Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμενόμενη η κακή βραδιά και αναμενόμενο να σπρώξουν λίγο το παράρτημα προς την περιοχή μας. Στη Λεοφόρο με normal διαιτησία το έχουμε.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

1239655_801978056497195_699267475_n.jpg

Καλό έξυπνο το παραδέχομαι.Θυμάμαι ακόμα την φάτσα του ψάλτη να λέει πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος :P

• Like 2
Δημοσ.

Παρορμητικοτατος ειναι. Το παραδειγμα που ανεφερες και μονος σου που βγηκε και ειπε οτι λογω θειου παραταει την ΚΑΕ (και την επομενη μερα ηταν ολα οκ σαν να μην τρεχει τιποτα), ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα του παρορμητισμου του. Πιστευεις οτι αυτη η κινηση χαρακτηριζεται απο κατι αλλο? Οτι ηταν στρατηγικη για να πετυχει κατι?

Σε οτι αφορα τη σχεση Ζοτς-ΠΑΟ η ιστορια θα δειξει αν ολα εχουν τελειωσει ή αν επεται συνεχεια. Προσωπικα θεωρω πολυ δυσκολη την επιστροφη του σε μεσοπροθεσμο επιπεδο, αλλα ο τρακης ειναι απτους μη προβλεψιμους προεδρους, αρα -ισως κι επειδη ετσι με βολευει να σκεφτομαι- ολα ειναι πιθανα. Η σιγουρια σου παντως δεν με βρισκει συμφωνο.

Mπερδεύεις τον όποιον παρορμητισμό του, με μέτρα δικά σου, όπως είπα. Αυτό θεωρώ εγώ. Όπως καθόμαστε και χτυπιόμαστε οι απλοί μαλάκες πολίτες για τους πολιτικούς κι αναρωτιόμαστε "μα τί πράγματα είναι αυτά που κάνουνε, δεν σκέφτονται την πατρίδα τους;", επειδή δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι άλλο πράγμα η πατρίδα για 'μας, και άλλο γι' αυτούς.

Αυτό δε σημαίνει ότι "κάνει τα πάντα βάσει σχεδίου". Για την ακρίβεια, το σχέδιό του -θεωρώ- είναι ότι...δεν έχει σχέδιο. Όχι με φίλτρα "λογικά, επαγγελματικά, οπαδικά". Και δεν σκέφτεται "ως παναθηναϊκός", όπως πχ εσύ, αλλά ως...Γιαννακόπουλος. Το οποίο είναι ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ "ανθρώπου", τάξης, κάστας - όπως θες πες το. Κοντολογίς, με την καμμία δεν πιστεύω ότι "μαθαίνει και διορθώνεται", όπως το λες ο ίδιος. 40 είναι, δεν είναι 15. Και κινείται με βάση τον από πολλού δομημένο χαρακτήρα του. Δεν είναι από τους ανθρώπους (λόγω "υπόστασης") που..."ενίοτε μπορεί και να μαθαίνουν από τα λάθη τους", Μίντι...Δεν είναι καν υπάλληλος κανενός (και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να είναι) - αν μπορείς να νιώσεις τι ακριβώς εννοώ. Δεν είναι ΕΣΤΩ Πεδουλάκης, να δεχτεί έναν Μαυροκεφαλίδη "επειδή έτσι θέλει ο αποπάνω από αυτόν". Δεν είναι ούτε ΚΑΝ Ζοτς "να απαιτήσει σεβασμό"...Αυτοί οι άνθρωποι δεν δίνουν καν λογαριασμό σε ολόκληρες κοινωνίες, για το πώς τις διαχειρίζονται, είτε έμμεσα, είτε άμεσα - είτε οικονομικά, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο...Και μην ξεχνάς, ότι κάποιοι από αυτούς, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ μέσα σε όλο αυτό, δεν το έφτιαξαν καν...

Περί του παραδείγματος λοιπόν που λες, δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς παίχτηκε. Δεν έχει και καμμιά σημασία όμως, και κακώς το κρίνεις με τα δικά σου "καθημερινά" μέτρα, όπως είπα και ξανάπα...Με την καμμία όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι "έτσι απλά έσπασε συναισθηματικά εκείνη τη βραδυά - αλλά μετά κατάλαβε ότι το να δίνει τον θειό του ήταν λάθος και δεν θα το ξανακάνει"...Για χίλιες-δυο ίντριγκες που τον οδήγησαν σε κάτι τέτοιο, να μου πεις, να το συζητήσω.

Όσο περί Ζοτς, τιμητικό το ότι αναγνωρίζεις (ΚΑΙ δηλώνεις κι όλας) το "ίσως το λέω επειδή μπορεί και να με βολεύει να το βλέπω έτσι". Ακριβώς για τέτοια σου χαρακτηριστικά είναι που λέω ότι "δεν είσαι σαν τον μέσο οπαδό που θα βγει να πει κάτι".

Κι εγώ όμως, δεν διατείνομαι ότι τους γνωρίζω όλους απ' έξω κι ανακατωτά για να μπορώ να σου πω να το παίξεις και στοίχημα το τί θα γίνει με τον Ζοτς. Απλά βλέπω από μακρυά τα πράγματα, αναλύω δεδομένα κοινά για όλους, και πιθανολογώ. Και η λογική μου λέει αυτά ακριβώς που είπα (κι έχω ξαναπεί) : η κατάσταση που έζησε ο Ζοτς με τον ΠΑΟ μέσα στην δεκαετία του 2000, έχει λήξει. Ανεπιστρεπτί φρονώ, γιατί άλλαξαν πολλά βασικά δεδομένα : 1ο και καλύτερο η "παγκόσμια οικονομική κρίση". Μέχρι ένα σημείο, απλά πλήρωνε ο ΠΑΟ και κάνανε διάφοροι τα κέφια τους (πρόεδροι, προπονητής, οπαδοί, κτλκτλ). Από ένα άλλο σημείο όμως, κοπήκανε μαχαίρι αυτά. Και 2ον άλλαξε δραματικά και ο τιμονιέρης της όλης φάσης του ΠΑΟ. Ο οποίος, δεν ήταν δύσκολο, αν νοιαζότανε, να πει ως νορμάλ αθλητικός επιχειρηματίας (...που ΔΕΝ είναι) "ΟΚ, πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με λιγότερα λεφτά". Και όλος ο κόσμος που του έκοβε δυο δράμια, φώναζε : όχι έτσι αυτό, μα γιατί έτσι το άλλο, κάνε τουλάχιστον το 'κείνο...Χαμπάρι όμως. Συμπέρασμα; Απλώς "παίζει" ο Τράκης. Με τα δικά του τα μυαλά (...που λέγαμε). Χωρίς να τον ενδιαφέρει ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ το επιχειρηματικό αποτέλεσμα, χωρίς να τον ενδιαφέρει το αθλητικό, κτλπ. Οι μπαρμπάδες του είχαν, όπως όλοι οι προύχοντες αυτού του τόπου κάποια στιγμή, πέσει σε έναν συγκεκριμένο χώρο, για να έχουν τις πάμπολλες και κάθε είδους αβάντες που θα τους έδινε αυτή η διαδικασία στην κοινωνία της "ψωροκώσταινας". Τα λεφτά δεν ήταν θέμα, τα χώνανε, το πράγμα προχώραγε, ο ένας τους ξέδινε μάλιστα και τις...ατέλειες του χαρακτήρα ενός μίζερου ανθρωπάκου πνιγμένου στο τάληρο, και η ζωή κύλαγε. Όταν "σοβάρεψαν" οι εποχές όμως, μέχρι και στα πρόθυρα...εγκατάλειψης φτάσανε να την έχουν "την ομάδα" (...αν δεν σου λέει κάτι αυτό...). Είναι που πλέον η "πλάκα" δεν αρκούσε, καθώς τα "παράπλευρα" οφέλη είχαν αρχίσει να μην έχουν και πολύ νόημα πια. (...εκτός κι αν πίστεψες ποτέ ότι Παύλος και Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, υπήρξαν "μπασκετάνθρωποι"...)

Κάπου λοιπόν εκεί, διαλύθηκαν όλα αυτά που αποτελούσαν "το πράσινο όνειρο του 2000".

Και ξαναρωτάω, λες ο Ζοτς α) να είναι κολλημένος "με ένα όνομα"; β) να είναι κολλημένος με 17.000 οπαδούς; Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσε το όνειρό του, κατακερματίστηκε. Οπότε, ΓΙΑΤΙ να γυρίσει;  "Για να πίνει καφέδες στην Αθήνα"; Ποιός είναι ο δεσμός του με το τώρα, και ΚΥΡΙΩΣ με το ΜΕΛΛΟΝ; Οι παίκτες που οδηγούσε σαν παιδιά του; Πάνε αυτοί. Τα οικονομικά δεδομένα τα είπαμε : κάποτε αυτός έκανε κουμάντο. Αυτός ήταν ο αποκλειστικός διαχειριστής του κονδυλίου που χρειαζότανε για να μπορεί να παίρνει κούπες. Τώρα να γυρίσει, γιατί; Για να του λέει ο ψυχάκιας "θα πάρουμε Μαυροκεφαλίδη φέτος"; Ή για να του λέει "ο Καϊμακόγλου ζητάει πολλά το κωλόπαιδο, γάμησέ τον, και μετά γάμα και τον Βουγιούκα"; Ή για να βλέπει να γίνεται η μια μεταγραφική μαλακία πίσω από την άλλη, ελέω "οικονομίας", και στο τέλος να βλέπει ότι ΚΑΙ παραπάνω φράγκα φεύγουνε με τις διορθωτικές κινήσεις", ΚΑΙ αποτέλεσμα κοκορίκο; ...Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο τούρκικος καφές που πίνει στο Ιπεκτσί, είναι πιο πικρός από τον...ελληνικό που θα έπινε ακόμη στο ΟΑΚΑ...Δε λέω, σίγουρα το να μπαίνεις σε ναό και να ξέρεις ότι στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σε θεωρούν θεό, και ότι εντός του το ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ, είναι μεγάλο κίνητρο. Αλλά πιο πολύ νομίζω ότι έτσι το βλέπουν για τον άλλο οι καθημερινοί άνθρωποι κι οπαδοί. Και "προβάλλουν" όλο αυτό, στον εν λόγω "θεό". Του αποδίδουν δηλαδή χαρακτηριστικά, που είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ, μιας και τον θεωρώ αρκετά έξυπνο, ότι ο ίδιος ξέρει και φιλτράρει πολύ σοφά. Με άλλα λόγια, το έζησε το όνειρό του όπως είπα και προτύτερα, το έχει μέσα του, αλλά ξέρει πως όσο και να προσπαθήσει να ξαναβιώσει παρόμοιες ιστορίες, δεν γίνεται, με τα δεδομένα να έχουν όπως έχουν.

Αν λοιπόν ήθελαν να τον κρατήσουν "πάσει θυσία" τον Ζοτς οι Γιαννακοπουλαίοι, θα το κάνανε. (...όπως κάποτε, αν ήθελαν να κρατήσουν πάσει θυσία τον Γκάλη, επίσης θα το κάνανε...)

Κι ο Ζοτς αν ήθελε να μείνει "πάσει θυσία" στον ΠΑΟ, θα είχε μείνει.

Αλλάξανε "απλώς" (=δραματικά...) τα πράγματα Μίντι προ διετίας. Αυτό που υπήρχε και έγινε ό,τι έγινε με τον ΠΑΟ για πάνω από 10ετία, απλά "ceased to exist". Δεν ήταν ούτε θέμα "παρεξήγησης", ούτε θέμα "δεν τα βρίσκουμε αλλά θα μπορούσαμε" κτλ.

Irreconcilable differences λέγεται.

...προς θεού, σε κανέναν δεν θέλω να την "σπάσω", ή "να του χαλάσω το όνειρο/την ελπίδα". Απλώς καταγράφω αυτά που βλέπω εγώ, κι αυτά που η σκέψη μου κρίνει ως ισχύοντα δεδομένα. Καθόλου δε θα με χάλαγε να ξαναφτιάξει "μεγάλη ομάδα" ο ΠΑΟ (όπως και ο Άρης, και η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ - ή και να μεγαλώσουν κάποιες από τις "μια ζωή μικρές"). Και με Ζοτς, και χωρίς Ζοτς.

Δημοσ.

Αναμενόμενη η κακή βραδιά και αναμενόμενο να σπρώξουν λίγο το παράρτημα προς την περιοχή μας. Στη Λεοφόρο με normal διαιτησία το έχουμε.

Πάλι η διαιτησία έφταιξε? :P

Εν πάση περιπτώσει, επειδή το ματσάκι το είδα, ανώτερος ο ΟΦΗ χθες. Έχω την εντύπωση ότι πρώτη τελική φάση του ΠΑΟ ηταν κάπου στο 60, τη στιγμή που οι Κρητικοί είχαν μια πρωτοβουλία κινήσεων.

Ειναι φανερό οτι ο Αναστασίου πήγε για ισοπαλία ή οπως με τον Ολυμπιακό να πάρει το ματς με αντεπιθέσεις, αλλά ο ΟΦΗ το είχε μελετήσει το παιχνίδι.

Μέντεζ κάκιστος, ίσως ο χειρότερος του αγώνα. Ζε Εντουάρτο σας κατάπιε. Πραγματικά τον θαυμασα χθες τον παίχτη.

Οπως είχαμε ξαναπει, δε γινατε ξαφνικά ομάδα επειδή κάνατε 3 συνεχόμενες νικες με τη μια να ειναι ενανίον του Ολυμπιακου. Σύντομα θα ερχοταν η σφαλιάρα και ήρθε απο έναν ΟΦΗ που δεν ειναι και κάτι τρομερό.

Διαιτητής μετριότατος που έκοβε κάθε φάση και απ τις 2 μεριές. Λογικό ο ΠΑΟ να έχει μεγαλυτερο παθητικο σε φάουλ, όταν ο ΟΦΗ έχει την κατοχή. 

Η ρεβανς θα έχει ενδιαφέρον.

Y.Γ- Οι παίχτες του ΟΦΗ πάντως έπεφταν με το παραμικρό κάτω. 

Δημοσ.

Πάλι η διαιτησία έφταιξε? :P

Εν πάση περιπτώσει, επειδή το ματσάκι το είδα,

Διαιτητής μετριότατος που έκοβε κάθε φάση και απ τις 2 μεριές. Λογικό ο ΠΑΟ να έχει μεγαλυτερο παθητικο σε φάουλ, όταν ο ΟΦΗ έχει την κατοχή. 

Η ρεβανς θα έχει ενδιαφέρον.

Y.Γ- Οι παίχτες του ΟΦΗ πάντως έπεφταν με το παραμικρό κάτω. 

Άρα, είναι παράλογο ή δόλιο , τη στιγμή που η πραγματική κατοχή , στο ματσάκι που είδες, ήταν 61-39 ΥΠΕΡ του ΠΑΟ να σφυριχτούν 28 φάουλ κατά του ΠΑΟ και 15 κατά του ΟΦΗ.

Αν βάλεις δε και την ώρα που ήταν κάτω οι του ΟΦΗ , δεν βγαίνει με τίποτα.

Επιτέλους, συμφωνούμε ;)

Δημοσ.

Στο πρώτο ημιχρονο ο ΟΦΗ είχε την κατοχή. Ανουσια αλλά την είχε. Στο δεύτερο με το που φάγατε το γκολ κάνατε προσπάθεια να ελέγξετε το παιχνίδι, πιέζατε, οι άλλοι έπεφταν κάτω μολις τους ακουμπουσατε, λογικά τα φάουλ.

Γενικά παίξατε κάκιστα χθες και μόνο η διαιτησία δε σας φταίει. Να μου πεις οτι οι του ΟΦΗ έκαναν θέατρο, το καταλαβαίνω απολυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από περιέργεια, πώς χωράς στο σκεπτικό σου ότι "οι του ΟΦΗ έκαναν θέατρο" με το ότι η διαιτησία "δεν σας φταίει";

Εφόσον έκαναν θέατρο, ποιος ήταν αυτός που α) το ανεχόταν και β) το επικρουτούσε καταλογίζοντας φάουλ; 

Δημοσ.

Από περιέργεια, πώς χωράς στο σκεπτικό σου ότι "οι του ΟΦΗ έκαναν θέατρο" με το ότι η διαιτησία "δεν σας φταίει";

Εφόσον έκαναν θέατρο, ποιος ήταν αυτός που α) το ανεχόταν και β) το επικρουτούσε καταλογίζοντας φάουλ; 

οι άλλοι έπεφταν κάτω μολις τους ακουμπουσατε

Εφόσον υπάρχει επαφή μπορει να υπάρχει και φάουλ. Αν τώρα ο άλλος πέφτει σα να τον πάτησε νταλίκα ειναι θέατρο. Το φάουλ ομως υφίσταται.

Κατα τα άλλα, και επειδη βλέπω προσπάθεια αμφισβήτησης ενος παιχνιδιου το οποιο πάω στοιχημα οτι κάποιοι δε το έχετε δει.

Ο ΟΦΗ ειχε ανούσια κατοχή στο πρωτο ημιχρονο. Οποιοσδηποτε γράψει οτι δε την είχε, δεν έχει δει το ματς.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο ειδικά μετά το γκολ του ΟΦΗ.

Εκει μόλις οι παίχτες του ΟΦΗ έκλεβαν τη μπάλα, σφυριζόταν φάουλ. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπήρχε επαφή. Οι του ΠΑΟ γενικά προσπαθούσαν να ξανακερδίσουν τη μπάλα πιέζοντας.

Τον διαιτητη τον χαρακτηρίζω μέτριο και εκνευριστικό. Ούτε ένα πλεονέκτημα δεν άφησε. Και στις 2 πλευρές. Αυτά.

Ας μπει και ο Daemonos που ηταν μέσα να σας τα γράψει καλυτερα.

Δημοσ.

Ακριβως επειδη ειδα το ματς, ψαχνω να βρω την ανουσια κατοχη του οφη σε στατιστικα ανουσια σημαινει ακομα και 51-49 ετσι χωρις ευκαιριες.

Παντως 34%-66% ηταν το συνολικο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν κάθε επαφή είναι φάουλ, όμως, είναι πέναλτι και του Μανιάτη στον Βαλέντσια (ή πώς τον λένε αυτόν με το βουλωμένο μάτι). 

Εγώ, μια φορά, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ δεν το είδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Αλλά, να λες ότι η μία ομάδα κάνει θέατρο και παράλληλα ότι ο διαιτητής δε φταίει, μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο.

Τέλος πάντων, δεν έχει καμία σημασία, μια απορία είχα, δε μου την έλυσες, καλή καρδιά.

Δημοσ.

Αν κάθε επαφή είναι φάουλ, όμως, είναι πέναλτι και του Μανιάτη στον Βαλέντσια (ή πώς τον λένε αυτόν με το βουλωμένο μάτι). 

Αμα θέλει το σφυρίζει. Αυστηρό αλλά το κάνει. Αμφιβάλεις? Θα γκαρίζαμε αλλά θα ερχόσουν να μας έλεγες οτι εφόσον υπάρχει επαφή υπάρχει παράβαση.

Εγώ, μια φορά, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ δεν το είδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Αλλά, να λες ότι η μία ομάδα κάνει θέατρο και παράλληλα ότι ο διαιτητής δε φταίει, μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο.

Σου εξήγησα παραπάνω. Άλλο το φάουλ, άλλο ο τρόπος που πέφτει ο άλλος για να εξαναγκάσει τον διαιτητή να σφυρίξει κάτι που θα μπορουσε να κάνει τα στραβά μάτια. Καραγκούνη έχεις δει. Τον αγαπάμε όλοι και τον σεβόμαστε, αλλά αυτό κάνει.

Τέλος πάντων, δεν έχει καμία σημασία, μια απορία είχα, δε μου την έλυσες, καλή καρδιά.

Η απορία σου έχει λυθεί. 

Παντως 34%-66% ηταν το συνολικο.

Όντως διοτι στο δευτερο οι άλλοι ειχαν κάτσει πισω και σας ειχαν δωσει τη μπάλα. Σας περίμεναν και έφευγαν με αντεπιθέσεις οπότε τους ριχνατε σε πολλές περιπτωσεις για να ξαναπάρετε τη μπάλα. Υπηρξε φάση που αν άφηνε πλεονέκτημα ο διαιτητής, θα έβγαινε μονος ο παιχτης του ΟΦΗ.

Η κατοχή στο παιχνίδι Ολυμπιακου-ΠΑΟ  ήταν 67%-33....Μάντεψε ποιος κέρδισε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...