαναλέω, αν μια το σεντόνι μου είναι "τζάμπα", η δικιά σου πρόταση δεν είναι το ίδιο...;

(...πέραν του να κουοτάρεις μάλιστα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ρημάδι που έγραψα)...δεν νομίζεις ότι καλά θα ήταν ένα-δύο πόιντς;

Και εντάξει, εγώ είμαι παρμένος και γράφω τις κάλτσες μου. Αλλά λεώ κι ένα-δυο πράγματα υποστηρικτικά σε αυτά που ισχυρίζομαι. Ακόμη κι αν έστω αυτά δεν έχουν να κάνουν με "καθαρά αποδείξιμα δεδομένα" (πχ παραπομπές σε λινκς ας πούμε, που να έχουν "αυταπόδεικτο υλικό"), τουλάχιστον είναι βασισμένα σε "λογικές" σε παραδείγματα και σε αναφορές γεγονότων που όλοι γνωρίζουν  - έχουν ρε παιδί μου έναν ειρμό, μια συνέχεια, κάτι τεσπα πάνω στο οποίο να πατήσουν...

Γιατί σου τα γράφω αυτά; Γιατί το λογικό στην πρόταση που μου έγραψες, είναι απλώς να βγω και ν' αναρωτηθώ "...και τί να σου πω τώρα εγώ σε αυτή την δήλωση; Ότι εσύ δεν έχεις καταλάβει τί έχει παίξει;".

Σαν τί δηλαδή "προσφέρει", από τη στιγμή που δεν λες το παραμικρό ως "αντεπιχείρημα" σε κάτι, ή χωρίς έστω να εισάγεις κάτι εντελώς νέο;

Μπορεί να τα γράψαμε "το ίδιο τζάμπα" αυτά που γράψαμε κι οι δυο, με το μοναδικό "κέρδος" να είναι από την μεριά σου (=ο χρόνος και ο κόπος), αλλά το δικό σου δεν μπορώ να το πάρω καθόλου μα καθόλου υπ' όψιν.

Πόσο μάλλον όταν, πέραν των "σχετικών συλλογισμών και εκτιμήσεων", παίζουν και κάποια χαρντ φακτς, όπως πχ το ότι το 12 υπήρξε ολόκληρο σήριαλ μεταξύ Γιαννακοπουλαίων (οι οποίοι είχανε ήδη μάλιστα πετάξει σπόντες ότι "θα παρατήσουν την ΚΑΕ στην τύχη της") και Ζοτς. Τα ξέχασες; Ή δεν τα ήξερες; Πόσες βδομάδες πηγαινοερχόντουσαν και κάναν' "συναντήσεις". Τί θέλανε; Τα μπαρμπάδια να αποσυρθούν από την "ευθύνη των διοικητικών" (πάσα στον μικρό δηλαδή) και να μειωθεί ΔΡΑΣΤΙΚΑ το...πηγάδι που εν μέσω κρίσης πετάγανε σημαντικά λεφτά (καθώς ως γνωστόν, το ΚΕΦΙ τους -εκτός από τις παράπλευρες μπίζνες διαφόρων ειδών που απορρέουν ως "ωφέλιμο" μετά του "τερπνού"- κάνουν οι μεγαλομέτοχοι που διατηρούν ομάδες εν Ελλάδι : ΔΕΝ πρόκειται για κερδοφόρες επιχειρήσεις). Είδανε και τους "απέναντι" να καθαρίζουν Ευρωκούπα με τα μισά λεφτά από αυτούς, και σου λέει για κάτσε...

Από τη μεριά του Ζοτς πάλι, είχαμε έναν προπονητή ο οποίος ΔΕΝ ήταν ούτε μαθημένος, ούτε διατεθειμένος να πει "γιες μπος(ιζ)" σε ό,τι διατάξει η εργοδοσία. Και καλά έκανε κι όλας, καθώς προφανώς έβλεπε ότι για να έχει ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ αποτέλεσμα, τα λεφτά του κονδυλιού που είπανε ότι θα δίνανε για του χρόνου, δεν επαρκούσαν. Όπως πιθανώς δεν ήθελε να τινάξει στον αέρα την ομάδα του, αν δεν ανανεωνόταν κάποια συμβόλαια παικτών (Καϊμάκ, Βουγιού, Νικ κτλκτλ). Είχε ήδη χάσει Φώτση. Και δη ΕΛΛΗΝΩΝ παικτών, καθώς ως γνωστόν καλοί και άγιοι οι ξένοι, αλλά προκοπή κάνει κανείς με γερές βάσεις στο ντόπιο υλικό (και στα ντόπια...διαβατήρια παρεμπιπτόντως). Είπες και για παλαιότερα. Κι εγώ σου λέω ότι παλιά ήταν ΓΕΝΙΚΩΣ αλλιώς. Ούτε καν το ίδιο status είχε ο Ζοτς στον ΠΑΟ, ούτε το ίδιο τον έβλεπε τον σύλλογο κλπ. ΑΥΤΗ (..."εκείνη" δηλαδή...) τη φορά, είχε περισσότερους λόγους "να κοντραριστεί". Και δικαίως κι όλας, γιατί δεν ζήταγε έναστρους ουρανούς. Η διαφορά ήταν στα σχετικά "λίγα". Μεταγενέστερα βγήκαν στη φόρα και κάτι "ενδοοικογενειακώς οικονομικά", από το στόμα του Τρακαδόρου (που στην ουσία κατηγόρησε τον θειό του για τέτοιον), αλλά δεν νομίζω να είχαν ιδιαίτερη ουσία και αξία (...σιγά μην άφηνε να του χρωστάγανε περιουσίες του Ζοτς ο Ζοτς).

Οπότε λοιπόν, δεν ξέρω τί έχω πιάσει και δεν έχω πιάσει με το τουρλουμπούκι στην ΚΑΕ ΠΑΟ που έγινε η αιτία αφ' ενός να διαλυθεί η συνέχεια της ομάδας της περασμένης δεκαετίας που έσπερνε (αφού όργωνε) και να χωρίσει κι επιπλέον, δρόμους με αυτήν κι ο...γεωπόνος της, αλλά δεν νομίζω μετά από τα γνωστά αυτά να υπάρχει και κάτι άλλο που να χρειάζεται να πιαστεί.

Τα κλάμματα προχθές στο ΟΑΚΑ, είναι χμ. Κατά τ' άλλα, τζάμπα (που λες κι εσύ...) τα δάκρυα : θέλουν Ζοτς; Πρέπει να πληρώσουν πάνω απ' όλα. Και μπάτζετ και μισθούς (του). Στη Φενέρ 2.5 παίρνει τον χρόνο ("Μ" ε, όχι "Κ" σε κατοστάρικα). Ε συγγνώμη κι όλας, θα είναι και ολίγον μαλάκας αν πετάει τα αριστεροδέξια διομισάρια που του προσφέρονται και ενδεχομένως θα συνεχίσουν για χρόνια να του προσφέρονται για το προσωπικό του πορτοφόλι. Κι οι Γιαννακό, δεν βλέπω να έχουν διάθεση (πες ρε παιδί μου ότι το μετανιώσανε, ότι ξεστραβώσανε, ότι το είδαν αλλιώς - ειδικά το '12-'13 που με τις "διορθωτικές" που κάνανε, σκάσανε στην τελική τα ελάχιστα που ζήταγε ο Ζοτς ως μπάτζετ για να κάνει παιχνίδι- και ότι θέλουν "πάσει θυσία" να τον ξαναφέρουν). Άλλο η "αγάπη" (που την ΕΧΕΙ), κι άλλο τα επαγγελματικά.

Ε αμ δε. Διότι αν ήταν αλλιώς, θα το είχαν κάνει ήδη. Ή έστω, πέραν της γιορτούλας, των κλαπατσίμπανων και των αναμνηστικών και των κλαμμάτων, θα μπορούσαν (όπως ήδη ειπώθηκε και από άλλους εδώ), να πούνε προχθές "όταν σχολάσεις από τους Τούρκοι, έλα μια βόλτα ξανά από 'δω, κι ό,τι θες. Εμείς θα σε περιμένουμε με Φράγκι και με φράγκα κι όχι με δίφραγκα". Ε δεν το 'πανε. Και δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. Αυτό βλέπω εγώ. Στραβός δεν είμαι...)

Αν εσύ βλέπεις κάτι άλλο, τί το κρατάς μυστικό και δεν το λες...;

φραγκομπιλ...

...αδυνατώ να σας καταλάβω μερικούς...

Άντε και πες πως ο Σπάμμερ τρέχει πίσω από τα γκαφρά (όχι ότι το 'δειξε πέρσι με τον ΟΣΦΠ που θα μπορούσε να πάει ό,που γούσταρε, αλλά λέμε τώρα). Ε και; Μήπως έχετε την εντύπωση κάποιοι ότι πληρώνετε εσείς τα συμβόλαια των παικτών (πχ μέσα από τον εισιτηριακό οβολό σας), για να πεις ότι "σας πουλάει"; Τους ιδιοκτήτες των ομάδων πληρώνετε. Όχι τους παίκτες. Αυτούς τους πληρώνουν αυτοί. ΧΩΡΙΣ να σας ρωτάνε εσάς, χωρίς να έχει να κάνει με το δικό σας υστέρημα.

Πες λοιπόν ότι ο προαναφερθέντας ήθελε πολλά και ο ΠΑΟ του έδινε λίγα (σε σχέση με αυτά που ζήταγε). Ε μη χέσω, ειδικά τότε που τα ζήταγε, όλο και τους περισσεύανε τους ιδιοκτήτες-μεγαλοεπιχειρηματίες-φαρμακοτρίφτες Γιαννακοπουλαίους. Δεν θα τους πτώχευε κι όλας.

Άλλο η γκόμενα που σε αφήνει για τον άλλο με την Λαμποργκίνι (αχ τί ωραία,έκανε και ρίμα), κι άλλο οι επαγγελματίες αθλητές.

Να πω δηλαδή ΕΣΤΩ ότι ο ΠΑΟ ήταν στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής και ζήταγε "καταννόηση" από τους παίκτες και ο Σπάμμερ την έγραψε στα καρπερά του παπάρια, ας πούμε να το καταλάβω...

Αλλά δεν είναι έτσι.

Δημοσ.

Θα το έκανα, αλλά επειδή θα έπρεπε να ποστάρω πρώτα εδώ τα drafts κατά την συγγραφή, φοβάμαι ότι θα την κοπανάγατε όλοι.

Δημοσ.

washcloud, on 22 Mar 2014 - 08:55 AM, said:
Θα το έκανα, αλλά επειδή θα έπρεπε να ποστάρω πρώτα εδώ τα drafts κατά την συγγραφή, φοβάμαι ότι θα την κοπανάγατε όλοι.
:shock: :shock: :shock: :shock: :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

έχει μια βάση σε κάποια πράγματα σε αυτό που λέει , άποψη μου έτσι! και ξέχασες και εποχές με μποντιρόγκα κ.α. ποιοτικούς παίκτες που έκαναν διαφορά . τώρα βέβαια σαφώς και ο ζοτς ήταν ικανός να διαχειριστή ένα τέτοιο σύνολο γιαυτό και μόνο δεν τίθεται σύγκριση με κάποιον απ τους παραπάνω ή άλλον προπονητή , το θέμα είναι ότι βλέπω ότι κάνουμε όνειρα όπως έχω πει πριν κάποια ποστ! ( να συμπληρώσω και εγώ )

Με τον ολυμπιακό όταν πήρε το τελευταίο ''΄ όπως το πήρε είχε λεφτά ο γαύρος ???'' από που κι ως που , με κάτι μεταγραφές τις πλάκας και ο Ιβκοβιτς έδωσε 2 κούπες! στον γαύρο μην τον έχουμε για θάνατο !είναι και αυτόν απ την πλευρά των προπονητών που έχουν φέρει τίτλο ευρωπαϊκό για κάτσε οπότε σίγουρα καλύτερος από αυτό που φαίνεται στο πόστ από πάνω  

Η πραγματική οικονομική αξία των Παπανικολάου και Χάινς είναι τα συμβόλαια που βρήκαν στη μετέπειτα ομάδες τους. Επειδή έπαιρναν ψίχουλα στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει τπτ για το budget σαν budget. Για 1-2 χρονιές τους πληρώνεις λίγα αλλά μετά ή θα αυξήσεις το budget ή θα τους χάσεις. Το ίδιο συνέβη και με Διαμαντίδη και Μπατίστ μόνο που επιλέξαμε να τους κρατήσουμε. Ο Μπατίστ μάλιστα για να μείνει την 1η χρονιά δέχτηκε και μείωση... το ίδιο κασέ είχανε τότε στην αρχή και αργότερα; Όχι. Οπότε όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.

ΥΓ. Ας όψεται ο Τεόντοσιτς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...