Anubis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Όντως διοτι στο δευτερο οι άλλοι ειχαν κάτσει πισω και σας ειχαν δωσει τη μπάλα. Σας περίμεναν και έφευγαν με αντεπιθέσεις οπότε τους ριχνατε σε πολλές περιπτωσεις για να ξαναπάρετε τη μπάλα. Υπηρξε φάση που αν άφηνε πλεονέκτημα ο διαιτητής, θα έβγαινε μονος ο παιχτης του ΟΦΗ. Η κατοχή στο παιχνίδι Ολυμπιακου-ΠΑΟ ήταν 67%-33....Μάντεψε ποιος κέρδισε... Καλα μιλαμε θα γυρισω το ιντερνετ αναποδα για στατιστικα πρωτου και δευτερου ημιχρονου. Ειπα εγω κατι για νικη και κατοχη? Εσυ ειπες οτι ειχε ο οφη την κατοχη αρα και περισσοτερα φαουλ ο παο. Με 34-66 συνολικη κατοχη, μαλλον η κατοχη στο β ημιχρονο ηταν 100-0. Αυτο λενε οι εξισωσεις που εμαθα στο σχολειο.
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλα μιλαμε θα γυρισω το ιντερνετ αναποδα για στατιστικα πρωτου και δευτερου ημιχρονου. Ειπα εγω κατι για νικη και κατοχη? Εσυ ειπες οτι ειχε ο οφη την κατοχη αρα και περισσοτερα φαουλ ο παο. Με 34-66 συνολικη κατοχη, μαλλον η κατοχη στο β ημιχρονο ηταν 100-0. Αυτο λενε οι εξισωσεις που εμαθα στο σχολειο. Η κατοχή στο πρώτο ημιχρονο αν θες την άποψή μου ήταν κάπου στο 60-40. Στο β γυρισε στο 35-65 και ειδικά μετά το γκολ είχε πάει στο 20-80. Μη πω και 10-90. Κάπως έτσι βγαίνουν και τα στατιστικά σου. Αν δεν πιστευεις εμένα πάντως, μπορεις να διαβάσεις τι λένε τα διάφορα σαιτ. Δε θα δεις κανένα που να διαφωνει για την κατοχή του ΟΦΗ στο πρωτο και την αλλαγή αυτη στο Β. Πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν κατά του ΠΑΟ πάντως ήταν μετά το γκολ του ΟΦΗ. Ο ΠΑΟ πίεζε, οι του ΟΦΗ έκλεβαν τη μπάλα να φυγουν στην αντεπίθεση, τους έκοβαν οι δικοί σας. Και γενικά δε καταλαβαίνω προς τι αυτή η αμφιβολία. Ποτέ δε μπαίνω να κρίνω ένα ματς που δεν έχω δει, ειδικά σε τοπικ άλλων.
Anubis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Καλε μου αν η κατοχη ηταν 60-40 το πρωτο ημιχρονο και 10-90 απο το 70 και μετα αυτο δεν βγαζει 34-66. Οσο για τα σαιτ ναι χρειαζομαι τους ειδικους αναλυτες για ενα σουπα ματς. Και που τους κανω μεεικα κλικ την ημερα πολυ τους ειναι των αχρηστων.
Cossutius. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ανουβη...έλεος απλά. Μαθηματική ανάλυση στο ματς θα κάνεις για να βρεις τρόπο να μου πεις οτι κάνω λάθος? Ημαρτον μπαναιαμ...Βάλε ότι ποσοστά θες. Η ουσία ειναι αυτη που σου ειπα εξαρχης. Πρωτο ο ΟΦΗ, δεύτερο εσεις. Απαπαααα... Πάντως τωρα που το θυμήθηκα λίγα λεπτά μετά το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, βγαίνει ο παίχτης του ΟΦΗ προς τη περιοχή σας και τον πετάει κάτω ο Τριανταφυλλόπουλος "σκοντάφτοντας". Ο διαιτητής δίνει επιθετικό φάουλ!!!!!!!!!
Anubis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Cossutie το προβλημα ειναι απλο: 60 - 40 10 - 90 -------------+ 70 - 130 35 - 65 Aλλα αυτα ειναι για το καθε ημιχρονο. Βλεπεις τι ωραια που ειναι η μαθηματικη αναλυση?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 nova3 Το euroleague.net δεν εχει πλεον το συστημα να αγορασεις μονο 1 αγωνα για να τον δεις live? Περυσι το ειχε, φετος δοκιμαζω να το κανω και μου βγαζει ως μινιμουμ monthly subscription 9 ευρω.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ΦΟΛΑ ΤΟ EUROLEAGUE.ΤV ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!Είχα αγοράσει πρίν 4-5 μήνες μια μηνιαία συνδρομή για τα παιχνίδια, και υπήρχε κλείδωμα geolocation σε όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Μόνο τις ξένες ομάδες μπορούσες να δείς, και αυτές άν και όποτε δούλευε το τρισάθλιο τους webplayer. Έστειλα και mail στο support τους, τους μίλησα και σε live chat, κλασσικά δεν βρήκα άκρη, έχασα τα λεφτά μου.Ευτυχώς πλέον έβαλα Nova Go και ησύχασα.
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Στρημάκια everywhere πχ here : http://www.livegoal.tk/programme/days.html Πάντα υπάρχει διαθέσιμη μετάδοση στ' Αγγλικά, με υποφερτή εικόνα (...αν και ανυπόφορο σχολιαστή που εκεί που μουρμουράει και με το ζόρι τον ακούς, μπήζει φωνάρες σαν λατινοαμερικάνος ποδοσφαιρατζής όταν γίνει τίποτε δυνατό...)
Demon13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ΦΟΛΑ ΤΟ EUROLEAGUE.ΤV ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Είχα αγοράσει πρίν 4-5 μήνες μια μηνιαία συνδρομή για τα παιχνίδια, και υπήρχε κλείδωμα geolocation σε όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων. Μόνο τις ξένες ομάδες μπορούσες να δείς, και αυτές άν και όποτε δούλευε το τρισάθλιο τους webplayer. Έστειλα και mail στο support τους, τους μίλησα και σε live chat, κλασσικά δεν βρήκα άκρη, έχασα τα λεφτά μου. Ευτυχώς πλέον έβαλα Nova Go και ησύχασα. Πόσο κάνει ο μήνας στην euroleague tv και πόσο στο nova go;
stamatinho Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγω εδω και ενα μηνα βλεπω εδω http://trifasiko.blogspot.gr/?m=1 Δε κολαει και η εικονα ειναι αρκετα καλη. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αν δεν το εχει εδω δεν το εχει πουθενα. Για να μη παρεξηγηθω δεν απευθυνεται σε οσους θελουν επι πληρωμη HD εικονα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις