DKNI Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μαλλον δεν το εχετε πιασει Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι αν ο Ζοτς ειναι ετοιμος να επιστρεψει το '15 που ληγει το συμβολαιο και κανεις νορμαλ προπονητης δεν θελει να ερθει για 1 χρονο μονο, στα @@ μου Αν μπορουμε να φερουμε τον Ποποβιτς για 1 χρονο ομως ειμαι τρελος να λεω καλυτερα με Αλβερτη? Απλα οχι αλλο πειραμα τυπου Πεδουλακη. Οχι αλλη χαμενη ευκαιρια να φερουμε ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ επειδη εχουμε τον προπονητη του ΚΑΟΔ
stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εμενα παντως ο Αλβερτης μου θυμιζει τα πρωτα βημματα του Γκουαρντιολα(μη βαρατε) που ειχε στο αυτοματο R, Μεσι και Ετο. Η δικη μου γνωμη ειναι οτι ο Ζελικο αν δε σηκωσει 1-2 ευρωπαικα με τους τουρκαλαδες δε προκειται να γυρισει και αν θα γυρισει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ο Αλβερτης ειναι υπηρεσιακος προπονητης. Βασικα δεν ειναι προπονητης. Μπροσταρης ειναι. Το καλοκαιρι λογικα θα αντικατασταθει με καποιον που θα μπορει να σταθει ανταγωνιστικα στο ευρωπαικο στερεωμα. Το θεμα ειναι αυτος που θα ερθει να δεχθει να δουλεψει με μονοετες συμβολαιο ξεροντας εκ των προτερων οτι το επομενο καλοκαιρι θα προσπαθησουν να προσεγγισουν τον Ζοτς. Αν φερουμε προπονητη με μονοετες, τοτε θα εχουμε σαφες δειγμα απο την οικογενεια και κυριως τον ΔΓ οτι ετοιμαζεται για all in το καλοκαιρι του 2015. Αν ομως μου φερει κανα ψευτο-ονομα τυπου Πλαθα πχ με 2ετες και τα σχετικα , τοτε θα μπορουμε να ευχαριστησουμε τον ΔΓ για τους λαικισμους αυτων των ημερων, να κατεβασουμε αλλες 10 φορες τις χθεσινες στιγμες στο ΟΑΚΑ απο ολες τις πιθανες γωνιες ληψεως και να ζησουμε να τα θυμομαστε. Εγω σαν Παναθηναικος, προτιμω αλλη μια χρονια με τον Αλβερτη παρα να μου φερει ονομα. Δεχομαι να χασω ολους τους τιτλους του χρονου, δεχομαι να αποκλειστω στην Ευρωλιγκα απτη φαση των 32, προκειμενου το καλοκαιρι να τα δωσουμε ολα για να Τον φερουμε πισω. (Η μακροχρονια υπομονη ειναι ενα απο τα πραγματα που μας εχει διδαξει ο Τεραστιος ολα αυτα τα λαμπρα χρονια, οποτε ας την επιστρατευσουμε για τη σεζον που μας ερχεται, αν ειναι να Τον διεκδικησουμε σοβαρα το 2015). Ο τρακης εχει υποχρεωση απεναντι στον εαυτο του πρωτα απ'ολα να επανορθωσει τα 2 λαθη του (ειπαμε, καλοκαιρι 2012 το ενα και καλοκαιρι 2013 το αλλο). Θελω να πιστευω πως η φετινη σεζον τον εχει κανει σοφοτερο στο ζητημα προπονητης. ΥΓ. Να μην συγκρινουμε Γκουαρντιολα με Αλβερτη. Οταν φτασουμε το μπατζετ της Μπαρτσελονα, της Ρεαλ ή της ΤΣΣΚΑ, για να εχουμε Ρουντι Φερναντεζ, Κρστιτς κλπ στην ομαδα μας, τοτε ας αρχισουμε συγκρισεις. Επειδη ομως ειμαστε σε φαση που διαθετουμε παιχτες οχι απτο πρωτο ραφι, πρεπει να επενδυσουμε σε τακτικη και clutch , δηλαδη σε προπονητη που θα ερθει και θα δωσει εξ'αρχης το κατι παραπανω στην ομαδα που δεν παιρνεις απτο ροστερ λογω του μειωμενου μπατζετ. YΓ2. Στο Μιλανο δεν παιζει ο Λανγκφορντ και το ματσακιον παει ποντο ποντο στην πρωτη περιοδο. Πλακα θα 'χει να κανει ο Αγγελου κανενα δωρακι.
CROM271 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επειδη καπου αναφερθηκε μια συγκριση για την προσφορα στο παναθηναικο των Γιαννακοπουλων σε σχεση με τον Ομπραντοβιτς να πως πως αυτη την συγκριση την θεωρω περα για περα αστεια. Το οτι εχει γινει στον Παναθηναικο εδω και καμια 20αρια χρονια ανηκει κατα 90% τουλαχιστον στους Γιαννακοπουλους. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης προσφορας Γιαννακοπουλων Ομπραντοβιτς. Αν δεις ψυχραιμα τα πραγματα περα απο το ευρωπαικο στη Μπολωνια που ηταν υπερβαση, τα υπολοιπα ηταν φυσιολογικα και πιστευω θα τα εκανε οποιοσδηποτε καλος προπονητης. Γιατι δεν μπορω να θεωρησω επιτευγμα του προπονητη να παρει την ευρωλιγκα εχοντας στην ομαδα Διαμαντιδη, Σπανουλη, Γιασικεβιτσιους, Μπατιστ, Πεκοβιτς κλπ. Με λιγα λογια. Ο παναθηναικος των Γιαννακοπουλων και αλλο προπονητη να ειχε (απο το πανω ραφι) ολα αυτα τα χρονια τις ιδιες κουπες θα ειχε κατακτησει πανω κατω... 2
stamatinho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επειδη καπου αναφερθηκε μια συγκριση για την προσφορα στο παναθηναικο των Γιαννακοπουλων σε σχεση με τον Ομπραντοβιτς να πως πως αυτη την συγκριση την θεωρω περα για περα αστεια. Το οτι εχει γινει στον Παναθηναικο εδω και καμια 20αρια χρονια ανηκει κατα 90% τουλαχιστον στους Γιαννακοπουλους. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης προσφορας Γιαννακοπουλων Ομπραντοβιτς. Αν δεις ψυχραιμα τα πραγματα περα απο το ευρωπαικο στη Μπολωνια που ηταν υπερβαση, τα υπολοιπα ηταν φυσιολογικα και πιστευω θα τα εκανε οποιοσδηποτε καλος προπονητης. Γιατι δεν μπορω να θεωρησω επιτευγμα του προπονητη να παρει την ευρωλιγκα εχοντας στην ομαδα Διαμαντιδη, Σπανουλη, Γιασικεβιτσιους, Μπατιστ, Πεκοβιτς κλπ. Με λιγα λογια. Ο παναθηναικος των Γιαννακοπουλων και αλλο προπονητη να ειχε (απο το πανω ραφι) ολα αυτα τα χρονια τις ιδιες κουπες θα ειχε κατακτησει πανω κατω... Ο Μεσινα δηλαδη που ειχε παντα το διπλασιο μπατζετ με Τσσκα θα πρεπε να εχει τα διπλασια απο τον Ομπραντοβιτς. Δεν ειναι ετσι φιλε μου. Και εκτος αυτου αν δεν ειχες Ομπραντοβιτς μπορει να μην ειχες ποτε Διαμαντιδη,Γιασκεβιτσιους,Φραγκογονουλη Πεκοβιτς,Μπατιστ κλπ. Εδω φετος εμεινες χωρις 5ρι λογο προπονητη. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Αν δεν ειχες Ζοτς δε θα ειχες δει ουτε με το κυαλι τους παιχτες που εχεις δει στον ΠΑΟ ολα αυτα τα χρονια, αν δεν εσπρωχνες τουλαχιστον 50% παραπανω μπατζετ καθε σεζον. Συν τοις αλλοις για ποιον Μπατιστ μιλας? Το 3ρι Μπατιστ που θα ηταν αλλαγη του Περπερογλου και για καμια 10ρια λεπτα ρολιστας ? ΔΔ ειπες? Που ποναγανε οι μπασκετες απτα τουβλα του οταν εφυγε απτον Ηρακλη και ηρθε στον ΠΑΟ? Πεκοβιτς ειπες? Με το σκαουτινγκ του ΠαυλοΓιαννακοπουλου θα τον εφερνες κι αυτον. Για τον Σαρας παω πασσο, γιατι ηταν οντως μεταγραφη προεδρων και ηταν οντως φτασμενος παιχτης οταν ηρθε στον ΠΑΟ. Και το πικ εν ρολ μεταγραφη θα στο φερνανε οι Γιαννακοπουλοι ή θα στο επινοουσε (αντεγραφε-προσαρμοζε απο το ΝΒΑ τελος παντων) ο Μαλκοβιτς, ο Μεσινα, ο Καζλαουσκας. Αστα αυτα, παμε σε κατι πιο απλο + τροφη για σκεψη: Ειναι ή δεν ειναι υπερβαση να κρατας 2 γεννιες παιχτων στις επαλξεις επι 13 χρονια οταν οι περισσοτεροι μετα απο 1--2 ευρωπαικα κλεινουν ηγεμονικα συμβολαια και παιζουν σαν συνταξιουχοι χωρις κανενα κινητρο? Ειναι ή δεν ειναι υπερβαση σε μια ομαδα γεματη επιτυχημενους σταρ παιχτες να μην χανεις ουτε λεπτο τις ισοροπιες επι 13 χρονια? Δεν θα μπω καν στη διαδικασια για περισσοτερα επιχειρηματα για το ποσο λαθος ειναι η αποψη "τα ιδια ευρωπαικα θα ειχαμε εκτος απο την Μπολονια/δεν εκανε τιποτα σπουδαιο-υπερβασεις κλπ". Οχι για αλλο λογο, αλλα επειδη την ιδια στιγμη που γραφεις οσα απαξιωτικα γραφεις για Ζοτς, δηλωνεις οτι ο Μουρινιο ειναι ο μεγαλυτερος προπονητης ολων των εποχων στον πλανητη. Τα μυαλα μας πονανε πιο πολυ απο των ΠΑΟΚτζηδων. Ασχοληθειτε με την μπαλιτσα καλυτερα και απαλλαξτε το μπασκετακι απο τις Αλεφαντιακες αναλυσεις και υποθεσεις σας. ΥΓ. Αναθεμα κι αν καταλαβαινες ως προς τι "συγκρινα" ( ; ) τους Γιαννακοπουλους-Ζοτς σε εκεινο το ποστ. Αλλα δεν. YΓ2. Ολα οκ με τα αποτελεσματα του ομιλου, αναμενουμε αν ο Αγγελου θα ριξει βομβα μεσα στο Μιλανο και θα ξανα-ανοιξει η 2η θεση για τις υπολοιπες ομαδες. 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 64 -64 δειτε το απο δω το τελευταιο 4λεπτο http://www.sportlemon.tv/20140207/vv52f50432d7c269.34141612-742462.html
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Που ηταν και που καντησε αυτος ο Πλανινιτς... Λακισαν -οπως ηταν φυσιολογικο- οι Τουρκοι στο τελευταιο 4λεπτο.
CROM271 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Α δηλαδη για το σκαουτινγκ τον κρινουμε. Κατι σαν τον Βενγκερ μια φαση. Εδω γελαμε... Αν ειχες τον Ιβκοβιτς ολα αυτα τα χρονια δεν θα ειχες παρει 5 ευρωπαικα αλλα 7 τουλαχιστον. Και δεν θα σε πετουσαν εξω κατι Μαρουσια κλπ. ενω εχεις ομαδαρα... Εδω ο αλλος χτες με μοναδες μπασκετικης αξιας πολλαπλασιας του παναθηναικου διασυρθηκε απο τον Φραγκισκο. Τι αλλο να πεις... Αυτο το παιχνιδι πραγματικα ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Εγω τους προπονητες τους κρινω σαν προπονητες και οχι σαν μανατζερ και σαν σκαουτερ. Για αυτο τον Βενγκερ τον θεωρω αστειο προπονητη και τον Μουρινιο ...special...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Λυπαμαι που μπηκα στη διαδικασια να κανω ποστ παραπανω. Τι διαβαζουν τα ματακια μας. Crom271 δεν είσαι μπασκετικός να υποθέσω;Σιγουρα ειναι. Καθε Μαιο. Δεν εχουν μονο οι γαυροι τετοιους στις ταξεις τους , προφανως 1
CROM271 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Να μην αναφερω και για την διαλυση της ομαδας (σκοπιμη???) πριν την φυγη του. Τετοια κακη διαχειριση στο ροστερ και στις ανανεωσεις δεν εχουν ξαναγινει. Περιμενοντας φυσικα τον Ζελικο ως την τελευταια στιγμη ποτε θα πει το προαποφασισμενο οχι.
Demon13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν ειχες τον Ιβκοβιτς ολα αυτα τα χρονια ΄Ασε άσε... θα έπρεπε να είχαμε τον Ιβκοβιτς...ένας σωστός υπερήλικας gentleman
stamatinho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 <p>Α δηλαδη για το σκαουτινγκ τον κρινουμε. Κατι σαν τον Βενγκερ μια φαση. Εδω γελαμε...</p> <p> </p> <p>Αν ειχες τον Ιβκοβιτς ολα αυτα τα χρονια δεν θα ειχες παρει 5 ευρωπαικα αλλα 7 τουλαχιστον. Και δεν θα σε πετουσαν εξω κατι Μαρουσια κλπ. ενω εχεις ομαδαρα...</p> <p> </p> <p>Εδω ο αλλος χτες με μοναδες μπασκετικης αξιας πολλαπλασιας του παναθηναικου διασυρθηκε απο τον Φραγκισκο. Τι αλλο να πεις... Αυτο το παιχνιδι πραγματικα ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!</p> <p> </p> <p>Εγω τους προπονητες τους κρινω σαν προπονητες και οχι σαν μανατζερ και σαν σκαουτερ.</p> <p> </p> <p>Για αυτο τον Βενγκερ τον θεωρω αστειο προπονητη και τον Μουρινιο ...special...</p> Οφ τοπικ γιατι τυχαινει να ειμαι και Ρεαλ. Φιλε μου αν ηταν special θα εφευγε εστω με 1 ευρωπαικο τιτλο απο τη Ρεαλ. Και δε θα μας φορτωνε Ντι Μαριες και Οζιλιδες.Τεσπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις