Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

O Πατέρας βρίσκεται στις κασσέτες μιλώντας 2 φορές με τον Δαλούκα, τον διαιτητή του αγώνα ΑΡΗ-ΠΑΟ. Ξέρουμε τη θεματολογία της συζήτησής του. Είναι βασικός παράγοντας για τον οποίο δεν έχει γίνει τίποτε με το θέμα αυτό. Μη ξεχνάς οτι ο ίδιος κατέθεσε υπερ του Ψωμιάδη και του Βαγγέλα!!!!!!!!!!!!!!! Αν εσένα δε σου βρωμάνε αυτά, πάω πάσο.

Δε ξέρω σε τι ακριβως αναφέρεσαι αλλά εμένα με ευχαριστεί βλέποντας την Πράσινη να κάνει αναφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ, με θετικότατα στοιχεία υπερ του. Αλλαγή φιλοσοφίας? Μακάρι να το δουμε και απ τον γάβρο αυτό. Καιρός να αλλάξει αυτο το σιχαμα με τα χουλιγκανίστικα πρωτοσέλιδα.

1. Ακομα να μου πεις την κατηγορια κατα Πατερα. Τον εχει κατηγορησει καποιος για κατι?

2. Η σχεση του Πατερα με τον Μαρινακη ειναι γνωστη και αυτη του χρεωνουν πολλοι δικοι μας (οτι εν μερη εκανε πισω για να μην κοντραριστει με τον φιλο του)

3. Οσο για την Πρασινη...ολο το θεμα ειναι, εχεις δει ποτε το ονομα Μαρινακης ή ευθειες βολες κατα του Ολυμπιακου του Μαρινακη και του συστηματος Μαρινακη απο την Πρασινη? Προσεξε το, μπορει να διαβασεις χυδαιοτητες για τον Ολυμπιακο των Αγγελοπουλων, ακομα και για τον Ολυμπιακο γενικα στη μπαλα. Αν διαβασεις στην Πρασινη το ονομα Μαρινακης, με κατηγοριες, τρυπα μου την μυτη

Και πάρε και ένα quiz...σε ποια εφημεριδα εδωσε συνεντευξη ο ΔΓ για τα φαρμακα, προσφατα? Και αναποδα, σε ποιο γηπεδο διαφημιστηκαν περσυ οι εταιρεις της DPG.

Ασ'το σου λεω, οσο πιο συντομα καταλαβουμε οτι στις επιχειρηματικες τους σχεσεις γραφουν στα @@ τους τις ομαδες, τοσο πιο συντομα θα απεμπλακουμε

Εγω γουσταρω Αλαφουζο στον Παναθηναικο δεδομενων των εναλλακτικων. Τυφλος ομως ειμαι να μην βλεπω τι κανει ο τυπος στο ΣΚΑΙ και τι προπαγανδα περναει για τα πολιτικα?

ΥΓ. Θυμησε μου, εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι ο Μπεργκ ειναι σαν τον Παπαζογλου?

Μαυρη μερα η Πεμπτη.

Ας αναβληθει το ματς

Ο Ζοτς δεν πρεπει ΠΟΤΕ να μπει στο ΟΑΚΑ ως αντιπαλος.

Δημοσ.

O cussutius τον έχει κατηγορήσει, σε ρόλο αθλ εισαγγελέα.  :confused:

Κάθε φορά που μπλέκεται οι γάβρος σε κάποιο σκάνδαλο θυμάται τον Πατέρα και τις κασέτες. Μάρτυρας του λέμε ήταν ο άνθρωπος, δεν ακούει.

Σε κανα μήνα πάλι ο πατέρας θα φταίει για την κατάντια του ποδοσφαίρου.

Δημοσ.
ΥΓ. Θυμησε μου, εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι ο Μπεργκ ειναι σαν τον Παπαζογλου?

Τι σχέση έχει ο Μπερκ με τον Παπάζογλου?

Επίσης αν κάποιοι δεν μπορουν καν να αντιληφθουν τι σημαίνει ο τέως πρόεδρος της ομάδας τους (πρόεδρος της ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια) να στηρίζει τον Ψωμιαδη (!!!!!!!!!!!!!) και τον Βαγγέλη, καλά θα κάνουν απλά να μην ταλαιπωρούν το έρμο το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Καποιος το ειχε γραψει αλλα δεν θυμαμαι ποιος, οτι ο Μπεργκ ειναι οτι ο Δημητρης Παπαδοπουλος και ο Παπαζογλου (του ΟΦΗ) και μαλιστα μια-δυο μερες μετα τα οργια στο Καραισκακη
Δημοσ.

Επίσης αν κάποιοι δεν μπορουν καν να αντιληφθουν τι σημαίνει ο τέως πρόεδρος της ομάδας τους (πρόεδρος της ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια) να στηρίζει τον Ψωμιαδη (!!!!!!!!!!!!!) και τον Βαγγέλη, καλά θα κάνουν απλά να μην ταλαιπωρούν το έρμο το πληκτρολόγιο.

Εσύ μπορείς να αντιληφθείς τι σημαίνει να ακούγονται άνθρωποι να εκτελούν εντολές του ΄΄θείου΄΄ και να στήνουν ματς για να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω; Καλά για τις τελευταίες κασέτες δεν χρειάζεται να αναφερθεί κανείς. Αλλά κάποιοι ξεχνάνε και την κασέτα που ακουγόταν ο Θεοδωρίδης να λέει για τις ΄΄φυσούνες΄΄ επι Λεμονή και πως ο Τζόρτζεβιτς του έλεγε οτι φοβόταν πως θα πεθάνει στο γήπεδο. Και έρχεσαι εσύ να μας γράψεις οτι ο Πατέρας μιλούσε με τον Ψωμιάδη και μάθαινε τι κάνει το παρεάκι του Μπέου κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από τους διαλόγους. (μάλιστα ο Γκόντζος προσπαθώντας να εμπλέξει τον Πατέρα παρουσίασε τον Πατέρα ως τον πρόεδρο Νίκο που μιλούσε με Μπέο και άλλους ενώ ήταν ο Νίκος Λυράκης (?) πρόεδρος του παραρτήματος της Κέρκυρας.

ΥΓ. Ο υιός Θεοδωρίδη είναι αντιπρόεδρος της Ουέφα. Για να ξέρουμε τι γίνεται και που φτάνουν οι άκρες και πως δονούνται τα μπαλάκια σε κληρώσεις άμα χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Υποστήριξε ο προεδρος σου τον Ψωμιάδη και τον Βαγγέλα??? Ο ιδιος προεδρος με τον οποιο σηκωσες πρωτάθλημα?

Εδω υπάρχει ψωμί και εσεις εθελοτυφλείτε. ΟΛΟΙ μπλεγμένοι ειναι.

Αν υπάρχει κάποιος τυπος παράγκας αυτος περιλαμβάνει τους πάντες μέσα. Τους πάντες!

Όπως εγραψα και σε άλλον φίλο, πρέπει να αποφασίσετε πως θα συζηταμε. Ποδοσφαιρικά ή παραγκίσια?

Και τα 2 μαζί δε συμβαδίζουν.

Η ο ΠΑΟ έπαιξε μπαλάρα και ξέσκισε τον Ολυμπιακό με 0-3 μέσα στο Καραισκάκη ή υπάρχει παράγκα. Τα "νικησαμε και τη παράγκα", ειλικρινά δεν αντέχονται ειδικά όταν ακριβως τα ιδια λέγατε μόλις σηκώσατε το πρωτάθλημα του 2009 και ξαφνικά το 2010 μόλις εγκατέλειψαν ολοι το καράβι, έφταιγε η διαιτησία...

Δημοσ.

Το οτι εσυ cossutie προφανως θελεις να αγνοησεις οτι καθε χρονο στις τελευταιες αγωνιστικες γινονται χαρες στον βαθμολογικο πινακα, ιδιαιτερα στις τελευταιες θεσεις και καποιοι ενω σερνονται ξαφνικα παιρνουν 10-12 βαθμους που τους σωνουν. Βεβαια τρανο παραδειγμα η αριαναρα που οταν τους εγραφα στο τοπικ οτι τους σωσανε περσι μου λεγανε οτι δεν ξερω τι λεω. Ε ηρθε ο καιρος τους. Αλλα ξερω ο παναθηναικος κερδισε τον ολυμπιακο 3-0. Αυτη ειναι η απαντηση για ολα.

Δημοσ.

Cossutie,

Επειδή και ο Γκεμπελισμός έχει τα όριά του,

μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις τι ισχυρίστηκε ο Πατέρας στο δικαστήριο

και στη συνέχεια να μας παραθέσεις τα αδιάσειστα στοιχεία σου που ευσταθούν σε αίθουσα δικαστηρίου ώστε να αποδείξεις τα ψέμματά του, ή έστω την υποστήριξή του;

Γιατί νομίζω ότι ο ισχυρισμος σου έχει τεράστια λογικά άλματα .

Προς το παρόν κατηγορώ τις πηγές σου ως προπαγανδιστικές , όχι εσένα προσωπικά.

Δημοσ.

Το οτι εσυ cossutie προφανως θελεις να αγνοησεις οτι καθε χρονο στις τελευταιες αγωνιστικες γινονται χαρες στον βαθμολογικο πινακα, ιδιαιτερα στις τελευταιες θεσεις και καποιοι ενω σερνονται ξαφνικα παιρνουν 10-12 βαθμους που τους σωνουν. 

Δεν αγνοώ τιποτε. Ισα ισα που βάζω και τη δική σου ομάδα μέσα σε αυτά τα αποτελέσματα αλλά και τη δική μου. Απ οτι αντιλαμβάνομαι ομως σου φαίνεται πιο λογικό ο ΠΑΟ να ριχνει 3 μπαλάκια στον Ολυμπιακο μέσα στο Καραισκάκη, εκει που παράπαιε και ο γάβρος εκει που μοιράζει 4άρες, έχει περάσει στους 16 και έχοντας νικησει την Μάντσεστερ να χάνει με κατεβασμένα σωβρακα απο ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και με το ζορυ να νικάει τον Παναιτωλικο ξέρω γω....(πρόσεξε...δεν υποννοώ κάτι..τη λογικη σου ακολουθώ)

Cossutie,

Επειδή και ο Γκεμπελισμός έχει τα όριά του,

Αν και δε καταλαβαίνω τι σχέση έχει το όνομα ενός υπουργου ναζιστικής προπαγάνδας σε αθλητικό φόρουμ (υποθέτω οτι το έγραψες αστειευόμενος και απλά ξέχασες να βάλεις την ανάλογη φατσα), τα παρακάτω λινκ δειχνουν τις δηλωσεις του Πατέρα στο δικαστήριο, την ουσιαστική ενοχοποίησή του (αφου φέρεται να συνεργάζεται με όλους και να ξέρει τα πάντα), την υποστήριξή του στον Ψωμιάδη και την παραμικρή του αναφορά στον Βαγγέλα. Λαμβάνοντας υπόψη και πρόσφατη του δήλωση γιάυτόν (την οποία δεν μπορώ να βρω τωρα) αντιλαμβάνεται κανεις οτι ο άνθρωπος δεν ήθελε να κατηγορήσει.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=534300

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/pateras_einai_kalo_paidi_o_pswmiadhs.2450274.html

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/stimena/martyras-toy-pswmiadh-o-pateras.1386882.html

Έχει βουήξει ο τόπος πως ο πατέρας δεν κατηγορήθηκε επειδή αποφάσισε να μιλήσει. Ειδικά με τη συμμετοχή του στις κασσέτες. Και προς έκπληξη όλων δεν κατηγορησε των Μάκαρο ή τον Βαγγέλα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (το γέλιο δεν αποτελεί ειρωνία για εσένα αλλά για το θέμα με τον Μάκαρο...ειλικρινά η στάση του πατέρα με προβλημάτισε αρκετά...κανα 2λεπτο βασικά την ωρα της τουαλέτας :P)

Κατα τα άλλα περιμένω και τα δικά σου αδιάσειστα στοιχεία που ευσταθούν σε αίθουσα δικαστηρίου ώστε να αποδείξεις τη παράγκα του Βαγγέλα, το "απόλυτο" κυνήγι όλων και το στήσιμο εναντίων της Πανάθας κτλ κτλ...

Δημοσ.

Λυπάμαι, αλλά με βάση όσα παρέθεσες, δεν βλέπω πώς ο Πατέρας είχε στοιχεία που ευσταθούν κατά του Ψωμιάδη και κατά την κλήση του από το δικαστήριο τα απέκρυψε/ανέστρεψε, άρα δεν βλέπω καμία υποστήριξη στον Ψωμιάδη, όπως επί πολλά ποστ ισχυρίζεσαι.

Δημοσ.

Ουδέποτε μίλησα περι στοιχείων αλλά για υποστήριξη του προς τον Ψωμιάδη και παράλληλα στον Βαγγέλη.

Αν αυτό δε μπορεις να το συμπεράνεις απο τα 3 λινκ που παρέθεσα, όπως και το γεγονός οτι ο τύπος συμμετέχει στις κασέτες, ξέρει πολλά κτλ κτλ, λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια σε οποιαδήποτε κουβέντα.

Kαλή συνέχεια.

Δημοσ.

Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους"

Ταδε εφη Δημητρης Γιαννακοπουλος. Ειτε πουλαει οπαδιλικι ξεροντας οτι το συμβολαιο του Ζοτς ληγει το αλλο καλοκαιρι και απλα το παιζει "απο εμενα ολα καλα, εγω τον θελω, αυτος δεν ερχεται", ειτε ειναι τρελαμενος κι εχει σκοπο να τρελανει κι εμας.

Σε καθε περιπτωση, η δηλωση αυτη σιγουρα προκαλει αμηχανια τοσο στον Αλβερτη και τον καθε Αλβερτη, στον οποιον μολις πριν 1 βδομαδα εδειξε εμπιστοσυνη, οσο  και στον ιδιο τον Ζοτς που εχει συμβολαιο για πανω απο 1 χρονο ακομη. Απτην αλλη δειχνει οτι απο τα "καποια στιγμη οι δρομοι μας θα ξανασυναντηθουν", εχουμε περασει στα "ελα να περασουμε την Ρεαλ". Αν μη τι αλλο γεννα καποιες ελπιδες αυτη η δηλωση για το μελλον του συλλογου.

Δημοσ.

Δεν αγνοώ τιποτε. Ισα ισα που βάζω και τη δική σου ομάδα μέσα σε αυτά τα αποτελέσματα αλλά και τη δική μου. Απ οτι αντιλαμβάνομαι ομως σου φαίνεται πιο λογικό ο ΠΑΟ να ριχνει 3 μπαλάκια στον Ολυμπιακο μέσα στο Καραισκάκη, εκει που παράπαιε και ο γάβρος εκει που μοιράζει 4άρες, έχει περάσει στους 16 και έχοντας νικησει την Μάντσεστερ να χάνει με κατεβασμένα σωβρακα απο ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και με το ζορυ να νικάει τον Παναιτωλικο ξέρω γω....(πρόσεξε...δεν υποννοώ κάτι..τη λογικη σου ακολουθώ)

Ναι μου φαινεται πιο λογικα να χασει ο οσφπ απο παο η να φερει χ με τον παοκ παρα να παρει αυτη η βεροια 10 βαθμους, ασχετα αν τους τσιμπαει με την διαιτησια. Τα ιδια ισχυουν για τον πλατανια. Τα ιδια ισχυαν και περσι για τον Αρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...