CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν καποιος ωφεληθηκε και εγινε μεγαλος ολα αυτα τα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς εξαιτιας του Παναθηναικου και των Γιαννακοπουλων και οχι το αντιθετο.
stamatinho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ρε crom ο Ζελικο εγινε πετυχημενος κ αλλο με Παναθηναικο αλλα μια χαρα ευρωπαικα ειχε σηκωσει και πιο πριν.Και σε εθνικο επιπεδο με την Σερβια.Και σε συλλογικο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αυτη η ΔΤ δινει ρεσιταλ. Μετα την επικη περιγραφη του Μαντσεστερ-ΟΣΦΠ οπου καθε λογικος τηλεθεατης οδηγειται στο συμπερασμα οτι ο ΟΣΦΠ εριξε 5 μπαλακια μεσα στο Ολντ Τραφορντ με 90-10 διαιτησια εναντιον του, σημερα μαθαμε απο τον Ιωαννου οτι ο Ολυμπιακος εριξε 40ρα με το 89-59 1
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ρε crom ο Ζελικο εγινε πετυχημενος κ αλλο με Παναθηναικο αλλα μια χαρα ευρωπαικα ειχε σηκωσει και πιο πριν.Και σε εθνικο επιπεδο με την Σερβια.Και σε συλλογικο. Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια... Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην...
stamatinho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ρε crom ο Ζελικο εγινε πετυχημενος κ αλλο με Παναθηναικο αλλα μια χαρα ευρωπαικα ειχε σηκωσει και πιο πριν.Και σε εθνικο επιπεδο με την Σερβια.Και σε συλλογικο. Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια...Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην... Μη ξεχνας ομως επι Γιαννακοπουλων παλι ποσο loser ειμασταν καποτε με κατι Πολιτες και κατι Κιουρμουτζογλιδες.Ευτυχως επαθαν και εμαθανΑυτο δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι δεν εχουν προσφερει στην ομαδα.Αλλα θελουμε δε θελουμε η Ευρωπη μας εμαθε σαν "ο 6αστερος Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς"
gamanos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Και ο Φίλ Τζάκσον, γατάκι θα'ναι. Με Τζορντανοπιπένιδες το παίρνω κι εγώ. 'Ασε που έχωνε αβέρτα φραγκα ο... ο... ο... ο...
Mau-Maus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ο σαντοριναιος που εκανε την ελεεινη μεταδοση του γαυρου προχθες ειναι φωλα αεκτζης και οσοι τον γνωριζουν προσωπικα μπορουν τα σας το επιβεβαιώσουν ! δε φταιει αυτος για το αισχος την δουλεια του φοβαται μη χασει ο ανθρωπος οι πιεσεις που ασκουν τα αφεντικα του φταινε και ολο το βρωμικο συστημα που πληρωνουμε απο την τσεπη μας ..
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εγω δεν μιλησα για Πολιτες, Κιουρμουτζογληδες ή Πεδουλακηδες παντως και πως αυτοι θα ειχαν τις ιδιες επιτυχιες. Μιλησα για προπονητες απο το πανω ραφι οι οποιοι θα ειχαν τις ιδιες επιτυχιες ή και περισσοτερες...
DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια... Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην... Σωστα. Εξαλλου τοσα χρονια που εχουν τεραστια μπατζετ οι Ισπανικες, η ΤΣΣΚΑ, τελευταια Τουρκοι, τον εχουν ξεπερασει σε τιτλους τον Ζοτς εκεινος ο... και ο αλλος... τεσπα δεν τον εχει ξεπερασει παικτης η προπονητης αλλα με τοσα λεφτα εχει περισσοτερα ευρωπαικα σαν συλλογος η... και εκεινη η... τεσπα, μπορει ο Ομπραντοβιτς να εχει περισσοτερα Ευρωπαικα απο καθε αλλον παικτη, προπονητη ή συλλογο στην Ιστορια του Κυπελλου Πρωταθλητριων (εκτος απο την Ρεαλ που εχουν ιδια) αλλα στα 13 χρονια που ηταν στον Παναθηναικο και ειχε 1 ή 2 χρονιες το μεγαλυτερο μπατζετ στην Ευρωπη, και γω νομιζω οτι εκανε λιγα Εξαλλου τι να πρωτοθυμηθω? Που παραλιγο να χασουμε απο την Μπολονια του Τζινομπιλι που τον βλεπετε στα γεραματα να παλευει σε ξενα μερη για μεροκαματο? Να θυμηθω το 2007 με το πληρες ροστερ κοντρα σε κατι Σκολα και Σπλιτερ (που ακουστηκε Βραζιλιανος και Αργεντινος μπασκετμπολιστας) ενταξει, αυτα τα κανουμε ολοι Να θυμηθω το 11 που ως φαβορι περασε ευκολα απο την Μπαρτσελονα οπως αναμενοταν? Να τα λεμε αυτα παιδια, να τα γραφουμε. Ποιος Ομπραντοβιτς? Αυτος που με κατι Μπανταλονες επαιρνε Ευρωπαικα? Που πηρε Ευρωπαικο με Ντανιλοβιτς και Τζορτζεβιτς, σιγα το πραγμα (τι παει να πει ηταν 18 ετων?) Α, και να μην ξεχασω, οπως αλλωστε ελεγε και ο Αργυρης με υλικα απο το πανω ραφι ετσι? Θα ξεχασω εγω τον Σπανουλη που ηρθε απο τους Μαιαμι Χιτ, τον Τσαρτσαρη απο τους Ιντιανα Πεισερς, τον Μπατιστ απο τους Οκλαχομα Θαντερ, τον Περπερογλου απο την Μπαρτσελονα, τον Καιμακογλου απο την Ρεαλ, τον Καλαθη απο τους Λεικερς, τον Πεκοβιτς απο τους Νικς και φυσικα τον Διαμαντιδη απο την Ντριμ Τιμ του '92?? ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, το πραγμα μιλαει απο μονο του Μιλησα για προπονητες απο το πανω ραφι οι οποιοι θα ειχαν τις ιδιες επιτυχιες ή και περισσοτερες...ΠΕΣ ΕΝΑΝ ΠΕΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ 2
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ΠΕΣ ΕΝΑΝ ΠΕΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Ειπα σε προηγουμενο ποστ.
DKNI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειπα σε προηγουμενο ποστ.Ποιον? Ιβκοβιτς? 1 χρονια Παρτιζαν, 1 χρονια ΠΑΟΚ, 4 χρονια Ολυμπιακό, 3 χρονια ΤΣΣΚΑ Χρονιες που ειχε το ροστερ και τα λεφτα για Ευρωπαικο ετσι στα προχειρα Αποτελεσμα 2 Ευρωπαικα Αλλος, πες μου αλλον Γιατι δεν μπορω να θεωρησω επιτευγμα του προπονητη να παρει την ευρωλιγκα εχοντας στην ομαδα Διαμαντιδη, Σπανουλη, Γιασικεβιτσιους, Μπατιστ, Πεκοβιτς κλπ. Ακουω ποσα λεφτα κοστισε η αποκτηση αυτων που αναφερεις πλην Σαρας (σε περιφερεια που ειχε ηδη πληροτητα)
Demon13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν ξέρει να σου πει άλλον. Δεν ασχολείται με μπάσκετ Crom σοβαρά τώρα. Το δίλημμα Ζοτς-Ιβκοβιτς για πέστο δίπλα στο γαβρονήμα. Δεν ξέρω αν θα βρεις γάβρους να συμφωνήσουν μαζί σου. Ίσως βρεις κάποιους λίγους.
Grey Warden Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλα δεν ειπα πως ειναι και ασχετος... Εγω θεωρω παντως πως εκανε λιγα (ω ναι λιγα πιστεψτε το) σε σχεση με το υλικο που διαχειριζοταν ολα αυτα τα χρονια... Μολις διαβασα και το τουβλο περι προσφορας Γιαννακοπουλων-Ομπραντοβιτς ε ηρθα στο αμην... Θα στο πω απλά κι ας σου φανεί κάπως. Σταμάτα να γράφεις κοτσάνες. Έχεις δυο σελίδες που γράφεις μαλακίες και πονάνε τα μάτια μας. Ορίστε, το πα. Ούτε τα αυτονόητα δεν αξίζει να σου εξηγήσει κάποιος και πολύ ασχοληθήκαμε. Ξέρω οτι δεν πρέπει να στο γράφω έτσι, απλά επειδή οι υπόλοιποι κοκο έπρεπε κάποιος να στο γράψει δημόσια. Τόσες ομάδες ρίξανε λεφτά και μάλιστα περισσότερα κι απο τον Παναθηναϊκό και είχανε καλό υλικό και προπονητές... τι καταφέρανε; Ρητορικό το ερώτημα. ΥΓ. Λυπηθείτε μας. (δεν είπα πως είναι και άσχετος...) Ε ναι δεν ειναι άσχετος. ΕΣΥ όμως είσαι. ΥΓ2. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν οτι ο Ομπράντοβιτς δεν είχε τίτλο στη ζωή του πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Μόνο 3 ευρωλίγκες και 2 Σαπόρτα από συλλογικούς ευρωπαϊκούς. ΥΓ3. Έπρεπε να πάρουν τον Ιωαννίδη τότε να δουμε τη γλύκα. ΥΓ4. ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΑΜΠΑΣΚΕΤΟΙ. Άντε παρέα με τον Μαγουλά. 2
CROM271 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ο Ιβκοβιτς πηρε Ευρωπαικο με τον ΑΣΤΕΙΟ Ολυμπιακο. Και το ξαναπηρε και την αλλη χρονια (δεν πιστευω κανενας να νομιζει πως το πηρε ο Μπαρτζωκας την αλλη χρονια?) Βρες μου μια πιο ολοκληρωμενη ομαδα απο εκεινη του Παναθηναικου. Που τρομαξε παλι ο αλλος να νικησει τον Ολυμπιακο του Μπαναωτη! Ελεος δηλαδη... Demon εγω ασχολουμαι με μπασκετ. Δεν ειμαι πανηγυρακιας και προσωπολατρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις