washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους" Ταδε εφη Δημητρης Γιαννακοπουλος. Ειτε πουλαει οπαδιλικι ξεροντας οτι το συμβολαιο του Ζοτς ληγει το αλλο καλοκαιρι και απλα το παιζει "απο εμενα ολα καλα, εγω τον θελω, αυτος δεν ερχεται", ειτε ειναι τρελαμενος κι εχει σκοπο να τρελανει κι εμας. Σε καθε περιπτωση, η δηλωση αυτη σιγουρα προκαλει αμηχανια τοσο στον Αλβερτη και τον καθε Αλβερτη, στον οποιον μολις πριν 1 βδομαδα εδειξε εμπιστοσυνη, οσο και στον ιδιο τον Ζοτς που εχει συμβολαιο για πανω απο 1 χρονο ακομη. Απτην αλλη δειχνει οτι απο τα "καποια στιγμη οι δρομοι μας θα ξανασυναντηθουν", εχουμε περασει στα "ελα να περασουμε την Ρεαλ". Αν μη τι αλλο γεννα καποιες ελπιδες αυτη η δηλωση για το μελλον του συλλογου. ...μιλάς για το άτομο που : όταν δεν ανανέωσε ο Ζοτς, έκανε πρόταση στον Σάρας να σταματήσει ως παίκτης και ν' αναλάβει προπονητής, που στα καλά καθούμενα "έδωσε" (σε φάση drama queen δε) τον θειό του, που παραλίγο να αφήσει τον παίκτη-αποκάλυψη του 2013 να του φύγει, που ΣΧΕΔΟΝ έφτυσε τον παίκτη που κάνει ΟΛΕΣ τις δουλειές στην ομάδα του (αλλά τον ανανέωσε τελικά για ψίχουλα), που όταν έπρεπε (εφ' όσον ήθελε) να σταματήσει τον Πεδουλάκη τον στήριζε, που όταν ΔΕΝ έπρεπε (αλλά επειδή έτσι θέλησε) σταμάτησε τον Παδουλάκη, που έβαλε στην θέση του προαναφερθέντος και πάλι "παίκτη" (έστω και τέως) για προπονητή και έφερε για βοηθό του προηγούμενου...ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή (με την όποια εμπειρία, αλλά ανακατώνοντας....status και έννοιες επαγγελματικές), διατηρώντας μάλιστα τον προηγούμενο βασικό "βοηθό", συντάσσοντας έτσι μια εντελώς πρωτότυπη (...με την κακή έννοια) "τριανδρία" - μιλάς για το άτομο τεσπα που ενώ δεν λέει να δώσει μερικές εκατοντάδες χιλιάρικα παραπάνω για να κάνει τις σωστές μεταγραφές που το πράγμα φωνάζει πως χρειάζεται η ομάδα μπάσκετ της οποίας αρχηγεύει,,,,ανακοινώνει πρόθεση να χωθεί στα κατακα(η)μένα (και καταχρεωμένα) ποδοσφαιρικά του συλλόγου, αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη με άπειρα ερωτηματικά για το τί ρόλο βαράει τελικά (ή τί ενέσεις)... Δεν ξέρω ρε φίλε, εμένα μου φαίνεται ότι ο Ζοτς την είχε καταβρεί να είναι αυτός που κράταγε και το μαχαίρι και το πεπόνι σε μια ομάδα που όποτε ζήταγε, του φέρνανε ό,τι πεπόνι και ό,τι μαχαίρι ήθελε, χωρίς μάλιστα πολλές κουβέντες...Και σε ρωτάω, εσύ αν ήσουν Ζοτς, σου είχανε διαλύσει ό,τι είχες φτιάξει για 15 χρόνια και σε "εξαναγκάζανε" και να αποχωρήσεις κι από πάνω "από το σπίτι σου",,,,,,,,,,,,, θα ξαναγύρναγες σε αυτό το τουρλουμπούκι; (...εγώ μια φορά, όχι...Αν μη τί άλλο, όχι για λόγους "εγωισμού", αλλά για λόγους ΚΑΘΑΡΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ...μιλάς για το άτομο που : όταν δεν ανανέωσε ο Ζοτς, έκανε πρόταση στον Σάρας να σταματήσει ως παίκτης και ν' αναλάβει προπονητής, που στα καλά καθούμενα "έδωσε" (σε φάση drama queen δε) τον θειό του, που παραλίγο να αφήσει τον παίκτη-αποκάλυψη του 2013 να του φύγει, που ΣΧΕΔΟΝ έφτυσε τον παίκτη που κάνει ΟΛΕΣ τις δουλειές στην ομάδα του (αλλά τον ανανέωσε τελικά για ψίχουλα), που όταν έπρεπε (εφ' όσον ήθελε) να σταματήσει τον Πεδουλάκη τον στήριζε, που όταν ΔΕΝ έπρεπε (αλλά επειδή έτσι θέλησε) σταμάτησε τον Παδουλάκη, που έβαλε στην θέση του προαναφερθέντος και πάλι "παίκτη" (έστω και τέως) για προπονητή και έφερε για βοηθό του προηγούμενου...ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή (με την όποια εμπειρία, αλλά ανακατώνοντας....status και έννοιες επαγγελματικές), διατηρώντας μάλιστα τον προηγούμενο βασικό "βοηθό", συντάσσοντας έτσι μια εντελώς πρωτότυπη (...με την κακή έννοια) "τριανδρία" - μιλάς για το άτομο τεσπα που ενώ δεν λέει να δώσει μερικές εκατοντάδες χιλιάρικα παραπάνω για να κάνει τις σωστές μεταγραφές που το πράγμα φωνάζει πως χρειάζεται η ομάδα μπάσκετ της οποίας αρχηγεύει,,,,ανακοινώνει πρόθεση να χωθεί στα κατακα(η)μένα (και καταχρεωμένα) ποδοσφαιρικά του συλλόγου, αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη με άπειρα ερωτηματικά για το τί ρόλο βαράει τελικά (ή τί ενέσεις)... Δεν ξέρω ρε φίλε, εμένα μου φαίνεται ότι ο Ζοτς την είχε καταβρεί να είναι αυτός που κράταγε και το μαχαίρι και το πεπόνι σε μια ομάδα που όποτε ζήταγε, του φέρνανε ό,τι πεπόνι και ό,τι μαχαίρι ήθελε, χωρίς μάλιστα πολλές κουβέντες...Και σε ρωτάω, εσύ αν ήσουν Ζοτς, σου είχανε διαλύσει ό,τι είχες φτιάξει για 15 χρόνια και σε "εξαναγκάζανε" και να αποχωρήσεις κι από πάνω "από το σπίτι σου",,,,,,,,,,,,, θα ξαναγύρναγες σε αυτό το τουρλουμπούκι; (...εγώ μια φορά, όχι...Αν μη τί άλλο, όχι για λόγους "εγωισμού", αλλά για λόγους ΚΑΘΑΡΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...) Ο τρακης ειναι παρορμητικος χαρακτηρας και το ξερουμε ολοι. Με την καλη αλλα και με την πολυ κακη πλευρα του παρορμητισμου. Σε καθε περιπτωση εχει αποδειξει ενα πραγμα μεσα σε 1,5 χρονο: Οτι μαθαινει απ'τα λαθη του. Και πληρωνει για αυτα. Παραδειγματα αρκετα. Ελπιζω η δηλωση αυτη να ειναι αποδοχη του λαθους του και να εχει βαλει πλωρη για το καλοκαιρι του 2015, προετοιμαζοντας απο τωρα το εδαφος. Ακομα κι ετσι να μην ειναι ομως, αυτη η δηλωση ηταν οτι επρεπε, 1 μερα πριν απο ενα παιχνιδι που οι στιγμες θα ειναι ιστορικες για τον συλλογο, για να ηρεμησουν καποιοι καραγκιοζηδες BAΖΕΛOI με μηδενικο IQ οι οποιοι αντιμετωπιζουν τον Ζοτς σχεδον εχθρικα. Πηραν γραμμη απτον προεδρο σημερα για να αραξουν στα κυβικα τους. Αν και οι στιγμες αυριο θα παραπεμπουν πιο πολυ σε λυπη -και για τις 2 πλευρες- θα ειναι μοναδικες. Τυχεροι οσοι θα ειναι στο ΟΑΚΑ. Ελπιζω ο τρακης να φροντισει να μην μπει ουτε μισος υπεραριθμος. ΥΓ. Μια ευχη απο τωρα: Μαιος 2015, να σηκωσει κουπα ο γαυρος και τα αυγα να ειναι οσο προκλητικα δεν εχουν ξαναγινει. Τιποτα αλλο δε θελω για τα επομενα 2 χρονια απο το μπασκετικο κομματι. Με νοιαζει να χαθει ο συγκεκριμενος τιτλος.
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αδερφέ, σε είχα για πιο "λογικό" και "σκεπτόμενο"... Αν ο μέσος οπαδός είναι αυτό που είναι λόγω της μικροαστικής βλακείας του, δε σημαίνει ότι διακατέχεται από παρόμοια σύνδρομα και ο τάδε μεγιστάνας που "παίζει" με αυτόν και τα κολλήματά του, παίζοντάς το πρόεδρας... Κοινώς, αν εννοείς ότι ο "παρορμητικός" που λες, "είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΨΥΧΗ" και άλλα αφελορομαντικά, να σταματήσω να φθείρω δάχτυλα πρηκτρολογώντας... Και να το πω κι αλλιώς : χέστηκε στην ουσία ο Γιαννακόπουλος, για το Σύμπαν όλο. Έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης (αυτό και πάμπλουτος που είναι, δεν μπορεί να το αποφύγει), και με βάση αυτόν "αντιδρά" στα ερεθίσματα της καθημερινότητάς του. Αν πχ του τη δώσει να πάει να στάξει 30 εκατομμύρια στον Ζοτς, θα το κάνει. Δεν σκέφτεται ούτε καν όπως εσύ, και σίγουρα όχι όπως ο μέσο οπαδός του κουκλοθέταρου που διευθύνει (και πληρώνει - γι' αυτό άλλωστε και το διευθύνει...). Οπότε τα περί "ωρίμανσης σκέψεως", όπως τα φιλτράρεις/καταλαβαίνεις/πιθανολογείς εσύ, νομίζω ότι είναι εντελώς άστοχα. Και όπως είπα στο προηγούμενο ποστ, έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης : τον οτιναναιτζίδικο. Ούτε καν ως "επιχειρηματίας" (στα πρότυπα πχ του ΝΒΑ) σκέφτεται. Η μόνη σκέψη με σοβαρές βάσεις που παίζει να έχει κάνει, είναι προ 3ετίας το ότι "ας κοντύνουμε λίγο τα χέρια από τις τσέπες, τώρα που σφίγανε οι κώλοι παγκοσμίως". Χωρίς καμμιά άλλη λογική, και χωρίς κανένα πλάνο, και χωρίς καμμιά "αγάπη" (...) για την ομάδα ΤΟΥ (με κεφαλαία όλο, καθώς είναι κυριολεκτικό), έκανε ένα κάρο αλλοπρόσαλλες κινήσεις, τις οποίες δεν δίστασε να τις ακριβοπληρώσει ως (οικονομικό) τίμημα στην πορεία. Εσένα τί σου λέει αυτό λοιπόν; Εμένα πάντως μου λέει ότι κακώς τον κρίνεις "με τα μέτρα του δικού σου Σύμπαντος"... Κι όπως είπα και πριν, αν αυτός είναι "αλλού", ο Ζοτς "σου", δεν είναι. ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ μπασκετάνθρωπος. Και πολύ έξυπνος κι όλας. Και νομίζω ότι κατάλαβε πως "ολα τελείωσαν ανεπιστρεπτί" το 2012. Ότι δηλαδή οι εποχές που έρεε, αν όχι "άφθονο", τουλάχιστον ΕΠΑΡΚΕΣ το χρήμα από τον ΠΑΟ, τελείωσαν. Όχι μόνο το χρήμα τελείωσε, αλλά όλη η εποχή, με καταλαβαίνεις; "Έζησε το παραμύθι του" κι ο Ζοτς, σε ένα περιβάλλον όπου έκανε αυτό που γούσταρε, έχοντας φτιάξει ο ίδιος τον μικρόκοσμό του που περικλειόταν σε ένα γήπεδο μπάσκετ, πάλευε, έχανε, (κυρίως) νικούσε, κι όλα πήγαιναν καλά. Έκτοτε όλο αυτό που έχτιζε, διαλύθηκε. Οι μπαρμπάδες το μόνο χέρι που βάζανε, ήταν στην τσέπη. Το κουμάντο μέσα στο γήπεδο, ήταν όλο δικό του όμως. Κι αυτός ο "τέλειος υπάλληλος", για να διασκεδάζει τις όποιες ματαιότητες του ψυχισμού των. Αρμονία σε όλα λοιπόν. Κι από αυτή την αρμονία, το μόνο που έμεινε είναι ο Διαμαντίδης, που έχει αρχίσει να γρατζουνάει την πόρτα της σύνταξης. Ένα όνειρο έζησε ο Ζοτς για 15 χρόνια, αλλά από το όνειρο δεν θες να βγεις όσο το ζεις. Κι άμα βγεις, ακόμη και να θες να ξαναμπείς σε αυτό, ξέρεις ότι δεν παίζει παρά μόνο η πραγματικότητα γύρω σου. Για όλ' αυτά, νομίζω ότι ο Ζοτς το ξέρει ότι, τουλάχιστον με Γιαννακοπουλαίους, όνειρο δεν ξαναβλέπει (και όχι, δεν εννοώ ότι είναι "φιλοχρήματος" - πρακτικός εννοώ ότι είναι, και σε μπάτζετ και "διοικητικά" αναφέρομαι) στον ΠΑΟ. Τούρκοι, Ρώσοι κι Ισπανοί (κι ίσως και Γερμανοί στο προσεχές μέλλον), μπορούν να στηρίξουν το να ζήσει ένα ΝΕΟ όνειρο. Κι αν είναι να θελήσει να δοκιμάσει να το ζήσει, ξέρει ότι προς τα εκεί πρέπει να κοιτάξει. [...Σκέψου λίγο : αν ήταν να ζήσει ό,τι όνειρο ΓΟΥΣΤΑΡΕ, θα το έκανε χρόνια πριν, "με την Παρτίζαν της καρδιάς (και της πατρίδαν) του". Ξέρει όμως ποιά όνειρα ΕΙΝΑΙ βιώσιμα...] - - - - - (...επίσης, αυτό με την "κόκκινη κούπα το '15", δεν το κατάλαβα μία.....)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παρορμητικοτατος ειναι. Το παραδειγμα που ανεφερες και μονος σου που βγηκε και ειπε οτι λογω θειου παραταει την ΚΑΕ (και την επομενη μερα ηταν ολα οκ σαν να μην τρεχει τιποτα), ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα του παρορμητισμου του. Πιστευεις οτι αυτη η κινηση χαρακτηριζεται απο κατι αλλο? Οτι ηταν στρατηγικη για να πετυχει κατι? Σε οτι αφορα τη σχεση Ζοτς-ΠΑΟ η ιστορια θα δειξει αν ολα εχουν τελειωσει ή αν επεται συνεχεια. Προσωπικα θεωρω πολυ δυσκολη την επιστροφη του σε μεσοπροθεσμο επιπεδο, αλλα ο τρακης ειναι απτους μη προβλεψιμους προεδρους, αρα -ισως κι επειδη ετσι με βολευει να σκεφτομαι- ολα ειναι πιθανα. Η σιγουρια σου παντως δεν με βρισκει συμφωνο.
mimis19 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 http://www.ebasket.gr/2014/03/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1/
Caiden Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ζοτς, sold out. Στοπ. Γιορτή. Στοπ. Σκεφτομαι να νοικιασω στην μαυρη αγορα το διαρκειας μου. Θα πιασει καλα λεφτα
Armored Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τα μισα φαουλ απο οσα εχουν δωθει στον Οφη να παρουμε στη Λεωφορο εχουμε περασει ανετα.
tool1983 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 χαχαχα Γελαω με το φαουλ που πηρε ο ΟΦΗ κι εβαλε το γκολ.
stamatinho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Eνταξει η διαιτησια ειναι η κλασικη που μας παιζουν εδω και ποσα παιχνιδια. Εγω δε καταλαβαινω γιατι η ομαδα ειναι τοσο τραγικη σημερα. Μα μονος του ο Μπεργκ μπροστα?Με Ζορο κρεμασμενο συνεχεια πανω του? Λαθος η σημερινη νοοτροπια του Αναστασιου.
Armored Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ισχυει, και η εμπνευση με Δωνη και Μεντεζ ακυρη. Ημιτελικο παιζεις, θα βαλεις τους βασικους. Τον Πρανιτς τον ξεκουραζεις για την Καλλονη δηλαδη;
8elwADSL Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ανύπαρκτη επιθετικά η ομάδα δίκαιο το αποτέλεσμα ως τώρα.
stamatinho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ο Δωνης μπορει να εξελιχθει.Ο Μεντεζ οχι μονο σημερα αλλα και σε ολα τα παιχνιδια ποτε δε μου αρεσε. Καποιοι λενε οτι κραταει το κεντρο και τους αρεσει. Οσο και να προσπαθω δε μπορω να το δω αυτο,ο Λαγος ειναι 10 χρονια μικροτερος και ειναι ενα σκαλι πιο πανω τουλαχιστον.
8elwADSL Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ο Μεντες είχε ανέβει αρκετά πριν το τραυματισμό του είχε κάνει αρκετά καλά παιχνίδια ας ελπίσουμε να επανέλθει στη κατάσταση που ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις